Bitcoin Forum
October 19, 2018, 12:28:04 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bitfilm Festival Amsterdam - Pakhuis de Zwijger / 3 december  (Read 2620 times)
AaronVanW
Member
**
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 10


View Profile
November 20, 2014, 06:52:05 PM
 #1

In december viert de maandelijkse Bitcoin Wednesday in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger haar anderhalfjarig bestaan met een speciale Bitfilm Festival editie. Dit in Berlijn opgezette festival maakt momenteel een tour rond de wereld, met behalve screenings in de Duitse hoofdstad ook versies in Seoul, Buenos Aires, Boedapest, Rio de Janeiro, Ubud, Kaapstad, en nu, Amsterdam.

Het programma bestaat uit een serie kleurrijke korte animaties die betrekking hebben op cryptografische valuta's, een collectie van toegankelijke halflange documentaires over de globale impact van Bitcoin, en de Nederlandse première van Nicholas Mross' “The Rise and Rise of Bitcoin”, de fascinerende avondvullende documentaire die onlangs haar debuut heeft gemaakt op het New Yorkse Tribeca Film Festival.

Er zal gedurende de avond voor zowel experts als beginners tijd zijn voor vragen en discussies over de getoonde films, terwijl de Londense documentairemaker Tomer Kantor zal komen vertellen over zijn korte documentaire “Bitcoin in Kenya” en zijn lange documentaireproject met de werknaam “IamSatoshi”.

Ieder van de films in het festival illustreert de technologie en de potentiële impact van de "digital currency revolution" in een boeiende en begrijpelijke wijze.

Een toegangskaartje kost twaalf euro, of tien euro indien er met bitcoin wordt betaald.

Toegang voor dit evenement is gelimiteerd. Registreer hier om zeker te zijn van een plaats.

(Facebookpagina.)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!