madptj (OP)
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
 |
February 16, 2015, 05:40:37 PM Last edit: September 01, 2015, 11:16:20 AM by Cyrus |
|
Sveicinu ienakot Latvijas Bitcointalk grupa.
Prieks iepazities ar tautiesiem
|
|
|
|
trukis
Newbie
Activity: 1
|
 |
February 24, 2015, 05:09:07 AM |
|
Nice site 
|
|
|
|
Onieno
Newbie
|
 |
May 17, 2015, 09:20:43 AM |
|
Te nu gan viss ir izmiris šajā grupā, žēl gan 
|
|
|
|
ybcoin
Member

Activity: 80
Merit: 10
|
 |
May 21, 2015, 09:47:30 AM |
|
Sveiki visiem!
Kurš zina, kādi servisi Latvijā pieņem bitkoinus?
Dzirdēju, ka degvielas uzpildes stacijas pievienojās. Kas vēl?
|
|
|
|
waldistons
|
 |
July 04, 2015, 04:03:17 PM |
|
Laba diena! Zinaaju, ka atradiishu LV grupu shajaa forumaa  Skatos, ka visi, kas shobriid ierakstiijushi te ir baigi jauninjie, juutos kaa vecis  LV ir 5 vietas, kur var izteereet BTC, nevaru tagad uz sitiena atrast linku, bet tie ir: AirBaltic, KoksKastē, kautkaada kafejniica riigaa, laikam motelis bija, un http://www.bitshop.lvLogjiski, ka peedeejais man interesee visvairaak, tachu man nav tik daudz BTC  Par degvielas stacijaam stipri shaubos, nekur neesmu redzeejis oficiaalus pazinjojumus. Varbuut kaads no klaatesoshajiem arii tirgo BTC, piemeeram, ieksh localbitcoins.com ?
|
|
|
|
raccoon willie
Newbie
Activity: 4
|
 |
July 05, 2015, 08:49:47 AM |
|
Varbuut kaads no klaatesoshajiem arii tirgo BTC, piemeeram, ieksh localbitcoins.com ?
Sveiki, es tirgoju
|
|
|
|
waldistons
|
 |
July 06, 2015, 07:47:56 PM |
|
@raccoon willie - tirgo no rokaam vai tai saitaa? ja no rokaam, kaadas valuutas pienjem?
|
|
|
|
Reiva
|
 |
July 21, 2015, 01:54:19 PM |
|
Sveiki visiem!
Kurš zina, kādi servisi Latvijā pieņem bitkoinus?
Dzirdēju, ka degvielas uzpildes stacijas pievienojās. Kas vēl?
Cau, seit vari apskatities http://usebitcoins.info/index.php/bitcoin-in-the-real-world#! Biju prasijis degvielas stacijas Rezekne, paskatijas uz mani ka uz idiotu kaut kadu  Nesaprot te vel cilveki
|
Want to earn $$$ just for searching stuff on google? / Хотите зарабатывать $$$ просто ищя информацию в гугле?
|
|
|
waldistons
|
 |
July 22, 2015, 06:34:40 PM |
|
@Reiva, links ko ieliki bija tas, ko domaaju  BTW, es arii pa latgali tuseejos  EDIT: nea, tas tomer nav riktiigais links. Riigaa 5 bij, tavaa linkaa tikai 3 uzraada.
|
|
|
|
waldistons
|
 |
July 29, 2015, 08:04:24 PM |
|
Kur tieshi pa latgali?  Praktizēju neizpaust personīgo informāciju internetā, īpaši šāda veida saitā 
|
|
|
|
Reiva
|
 |
July 30, 2015, 09:39:47 AM |
|
Kur tieshi pa latgali?  Praktizēju neizpaust personīgo informāciju internetā, īpaši šāda veida saitā  Skaidrs, sapratu  Ar ko tieshi nodarbojies saja visa tema? Mining? Man bija tads aparats, bet nu nacas pardot  Kurss galigi nedereja Latvijas elektribas apstakliem  28-30MH/s SCRYPT 
|
Want to earn $$$ just for searching stuff on google? / Хотите зарабатывать $$$ просто ищя информацию в гугле?
|
|
|
waldistons
|
 |
August 03, 2015, 07:01:26 PM |
|
Es paarsvaraa ar lietoshanu un altcoins. Cittreiz paroku kaadas valuutas, iireeju verkjus  BTC neroku, un neplaanoju rakt kameer man nebuus saules bateriju vai diff's nokritiis sakaraa ar driizo atliidziibas samazinaashanos. Sanaaca vismaz atpelniit to scrypt verkji? Es vot domaaju iegaadaat dazhus usb btc minerus un piespraust pie servera uz solo, mosh nospiid kaadreiz jo servaks taapat iesleegts 
|
|
|
|
Reiva
|
 |
August 15, 2015, 08:31:23 AM |
|
Es paarsvaraa ar lietoshanu un altcoins. Cittreiz paroku kaadas valuutas, iireeju verkjus  BTC neroku, un neplaanoju rakt kameer man nebuus saules bateriju vai diff's nokritiis sakaraa ar driizo atliidziibas samazinaashanos. Sanaaca vismaz atpelniit to scrypt verkji? Es vot domaaju iegaadaat dazhus usb btc minerus un piespraust pie servera uz solo, mosh nospiid kaadreiz jo servaks taapat iesleegts  Par tam saules batarejam taisniba, bet nu cik vinas maksa, lai iedarbinatu normalu maineri? Bet nu ieguldijums tapat labs, lietot vinas var ari citos nolukos.. Diemzel nesanaca ar mainingu, bet ja kopa paskaita cik vinsh stradaja, plus pardosanas cena, tad sanak ka es pat plusos nelielos esmu  Man ir 3, Antminer u2, nu godigi sakot jegas no viniem tagad visspar nekadas. Sledzu vinus prieka pec, lampinas mirgo un jau labi  nu var protams ar viniem kkadu pieredzi dabut, ja neesi meginajis. Roku altkoinus. Ja servers strada, tad kapec gan nee  
|
|
|
|
Reiva
|
 |
September 02, 2015, 07:36:28 AM |
|
Neticu ka seit vairak no Latvijas neviena nav!? 
|
|
|
|
lev112
|
 |
December 05, 2015, 05:58:19 PM |
|
Neticu ka seit vairak no Latvijas neviena nav!?  Ir, Ir  Domaju ka lielaka dala atrodas anglu jeb krievu sadala 
|
|
|
|
Reiva
|
 |
December 08, 2015, 11:07:24 AM |
|
Neticu ka seit vairak no Latvijas neviena nav!?  Ir, Ir  Domaju ka lielaka dala atrodas anglu jeb krievu sadala  аххах  Nu protams, mums tachu multi kulturala valsts. Visur savas pedas jaatstaj
|
|
|
|
haritonovs
Newbie
|
 |
December 20, 2015, 02:15:57 PM |
|
Necerēju ieraudz šeit arī Latviešu valodu!
ir vēl kāds formums vai blogs kur Latvieši apspriež Bitcoin ?
|
|
|
|
Reiva
|
 |
December 24, 2015, 10:55:46 AM |
|
Necerēju ieraudz šeit arī Latviešu valodu!
ir vēl kāds formums vai blogs kur Latvieši apspriež Bitcoin ?
Ta isti protams neko nemekleju. Feisbuka biju sastapis Latvieshu grupas, varbut draugos.lv so to vares atrast. Bet nu ta, nekada konkreta saita par bitkoinu nav. Varbut ir verts tadu izvejdot, bet kaut kam bus jatulko rakstus
|
|
|
|
svalis47
Newbie
|
 |
December 31, 2015, 08:37:22 PM |
|
Sveiki tautieši! Kāds ir labākais latviešu bitcoin community/kopiena?
|
|
|
|
Reiva
|
 |
January 01, 2016, 01:46:47 PM |
|
Sveiki tautieši! Kāds ir labākais latviešu bitcoin community/kopiena?
