Bitcoin Forum
November 28, 2022, 08:15:05 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER U3 Discussion and Support Thread  (Read 148992 times)
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 15, 2015, 04:15:44 AM
 #701

So this "mod" has provided much better results as far as cooling and operating stability go vs. what I saw from re-doing the thermal paste:
"In a nutshell, the network works like a distributed timestamp server, stamping the first transaction to spend a coin. It takes advantage of the nature of information being easy to spread but hard to stifle." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1669623305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669623305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669623305
Reply with quote  #2

1669623305
Report to moderator
1669623305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669623305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669623305
Reply with quote  #2

1669623305
Report to moderator
1669623305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669623305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669623305
Reply with quote  #2

1669623305
Report to moderator
Ecnad
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 250


View Profile
April 15, 2015, 05:30:59 AM
 #702

Yes, the metal base gets VERY hot on the v2's as well. I use a thermaltake  usb fan for the underside and it keeps it much cooler
movellan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 345
Merit: 100


View Profile
April 15, 2015, 09:58:32 PM
 #703

Yes, the metal base gets VERY hot on the v2's as well. I use a thermaltake  usb fan for the underside and it keeps it much cooler

Just picked up the two v2 units I have in front of my laptop that have been running all day. The bottom plate is cool enough to hold each in my hand comfortably. Running these at default specs and they consistently do 56gh+. BTW, anyone have ideas about stacking the v2 units as I've seen done with Gridseeds? Thought about using standoffs but doesn't seem like they would be stable. I've done a little experimenting and it looks like about 1½" spacing between gives enough room for proper cooling.
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 15, 2015, 10:27:02 PM
 #704

Yes, the metal base gets VERY hot on the v2's as well. I use a thermaltake  usb fan for the underside and it keeps it much cooler

Just picked up the two v2 units I have in front of my laptop that have been running all day. The bottom plate is cool enough to hold each in my hand comfortably. Running these at default specs and they consistently do 56gh+. BTW, anyone have ideas about stacking the v2 units as I've seen done with Gridseeds? Thought about using standoffs but doesn't seem like they would be stable. I've done a little experimenting and it looks like about 1½" spacing between gives enough room for proper cooling.

What is it about these units that causes such drastic end user experiences?  Of the 3 I have, all 3 are almost too hot too touch on the bottom when running.  Default specs I never see more than 40GH.  Did you have any problems getting them both to run at the same time?
movellan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 345
Merit: 100


View Profile
April 16, 2015, 01:01:32 PM
 #705

Yes, the metal base gets VERY hot on the v2's as well. I use a thermaltake  usb fan for the underside and it keeps it much cooler

Just picked up the two v2 units I have in front of my laptop that have been running all day. The bottom plate is cool enough to hold each in my hand comfortably. Running these at default specs and they consistently do 56gh+. BTW, anyone have ideas about stacking the v2 units as I've seen done with Gridseeds? Thought about using standoffs but doesn't seem like they would be stable. I've done a little experimenting and it looks like about 1½" spacing between gives enough room for proper cooling.

What is it about these units that causes such drastic end user experiences?  Of the 3 I have, all 3 are almost too hot too touch on the bottom when running.  Default specs I never see more than 40GH.  Did you have any problems getting them both to run at the same time?

Running 2 at a time seems to work OK.  Sometimes CGMiner will switch one or both units to a new AU3 number, but they keep on mining. Here's my setup:

1} Dell M4500 64-bit i7 Quad, 16gb, stand-alone DSL connection. CGMner runs OK, but with other mining hardware BFGMiner x64-seems to run faster and more stable. Looking forward to trying the v2's with BFG 5.20 when it becomes available.

