Bitcoin Forum
December 03, 2016, 09:47:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Blockchain.info wallet question  (Read 1087 times)
IveBeenBit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448



View Profile
June 05, 2012, 06:21:43 PM
 #1

I tried to find a thread dedicated to just the blockchain.info wallet but couldn't, so I will post here.

I'm running 3 different Windows machines. On two of my computers, when I log into the wallet, on the upper right hand corner it says "disconnected" and it seems that any transactions that come in while I am logged into the wallet will not show up. Is there any way to "refresh" your balance, or to check if new money came in?

Also, on my other computer (the only one running the Chrome browser) instead of it saying, "disconnected," it says "subscribed to wallet" and it will auto update and let me know immediately if money comes in.

Is there a browser setting I can tweak so all of my computers are "live?" Does it have to do with java settings or something, or with the browser or what?

I am running IE on one machine, Firefox on the other - neither of those auto update.

Chrome is on the 3rd browser and does stay connected it seems.

Thanks for any tips.
1480801643
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480801643

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480801643
Reply with quote  #2

1480801643
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480801643
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480801643

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480801643
Reply with quote  #2

1480801643
Report to moderator
1480801643
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480801643

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480801643
Reply with quote  #2

1480801643
Report to moderator
ChrisKoss
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169



View Profile WWW
June 05, 2012, 11:16:56 PM
 #2

I use Chrome across on both of my computers, and haven't seen the "disconnected" status before.  Maybe try chrome on your other computers?  Are you using the same internet connection for all three computers?

PS: You might try asking piuk, the creator of blockchain.  Here's his profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=17928

I am a consultant providing services to CoinLab, Inc.
piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910



View Profile WWW
June 06, 2012, 06:45:18 PM
 #3

I tried to find a thread dedicated to just the blockchain.info wallet but couldn't, so I will post here.

I'm running 3 different Windows machines. On two of my computers, when I log into the wallet, on the upper right hand corner it says "disconnected" and it seems that any transactions that come in while I am logged into the wallet will not show up. Is there any way to "refresh" your balance, or to check if new money came in?

Also, on my other computer (the only one running the Chrome browser) instead of it saying, "disconnected," it says "subscribed to wallet" and it will auto update and let me know immediately if money comes in.

Is there a browser setting I can tweak so all of my computers are "live?" Does it have to do with java settings or something, or with the browser or what?

I am running IE on one machine, Firefox on the other - neither of those auto update.

Chrome is on the 3rd browser and does stay connected it seems.

Thanks for any tips.

The Live update depends on WebSocket which is patchy in some browsers. The latest versions of Firefox, Safari and Chrome should work. IE will only work if you download the version 10 beta (http://ie.microsoft.com/testdrive/) although I haven't tested it.


OneEyed
aka aurele
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile WWW
September 01, 2012, 10:14:30 PM
 #4

The Live update depends on WebSocket which is patchy in some browsers. The latest versions of Firefox, Safari and Chrome should work. IE will only work if you download the version 10 beta (http://ie.microsoft.com/testdrive/) although I haven't tested it.

I get the "disconnected" version with Firefox 14.0.1.

gbl08ma
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


Donations: http://tny.im/nx


View Profile WWW
September 01, 2012, 11:47:52 PM
 #5

You can always manually refresh the transactions by clicking the refresh arrow icon at the top right of the page, next to the logout button. I think it works on any browser no matter if it supports WebSockets or not.

OneEyed
aka aurele
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile WWW
September 01, 2012, 11:56:55 PM
 #6

You can always manually refresh the transactions by clicking the refresh arrow icon at the top right of the page, next to the logout button. I think it works on any browser no matter if it supports WebSockets or not.

Of course, but that hinders usability a lot.

gbl08ma
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


Donations: http://tny.im/nx


View Profile WWW
September 02, 2012, 11:02:33 AM
 #7

Perhaps piuk could develop a feature so that when it detects that the browser doesn't support WebSocket, it would "click" the refresh button automatically every one or two minutes? I know this is not real-time, but it's still better than having the user click the refresh button manually.

OneEyed
aka aurele
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile WWW
September 02, 2012, 01:47:23 PM
 #8

Perhaps piuk could develop a feature so that when it detects that the browser doesn't support WebSocket, it would "click" the refresh button automatically every one or two minutes? I know this is not real-time, but it's still better than having the user click the refresh button manually.

But my browser does support websockets, so this is not the issue.

piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910



View Profile WWW
September 03, 2012, 10:13:29 AM
 #9

I get the "disconnected" version with Firefox 14.0.1.

OneEyed, Is it possible you could test this again now.

OneEyed
aka aurele
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile WWW
September 03, 2012, 02:22:24 PM
 #10

I get the "disconnected" version with Firefox 14.0.1.

OneEyed, Is it possible you could test this again now.

Seems to be working fine now, thanks (at least it displays that it is subscribed to the wallet). I have no liquid bitcoin online right now, but I'll have GLBSE send me a bitcent and confirm it appears live, but that usually takes a few minutes.

OneEyed
aka aurele
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile WWW
September 03, 2012, 02:30:11 PM
 #11

I get the "disconnected" version with Firefox 14.0.1.

OneEyed, Is it possible you could test this again now.

Seems to be working fine now, thanks (at least it displays that it is subscribed to the wallet). I have no liquid bitcoin online right now, but I'll have GLBSE send me a bitcent and confirm it appears live, but that usually takes a few minutes.

Live feature works, thanks again.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!