Cau, principa sis forums ir loti informativs, tikai ja zini ko lasit  Ta laikam sanak ka facebook ir paris bitkoin grupas, vairak neko nebiju sastapis. Ja ir kadi linki, met ieksha, ar prieku paskatisos.
|
|
|
|
butragenjo
|
 |
January 22, 2016, 01:42:50 PM |
|
Baigi labā ir šī yobita signatures kampaņa,daudz var sagrābties satošus. Tik aptrūkstās ko rakstīt,vēl ja angļu valoda nav stiprā puse tad ir kā ir. Es tik slavēju ka tāds un šitāds koins ir labs,reāli nav daudz ko komentēt.
|
|
|
|
Reiva
|
 |
January 23, 2016, 09:17:34 AM |
|
Baigi labā ir šī yobita signatures kampaņa,daudz var sagrābties satošus. Tik aptrūkstās ko rakstīt,vēl ja angļu valoda nav stiprā puse tad ir kā ir. Es tik slavēju ka tāds un šitāds koins ir labs,reāli nav daudz ko komentēt.
Ja ir ok, tikai centies rakstit vairak un konstruktivi, tagad iet "tirishana", moderatori skatas ka tu raksti un ko raksti. Izsaki visu ko doma plashi, tas ari tevi attista sava veida. Mazak raksti offtopic temas, un viss bus kartiba. No kurienes esi, ja nav noslepums?
|
|
|
|
butragenjo
|
 |
January 23, 2016, 12:47:09 PM |
|
Ja ir ok, tikai centies rakstit vairak un konstruktivi, tagad iet "tirishana", moderatori skatas ka tu raksti un ko raksti. Izsaki visu ko doma plashi, tas ari tevi attista sava veida. Mazak raksti offtopic temas, un viss bus kartiba. No kurienes esi, ja nav noslepums? Pa angliju dzīvojos. Tikko bija digieuro bums,kā jau vienmēr nopirku nepareizajā laikā un zaudēju 0.04btc. Nekad netrāpās trāpīt uz pareizajiem altkoiniem,lai dabūtu kādu labumu.
|
|
|
|
Reiva
|
 |
January 24, 2016, 08:40:08 PM |
|
Ja ir ok, tikai centies rakstit vairak un konstruktivi, tagad iet "tirishana", moderatori skatas ka tu raksti un ko raksti. Izsaki visu ko doma plashi, tas ari tevi attista sava veida. Mazak raksti offtopic temas, un viss bus kartiba. No kurienes esi, ja nav noslepums? Pa angliju dzīvojos. Tikko bija digieuro bums,kā jau vienmēr nopirku nepareizajā laikā un zaudēju 0.04btc. Nekad netrāpās trāpīt uz pareizajiem altkoiniem,lai dabūtu kādu labumu. Nu ja, tur neuzminesi kad jatirgo, bet kad japietur. Ir jaseko temam, es ta ar to tirgoshanu neparak saistits esmu, bet nu reizem nevajag panikot, varbut ka ari izaugtu tas digieuro ar laiku.
|
|
|
|
butragenjo
|
 |
January 26, 2016, 03:30:52 PM |
|
Ja ir ok, tikai centies rakstit vairak un konstruktivi, tagad iet "tirishana", moderatori skatas ka tu raksti un ko raksti. Izsaki visu ko doma plashi, tas ari tevi attista sava veida. Mazak raksti offtopic temas, un viss bus kartiba. No kurienes esi, ja nav noslepums? Pa angliju dzīvojos. Tikko bija digieuro bums,kā jau vienmēr nopirku nepareizajā laikā un zaudēju 0.04btc. Nekad netrāpās trāpīt uz pareizajiem altkoiniem,lai dabūtu kādu labumu. Nu ja, tur neuzminesi kad jatirgo, bet kad japietur. Ir jaseko temam, es ta ar to tirgoshanu neparak saistits esmu, bet nu reizem nevajag panikot, varbut ka ari izaugtu tas digieuro ar laiku. 3 gadus jau nodarbojos,vairāk par 0.2btc nav laimējies sakrāt. Atceros ka agrāk pirmsākumos bija fauceti,kur deva 1 btc uzreiz,tad viņam cena vēl nebija.
|
|
|
|
Reiva
|
 |
January 28, 2016, 10:53:01 AM |
|
Ja ir ok, tikai centies rakstit vairak un konstruktivi, tagad iet "tirishana", moderatori skatas ka tu raksti un ko raksti. Izsaki visu ko doma plashi, tas ari tevi attista sava veida. Mazak raksti offtopic temas, un viss bus kartiba. No kurienes esi, ja nav noslepums? Pa angliju dzīvojos. Tikko bija digieuro bums,kā jau vienmēr nopirku nepareizajā laikā un zaudēju 0.04btc. Nekad netrāpās trāpīt uz pareizajiem altkoiniem,lai dabūtu kādu labumu. Nu ja, tur neuzminesi kad jatirgo, bet kad japietur. Ir jaseko temam, es ta ar to tirgoshanu neparak saistits esmu, bet nu reizem nevajag panikot, varbut ka ari izaugtu tas digieuro ar laiku. 3 gadus jau nodarbojos,vairāk par 0.2btc nav laimējies sakrāt. Atceros ka agrāk pirmsākumos bija fauceti,kur deva 1 btc uzreiz,tad viņam cena vēl nebija. Vau, neko sev, tadus laikus neesmu sastapis, iedomajos tagad cik tas viss maksatu. Laikam ka uz darbu staigat vairak nevajdzetu  Es sho to ieliku cloud maininga, bet tagad sanak ta, ka ar grutibas palielinasanu, ir visu laiku jainveste, lai kaut ko dabutu normalu. Ir vel protams freelance ar bitcoin samaksu, but nu tur anglu valodu jazin un kaut ko japrot.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
March 20, 2016, 10:43:46 PM |
|
Sveiki draugi. Man c-cex.com exchangē kontu iztīrīja pa tīro,zaudēju kādus 0,2 btc altkoinos. Viss tika pārdots par zemām cenām cik skatīju darījumu vēsturi,bet interesantākais tas,ka konts ir pa nullēm bet nav withdraw vēstures,ka būtu notikusi altkoinu pārsūtīšana uz citu kontu. Rakstīju adminiem,šie saka ka izmaksu vēsturē neuzrādās un cauri. Metu mieru un samierinājos. Bet fakts kā tāds dīvains. Domāju ka paši admini nofenderējuši,bet tam exchangam itkā laba reputācija un citi teica ka dēļ 0.2btc tak neietu zagt. Nu nez nez.
|
|
|
|
Reiva
|
 |
March 24, 2016, 10:57:36 AM |
|
Sveiki draugi. Man c-cex.com exchangē kontu iztīrīja pa tīro,zaudēju kādus 0,2 btc altkoinos. Viss tika pārdots par zemām cenām cik skatīju darījumu vēsturi,bet interesantākais tas,ka konts ir pa nullēm bet nav withdraw vēstures,ka būtu notikusi altkoinu pārsūtīšana uz citu kontu. Rakstīju adminiem,šie saka ka izmaksu vēsturē neuzrādās un cauri. Metu mieru un samierinājos. Bet fakts kā tāds dīvains. Domāju ka paši admini nofenderējuši,bet tam exchangam itkā laba reputācija un citi teica ka dēļ 0.2btc tak neietu zagt. Nu nez nez.
Pamegini parbaudit savu birzas adresi uz kuras glabajas btc sheit -> https://blockchain.info , redzesi kur kas aizgaja un vai aizgaja visspar.
|
|
|
|
Martins17
Newbie
Activity: 39
|
 |
May 05, 2016, 08:49:50 PM |
|
Sveiki LV!) Kāds aktīvs lietotājs vēl te?
|
|
|
|
Reiva
|
 |
May 06, 2016, 09:37:27 AM |
|
Cau, laiku pa laikam kaut ko rakstu, bet tagad mazak. Bet ta ja, skatos.
|
|
|
|
Martins17
Newbie
Activity: 39
|
 |
May 06, 2016, 10:36:01 AM |
|
O, Forshi, pats arī ar bitcoins vai kādu no altcoins ņemies? Un ja tā.. kur izmanto, ko dari?
|
|
|
|
artylitecoin7777
Newbie
Activity: 7
|
 |
August 31, 2016, 07:23:44 PM |
|
Hey ir kads letins te? Esmu iegadajies spondoolies sp20 maineri 1.7th/s ar diviem 650W PSU, dzivoju UK, bet man ir problema piesledzot to savam ruterim un iesledzot manu maineri mans ruters neatrod to ja kads letins no uk kuram ir sky ruteris, varbut ruteri vaina ka kodets vai neatpazist manu maineru? Visadi meginaju caur advanced ip scanner caur tiklu un rutera uztadijimos neparada man vinja ip, ka to var izlabot? Maineris jauns un viss ok, ar psu viss ok.
|
|
|
|
polarfox
|
 |
November 09, 2016, 10:40:05 AM |
|
vēlas iegādāties BTC par 15 Paypal EUR
|
|
|
|
zehro
Newbie
Activity: 28
|
 |
February 02, 2017, 12:28:32 PM |
|
Baigais klusums. Nekā nenotiek, nekas neinteresē vai arī ir kādas citas grupas, kurās latvieši apspriež aktualitātes?
|
|
|
|
waldistons
|
 |
February 06, 2017, 06:07:00 PM |
|
Drīzāk, ka nekas nenotiek. Es tik pie'watchoju un lasu 
|
|
|
|
mmxxc
Newbie
Activity: 19
|
 |
February 26, 2017, 02:00:22 PM |
|
Sveiki Latvieši, kāds šeit iegriežas arī?