2} Have used these Anker/Orico/Aitech 10-port aluminum hubs for 2 years with no problems. Having a power switch makes it easy to reset without unplugging the U3's  When a unit goes zombie, just shut down CGMiner, power off the hub, wait a few seconds, restart the hub and restart CGMiner.

http://www.amazon.com/Aitech-Adapter-backward-Compatible-aluminum/dp/B009NESU4M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429186867&sr=8-1&keywords=aitech+10+port+usb+3.0+hub

3) Use this Supernight power supply to run both the V2 units and the hub. Meanwell brand seems to be the same unit. Some of these don't come with a thermal switch that cycles the fan, so I install one. It cuts down on the fan failures which is a problem with these; I have to replace the fan every six nonths or so. Anyone know of a quality ball-bearing replacement fan that will fit? The stock PS units that come with the v2's are not very stable and get too hot with normal use.

http://www.amazon.com/SUPERNIGHT-Universal-Regulated-Switching-Computer/dp/B009EIANT2/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1429186484&sr=8-4&keywords=12v+30a+power+supply

Will be trying 4 more U3's on another similar machine when I get things set up. Will post here how it goes.
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 18, 2015, 03:24:12 AM
 #706

Careful with your settings at max frequency and 835 volt (850 is max), you're redlining that little machine and it will burn out sooner at that rate.
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 792
Merit: 510


support@myrig.com


View Profile WWW
April 20, 2015, 12:40:00 AM
 #707

These pins are for internal use. It will not effect any mining result or the speed.


can somebody please tell me for what are this pins:
this is antminer u3 batch 2



Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
Starssadar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
April 20, 2015, 07:33:08 AM
 #708

Hi

I'm trying to make my U3 to work but it just won't.

I'm using a Pi with Minera
I changed the USB cable
I'm using a solid 12v power supply

I just don't know what I'm doing wrong, but it doesn't work. I'm a noob with all this and don't understand it at all.

Here's some of my log:

