Bitcoin Forum
October 19, 2017, 06:38:08 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ANN [ICO] [VZT] Vezt - Blockchain-secured Music Monetization Platform NL  (Read 73 times)
ICO2TOP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
October 16, 2017, 07:05:08 PM
 #1

  
  De introductie van: Vezt!

  In-Vezt-eer in je eigen afspeellijst! ™
  Met Vezt kunnen artiesten een percentage van de rechten van hun muziek aanbieden aan fans, vrienden, rechten-kopers en merken. De inkomsten uit royalty’s worden bijgehouden, verzameld en betaald via de beveiligde blockchain


  Hierbij willen wij jullie voorstellen aan VZT, de token die de kracht is achter het VZT platform!

  VZT is beschikbaar voor aankoop vanaf vrijdag, 20 oktober , 2017 om 0400 UTC door middel van een Token Generating Event (TGE) inwoners van de VS zijn uitgesloten van deelname . Let op; VZT zijn bruikbare Tokens op het Vezt platform en zijn geen aandelen.  Sluit je aan bij onze missie om de muziek industrie te veranderen !
  “Wij geloven dat muziek één van de enige mediums is dat je leven kan veranderen. Het kan troost bieden en je opfleuren in tijden van verdriet, het zorgt voor blijdschap en plezier tijdens een bijeenkomst of evenement en het heeft zelfs de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd bij het horen van een nummer waar je speciale herinneringen aan hebt. Het is krachtig en magisch, wij denken dat het onze inzet waard is om de makers van de muziek op een duidelijke en eerlijke manier te belonen voor hun werk en talent.’’ – Mede-oprichters Steve Stewart en Robert Menendez.

  Wil jij meedoen?  Bekijk de Co-Founders op Cheddar
  Kijk naar de uitleg van Vezt van onze co-founders Steve en Robert in deze clip op Cheddar (8:25)
  https://www.youtube.com/watch?v=aoskdZWzSHs

  Hoe werkt Vezt
  Bekijk Vezt in actie!
  http://www.youtube.com/watch?v=QWaO_8FHYLo

  • Artiesten kunnen een gedeelte (percentage) van hun nummer te koop aanbieden via Initial Song offerings (ISO™)
  • Social media: Het delen van de bezigheden en afspeellijsten van zowel de artiest als de rechten-koper.
  • Het bijhouden van de royalty’s en het incasseren hiervan in 137 landen wereldwijd.
  • De mogelijkheid voor fans, rechten-kopers en merken om de rechten te kopen van een uitgebreid scala aan nummers en afspeellijsten.

  Vezt laat de artiest zelf kiezen welk percentage van hun nummer wordt aangeboden ter verkoop aan fans, vrienden, rechten-kopers of merken, dit proces wordt Initial Song offering™(ISO) genoemd. Vezt houdt achter de schermen alle royalty incasso’s bij voor alle eigenaren. Dit wordt bijgehouden op de blockchain doormiddel van Smart contract technologie. De verdiensten worden snel en overzichtelijk uitgekeerd.
  Een ISO werkt als volgt:

  Bekijk deze blog voor meer details en informatie

  • Artiesten selecteren een nummer en kiezen de datum van de ISO, welk percentage ze willen verkopen en tegen welk bedrag (bijvoorbeeld €10.000 tegen 10% van hun songwriter rechten.). Ook bepalen ze de termijn van deze rechten (3 jaar, 5 jaar, 10 jaar of oneindig).
  • Rechten-kopers op het Vezt platform (onder andere; fans, muziek professionals en merken) kopen de rechten tijdens de ISO. De artiest ontvangt de inkomsten direct.
  • De rechten van het nummer is gecodeerd op de Vezt blockchain. De royalty’s worden verzameld van zowel de Performing Rights Organizations (‘’PROs”) in 137 landen wereldwijd als STEM. STEM is een service die de royalty’s van streaming diensten verzameld zoals Spotify, iTunes, YouTube, Pandora, etc. Vezt registreert de rechten via PROs en digitale platformen en betaald deze rechten aan de artiest en de rechten-kopers.
  • Volg dit blog voor details en meer informatie.  Over Vezt en het Team
  Vezt inc. Is een bedrijf gevestigd in Delaware met het hoofdkantoor in Los Angeles, CA. Vezt is opgestart in het begin van 2017, door middel van een startkapitaal van een investeringsmaatschappij en individuele rechten-kopers, o.a. Binary Capital en de Global Trust Group. We hebben kantoren in Los Angeles, CA en Atlanta, GA.
  Vezt is opgericht door Steve Stewart en Robert Menendez (zie voor meer informatie About Us op onze website).  We hebben een talentvol team samengesteld bestaande uit it’ers en ontwikkelaars met veel ervaring met de blockchain, UX/UI en ontwikkelen.  Als aanvulling hebben we meerdere succesvolle en ervaren adviseurs. Iedereen werkt samen om zo het meest betrouwbare en succesvolste platform te maken.
  Ontmoet ons team en adviseurs!  Technische details voor het Token Generating Event
  • Start datum: vrijdag, 20 oktober 20 om 0400 UTC
  • ERC20 Token (Ethereum-based)
  • Maximum hard cap van $15MM USD
  • Tokens zijn uitgegeven en transfereerbaar door de kopers, na afloop van de TGE en token controle.li]
   • Escrow in een Ethereum multisig 3/4 wallet.
   • Token naam: Vezt.
   • Token symbool: VZT.
   • 100% van de VZT tokens zoals gekocht tijdens de TGE kunnen gebruikt worden op het platform om song IP te kopen, nadat het platform gelanceerd is. Opbrengsten zullen gebruikt worden voor verdere ontwikkeling van de software (inclusief back-end API en blockchain ontwikkeling en integratie, node ontwikkeling en integratie), internationale uitbreiding, marketing en uitbreiden/ontwikkelen van de afzetmarkt, juridische zaken en boekhouding, operationele kosten en klantenservice gerelateerde kosten.
   • Token verdeling (schatting): 50% verkocht  tijdens gesloten en publiekelijke Token Generating Event, 35% is in bezit van Vezt Inc. voor ontwikkeling van het platform, 10% is gereserveerd voor partnerschappen, marketing en PR, etc., 5% voor adviseurs en consultants.   Bounty mogelijkheden!   Veel gestelde vragen
   Bekijk ook onze volledige FAQ op https://www.vezt.co/faq/.