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
February 27, 2017, 02:12:35 PM |
|
Jā, iegriežas pa retam.
|
|
|
|
mmxxc
Newbie
|
 |
March 02, 2017, 08:20:37 AM |
|
Jā, iegriežas pa retam.
Vismaz kāds.  Kā ir pie mums Latvijā, kur pieņem bitcoin?
|
|
|
|
mmxxc
Newbie
|
 |
March 02, 2017, 08:53:20 AM |
|
Varbūt kādsvar izlīdzēt 0.00819610 bitcoiniem uz 3 dienām? Atgriezīšu 0.0094.
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
March 06, 2017, 02:04:48 PM |
|
Jā, iegriežas pa retam.
Vismaz kāds.  Kā ir pie mums Latvijā, kur pieņem bitcoin? airBaltic. Gan jau vēl kāds šur un tur, bet tādiem ikdienas ātrajiem norēķiniem Bitcoin tomēr nebūs tas labākais no tehniskā viedokļa. Gaidām kādu citu spējīgāku, kas līdz ar to iemantos vēl lielāku popularitāti.
|
|
|
|
polarfox
|
 |
March 09, 2017, 06:12:47 PM |
|
Es pārdot daudz perifērijas uz PC, PS4 spēles, dāvanu kartes, iepirkšanās un daudz, daudz vairāk
|
|
|
|
mmxxc
Newbie
|
 |
March 13, 2017, 02:55:38 PM |
|
Es pārdot daudz perifērijas uz PC, PS4 spēles, dāvanu kartes, iepirkšanās un daudz, daudz vairāk
Pats ps 4?
|
|
|
|
umpalumpa
Newbie
Activity: 5
|
 |
March 18, 2017, 04:15:55 PM |
|
Sveiki tautieši! Kas jauns bitcoin pasaulē?
|
|
|
|
umpalumpa
Newbie
|
 |
March 19, 2017, 09:50:24 AM |
|
Sveiki tautieši! Kas jauns bitcoin pasaulē?
Šeit kāds iegriežās? Kā mums Latvija ir kāds latviešu bitcoin forums?
|
|
|
|
umpalumpa
Newbie
|
 |
March 25, 2017, 10:53:18 AM |
|
Sveiki tautieši! Jauns Latviešu bitcoin forums: www.bitforin.netAr cieņu Umpalumpa
|
|
|
|
lx001
|
 |
April 02, 2017, 07:54:37 PM |
|
Es kadu laiku atpakal dzirdeju par to, ka pie mums Rigā planoja uzstadit bitcoin bankomatu. Nav nekadu jauno zinju par to?
|
|
|
|
kurcelis
Newbie
Activity: 13
|
 |
April 09, 2017, 01:00:46 PM |
|
Hey. Jauzraksta man ar kkas 
|
|
|
|
capsx
Newbie
|
 |
April 10, 2017, 07:22:36 AM |
|
Sveicieni visiem mūsējiem  Jautājums: vai šeit apgrozās kāds liels 100+ mūsu mainotājs, ja tāds vispār ir.
|
|
|
|
lx001
|
 |
April 27, 2017, 08:15:20 PM |
|
šaubos, ka ar mūsu elektrības cenām ir izdevīgi ar to nodarboties kaut kadā nopietnā mērogā, nu jā tikai ka hobija
|
|
|
|
S.Clegane
Newbie
Activity: 24
|
 |
May 05, 2017, 12:31:58 PM |
|
Sveiciens tautiešiem! Mans pirmais posts. Mana primara interese ir treidings. Ja, interesants jautajums par maineri, vai ir kads lv kas dzivo uz maininga.
|
|
|
|
S.Clegane
Newbie
Activity: 24
|
 |
May 05, 2017, 12:44:22 PM |
|
Ka domajat cik legali musu valsts skatas uz kriptovalutu un kadas varbut blockchain tehnologiju pielietojuma prognozes tuvakaja nakotne? Laikam ka jau viss.. pec gadiem 10 ieminesies ka vajag integreet jaunas tehnologijas. Joprojam uzskaites sisteemaas redzeju kaa foxpro datubazes lieto.
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
May 06, 2017, 06:11:23 PM |
|
Sveiciens visiem! Forši, ka te arī ar kādu varēs parunāt latviski. Es esmu jauniņais šajā sfērā, bet ļoti pastiprināti par to interesējos. Pārsvarā mani aizrauj treidings altcoinos, jo tur, cik skatos var arī diezgan labi nopelnīt. Kādas intereses ir pārējiem, kādi panākumi?
|
|
|
|
cryptosort
Newbie
|
 |
May 18, 2017, 04:47:51 AM |
|
Sveiki Superīgi redzēt Latviešus šeit  P.S. Es personīgi arī aizraujos ar tradingu un arī vnk turēšanu laikam kas sokos vēl, jo manuprāt vēl bitcoin cena tikai kāps  + Izglītojos pats un uzturu 2 mājas lapas, kur ir info par bitcoiniem, ceru arī piesaistīt papildus publiku bitcoiniem ar tām lapām  Bet super redzēt šeti LV valodu  + Domāju, ka legālā veidā līdz Latvijai viss vēl atnāks ar laiku, jo kas notiek ārvalstīs pie mums tikai pēc 2gadiem  + bet zinu, ka ir čaļi, kas ir nodibinājuši kripto valūtas biedrību Latvijā, tākā viss notiek  jāiestājās tur? 
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
May 20, 2017, 07:38:10 PM |
|
Sveiki Superīgi redzēt Latviešus šeit  P.S. Es personīgi arī aizraujos ar tradingu un arī vnk turēšanu laikam kas sokos vēl, jo manuprāt vēl bitcoin cena tikai kāps  + Izglītojos pats un uzturu 2 mājas lapas, kur ir info par bitcoiniem, ceru arī piesaistīt papildus publiku bitcoiniem ar tām lapām  Bet super redzēt šeti LV valodu  + Domāju, ka legālā veidā līdz Latvijai viss vēl atnāks ar laiku, jo kas notiek ārvalstīs pie mums tikai pēc 2gadiem  + bet zinu, ka ir čaļi, kas ir nodibinājuši kripto valūtas biedrību Latvijā, tākā viss notiek  jāiestājās tur?  Prieks tevi te redzēt!  Varbūt vari pastāstīt sīkāk par biedrību?
|
|
|
|
manlan1997
Newbie
Activity: 40
|
 |
May 25, 2017, 03:29:46 AM |
|
|
|
|
|
therhslv
|
 |
May 25, 2017, 10:09:10 AM |
|
Sveiki ir  Daudz te nerakstu , bet pedejo 2 gadu laikaa tik lasu un ieguldu  Vai ir kaads , kas ir neemis araa uz kontu 10000+ eur ? Un ja ir vai kontu neiesaldee uz parbauldi un vai jamaksa nodokli ? Paldies
|
|
|
|
fosserman
Member

Activity: 66
|
 |
May 25, 2017, 10:04:33 PM Last edit: May 25, 2017, 10:15:37 PM by fosserman |
|
Sveiki ir  Daudz te nerakstu , bet pedejo 2 gadu laikaa tik lasu un ieguldu  Vai ir kaads , kas ir neemis araa uz kontu 10000+ eur ? Un ja ir vai kontu neiesaldee uz parbauldi un vai jamaksa nodokli ? Paldies Sveiks. Gan jau ka ir taa,vajag pa daljaam njemt aaraa. Isti negribas mainit vel bitkoinu uz naudu,jo tas kaapj. Manupraat uzkaaps ljoti augstu. Kur mainiet bitkoinu uz eur? Meginaju cryptonit.net neapkraapa,peec 4 dienam atnaaca uz paypalu,bet augsta komisijas maksa un jaareekinas ka kadi 100 eur no 1000 eur naaks nost,ja ne vairaak. Tagad skatos uz unichange.me nav gan meegjinaats ko samainiit tur.Ljoti jaauzmanaas no scam saitiem,taadi ir pilns.
