Bitcoin Forum
May 24, 2017, 11:37:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: help: LTC mining in ubuntu  (Read 2652 times)
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 02, 2012, 07:18:06 AM
 #1

Hey everybody,
I've been trying to setup ltc mining on ubuntu 11.04 with 4 6870's, sdk 2.7 and catalyst 12.6.. but have come to an impasse. .
Everything is set up to mine with litecoinpool.org, but when I run I get....

jason@litecoin:~/Desktop/reaper$ ./reaper
\|||||||||||||||||||||/
-  Reaper v12 64-bit  -
-   coded by mtrlt    -
/|||||||||||||||||||||\

Share thread started
List of platforms:
   0   AMD Accelerated Parallel Processing
Using platform number 0

Using all devices
   0   Barts
Program built from saved binary.
Creating 2 GPU threads
1...2...done
2012-07-02 03:15:56 Error with server: {"id":1,"error":{"code":-1,"message":"method not getwork"},"result":null}
Activating long polling.
Long polling URL: [/LP]. trying to parse.
LP Path: /LP
2012-07-02 03:15:58 Error with server: {"id":1,"error":{"code":-1,"message":"method not getwork"},"result":null}
2012-07-02 03:16:00 Error with server: {"id":1,"error":{"code":-1,"message":"method not getwork"},"result":null}

Is there any way to get around this?
Thanks guys.
1495669044
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495669044

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495669044
Reply with quote  #2

1495669044
Report to moderator
1495669044
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495669044

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495669044
Reply with quote  #2

1495669044
Report to moderator
1495669044
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495669044

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495669044
Reply with quote  #2

1495669044
Report to moderator
Once a transaction has 6 confirmations, it is extremely unlikely that an attacker without at least 50% of the network's computation power would be able to reverse it.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495669044
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495669044

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495669044
Reply with quote  #2

1495669044
Report to moderator
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965


View Profile
July 02, 2012, 12:21:48 PM
 #2

I don't know, how to get around this, but I can tell you, that I also got 2 kinds of curl errors, when trying to get work. At the moment, I've setup solo mining.

Maybe there's a better pool for GPU mining?

abbeytim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 333


View Profile
July 02, 2012, 01:14:20 PM
 #3

thats reaper 12 you need reaper 13 to ltc mine
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 02, 2012, 02:52:02 PM
 #4

oh wow it is v12. Thank you! that was a major brainfart.
But now after having it set up correctly it only displays the first GPU (device 0)

my litecoin.conf setting is
host litecoinpool.org
port 9332
user jbanna.5
pass 1
protocol litecoin
worksize 256
aggression 16
threads_per_gpu 1
sharethreads 18
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 6144


reaper.conf:
kernel reaper.cl

save_binaries yes

enable_graceful_shutdown no

mine litecoin



Could it be a problem with the drivers?











dizzy1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 134


View Profile
July 02, 2012, 09:28:15 PM
 #5

In my experience it is. The drivers I have on my 3 5970 rig are 12.6 and 2.4 because after that I just got way too many problems. It is probably easier to use BAMT and manually run the miner. Either that or use windows.
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 08, 2012, 05:07:26 PM
 #6

hey dizzy1, thanks for the reply. I'm honestly having such a terrible time trying to get this to work. and now with LTC prices on the rise I NEED to get it working!!! I've been trying to use BAMT, but get OPENCL errors when trying to compile. So, I updated to SDK2.6, but still had openCL errors when running "make".
Have you (or anyone else for that matter) had success with BAMT?

I'll put a 2 BTC bounty out for anyone who can help!
Lumpy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237


View Profile
July 08, 2012, 05:42:10 PM
 #7

hey dizzy1, thanks for the reply. I'm honestly having such a terrible time trying to get this to work. and now with LTC prices on the rise I NEED to get it working!!! I've been trying to use BAMT, but get OPENCL errors when trying to compile. So, I updated to SDK2.6, but still had openCL errors when running "make".
Have you (or anyone else for that matter) had success with BAMT?

I'll put a 2 BTC bounty out for anyone who can help!

What I did was edit CMakeLists.txt and find each instance of:

$ENV{AMDAPPSDKROOT}

and replace it with

/opt/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx64

It starts on line 74 or so. For some reason setting the environment variable didn't help, but manually adding the path in did. I did a find-replace, as there are a few lines that need the replacement. Use your actual SDK path, of course (2.6?).
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 08, 2012, 06:30:02 PM
 #8

cool, thanks for the replies guys.
What I did was edit CMakeLists.txt and find each instance of:

$ENV{AMDAPPSDKROOT}

and replace it with

/opt/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx64

It starts on line 74 or so. For some reason setting the environment variable didn't help, but manually adding the path in did. I did a find-replace, as there are a few lines that need the replacement. Use your actual SDK path, of course (2.6?).

Okay I'll definitely give this a shot. Right now I'm wiping BAMT and re-making it. Probably got it all botched up when I updated to 2.6. So, are you doing this on a fresh install? No other drivers besides what come with?
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 08, 2012, 07:52:56 PM
 #9

IT WORKED! Lumpy! where can i send your coins
Lumpy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237


View Profile
July 08, 2012, 08:09:17 PM
 #10

IT WORKED! Lumpy! where can i send your coins

Sent you a PM. Smiley
Lumpy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237


View Profile
July 08, 2012, 08:47:10 PM
 #11

IT WORKED! Lumpy! where can i send your coins

Got them, many thanks! Smiley
Jbanna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142

dandiilion


View Profile
July 09, 2012, 03:26:13 AM
 #12

 Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!