   Wat is Vezt?
   Vezt is een bedrijf dat een app-based platform opzet, waarbij artiesten percentages van de rechten van haar muzieknummers kunnen verkopen aan fans, vrienden, muziekrechten-kopers en handelsmerken. Vezt is van plan om de inkomsten uit royalty’s te volgen en innen via haar blockchain-beveiligde, app-based plafform, hiermee wordt gestart in Q1 van 2018.

   Wat is de missie van Vezt?
   Wij geloven dat muziek een van de weinige mediums is dat letterlijk levens kan veranderen. Het kan troost en comfort bieden aan de mensen die pijn hebben of hulpbehoevend zijn, het kan vreugde en opwinding brengen tijdens een ervaring of event, muziek heeft zelfs de mogelijkheid om tijd en afstand te doorbreken met nostalgische emoties voortgebracht door het horen van iemands favorieten nummer. Muziek is krachtig en magisch en wij denken dat muziek het waard is om er moeite in te steken om de muziekmakers de mogelijkheid te bieden om op een eerlijke en transparante manier gecompenseerd te worden voor hun werk en talent.

   Onze missie is:
   • Artiesten voorzien van een billijk en transparant platform om eenvoudig en snel nieuwe op bestaande nummer ten gelde te maken.
   • Om fans, vrienden, muziekrechten-kopers en handelsmerken de kans te bieden om een partnerschap aan te gaan met artiesten voor een gedeelte of de volledige eigendom van muziekrechten.
   • Het creëren van een echte marktplaats voor muzieknummer, waar het bijhouden en innen van royalty’s transparant en zonder vertraging worden uitgevoerd.
   • Om artiesten de mogelijkheid te geven om te leven van een inkomen uit hun muziek, zonder de onnodige belemmeringen die afleiden van wat echt belangrijk is, hun muziek.
   • Om de relatie te versterken tussen artiesten en diegene die hun muziek waarderen, op een betekenisvolle manier, om sterke partnerschappen aan te gaan waar beide partijen van profiteren.

   Welke problemen wil Vezt oplossen?
   De huidige muziekindustrie is gefragmenteerd, voor artiesten zijn er maar weinig mogelijkheden om inkomsten te genereren of verhogen.
    
   • Platenlabels en muziek uitgevers zijn alleen gefocust op een paar grote kassuccessen.
   • Zowel startende als succesvolle, gearriveerde artiesten zitten vast zeer eenzijdige contracten die gebaseerd zijn op ouderwetse opvattingen zonder enige vorm van transparantie.
   • Individuele muziekschrijvers hebben vaak (delen van) het copyright, maar zij hebben geen mogelijkheden om dit bezit ten gelde te maken, of nieuwe manieren te ontwikkelen om inkomsten te genereren buiten het traditionele uitgevers model.

   Vezt probeert voor al het bovenstaande een oplossing te bieden.

   Hoe helpt Vezt deze problemen op te lossen?
   Vezt laat artiesten kiezen welk deel van hun nummers zij te koop willen aanbieden aan fans, vrienden, kopers van muziekrechten en andere handelsmerken via een proces dat wij Initial Song Offering (ISO) noemen. Aan de achterzijde zorgt Vezt ervoor dat de royalty’s worden bijgehouden en geïnd voor eigenaren doormiddel van een op blockchain gebaseerd slimme contract technologie. Verdiensten zullen snel en transparant ontvangen worden.