|
|
|
|
fosserman
Member

|
 |
May 25, 2017, 10:19:49 PM Last edit: May 25, 2017, 10:34:14 PM by fosserman |
|
Pashlaik no altkoiniem taadi perspektiivaakie izskatas espers un insane koins,tajos ieguldiju padaudz,redzees kaa buus. Manupraat visi tie vecie altkoini kaa doge,litecoin,dash ir sevi jau izsmeelushi un taadus nav veerts pirkt jau par lielu summu,jaapeerk leetie un jaunie chupaam,protams ar ne kuru katru...jaaseko liidz,vai arii taadi kuriem bijusi augsta cena un taa nokritusi,bet koins kaa taads uzticams.
|
|
|
|
fosserman
Member

|
 |
May 25, 2017, 10:30:43 PM |
|
Sveiciens visiem! Forši, ka te arī ar kādu varēs parunāt latviski. Es esmu jauniņais šajā sfērā, bet ļoti pastiprināti par to interesējos. Pārsvarā mani aizrauj treidings altcoinos, jo tur, cik skatos var arī diezgan labi nopelnīt. Kādas intereses ir pārējiem, kādi panākumi?
Prieks redzeet:) Sveicinaats kriptopasaulee:)
|
|
|
|
therhslv
|
 |
May 26, 2017, 04:40:26 AM |
|
Iechekojiet ICN assetu , nopirku pa 13 centi gab . Vinjiem pagaidam beta testing un buus buyback . Diezgan interesants projekts un daudzsolosh
|
|
|
|
therhslv
|
 |
May 26, 2017, 04:44:46 AM |
|
Sveiki ir  Daudz te nerakstu , bet pedejo 2 gadu laikaa tik lasu un ieguldu  Vai ir kaads , kas ir neemis araa uz kontu 10000+ eur ? Un ja ir vai kontu neiesaldee uz parbauldi un vai jamaksa nodokli ? Paldies Sveiks. Gan jau ka ir taa,vajag pa daljaam njemt aaraa. Isti negribas mainit vel bitkoinu uz naudu,jo tas kaapj. Manupraat uzkaaps ljoti augstu. Kur mainiet bitkoinu uz eur? Meginaju cryptonit.net neapkraapa,peec 4 dienam atnaaca uz paypalu,bet augsta komisijas maksa un jaareekinas ka kadi 100 eur no 1000 eur naaks nost,ja ne vairaak. Tagad skatos uz unichange.me nav gan meegjinaats ko samainiit tur.Ljoti jaauzmanaas no scam saitiem,taadi ir pilns. Nu Cex.io peerku bitcoinus un iznjemt tur ar bank transfer var pa 25 eur . Var jau arii caur localbitcoins , buus leetaak
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
May 26, 2017, 01:41:48 PM |
|
Sveiki ir  Daudz te nerakstu , bet pedejo 2 gadu laikaa tik lasu un ieguldu  Vai ir kaads , kas ir neemis araa uz kontu 10000+ eur ? Un ja ir vai kontu neiesaldee uz parbauldi un vai jamaksa nodokli ? Paldies Sveiks. Gan jau ka ir taa,vajag pa daljaam njemt aaraa. Isti negribas mainit vel bitkoinu uz naudu,jo tas kaapj. Manupraat uzkaaps ljoti augstu. Kur mainiet bitkoinu uz eur? Meginaju cryptonit.net neapkraapa,peec 4 dienam atnaaca uz paypalu,bet augsta komisijas maksa un jaareekinas ka kadi 100 eur no 1000 eur naaks nost,ja ne vairaak. Tagad skatos uz unichange.me nav gan meegjinaats ko samainiit tur.Ljoti jaauzmanaas no scam saitiem,taadi ir pilns. Nu Cex.io peerku bitcoinus un iznjemt tur ar bank transfer var pa 25 eur . Var jau arii caur localbitcoins , buus leetaak Es ņemu ārā caur apmaiņas punktiem uz ADV kontu, kurai piesaistīta ADVcash karte un izņemu tepat LV jebkurā bankomātā.
|
|
|
|
cryptosort
Newbie
|
 |
June 03, 2017, 12:18:17 PM |
|
Es arī nopirku karti, nuu vēl gaidu kad atsūtīts es paņēmu cryptopay.me laikam tā saucās.. Jāpatestē 
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
June 04, 2017, 12:29:33 PM |
|
Vai varat paskaidrot, kāpēc izmantojat visādus ADVcash un citus pakalpojumus, lai kripto izņemtu Eiro valūtā? Vai exchange lapām ir pārāk lielas komisijas un limiti, un izņemamās summas ir diezgan vērā ņemamas, ka sanāktu neizdevīgi?
|
|
|
|
kalaria
|
 |
June 09, 2017, 10:22:34 AM |
|
Vai varat paskaidrot, kāpēc izmantojat visādus ADVcash un citus pakalpojumus, lai kripto izņemtu Eiro valūtā? Vai exchange lapām ir pārāk lielas komisijas un limiti, un izņemamās summas ir diezgan vērā ņemamas, ka sanāktu neizdevīgi?
Jaa,pavisam noteikti. Jaareekinaas ka exchangi uzpeerk bitkoinu par vismaz 200-400 eiro leetaak nekaa tam iistaa cena uz doto momentu+ visaadi fee kad izmaksaa dabuutos eiro aaraa,var teikt ka beigaas pamatiigi apkaash,kaada viena treshdalja no bitkoina iistaas summas jaareekinaa nost ko reaali sanjemsi beigaas. Piemeeram uz doto momentu 1 btc cena ir EUR €2525.27,bet unichange.me to uzpeerk par €2304.03 + aizies veel summa par eur dabuushanu aaraa.
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
June 12, 2017, 01:23:52 PM |
|
Jaa,pavisam noteikti. Jaareekinaas ka exchangi uzpeerk bitkoinu par vismaz 200-400 eiro leetaak nekaa tam iistaa cena uz doto momentu+ visaadi fee kad izmaksaa dabuutos eiro aaraa,var teikt ka beigaas pamatiigi apkaash,kaada viena treshdalja no bitkoina iistaas summas jaareekinaa nost ko reaali sanjemsi beigaas.
Piemeeram uz doto momentu 1 btc cena ir EUR €2525.27,bet unichange.me to uzpeerk par €2304.03 + aizies veel summa par eur dabuushanu aaraa.
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
June 12, 2017, 09:00:32 PM |
|
Jaa,pavisam noteikti. Jaareekinaas ka exchangi uzpeerk bitkoinu par vismaz 200-400 eiro leetaak nekaa tam iistaa cena uz doto momentu+ visaadi fee kad izmaksaa dabuutos eiro aaraa,var teikt ka beigaas pamatiigi apkaash,kaada viena treshdalja no bitkoina iistaas summas jaareekinaa nost ko reaali sanjemsi beigaas.
Piemeeram uz doto momentu 1 btc cena ir EUR €2525.27,bet unichange.me to uzpeerk par €2304.03 + aizies veel summa par eur dabuushanu aaraa.