Quote

 [2015-04-20 09:29:13] Got work from get queue to get work for thread 0
 [2015-04-20 09:29:13] AU3 0: sent c806862a034f29ac1b6592b0b49b31036a4425259eb9dcb65214d4fc95d5eb45000000000000000 00000000000000000000000068f9e011bbeaa3455de3e9dd4
 [2015-04-20 09:29:13]  Proof: 00000000dc247d47df3ca50f1c35a87bf61633ef0673413d4d3f046ff623d158
Target: 000000000ffff000000000000000000000000000000000000000000000000000
TrgVal? no (false positive; hash > target)
 [2015-04-20 09:29:13] AU3 0: Share above target
 [2015-04-20 09:29:13] AU3 0: nonce = 0xe67899f0 = 0x00000000 hashes (0.001838s)
 [2015-04-20 09:29:13] Popping work from get queue to get work
 [2015-04-20 09:29:13] Selecting pool 0 for work
 [2015-04-20 09:29:13] Generated stratum merkle 5c1fd86004349b2bc012c37152551ce40f4a2da6b9b53a6d4ab9d505f3ee974c
 [2015-04-20 09:29:13] Generated stratum header 00000002c8cdef488e44c476c84db59afe7fce9e4a3b1be561927817d4a04cac3bb354b25c1fd86 004349b2bc012c37152551ce40f4a2da6b9b53a6d4ab9d505f3ee974c5534aabe1b019e8f000000 000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
 [2015-04-20 09:29:13] Work job_id 1f750 nonce2 40 ntime 5534aabe
 [2015-04-20 09:29:13] Generated target 00000000000000000000000000000000000000000000000000f0ff0f00000000
 [2015-04-20 09:29:13] Generated stratum work
 [2015-04-20 09:29:13] Pushing work from pool 0 to hash queue
 [2015-04-20 09:29:13] Got work from get queue to get work for thread 0
 [2015-04-20 09:29:13] AU3 0: sent 100e5a008e0c6e32c9da4ba4afadd9c68bdcfd87677c426672a3bb5ef51d0b9f000000000000000 00000000000000000000000078f9e011bbeaa3455b01f0c4b
 [2015-04-20 09:29:14] AU30: GetResults (amt=0 err=-7 ern=25)
 [2015-04-20 09:29:14] Icarus Read: No data for 61 ms
 [2015-04-20 09:29:14] [thread 0: 12884901885 hashes, 59362.1 mhash/sec]
 [2015-04-20 09:29:14] Popping work from get queue to get work
 [2015-04-20 09:29:14] Selecting pool 0 for work
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum merkle 9de076fcca48c352f2a588ab2a687a53bb606eb76ec1934680ebddcc073a8d12
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum header 00000002c8cdef488e44c476c84db59afe7fce9e4a3b1be561927817d4a04cac3bb354b29de076f cca48c352f2a588ab2a687a53bb606eb76ec1934680ebddcc073a8d125534aabe1b019e8f000000 000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
 [2015-04-20 09:29:14] Work job_id 1f750 nonce2 41 ntime 5534aabe
 [2015-04-20 09:29:14] Generated target 00000000000000000000000000000000000000000000000000f0ff0f00000000
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum work
 [2015-04-20 09:29:14] Pushing work from pool 0 to hash queue
 [2015-04-20 09:29:14] Got work from get queue to get work for thread 0
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: sent de1f2e30122bbcd8d9361bed7e4be674866ac0c3ecacf2b2411784eb69fc2a88000000000000000 00000000000000000000000088f9e011bbeaa3455f4de28fb
 [2015-04-20 09:29:14]  Proof: 00000000872dfd31ef2768d60685e988a459997e6d69318df67f5d2917e520f2
Target: 000000000ffff000000000000000000000000000000000000000000000000000
TrgVal? no (false positive; hash > target)
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: Share above target
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: nonce = 0x856babb0 = 0x00000000 hashes (0.011861s)
 [2015-04-20 09:29:14] Popping work from get queue to get work
 [2015-04-20 09:29:14] Selecting pool 0 for work
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum merkle 24c0dc2d4066bbbdf1e6b242706c65e345bd6518cd5bf219648e731c88d743d6
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum header 00000002c8cdef488e44c476c84db59afe7fce9e4a3b1be561927817d4a04cac3bb354b224c0dc2 d4066bbbdf1e6b242706c65e345bd6518cd5bf219648e731c88d743d65534aabe1b019e8f000000 000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
 [2015-04-20 09:29:14] Work job_id 1f750 nonce2 42 ntime 5534aabe
 [2015-04-20 09:29:14] Generated target 00000000000000000000000000000000000000000000000000f0ff0f00000000
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum work
 [2015-04-20 09:29:14] Pushing work from pool 0 to hash queue
 [2015-04-20 09:29:14] Got work from get queue to get work for thread 0
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: sent b4124ecc9a061246fe14fccd116b8fd779fc6b6a6e9f3f9654f4127ba7d342b4000000000000000 00000000000000000000000098f9e011bbeaa34554c97eef3
 [2015-04-20 09:29:14] Pool 0 stratum share result lag time 1 seconds
 [2015-04-20 09:29:14] PROOF OF WORK RESULT: false (booooo)
 [2015-04-20 09:29:14] Rejected 06cbd4d2 Diff 38/16 AU3 0 pool 0 (Low difficulty share)
 [2015-04-20 09:29:14] Unknown stratum msg: {"id":5,"error":[23,"Low difficulty share",null]}
 [2015-04-20 09:29:14]  Proof: 000000004f8d89a55921ae97190b0d01f1b25645049659864107091b89da2758
Target: 000000000ffff000000000000000000000000000000000000000000000000000
TrgVal? no (false positive; hash > target)
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: Share above target
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: nonce = 0x6ba5e8e2 = 0x00000000 hashes (0.056883s)
 [2015-04-20 09:29:14] Popping work from get queue to get work
 [2015-04-20 09:29:14] Selecting pool 0 for work
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum merkle 829e716a84303056bb5c4c2afc5340bd0ed17a162aa54ca855824fd2481ca27d
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum header 00000002c8cdef488e44c476c84db59afe7fce9e4a3b1be561927817d4a04cac3bb354b2829e716 a84303056bb5c4c2afc5340bd0ed17a162aa54ca855824fd2481ca27d5534aabe1b019e8f000000 000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
 [2015-04-20 09:29:14] Work job_id 1f750 nonce2 43 ntime 5534aabe
 [2015-04-20 09:29:14] Generated target 00000000000000000000000000000000000000000000000000f0ff0f00000000
 [2015-04-20 09:29:14] Generated stratum work
 [2015-04-20 09:29:14] Pushing work from pool 0 to hash queue
 [2015-04-20 09:29:14] Got work from get queue to get work for thread 0
 [2015-04-20 09:29:14] AU3 0: sent 04e923e13fa5c2dbd53f8e513c7a87b6229edefed27e5716af48c25fabf3b4f8000000000000000 000000000000000000000000a8f9e011bbeaa3455128d3a07