   Wie halen het meeste voordeel uit Vezt?
   n hoofdzaak halen de drie volgende groepen voordeel uit Vezt:
   • ARTIESTEN: Alle artiesten kunnen voordeel halen uit Vezt. Met de mogelijkheid om het maken van muziek te financieren door de opbrengsten uit de royalty’s zonder onnodige tussenpartijen, kan muziek eindelijk weer een bron van inkomsten voor de artiest worden.
   • MUZIEKRECHTEN KOPERS: Slimme muziek professionals (producer, A&R, promotors, managers, etc.), institutionele kopers van muziekrechten (pensioen fondsen, investerings fondsen, etc.), en handelsmerken  kunnen profiteren van een robuuste marktplaats voor muzieknummers, waar het bijhouden en innen van de royalty’s en licenties transparant en real-time is.
   • MUZIEKFANS: Verenigd door de liefde voor muziek op een betekenisvolle wijze, muziek fans kunnen nu hun passie vertalen naar een partnerschap met artiesten op een song-by-song basis.

   Wat is de roadmap en tijdlijn van Vezt?
   Wij verwachten om in september 2017 een demonstreerbaar prototype te hebben en een volledig werkende MVP zal aan het einde van kwartaal 4 van 2017 beschikbaar zijn.
   • Q3 2017 – Complete back-end en blockchain ontwikkeling en integratie.
   • Q4 2017 – 3 artiesten aan boord van Vezt, en deze met speciale aandacht door het platform heen loodsen.
   • Q1 2018 – Beta launch, geselecteerde artiesten en muziek-rechten kopers worden toegevoegd, testen van het product en deze verbeteren.
   • Q2 2018 – Platform wordt gelanceerd voor alle artiesten en muziek-rechten kopers.

   Waarom is het Token Generating Event alleen open voor kopers buiten de VS?
   Ondanks dat wij zeker weten dan Vezt geen aandeel is, heeft ons juridische team ons geadviseerd dit te doen in overvloed van zekerheid om te voldoen aan de regelgeving in de VS.


   Waar zullen de inkomsten uit het Token Generating Event voor worden gebruikt?
   Dit geld zal gebruikt worden om de software verder te ontwikkelen (incl. back-end API en blockchain ontwikkeling en integratie, node/netwerk ontwikkeling en integratie), internationale uitbreiding, marketing en zakelijke ontwikkeling, juridisch en boekhouding, operationele kosten en klantenservice kosten.
   Bezoek onze website op vezt.co
  [/list]
  1508438288
  Hero Member
  *
  Offline Offline

  Posts: 1508438288

  View Profile Personal Message (Offline)

  Ignore
  1508438288
  Reply with quote  #2

  1508438288
  Report to moderator
  1508438288
  Hero Member
  *
  Offline Offline

  Posts: 1508438288

  View Profile Personal Message (Offline)

  Ignore
  1508438288
  Reply with quote  #2

  1508438288
  Report to moderator
  1508438288
  Hero Member
  *
  Offline Offline

  Posts: 1508438288

  View Profile Personal Message (Offline)

  Ignore
  1508438288
  Reply with quote  #2

  1508438288
  Report to moderator
  Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
  ICO2TOP
  Newbie
  *
  Offline Offline

  Activity: 15


  View Profile
  October 17, 2017, 09:04:08 AM
   #2

  Wij hebben spannend nieuws om te delen:

  De startdatum van de nieuwe TGE is vrijdag, 20 oktober om 0400 UTC.

  Welkom voor iedereen in het ANN thread! Je maakt nu deel uit van het plaform dat die de muziekindustrie gaat veranderen!
  Hieronder is wat info en nieuws over Vezt te vinden!

  • Een link naar de Vezt Uitleg Video: http://[Suspicious link removed]/veztvideo
  • Bekijk hier het volledige Cheddar interview met de co-founders: https://medium.com/@vezt/vezt-sells-fans-shares-of-their-favorite-songs-5f0e33443c48
  • Bekijk hier de roadmap in de white paper en op onze website: http://vezt.co
  • Voel je vrij om deel te nemen en anderen uit te nodigen in onze Telegram groep: https://t.me/joinchat/F_38d0NlVp_oQfB0S5u1Fg

  Indien je vragen hebt wees dan niet bang om contact met mij op te nemen:

  Tot uw dienst,
  Michael E. Rubin
  Director of Communications for Vezt
  michael@vezt.co
  ICO2TOP
  Newbie
  *
  Offline Offline

  Activity: 15


  View Profile
  Today at 09:04:01 AM
   #3

  Wat extra info met de TGE die morgen van start gaat!!!

  • Totaal aantal VZT is 125 millioen.
  • Momenteel is de conversierate 883.8976 VZT/ETH.
  Pages: [1]
    Print  
   
  Jump to:  

  Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
  Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!