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas. Nav meegjinaats ar Kraken,bet palasot komentaarus daudzi tur apkrapti+ veel prasa ID verifikaaciju,kursh gan gribees suutit savu foto un dokumentus. Localbitcoins nav meegjinaats,neizprotu to pirkshanas un paardoshanas padariishanu tur. Domaaju ka nav taadu iisti uzticamu mainjas punktu. Cryptonit.net ir meegjinaats,neapkraapa..bet kas zin kaa buus veelaak,varbuut ar paarveertiisies par scam saitu.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 13, 2017, 09:03:11 AM |
|
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas. Nav meegjinaats ar Kraken,bet palasot komentaarus daudzi tur apkrapti+ veel prasa ID verifikaaciju,kursh gan gribees suutit savu foto un dokumentus. Localbitcoins nav meegjinaats,neizprotu to pirkshanas un paardoshanas padariishanu tur. Domaaju ka nav taadu iisti uzticamu mainjas punktu. Cryptonit.net ir meegjinaats,neapkraapa..bet kas zin kaa buus veelaak,varbuut ar paarveertiisies par scam saitu. S veiki Latviešiem! Divi gadi jau kā eju no btc uz euro caur coinbase un bitstamp...abi ir uzticami!!! Pēdējā laikā gan vairāk caur bitstamp- tur mazāka fee.. un vēl caur ecoin card...bet tgd ir jaunums- spectrocoin card..dash izsutīt var no tirgotavas 5 min un jau ir uz kartes.. 
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
June 13, 2017, 10:10:32 AM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības.
|
|
|
|
ApxuBbI
Newbie
Activity: 3
|
 |
June 13, 2017, 12:35:14 PM Last edit: June 13, 2017, 02:59:22 PM by ApxuBbI |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā?
Man liekas būs aizdomīgi ja esi bezdarbnieks, un katru mēnesi tev bankas kontā ienāk kādi tūkstoši eiro =) Bet nu reāli nezinu kā ir ar to naudas izņemšanu. Pedējā laikā arī kautkā iepatikās tie video par kriptovalūtu, tāpēc arī piereģistrējos. Ir laiks kad varētu apgreidot videokarti datorā, ar to arī varētu pamēģināt mainingu. Esmu jau izvēlējies karti sev, 1070. Un ja arī šī dela neaizies tālu, tad būs kā minimums laba karte paspēlēties. Visi tie onlain kalkulatori, sazīmē nomālus ienākumus pat izmantojot vienu karti. Tie būtu kādi 120 eiro, + ja pat no tiem aizies kādi 20 par elektrību, būs okei. 3-4 mēneši un karte atmaksājas.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
June 15, 2017, 07:30:39 AM |
|
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas. Nav meegjinaats ar Kraken,bet palasot komentaarus daudzi tur apkrapti+ veel prasa ID verifikaaciju,kursh gan gribees suutit savu foto un dokumentus. Localbitcoins nav meegjinaats,neizprotu to pirkshanas un paardoshanas padariishanu tur. Domaaju ka nav taadu iisti uzticamu mainjas punktu. Cryptonit.net ir meegjinaats,neapkraapa..bet kas zin kaa buus veelaak,varbuut ar paarveertiisies par scam saitu. S veiki Latviešiem! Divi gadi jau kā eju no btc uz euro caur coinbase un bitstamp...abi ir uzticami!!! Pēdējā laikā gan vairāk caur bitstamp- tur mazāka fee.. un vēl caur ecoin card...bet tgd ir jaunums- spectrocoin card..dash izsutīt var no tirgotavas 5 min un jau ir uz kartes..  nav nav uzticami,par katru exchangi daudz negatiivu atsauksmju. Tas piemeeram: How to lose $8k worth of bitcoin in 15 minutes with Verizon and Coinbase: https://medium.com/@CodyBrown/how-to-lose-8k-worth-of-bitcoin-in-15-minutes-with-verizon-and-coinbase-com-ba75fb8d0bac
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
June 15, 2017, 01:47:16 PM |
|
Prieks, ka te parādās kaut kāda kustība  laiks atdzīvināt šo sadaļu!
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 18, 2017, 04:08:21 PM |
|
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas. Nav meegjinaats ar Kraken,bet palasot komentaarus daudzi tur apkrapti+ veel prasa ID verifikaaciju,kursh gan gribees suutit savu foto un dokumentus. Localbitcoins nav meegjinaats,neizprotu to pirkshanas un paardoshanas padariishanu tur. Domaaju ka nav taadu iisti uzticamu mainjas punktu. Cryptonit.net ir meegjinaats,neapkraapa..bet kas zin kaa buus veelaak,varbuut ar paarveertiisies par scam saitu. S veiki Latviešiem! Divi gadi jau kā eju no btc uz euro caur coinbase un bitstamp...abi ir uzticami!!! Pēdējā laikā gan vairāk caur bitstamp- tur mazāka fee.. un vēl caur ecoin card...bet tgd ir jaunums- spectrocoin card..dash izsutīt var no tirgotavas 5 min un jau ir uz kartes..  nav nav uzticami,par katru exchangi daudz negatiivu atsauksmju. Tas piemeeram: How to lose $8k worth of bitcoin in 15 minutes with Verizon and Coinbase: https://medium.com/@CodyBrown/how-to-lose-8k-worth-of-bitcoin-in-15-minutes-with-verizon-and-coinbase-com-ba75fb8d0bacMjā nebiju šo gadījumu dzirdējis...iespējams bij coinbase kkādi hakeri uzlauzuši... dzirdēju tik to momentu ka coinbase kkādas pāris dienas neļāva withdraw taisīt.. tapēc jau ir tāda paruna- liec kripto tik daudz naudas cik esi gatavs zaudēt  kurās tirgotavās tirgojieties? es tirgojos Poloniex, Bittrex.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 18, 2017, 04:48:15 PM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
June 19, 2017, 11:19:49 AM |
|
Un kā tad, piemēram, ar Kraken un citiem exchange, kur pārdod par esošo tirgus cenu un pārskaiti uz banku ar dažu centu komisiju? Tās visas iepriekš nosauktās lapas liekas pilnīgi kreisas. Nav meegjinaats ar Kraken,bet palasot komentaarus daudzi tur apkrapti+ veel prasa ID verifikaaciju,kursh gan gribees suutit savu foto un dokumentus. Localbitcoins nav meegjinaats,neizprotu to pirkshanas un paardoshanas padariishanu tur. Domaaju ka nav taadu iisti uzticamu mainjas punktu. Cryptonit.net ir meegjinaats,neapkraapa..bet kas zin kaa buus veelaak,varbuut ar paarveertiisies par scam saitu. S veiki Latviešiem! Divi gadi jau kā eju no btc uz euro caur coinbase un bitstamp...abi ir uzticami!!! Pēdējā laikā gan vairāk caur bitstamp- tur mazāka fee.. un vēl caur ecoin card...bet tgd ir jaunums- spectrocoin card..dash izsutīt var no tirgotavas 5 min un jau ir uz kartes..  nav nav uzticami,par katru exchangi daudz negatiivu atsauksmju. Tas piemeeram: How to lose $8k worth of bitcoin in 15 minutes with Verizon and Coinbase: https://medium.com/@CodyBrown/how-to-lose-8k-worth-of-bitcoin-in-15-minutes-with-verizon-and-coinbase-com-ba75fb8d0bacMjā nebiju šo gadījumu dzirdējis...iespējams bij coinbase kkādi hakeri uzlauzuši... dzirdēju tik to momentu ka coinbase kkādas pāris dienas neļāva withdraw taisīt.. tapēc jau ir tāda paruna- liec kripto tik daudz naudas cik esi gatavs zaudēt  kurās tirgotavās tirgojieties? es tirgojos Poloniex, Bittrex. Runājot par exchange, tad pārsvarā Poloniex, Bittrex, Kraken. Nedaudz arī liqui un cryptopia.
|
|
|
|
ToniCrocano
|
 |
June 21, 2017, 12:17:13 PM |
|
sveiki visiem! Es cenšos būt vienkāršs un kodolīgs, meklē tulku savā reklāmā altcoin sadaļā, ja Jums ir interese sazinieties ar mani privāti. paldies
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 22, 2017, 01:21:45 PM |
|
Sveiki! Ar kādiem coiniem tirgojaties? Es pārsvarā ar top 10...visvairāk ar dash, xrp. Ja kāds zin kādas labas ziņas...tad iemet šeit...padalās..ko pirkt..Es piem patreiz zinu ka dash būs alfa update (Evolucijai - kas būs decembrī) jūlija sākumā kkur jābūt un tad cena jāiet augšā..
|
|
|
|
therhslv
|
 |
June 22, 2017, 02:18:17 PM |
|
Iesaku ICN , nopirku pa 32 centi , diezgan padaudz . tagad maksaa ap 5$ , bet augusta 1 buus Open public beta un cena buus ap 10$ un talaaak uz decembri , janvaari prognozeju ap 20+$.