http://i59.tinypic.com/15zo4uw.png

Can anyone please tell me what I'm doing wrong?
BITMAIN_JLXUE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
April 20, 2015, 10:10:58 AM
 #709

These pins are for internal use. It will not effect any mining result or the speed.


can somebody please tell me for what are this pins:
this is antminer u3 batch 2

http://s4.postimg.org/slcqpczsd/15711616657_d04b94c93f_o.jpg


spazzdla
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1000


View Profile
April 20, 2015, 03:37:03 PM
 #710

So this "mod" has provided much better results as far as cooling and operating stability go vs. what I saw from re-doing the thermal paste:


I have the same "mod" on my old computer with the graphics card that over heats in 20 minutes.. With the mod it never over heats.  People widly underestimate what a solid fan can do.
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2015, 05:39:53 PM
 #711

Hi

I'm trying to make my U3 to work but it just won't.

Can anyone please tell me what I'm doing wrong?

Your screen cap shows it mining at 63gh, what's the problem?

Adjust the difficulty for your pool and you won't get the "shares above target" message.
-ck
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3640
Merit: 1416


Ruu \o/


View Profile WWW
April 21, 2015, 02:27:46 AM
 #712

Adjust the difficulty for your pool and you won't get the "shares above target" message.
Wrong advice. That share above target only shows up in debug mode which he's enabled to see if there's anything wrong (which there doesn't appear to be).

Developer/maintainer for cgminer, ckpool/ckproxy, and the -ck kernel
2% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 21, 2015, 02:36:20 AM
 #713

Adjust the difficulty for your pool and you won't get the "shares above target" message.
Wrong advice. That share above target only shows up in debug mode which he's enabled

Ahh yes, you are correct, I was thinking of another mining program I use for my stick miners that doesn't allow you to adjust the diff, and it always submits "above target" for a bit until it settles out.

to see if there's anything wrong (which there doesn't appear to be).

Well I got that part right at least.  Tongue
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000



View Profile
April 21, 2015, 11:16:40 PM
 #714

when I compile cgminer I have two options:

--enable-bmsc           Compile support for BitMain Single Chain
--enable-bitmain        Compile support for BitMain Multi Chain

what is the difference between this?
what to use for multiple antminer U3

I believe the U3 is single chain, someone will confirm.
mindtrip
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1167
Merit: 1009



View Profile WWW
April 25, 2015, 09:20:47 PM
 #715

I have problems with mine overheating and not working i am going to try the fan mod I was thinking about cracking it open to apply more thermal paste but the bulk of the heat seems to be on the bottom blue plate
alexrossi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3276
Merit: 1650


Join the world-leading crypto sportsbook NOW!


View Profile
April 26, 2015, 04:32:33 PM
 #716

I'm interested in buying some U3s, but can someone share his EU customs experience? How much is generally being declared in the invoce?

