to1ga
|
|
August 06, 2015, 08:48:35 AM |
|
Vuhooo gençler yatırımıma 25 TL daha kattım çok pis işlem hacmi yapıyorum. şaşırdım artık.
|
|
|
|
|
thinkinger
|
|
August 14, 2015, 08:01:57 PM |
|
10000-28000 arası değişiyor.
|
|
|
|
n3o111
|
|
August 16, 2015, 04:50:13 AM |
|
Benim aylık işlem hacmim 10.000 liranın altında. Piyasada yeterince trade yapan olmadığı için işlem hacmim artmıyor.
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
August 19, 2015, 07:49:20 PM |
|
0-10.000 Türk Lirası
|
|
|
|
DevilMorgan
|
|
September 19, 2015, 06:30:55 AM |
|
Son 1 yılda Ortalama 50bin ve üzeri işlem hacmim var.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
September 22, 2015, 08:53:05 PM |
|
İşlem hacmi düşük olduğu için trade yapmak için yurtdışı siteleri tercih ediyorum. Para çekeceksem Btctürk kullanıyorum, o yüzden 0 - 10.000 TL arası işlem hacmim var.
yurtdışında hangi siteleri kullanıyorsunuz
|
|
|
|
DevilMorgan
|
|
October 23, 2015, 06:54:29 PM |
|
Yeni mesajlara göz atarken bir üstteki kendi mesajımı fakettim yılda yazmışım ayda olması gerekiyor bu ay epey bir işlem yapmışım
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
October 23, 2015, 07:53:42 PM |
|
0 TL. BTCTürk'ün tekelleşmesi yerine Koinim kullanıyorum. Sonuçta dağıtık olan bitcoin'e yakışan exchange çeşitliliği. Koinim'in ayakta kalması gerek daha iyi bir piyasa için.
|
|
|
|
frank0929
|
|
October 24, 2015, 05:01:31 PM |
|
0 TL. BTCTürk'ün tekelleşmesi yerine Koinim kullanıyorum. Sonuçta dağıtık olan bitcoin'e yakışan exchange çeşitliliği. Koinim'in ayakta kalması gerek daha iyi bir piyasa için. 0 TL. Artık ikisini de kullanmıyorum. Türk piyasaları hacmini artırıp olgunlaşmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
October 24, 2015, 08:13:29 PM |
|
0 TL. BTCTürk'ün tekelleşmesi yerine Koinim kullanıyorum. Sonuçta dağıtık olan bitcoin'e yakışan exchange çeşitliliği. Koinim'in ayakta kalması gerek daha iyi bir piyasa için. 0 TL. Artık ikisini de kullanmıyorum. Türk piyasaları hacmini artırıp olgunlaşmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum. Takaskoin'i de unutmamak lazım arada kaynamasın. hala hangi yasalara aykırıymış bitcoin ticareti yapmak öğrenemedik bi türlü
|
|
|
|
frank0929
|
|
October 24, 2015, 08:17:05 PM |
|
Takaskoin'i de unutmamak lazım arada kaynamasın. hala hangi yasalara aykırıymış bitcoin ticareti yapmak öğrenemedik bi türlü O apayrı bir fiyasko. Bu ülkeden değilmiş gibi davranmalarından anlamalıydık. Eskiden BTC almak zordu ama artık her türlü kanal var. Eskisi gibi Btctürk'e bağlı kalmak gerekmiyor. BTC aldıktan sonra da trade yapmak için doğal olarak büyük hacimli düzgün exchangeler tercih ediliyor. Dışarıda 280 dolara alıcı varken niye elimdeki BTC'yi 800 TL altına satayım ki?
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
October 24, 2015, 08:18:11 PM |
|
0 TL. BTCTürk'ün tekelleşmesi yerine Koinim kullanıyorum. Sonuçta dağıtık olan bitcoin'e yakışan exchange çeşitliliği. Koinim'in ayakta kalması gerek daha iyi bir piyasa için. 0 TL. Artık ikisini de kullanmıyorum. Türk piyasaları hacmini artırıp olgunlaşmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum. Takaskoin'i de unutmamak lazım arada kaynamasın. hala hangi yasalara aykırıymış bitcoin ticareti yapmak öğrenemedik bi türlü bu ülkede memur yöetmelikte ne yaptığını bulamıyorsa işi zor, yazılımın metreyle satıldığı bir ülkedesin, hukuğun adamına göre işlediği ,memurların anlamadığı işi yapamadığın bir yerdesin. tanımsız bir ürün satıyorsun, esasen koinime de bir sürü sıkıntı yaşattılar, yaşatırlar da.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
October 24, 2015, 08:20:54 PM |
|
Takaskoin'i de unutmamak lazım arada kaynamasın. hala hangi yasalara aykırıymış bitcoin ticareti yapmak öğrenemedik bi türlü O apayrı bir fiyasko. Bu ülkeden değilmiş gibi davranmalarından anlamalıydık. Eskiden BTC almak zordu ama artık her türlü kanal var. Eskisi gibi Btctürk'e bağlı kalmak gerekmiyor. BTC aldıktan sonra da trade yapmak için doğal olarak büyük hacimli düzgün exchangeler tercih ediliyor. Dışarıda 280 dolara alıcı varken niye elimdeki BTC'yi 800 TL altına satayım ki? btc türke dua etmeniz lazım alım satım için uygun olmasa bile giriş çıkış için belli bir hacimde rakibi yok. sokaktan btc alıp satmakta zahmetli ve güvesiz, koinimde takascoinle aynı sıkıtıları yaşadı işlem hacmi düşük olduğu için o kadar problem olmamıştır ama rakamlar büyüsün ona da bir sürü sıkıntı çıkar.