Vai arii , ja gribi gaidiit gadu vai divus iesaku nopirkt Cofound.it assetu . paslaik cena zem ico liimenja . Bet peec gada prognozeju 1-5 $
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 23, 2017, 04:42:38 PM |
|
Iesaku ICN , nopirku pa 32 centi , diezgan padaudz . tagad maksaa ap 5$ , bet augusta 1 buus Open public beta un cena buus ap 10$ un talaaak uz decembri , janvaari prognozeju ap 20+$.
Vai arii , ja gribi gaidiit gadu vai divus iesaku nopirkt Cofound.it assetu . paslaik cena zem ico liimenja . Bet peec gada prognozeju 1-5 $
Kas tas cofound vispar pa zvēru...? Ko viņš darīs? Izskatās nesen pievienots bittrexā? Es patreiz dashā sēžu...patreiz maksā 0.07 btc jeb 185$ par 1dash...bet uz jūlija sākumu vidu izskatās vilks uz 0.1 btc vismaz...jeb 250$ /gab.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 23, 2017, 04:44:58 PM |
|
Iepirku Dash mēnesi atpakaļ pa 0.052 jeb 135$..
|
|
|
|
kalaria
|
 |
June 25, 2017, 08:24:11 AM |
|
Es iepirku esperus ESP,pa kadiem 4 sat,tagad nez vai jeega pirkt jo 34 sat maksaa...runaa ka cena tiem veel kaaps. Veel insns (insane) man ir,maksaa ap 4000 sat bet sola ka buus ap 1$. Veel html5 par 1 sat yobitaa,tur ar sola sho un to.
|
|
|
|
inimitable777
Newbie
Activity: 63
|
 |
June 25, 2017, 07:45:04 PM |
|
Arī nopirku ICO vēl pašā sākumā, tur viss vēl priekšā, domāju vismaz gadu vēl turēšu.
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
June 26, 2017, 01:43:26 PM |
|
Es iepirku esperus ESP,pa kadiem 4 sat,tagad nez vai jeega pirkt jo 34 sat maksaa...runaa ka cena tiem veel kaaps. Veel insns (insane) man ir,maksaa ap 4000 sat bet sola ka buus ap 1$. Veel html5 par 1 sat yobitaa,tur ar sola sho un to.
Ja nav noslēpums, tad kur tu izroc info par tik lētām monētām? Jo lielākā daļa jau ir vienkārši shitcoin, kam nav pa lielam nekādas vērtības.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
June 28, 2017, 06:58:56 PM |
|
Sveiki visiem! Paskatieties kas notiek ar Dash...6495 lpp.. https://bitcointalk.org/index.php?topic=421615.129880Pilna lappuse ar ziņām...drīz sprāgs uz 250$ vismaz  Septembrī Alfa test Evolucijai...un pati Evolucija raus vaļā decembrī... būšot 40k transakcijas sekundē...salīdzinot ar Visa card kura ir ātrākā pasaulē 2,5k sekundē...
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
June 30, 2017, 11:41:02 AM |
|
Man ir neliels piedāvājums. Varbūt Jums ir vēlme apvienoties visiem kopā un uztaisīt Telegram čatu? Tur varētu operatīvi apmainīties ar aktuālu informāciju, utt. Ja kādam tas interesē, es varu to uztaisīt.
|
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
July 05, 2017, 10:59:11 AM |
|
Vai kāds šeit nodarbojas ar staking, piemēram, kā DPOS (Delegated Proof-of-Stake) Lisk vai citiem?
|
|
|
|
kalaria
|
 |
July 05, 2017, 02:17:28 PM |
|
Ja nav noslēpums, tad kur tu izroc info par tik lētām monētām? Jo lielākā daļa jau ir vienkārši shitcoin, kam nav pa lielam nekādas vērtības. Tepat lasu Announcements (Altcoins),nu es peerku parasti tos leetos saucamos shitcoinus bet ar ne visus,tur jaaskata kaa lietas attiistaas..izeju uz kvantumu,jo ar daargajiem altkoiniem taapat nekaada pelnja nesanaaks,vinji jau tagad ir daargi un ja pakaapsies kaadus 20-100$ augstaak,tas lietas buutiibu nemaina. Tas pats DASH un Ethereum jau tagad daargs ir,ar taadiem neko nenopelniisi ja tas pakaapsies augstaak,tur chupu vajag ar tiem tad varbuut.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
July 05, 2017, 02:23:35 PM |
|
Vai kāds šeit nodarbojas ar staking, piemēram, kā DPOS (Delegated Proof-of-Stake) Lisk vai citiem?
Jaa,jebkursh pos wallets stakingo..tik jaatur vislaik valjaa atveerts. Nu un atkal jaasaka,lai dabuutu kaut kaadu pelnju no staking tad jaabuut daudz daudz koiniem savaadaak nav jeega.
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
July 05, 2017, 03:22:52 PM |
|
Jaa,jebkursh pos wallets stakingo..tik jaatur vislaik valjaa atveerts. Nu un atkal jaasaka,lai dabuutu kaut kaadu pelnju no staking tad jaabuut daudz daudz koiniem savaadaak nav jeega.
Tas gan, ka vajag diezgan daudz priekš tā, bet, piemēram, DPOS gadījumā pietiek ar nobalsošanu par lielajiem vaļiem topā, kuri steiko tavā vietā un tu saņem mazu procentu atpakaļ atkarībā no daudzuma tavā makā, ar kuru tu balso. Maku vari vērt ciet un aizmirst. Ideāli, ja tāpat būtu domājis turēt ilgtermiņā.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
July 05, 2017, 07:09:11 PM |
|
Tas gan, ka vajag diezgan daudz priekš tā, bet, piemēram, DPOS gadījumā pietiek ar nobalsošanu par lielajiem vaļiem topā, kuri steiko tavā vietā un tu saņem mazu procentu atpakaļ atkarībā no daudzuma tavā makā, ar kuru tu balso. Maku vari vērt ciet un aizmirst. Ideāli, ja tāpat būtu domājis turēt ilgtermiņā. Skaidrs,taads variants nav gan meegjinaats.
|
|
|
|
fosserman
Member

|
 |
July 05, 2017, 09:08:47 PM Last edit: July 05, 2017, 09:20:53 PM by fosserman |
|
Mazliet par segvitu. Juulija beigaas gaidaams bitkoina kritums,jo iejauksies blokcheina kodaa lai uzlabotu tranzakciju aatrumu. Ja viss noritees peec plaaniem,tad bitkoina cena peec tam kaaps atpakalj un veel augstaak,taapeec nevajag neko paardot uztraukumaa. Te mazliet vairaak par to,krievu valodaa: https://www.youtube.com/watch?v=0ehI_7G30ysCik saprotu,tad risks ir divos aspektos. 1. Vai divas lielaas maininga fermas ( Kjiina un ASV ) savaa starpaa vienosies par segvitu,ja nee tad varot beigaas buut divi bitkoinu veidi,viens kas straadaa uz segvita pamata un otrs kas nee,lidz ar to cenu kritums un kaushanaas savaa starpaa. Cerams ka taa nebuus. 2. Neviens nav iejaucies bitkoina kodaa,nu tas notiksies un liidz ar to taada kaa neuzticiiba tam vairaak ja kaads tur buus ko sakjiimereejis kaut labu noluuku vadiits. Pirms tam neviens nebija iejaucies. Cerams ka viss buus labi 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 05, 2017, 09:23:14 PM |
|
Sveiki visiem! Paskatieties kas notiek ar Dash...6495 lpp.. https://bitcointalk.org/index.php?topic=421615.129880Pilna lappuse ar ziņām...drīz sprāgs uz 250$ vismaz  Septembrī Alfa test Evolucijai...un pati Evolucija raus vaļā decembrī... būšot 40k transakcijas sekundē...salīdzinot ar Visa card kura ir ātrākā pasaulē 2,5k sekundē... Nu redz DASH šodien 205$  nemaz tik ilgi nebij jāgaida..Iepriekš kad rakstīju cena bij 150-160$.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 05, 2017, 09:26:12 PM |
|
Septembrī būs cena dasham 250$ domāju...protams ja btc (segwit jūlija beigās vai augusta sākumā? )ar to segwit viss būs ok!
