Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:54:17 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: The pool currently runs at a 0 expected fee. Would you prefer a 1 percent fee in exchange for the pool paying out for all solved blocks including those that fail to mature? Majjority rules.
No, keep it the way it is.
Yes, impose a 1% fee and pay out for all blocks including those that fail to mature.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
Author Topic: Continuum Mining Pool: No fees; Client uptime monitoring via twitter and email  (Read 47791 times)
mmortal03
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1395


View Profile
June 14, 2011, 01:20:12 AM
 #161

I also use the proportional side of this pool.  The fact that we haven't generated a block in two weeks seems unheard of. Even if you use the upcoming projected difficulty increase, our current hash rate should be generating a block every day or so, not taking more than 14 days.

Hmm, not every day I think. Even the 25 GHs pps mode isn't generating every day. Unless my numbers are way off.

Sorry, I must have plugged a wrong value in.  Let's say 4.5 days at current difficulty.
1480971257
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971257

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971257
Reply with quote  #2

1480971257
Report to moderator
1480971257
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971257

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971257
Reply with quote  #2

1480971257
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480971257
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971257

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971257
Reply with quote  #2

1480971257
Report to moderator
PoulGrym
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
June 14, 2011, 10:33:43 AM
 #162

Just to get a clear answer. I need to mine a full 1BTC before getting a payout? Is this correct?

If you found my post helpful, use my tip jar!
BTC: 1Q4um62DJ8kBRMzQ4VQqG6W7eLoPNfx6zn
NODE: 11993447274130959091 NXT: MINT:
twmz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 737



View Profile
June 14, 2011, 10:54:23 AM
 #163

Just to get a clear answer. I need to mine a full 1BTC before getting a payout? Is this correct?

Correct.

Was I helpful?  1TwmzX1wBxNF2qtAJRhdKmi2WyLZ5VHRs
WoT, GPG

Bitrated user: ewal.
khamark
Member
**
Offline Offline

Activity: 64


View Profile
June 14, 2011, 11:24:11 AM
 #164

well i've mined 2 btc with 2 adresses (1 each) and still have not received the btc, if pps is going to 25Gh i think there shouldn't be a problem gettina 1 block every 2 days at least
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
June 14, 2011, 04:32:25 PM
 #165

I think he has it set at 1 BTC to avoid transaction fees. And considering he has a 0% prop and 5% (the lowest) PPS, I can't blame him
Mandatory transaction fees only apply to transactions with outputs less than 0.01 btc

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
BinaryMage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Ad astra.


View Profile
June 14, 2011, 04:34:44 PM
 #166

Okay, this is going to be a newbie question, I apologize in advance. How do you use the RPC interface?

-- BinaryMage -- | OTC | PGP
ADebelius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
June 14, 2011, 04:36:11 PM
 #167

Okay, this is going to be a newbie question, I apologize in advance. How do you use the RPC interface?

I've been wondering the same thing since day 1 lol...
maxcorrads
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
June 14, 2011, 04:44:32 PM
 #168

I'm in, 610 Mhash Smiley
BinaryMage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Ad astra.


View Profile
June 14, 2011, 04:47:19 PM
 #169


I've been wondering the same thing since day 1 lol...

Do you connect through the client, in some sort of command prompt, what? *confused*

-- BinaryMage -- | OTC | PGP
Meni Rosenfeld
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890



View Profile WWW
June 14, 2011, 08:17:21 PM
 #170

Okay, this is going to be a newbie question, I apologize in advance. How do you use the RPC interface?
After some Googling it seemed to me that mere mortals cannot use it. But soon most (all?) of the functionality should be available from the website.

1EofoZNBhWQ3kxfKnvWkhtMns4AivZArhr   |   Who am I?   |   bitcoin-otc WoT
Bitcoil - Exchange bitcoins for ILS (thread)   |   Israel Bitcoin community homepage (thread)
Analysis of Bitcoin Pooled Mining Reward Systems (thread, summary)  |   PureMining - Infinite-term, deterministic mining bond
Moussekateer
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
June 14, 2011, 11:02:08 PM
 #171

Okay, this is going to be a newbie question, I apologize in advance. How do you use the RPC interface?
After some Googling it seemed to me that mere mortals cannot use it. But soon most (all?) of the functionality should be available from the website.

I've written a script that makes use of a Python RPC client to communicate with continuumpool's server. I'm currently trying to see if I can make it an app engine site otherwise I will release it as an executable.

17BbBd3HqbSXPBTUipRyaAMaQ2NLnyoNPf
BinaryMage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Ad astra.


View Profile
June 15, 2011, 12:29:44 AM
 #172


After some Googling it seemed to me that mere mortals cannot use it. But soon most (all?) of the functionality should be available from the website.

So no one knows how to use it? xD

-- BinaryMage -- | OTC | PGP
twmz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 737



View Profile
June 15, 2011, 12:31:06 AM
 #173


After some Googling it seemed to me that mere mortals cannot use it. But soon most (all?) of the functionality should be available from the website.