  ▄▄███████▄███████▄▄▄
 █████████████
▀▀▀▀▀▀████▄▄
███████████████
       ▀▀███▄
███████████████
          ▀███
 █████████████
             ███
███████████▀▀               ███
███                         ███
███                         ███
 ███                       ███
  ███▄                   ▄███
   ▀███▄▄             ▄▄███▀
     ▀▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▀
         ▀▀▀███████▀▀▀
▄▄▄▄▄█████████▄▄▄▄▄
█▌▐███████████████▌▐█
▐█ █▀▄▀ ▀▀▀ ▀ ▀ ▀  █ █▌
██ █ ▄   ▀▄ ▀  █ ▄ █ ██
███████████████████
████████████████████
██████▀ █ ▀███████
██████▀▀█▀▀██████
█████▄▄█▄▄█████
█████████████
▀█ █████████ █▀
▀█ █████ █▀
▀▀███▀▀
▄▄██████▄▄
▀█▀
█  █▀█▀
  ▄█  ██  █▄  ▄
█ ▄█ █▀█▄▄█▀█ █▄ █
▀▄█ █ ███▄▄▄▄███ █ █▄▀
▀▀ █    ▄▄▄▄    █ ▀▀
   ██████   █
█     ▀▀     █
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄ ██████▀▀██████ ▄
▄████████ ██ ████████▄
▀▀███████▄▄███████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
█ ██▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀██ █
█ ██ ▀▀▀█ ▀▀ █ ▀▀██ ██▄██ █
█ ██▀▀▀ █ ████ ████ ▀▀ ██ █
█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █
██████████   ██████████ █
▀▄ ▀████████   ████████▀ ▄▀
▀▄ ▀██████   ██████▀ ▄▀
▀▄ ▀████   ████▀ ▄▀
▀▄ ▀██   ██▀ ▄▀
▀▄    ▀ ▄▀
▀▄   ▄▀
▀▄▀
█████████████LEADING CRYPTO SPORTSBOOK & CASINO█████████████
MULTI
CURRENCY
1500+
CASINO GAMES
CRYPTO EXCLUSIVE
CLUBHOUSE
FAST & SECURE
PAYMENTS
.
..PLAY NOW!..
pinhead666
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 265
Merit: 250



View Profile
April 26, 2015, 07:15:33 PM
 #717

If you need only a few then why not to buy direct from EU?
alexrossi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3276
Merit: 1650


Join the world-leading crypto sportsbook NOW!


View Profile
April 26, 2015, 07:29:54 PM
 #718

If you need only a few then why not to buy direct from EU?

Well, i've seen that some resellers are selling them at damn high prices (like 50€+shipping). I was thinking about a local GB of 20 units, becouse bitmain price is good, but i must include in my calculations customs costs, so basically is for that reason that i'm asking here about past experiences.

  ▄▄███████▄███████▄▄▄
 █████████████
▀▀▀▀▀▀████▄▄
███████████████
       ▀▀███▄
███████████████
          ▀███
 █████████████
             ███
███████████▀▀               ███
███                         ███
███                         ███
 ███                       ███
  ███▄                   ▄███
   ▀███▄▄             ▄▄███▀
     ▀▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▀
         ▀▀▀███████▀▀▀
▄▄▄▄▄█████████▄▄▄▄▄
█▌▐███████████████▌▐█
▐█ █▀▄▀ ▀▀▀ ▀ ▀ ▀  █ █▌
██ █ ▄   ▀▄ ▀  █ ▄ █ ██
███████████████████
████████████████████
██████▀ █ ▀███████
██████▀▀█▀▀██████
█████▄▄█▄▄█████
█████████████
▀█ █████████ █▀
▀█ █████ █▀
▀▀███▀▀
▄▄██████▄▄
▀█▀
█  █▀█▀
  ▄█  ██  █▄  ▄
█ ▄█ █▀█▄▄█▀█ █▄ █
▀▄█ █ ███▄▄▄▄███ █ █▄▀
▀▀ █    ▄▄▄▄    █ ▀▀
   ██████   █
█     ▀▀     █
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄ ██████▀▀██████ ▄
▄████████ ██ ████████▄
▀▀███████▄▄███████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
█ ██▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀██ █
█ ██ ▀▀▀█ ▀▀ █ ▀▀██ ██▄██ █
█ ██▀▀▀ █ ████ ████ ▀▀ ██ █
█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █
██████████   ██████████ █
▀▄ ▀████████   ████████▀ ▄▀
▀▄ ▀██████   ██████▀ ▄▀
▀▄ ▀████   ████▀ ▄▀
▀▄ ▀██   ██▀ ▄▀
▀▄    ▀ ▄▀
▀▄   ▄▀
▀▄▀
█████████████LEADING CRYPTO SPORTSBOOK & CASINO█████████████
MULTI
CURRENCY
1500+
CASINO GAMES
CRYPTO EXCLUSIVE
CLUBHOUSE
FAST & SECURE
PAYMENTS
.
..PLAY NOW!..
pinhead666
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 265
Merit: 250