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 05, 2017, 09:31:51 PM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Starp citu... Vai šogad kāds ir bijis uz VID painteresēties? Kā izgāja?? 
|
|
|
|
sarabanda
|
 |
July 06, 2017, 12:30:35 PM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Starp citu... Vai šogad kāds ir bijis uz VID painteresēties? Kā izgāja??  Praatigaak buutu tur vispaar neiet,nav ko suudu kustinaat. Tas buutu muljkiigi,ja shitaa saaks vaicaat tad tieshaam uzliks kaadu nodokli,jo tie jau meklee tik kaa cilveeku apkaast.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 07, 2017, 08:39:07 PM |
|
KO PUMPĒJAM  Dashu jāliek tgd mierā...pump bija...kāds zin kuram coinam ziņas būs labas?
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
July 10, 2017, 12:26:23 PM |
|
KO PUMPĒJAM  Dashu jāliek tgd mierā...pump bija...kāds zin kuram coinam ziņas būs labas? EUR, USDT. Tagad drīzāk jāmeklē sliktas ziņas.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 10, 2017, 07:05:46 PM |
|
KO PUMPĒJAM  Dashu jāliek tgd mierā...pump bija...kāds zin kuram coinam ziņas būs labas? EUR, USDT. Tagad drīzāk jāmeklē sliktas ziņas. Jā taisnība par usdt... man ar puse $ puse btc lai var ķert dipus citiem coiniem...cik zemu gāzīsies btc? kā Jums šķiet?
|
|
|
|
kalaria
|
 |
July 10, 2017, 07:12:48 PM |
|
KO PUMPĒJAM  Dashu jāliek tgd mierā...pump bija...kāds zin kuram coinam ziņas būs labas? EUR, USDT. Tagad drīzāk jāmeklē sliktas ziņas. Jā taisnība par usdt... man ar puse $ puse btc lai var ķert dipus citiem coiniem...cik zemu gāzīsies btc? kā Jums šķiet? Cerams ka ne zemaak kaa 1000-1500$,bet lai kriit cik grib jo kaaps tak atpakalj ne?
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
July 11, 2017, 11:40:25 AM |
|
Labdien. Piedāvāju apvienoties FB BITCOIN Latvija grupā. Jā zinu sākotnējais veidotājs, to bija uztaisījis par MLM shēmu reklāmlapu, bet tā kā es esmu pieslēdzies administrēšanai, tad no šā gada Jūlija, turēšu to tīru. Uz doto mirkli netiek pieļauta nevien MLM shēmotāja rakstīšana lapā. Plāns; - dalītīties ar vispārēju pamatotu analīzi, - jaunākajām ziņām, kas varētu ietekmēt cenas, - jaunu perspektīvu ICO iznākšanu, papildus jābūt analīzei, kāpēc viņš ir perspektīvs, https://www.facebook.com/groups/1729465653969459/ Visi laipni aicināti. P.S. Labprāt pievienošos telegram grupai.
|
⭐ ⭐ ⭐ Searching for somone who can sell BTC for PAYPAL dayly paying 5% extra. ⭐ ⭐ ⭐
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
July 12, 2017, 09:28:32 PM |
|
Vai šeit ir arī kāds, kam interesē kas vairāk par uzpelnīšanos kriptovalūtās, bet pati blockchain tehnoloģija un viss, kas ar to saistās un no tās izriet? Vai kaut ko arī darāt saistībā ar to?
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 12, 2017, 10:02:34 PM |
|
Vai šeit ir arī kāds, kam interesē kas vairāk par uzpelnīšanos kriptovalūtās, bet pati blockchain tehnoloģija un viss, kas ar to saistās un no tās izriet? Vai kaut ko arī darāt saistībā ar to?
Man interesē tikai nopelnīt  Domāju zemāk par 1800-2000$ nekritīs...
|
|
|
|
kalaria
|
 |
July 13, 2017, 05:37:39 PM |
|
Ha,uztaisiiju localbitcoins kontu vienkaarshi taapat un ilgi nebija jaagaida kad uz e-mail atnaaca zinja ka viens ir ielauzies kontaa,labi ka tukshs konts bija:D Japaanju ip adrese,gan jau ka vps hakerim bija. Lasiiju ka vienu turpat ar aplaupiija no japaanju ip,tad kaads masiivs uzbrukums bijis. Nav droshi nekur glabaat BTC,vareetu pasuutiit hardware trezor vai nano-s walletu bet trakoti daargs un kur garantija ka razhotaajs tajaa ar nav iebuuveejis kaadu spiegu progu.
|
|
|
|
lijiaren
|
 |
July 13, 2017, 07:05:39 PM |
|
Nice site
|
|
|
|
ApxuBbI
Newbie
|
 |
July 14, 2017, 12:02:55 PM |
|
Gribēju pamēģināt to kriptovalūtas dabūšanu, kad bija no vienas GTX1070 kādi 3eiro, tagad tie ir 1,5  Pie tam man karte veikalā nāk jau kādu mēnesi. 
|
|
|
|
brother3
|
 |
July 18, 2017, 10:16:00 PM |
|
Hey, for our upcomming pre-ICO and need a guy who will describe our thoughts correctly. We have a landing design and parts of landing ( need to write some articles) + compilate draft parts white paper + ( write abstract + introduction parts). We really need it so asap in 1-2 days! - need to have marketing skills + writer skills ( if you wrote an ICO for someone it will be good) Please write us to litcorporationnn@gmail.com or PM. Wait for your reply soon....
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
July 22, 2017, 09:09:22 PM |
|
Man interesē tikai nopelnīt  Domāju zemāk par 1800-2000$ nekritīs... Labi biju noprognozējis zemāko punktu..  skats tāds ka BTC tuvākajos mēnešos ies uz 3,5 k $... Kā pārējiem liekas? Dash ar labi aizies septembrī 250-300$.
|
|
|
|
kludzins
|
 |
July 28, 2017, 06:05:59 AM |
|
Man ir neliels piedāvājums. Varbūt Jums ir vēlme apvienoties visiem kopā un uztaisīt Telegram čatu? Tur varētu operatīvi apmainīties ar aktuālu informāciju, utt. Ja kādam tas interesē, es varu to uztaisīt.
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā. 
|
|
|
|
kludzins
|
 |
July 28, 2017, 07:43:33 AM |
|
Ha,uztaisiiju localbitcoins kontu vienkaarshi taapat un ilgi nebija jaagaida kad uz e-mail atnaaca zinja ka viens ir ielauzies kontaa,labi ka tukshs konts bija:D Japaanju ip adrese,gan jau ka vps hakerim bija. Lasiiju ka vienu turpat ar aplaupiija no japaanju ip,tad kaads masiivs uzbrukums bijis. Nav droshi nekur glabaat BTC,vareetu pasuutiit hardware trezor vai nano-s walletu bet trakoti daargs un kur garantija ka razhotaajs tajaa ar nav iebuuveejis kaadu spiegu progu.
https://www.ledgerwallet.com/products/ledger-nano-s
|
|
|
|
cryptomartin
|
 |
July 31, 2017, 06:42:38 PM |
|
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk? 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 03, 2017, 05:51:59 PM |
|
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk?  Whatsappā esam kkur 20 domubiedri...kuri apmainās ar jaunāko informāciju par un ap btc, altiem utt.
|
|
|
|
kludzins
|
 |
August 04, 2017, 01:22:32 PM |
|
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk?  Ja ir interese atmet tel.nr uz e-pastu - 13rieksti@gmail.com
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 10, 2017, 07:58:58 AM |
|
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk?  Whatsappā esam kkur 20 domubiedri...kuri apmainās ar jaunāko informāciju par un ap btc, altiem utt. Sveiks. Nosūtīju Tev ziņu. Jā saņēmu ziņu!  Nu jau esam kopā 27 domubiedri watsappā...jāsāk kko pašiem būs pumpēt 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 10, 2017, 08:04:23 AM |
|
Bittrexā ir tāds Neo...izskatās tāds interesants jo tur ja Tev ir kkādi 500 neo aptuveni pa 10k un stāv Tavā maciņā uz pc...tad saņem reāli rewardu par to ..gadā 8,5% , kip aptuveni 900$ gadā klāt ja īpaši netirgojies..vairāk kā bankā  Vienīgi tgd tam neo ir pump -cena patreiz 24$...jāgaida kad sakritīsies uz kādi 12$ tad jāņem jo izskatās labs long term ieguldījums.
|
|
|
|
baysx
Newbie
|
 |
August 11, 2017, 06:12:55 AM |
|
Es arī Tev nosūtīju ziņu... paņiemiet arī mani līdzi  Man ir neliels piedāvājums. Varbūt Jums ir vēlme apvienoties visiem kopā un uztaisīt Telegram čatu? Tur varētu operatīvi apmainīties ar aktuālu informāciju, utt. Ja kādam tas interesē, es varu to uztaisīt.
