Bitcoin Forum
December 08, 2016, 04:12:34 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: (.5 BTC bounty) How to dim the screen on an Aspire One net book.  (Read 6607 times)
El Cabron
Gnomo
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
May 29, 2012, 12:38:14 PM
 #1

Hello all, I have an Aspire One d270-26Ckk and I can not get the Function key to work with the "brightness control keys" on the keyboard.

.5 BTC to tell me what I need to install/do to get that to work.

I am running windows 7 and I have no Acer support stuff.

Thank you.


Sorry El Cabron, you are banned from posting or sending personal messages on this forum.
Trolling
https://bitcointalk.org/index.php?topic=622250.msg7030081#msg7030081
1481170354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481170354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481170354
Reply with quote  #2

1481170354
Report to moderator
1481170354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481170354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481170354
Reply with quote  #2

1481170354
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481170354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481170354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481170354
Reply with quote  #2

1481170354
Report to moderator
1481170354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481170354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481170354
Reply with quote  #2

1481170354
Report to moderator
cmg5461
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 374



View Profile
May 29, 2012, 01:26:00 PM
 #2

On the Taskbar right click on the battery icon and then click adjust screen brightness.  If it's not there, unplug the power supply and it will show up.

If I've helped: 1CmguJhwW4sbtSMFsyaafikJ8jhYS61quz

Sold: 5850 to lepenguin. Quick, easy and trustworthy.
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 01:51:22 PM
 #3

You need to change your power settings. On the Taskbar right click on the battery icon and then click adjust screen brightness.

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
bulanula
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 29, 2012, 02:05:57 PM
 #4

On the Taskbar right click on the battery icon and then click adjust screen brightness.  If it's not there, unplug the power supply and it will show up.

That is not exactly what I am trying to accomplish, I am trying to get the keys on the keyboard to work. However I did check what you said and I can not do it on the netbook.

On my laptop however it is exactly like you said.

This makes me think it can't be done?


Also .5 BTC for helping me get the wifi working. I have installed the correct driver from Acer but nothing, light wont come on and I can not even find it in device manual.

Thanks.

Check if there is a wireless switch on the device itself and turn that to "on" Huh

When you first bootup try the keys without being in Windows. At BIOS screen try using Fn+ combination !
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 02:09:03 PM
 #5

Restart, and then look again for the wifi drivers.
Then go to the control panel and check if the wifi module is enabled.

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 02:10:31 PM
 #6

Im trying to get the hotkeys to work, but yeah if there is anyway at all to get it to work that would be awesome.
this may help
http://www.thinkwiki.org/wiki/How_to_get_special_keys_to_work#xmodmap_configuration

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 02:36:14 PM
 #7

I'm starting to think that with this computer the brightness can not be changed.

I am also wondering if it has wifi Sad

on your laptop specs it says it has wifi
Wireless Lan   Acer Nplify 802.11 b/g/n

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
ribuck
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
May 29, 2012, 02:40:42 PM
 #8

I am also wondering if it has wifi Sad
I have an early linux Aspire One. On mine, there's a small slider switch on the front edge that must be slid to turn on WiFi. Maybe yours has something similar.
cmg5461
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 374



View Profile
May 29, 2012, 03:19:48 PM
 #9

try switching fn and windows key in the bios.  in not, you can re-map keys using software.  eg make "e" "fn"

sharpkeys.codeplex.com

also, go into device management (devmgmt.msc) and tell us what wifi card you have.  Usually each card has general drivers which will work for any computer with that card and OS.

If I've helped: 1CmguJhwW4sbtSMFsyaafikJ8jhYS61quz

Sold: 5850 to lepenguin. Quick, easy and trustworthy.
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 04:11:04 PM
 #10

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=4040

I would install the vga driver, the wireless lan driver, and update bios.

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 04:51:03 PM
 #11

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=4040

I would install the vga driver, the wireless lan driver, and update bios.

vga driver worked, thx

post a btc address plz

1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 04:54:31 PM
 #12

im on the netbook to no shock i bet, i need to get home to send from my computer. if i dont send this in 12 hours bump the thread to remind me,. thanks mate
alright, no problem

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 29, 2012, 09:13:36 PM
 #13

im on the netbook to no shock i bet, i need to get home to send from my computer. if i dont send this in 12 hours bump the thread to remind me,. thanks mate

bumping and going to sleep

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
swissmate
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
May 30, 2012, 05:37:03 AM
 #14

1 btc sent, thanks for the bump and your help

wow just recieved them.
thanks Mr. Goat, it was a pleasure to help

Bitcoin adress:1HtrosDCEM3zMJ1RbsK9g4vpe3DTotBhVh


Need any translation?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!