So no one knows how to use it? xD

I use it.  It's a programming API.  You have to write code to use it.  If you are interested, here are the details on JSON RPC:

http://json-rpc.org/


Was I helpful?  1TwmzX1wBxNF2qtAJRhdKmi2WyLZ5VHRs
WoT, GPG

Bitrated user: ewal.
Moussekateer
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
June 15, 2011, 12:45:17 AM
 #174

Here is my nice and simple Continuumpool stats site using the RPC protocol. This is pretty rough and I still haven't implemented the monitoradd() and monitordrop() methods but they will be soon. Anyways give it a go and give me some feedback on how to improve it. Thanks.

http://continuumpoolrpc.appspot.com/

Enjoy Smiley

Edit: Now with even more pool and worker stats! Will try to get the monitoradd() and monitordrop() methods working sometime soon.

17BbBd3HqbSXPBTUipRyaAMaQ2NLnyoNPf
PoulGrym
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
June 15, 2011, 12:09:51 PM
 #175

Here is my nice and simple Continuumpool stats site using the RPC protocol. This is pretty rough and I still haven't implemented the monitoradd() and monitordrop() methods but they will be soon. Anyways give it a go and give me some feedback on how to improve it. Thanks.

http://continuumpoolrpc.appspot.com/

Enjoy Smiley

Edit: Now with even more pool and worker stats! Will try to get the monitoradd() and monitordrop() methods working sometime soon.

Very nice.. not much new but still nice ^_^ Keep at it!

If you found my post helpful, use my tip jar!
BTC: 1Q4um62DJ8kBRMzQ4VQqG6W7eLoPNfx6zn
NODE: 11993447274130959091 NXT: MINT:
Moussekateer
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
June 15, 2011, 06:11:22 PM
 #176

Another little update I pushed, but pretty useful. You no longer have to enter your worker address in the text box every time you want to fetch the stats.

Simply visit http://continuumpoolrpc.appspot.com/<workeraddress> for instant gratification. You can bookmark this address for easy viewing of stats at any time. Enjoy.

17BbBd3HqbSXPBTUipRyaAMaQ2NLnyoNPf
maxcorrads
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
June 15, 2011, 07:57:20 PM
 #177

Another little update I pushed, but pretty useful. You no longer have to enter your worker address in the text box every time you want to fetch the stats.

Simply visit http://continuumpoolrpc.appspot.com/<workeraddress> for instant gratification. You can bookmark this address for easy viewing of stats at any time. Enjoy.

Worker hashrate dosn't work for me. I see: Worker hash rate: 458.129844 MHashes/s but it's different from what the continuum say Smiley
PoulGrym
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
June 15, 2011, 09:24:41 PM
 #178

Ahh, Yes you hash at one rate. Still the shares are produced at some what random intervals. Those are then taken in to an avg account from the pool's point of view. In the long-term you should be hashing at the rate you see. Still the pool will only see the shares it gets.

If you found my post helpful, use my tip jar!
BTC: 1Q4um62DJ8kBRMzQ4VQqG6W7eLoPNfx6zn
NODE: 11993447274130959091 NXT: MINT:
Moussekateer
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
June 15, 2011, 10:18:51 PM
 #179

Another little update I pushed, but pretty useful. You no longer have to enter your worker address in the text box every time you want to fetch the stats.

Simply visit http://continuumpoolrpc.appspot.com/<workeraddress> for instant gratification. You can bookmark this address for easy viewing of stats at any time. Enjoy.

Worker hashrate dosn't work for me. I see: Worker hash rate: 458.129844 MHashes/s but it's different from what the continuum say Smiley

Pretty much what PoulGrym said, it's only an estimate of your hashrate depending on how often you're submitting shares back. But it should fluctuate around your actual hashrate so don't be worried if you see it below (or above) your actual hashrate.

17BbBd3HqbSXPBTUipRyaAMaQ2NLnyoNPf
maxcorrads
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
June 15, 2011, 10:35:40 PM
 #180

Another little update I pushed, but pretty useful. You no longer have to enter your worker address in the text box every time you want to fetch the stats.

Simply visit http://continuumpoolrpc.appspot.com/<workeraddress> for instant gratification. You can bookmark this address for easy viewing of stats at any time. Enjoy.

Worker hashrate dosn't work for me. I see: Worker hash rate: 458.129844 MHashes/s but it's different from what the continuum say Smiley

Pretty much what PoulGrym said, it's only an estimate of your hashrate depending on how often you're submitting shares back. But it should fluctuate around your actual hashrate so don't be worried if you see it below (or above) your actual hashrate.

Ok, but what i tryed to say is that what this page say (http://www.continuumpool.com/hashrate.php?worker=xxx) is different from http://continuumpoolrpc.appspot.com/<address>; now it works i don't know why Smiley
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!