View Profile
April 26, 2015, 07:47:26 PM
 #719

I got it now. I've ordered quite a lot stuff from China and never had to pay to customs anything.And there has been big and quite expensive packets (1000-2000€).Thou never ordered from Bitmain anything.I think it depends on courier if they clear the customs.At least here in Finland.
alexrossi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3276
Merit: 1650


Join the world-leading crypto sportsbook NOW!


View Profile
April 26, 2015, 08:07:15 PM
 #720

I got it now. I've ordered quite a lot stuff from China and never had to pay to customs anything.And there has been big and quite expensive packets (1000-2000€).Thou never ordered from Bitmain anything.I think it depends on courier if they clear the customs.At least here in Finland.

Cool story, but in Italy in most cases customs is a pain the ass. On 400 USD of purchase how much is declared in the commercial invoice?

  ▄▄███████▄███████▄▄▄
 █████████████
▀▀▀▀▀▀████▄▄
███████████████
       ▀▀███▄
███████████████
          ▀███
 █████████████
             ███
███████████▀▀               ███
███                         ███
███                         ███
 ███                       ███
  ███▄                   ▄███
   ▀███▄▄             ▄▄███▀
     ▀▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▀
         ▀▀▀███████▀▀▀
▄▄▄▄▄█████████▄▄▄▄▄
█▌▐███████████████▌▐█
▐█ █▀▄▀ ▀▀▀ ▀ ▀ ▀  █ █▌
██ █ ▄   ▀▄ ▀  █ ▄ █ ██
███████████████████
████████████████████
██████▀ █ ▀███████
██████▀▀█▀▀██████
█████▄▄█▄▄█████
█████████████
▀█ █████████ █▀
▀█ █████ █▀
▀▀███▀▀
▄▄██████▄▄
▀█▀
█  █▀█▀
  ▄█  ██  █▄  ▄
█ ▄█ █▀█▄▄█▀█ █▄ █
▀▄█ █ ███▄▄▄▄███ █ █▄▀
▀▀ █    ▄▄▄▄    █ ▀▀
   ██████   █
█     ▀▀     █
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄ ██████▀▀██████ ▄
▄████████ ██ ████████▄
▀▀███████▄▄███████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
█ ██▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀██ █
█ ██ ▀▀▀█ ▀▀ █ ▀▀██ ██▄██ █
█ ██▀▀▀ █ ████ ████ ▀▀ ██ █
█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █
██████████   ██████████ █
▀▄ ▀████████   ████████▀ ▄▀
▀▄ ▀██████   ██████▀ ▄▀
▀▄ ▀████   ████▀ ▄▀
▀▄ ▀██   ██▀ ▄▀
▀▄    ▀ ▄▀
▀▄   ▄▀
▀▄▀
█████████████LEADING CRYPTO SPORTSBOOK & CASINO█████████████
MULTI
CURRENCY
1500+
CASINO GAMES
CRYPTO EXCLUSIVE
CLUBHOUSE
FAST & SECURE
PAYMENTS
.
..PLAY NOW!..
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!