Bitcoin Forum
December 03, 2016, 02:29:32 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Uggh, Lost 20mh/core I think it's the SDK2.6 bug  (Read 716 times)
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
June 08, 2012, 03:27:21 PM
 #1

Win7x86 Ultimate
*sigh* So i was trying out new drivers (dont fix what isnt broken yeah yeah) and i went from cat11.6 sdk 2.4-> 12.4 and (2.6 im pretty sure it comes with?)

Anyhow, I did so to attempt removing the CPU bug, and well, yeah it's gone, Now i've gone from 410mh/core to 385mh/core

So heres where the Techinical Support is needed.

Nuking away the 12.4 did not work.... Ran driver sweeper in safe mode, CCleaner... Was thinking about trying manual soon but chose not too since i Borked my last windows install when i did that.. Anyhow, So now i sit here with 11.6 installed, But i have the 12.4 performance, And the 11.6 CPU bug, Clearly my drivers are really fucked up right now...

I hear that there are 'issues' when trying to remove 2.6 once you've installed it, So im hoping someone knows what to do.

Any ideas? whats going on... Even Nuking 11.6 and trying 11.11 gives me 12.4 performance....

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!