|
|
|
|
frank0929
|
|
October 24, 2015, 08:29:29 PM |
|
btc türke dua etmeniz lazım alım satım için uygun olmasa bile giriş çıkış için belli bir hacimde rakibi yok. sokaktan btc alıp satmakta zahmetli ve güvesiz, koinimde takascoinle aynı sıkıtıları yaşadı işlem hacmi düşük olduğu için o kadar problem olmamıştır ama rakamlar büyüsün ona da bir sürü sıkıntı çıkar. 2013-14 için dediğiniz doğru ancak piyasa çok değişti. 2014'te piyasada Bitcoin satan yoktu herkes almaya çalışıyordu. Artık çok fazla güvenilir satıcı var. OTC tradeleri borsalar kadar iş yapıyor, üstelik komisyon derdi yok.
|
|
|
|
testerman
|
|
October 24, 2015, 11:31:10 PM |
|
Takaskoin'i de unutmamak lazım arada kaynamasın. hala hangi yasalara aykırıymış bitcoin ticareti yapmak öğrenemedik bi türlü O apayrı bir fiyasko. Bu ülkeden değilmiş gibi davranmalarından anlamalıydık. Eskiden BTC almak zordu ama artık her türlü kanal var. Eskisi gibi Btctürk'e bağlı kalmak gerekmiyor. BTC aldıktan sonra da trade yapmak için doğal olarak büyük hacimli düzgün exchangeler tercih ediliyor. Dışarıda 280 dolara alıcı varken niye elimdeki BTC'yi 800 TL altına satayım ki? btc türke dua etmeniz lazım alım satım için uygun olmasa bile giriş çıkış için belli bir hacimde rakibi yok. sokaktan btc alıp satmakta zahmetli ve güvesiz, koinimde takascoinle aynı sıkıtıları yaşadı işlem hacmi düşük olduğu için o kadar problem olmamıştır ama rakamlar büyüsün ona da bir sürü sıkıntı çıkar. BTCturk giris , cikis yapmak icin bir nebze iyi, ama son aylarda kapasitesi baya bir miktar dustu, eskisi gibi alici ve satici bulunmuyor artik..bunda btc fiyatinin son 2 senede dusus egilimine girmesi de etkili oldu tabi. bu arada, teramit hosgeldin, uzundur yoksun goremiyoruz seni forumda.
|
|
|
|
rikudou
|
|
October 31, 2015, 07:55:42 AM |
|
Ben Anca Aylık 300 'liralık BTC Ticareti Yapıyorum. Ay Sonu TL'ye Çevirip hesaba Atıyorum. Fiyatlar Fırladığı İçinde Herhangi Bir Yere Yatırım Niyetine Girmiyorum.
Genesis ve hashocean'dan Gelen Gelirler Aysonu TL'ye Çevrilip Hesaba Atılıyor.
Şu Trade İşinide Bilsem, Ellerinde Telsiz Telefon Olan Borsacılar Gibi. Hani Hep Telefonla Görüşenler..
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
October 31, 2015, 08:12:52 AM |
|
artık btcturk değilde yurt dışı borsalarda işlem hacminiz nedir diye anket yapmak lazım
|
|
|
|
armadora
|
|
November 12, 2015, 07:17:58 PM |
|
btctürkü daha ziyade btc alım ağırlıklı kullanıyorum. aydan aya çok değişmekle birlikte ortalama 2000 tl civarı işlem yapıyorum.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 12, 2015, 12:03:42 PM |
|
Bu ay 5000 i bulmamış işlem hacmim. Genelde BTcTurkten btc alıp ; bitfinex huobi ve poloniex e btc atmak için ve paraya sıkışınca Btc den TL ye dönüştürmek için kullanıyorum. Ha birde bazen bizim Türkler BTCTurk te sabaha karşı uykularına yenik düşünce piyasa altında kalmış BTC satış emirlerine arada uyumaz da denk gelirsem onlara da çöktüğüm oluyor ve size de öneririm temiz para
|
|
|
|
|