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk?  Whatsappā esam kkur 20 domubiedri...kuri apmainās ar jaunāko informāciju par un ap btc, altiem utt. Sveiks. Nosūtīju Tev ziņu. Jā saņēmu ziņu!  Nu jau esam kopā 27 domubiedri watsappā...jāsāk kko pašiem būs pumpēt 
|
|
|
|
baysx
Newbie
|
 |
August 11, 2017, 06:41:06 AM |
|
Sveiki, kungi! Tātad ierakstīšu šeit saites ar pārbaudītiem (vairākkārt un pāris gadu garumā) resursiem, kur var iegādāties, iztērēt un veikt citas darības ar bitkoiniem: Maksājumu kartes (ielāde btc visa/mastercard kartē, tērē LV veikalos un internetā)https://cryptopay.me/https://xapo.com/Rēķinu apmaksa ar btc (var samaksāt rēķinu par dzīvokli, internetu u.c. sadzīviskām lietām)http://bitbill.eu (pārskaitījumi nāk no holandes) http://piixpay.com (pārskaitījumi nāk no igaunijas) p.s. insider info - top arī LV serviss tāds Kur nopirkt/pārdot btc:vislētākais ar bankas pārskaitījumu (visilgākais [no 2 dienām līdz 3 ned.] un vajag verifikāciju ID&dzīvesvietai) - https://bitstamp.net , https://kraken.comvisātrākais (sk. nauda vai pārsk.) - https://localbitcoins.com - tur var atrast izdevīgi. tad vietējais džeks pārdot un iepērk centrā (vairākkārt pāraudīts) - +20105555 (whatsapp) , tad ir vietējas kompānijas, arī pārbaudītas - http://paybis.com (var pat čeku paņemt), nesen paradījās arī http://btcbit.net no vietējiem . pārējus nepazīstu, jo bieži mainās. Kur spekulēt ar altcoiniemPoloniex , Bitfinex, Bitrex, Kraken Latvijā ir pāris vietu, kur pieņiem btc pataisnospotkafe.lv, bufete9.lv, airBaltic, kokskaste.lv, bija arī kkāds ineta veikals, bet laikam cenas nebija pārāk labas un netika iztestēts Kur iegādātie dzelžu maciņus (HW wallet)trezor.io - mēs esam oficiāls izplatītājs, var Rīgā pie mums nopirkt uzreiz , vai arī pasūtīt no turienes (1-3 ned. jāgaida) ledgerwallet.com - arī laba lieta Servisi izstrādātājiemBitGo, Blockstream - nodrošina API un citas lietas saistītas ar darbu ar bitcoin (pieņemšana, apstrāde utml.) Mēs arī kā reiz nodrošinam tādu pakalpojumu, kas pat fukcionāli ir elastīgāks (īpaši vietējiem), bet pagaidām nepubliskošu vārdu - ja kādam vajag - DM.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 14, 2017, 09:23:43 AM |
|
Es arī Tev nosūtīju ziņu... paņiemiet arī mani līdzi  Man ir neliels piedāvājums. Varbūt Jums ir vēlme apvienoties visiem kopā un uztaisīt Telegram čatu? Tur varētu operatīvi apmainīties ar aktuālu informāciju, utt. Ja kādam tas interesē, es varu to uztaisīt.
Sveiciens! Mums te ir neliela grupa Whatsup, bet varam ari noorganizēt telegramā.  Varētu sīkāk?  Whatsappā esam kkur 20 domubiedri...kuri apmainās ar jaunāko informāciju par un ap btc, altiem utt. Sveiks. Nosūtīju Tev ziņu. Jā saņēmu ziņu!  Nu jau esam kopā 27 domubiedri watsappā...jāsāk kko pašiem būs pumpēt  Neesmu šeit saņēmis ziņu..
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 14, 2017, 09:29:06 AM |
|
Sveiki, kungi! Tātad ierakstīšu šeit saites ar pārbaudītiem (vairākkārt un pāris gadu garumā) resursiem, kur var iegādāties, iztērēt un veikt citas darības ar bitkoiniem: Maksājumu kartes (ielāde btc visa/mastercard kartē, tērē LV veikalos un internetā)https://cryptopay.me/https://xapo.com/Rēķinu apmaksa ar btc (var samaksāt rēķinu par dzīvokli, internetu u.c. sadzīviskām lietām)http://bitbill.eu (pārskaitījumi nāk no holandes) http://piixpay.com (pārskaitījumi nāk no igaunijas) p.s. insider info - top arī LV serviss tāds Kur nopirkt/pārdot btc:vislētākais ar bankas pārskaitījumu (visilgākais [no 2 dienām līdz 3 ned.] un vajag verifikāciju ID&dzīvesvietai) - https://bitstamp.net , https://kraken.comvisātrākais (sk. nauda vai pārsk.) - https://localbitcoins.com - tur var atrast izdevīgi. tad vietējais džeks pārdot un iepērk centrā (vairākkārt pāraudīts) - +20105555 (whatsapp) , tad ir vietējas kompānijas, arī pārbaudītas - http://paybis.com (var pat čeku paņemt), nesen paradījās arī http://btcbit.net no vietējiem . pārējus nepazīstu, jo bieži mainās. Kur spekulēt ar altcoiniemPoloniex , Bitfinex, Bitrex, Kraken Latvijā ir pāris vietu, kur pieņiem btc pataisnospotkafe.lv, bufete9.lv, airBaltic, kokskaste.lv, bija arī kkāds ineta veikals, bet laikam cenas nebija pārāk labas un netika iztestēts Kur iegādātie dzelžu maciņus (HW wallet)trezor.io - mēs esam oficiāls izplatītājs, var Rīgā pie mums nopirkt uzreiz , vai arī pasūtīt no turienes (1-3 ned. jāgaida) ledgerwallet.com - arī laba lieta Servisi izstrādātājiemBitGo, Blockstream - nodrošina API un citas lietas saistītas ar darbu ar bitcoin (pieņemšana, apstrāde utml.) Mēs arī kā reiz nodrošinam tādu pakalpojumu, kas pat fukcionāli ir elastīgāks (īpaši vietējiem), bet pagaidām nepubliskošu vārdu - ja kādam vajag - DM. Papildinājumam... nopirkt btc ar bankas pārskaitījumu btstampā ir aptuveni 24 stundās iespējams un kad pārdod bitstampā savus btc tad atskaitīt uz savu kontu laiks paies aptuveni 4-8h.
|
|
|
|
kalaria
|
 |
August 14, 2017, 12:29:16 PM |
|
Sveiki, kungi! Tātad ierakstīšu šeit saites ar pārbaudītiem (vairākkārt un pāris gadu garumā) resursiem, kur var iegādāties, iztērēt un veikt citas darības ar bitkoiniem: Maksājumu kartes (ielāde btc visa/mastercard kartē, tērē LV veikalos un internetā)https://cryptopay.me/https://xapo.com/Rēķinu apmaksa ar btc (var samaksāt rēķinu par dzīvokli, internetu u.c. sadzīviskām lietām)http://bitbill.eu (pārskaitījumi nāk no holandes) http://piixpay.com (pārskaitījumi nāk no igaunijas) p.s. insider info - top arī LV serviss tāds Kur nopirkt/pārdot btc:vislētākais ar bankas pārskaitījumu (visilgākais [no 2 dienām līdz 3 ned.] un vajag verifikāciju ID&dzīvesvietai) - https://bitstamp.net , https://kraken.comvisātrākais (sk. nauda vai pārsk.) - https://localbitcoins.com - tur var atrast izdevīgi. tad vietējais džeks pārdot un iepērk centrā (vairākkārt pāraudīts) - +20105555 (whatsapp) , tad ir vietējas kompānijas, arī pārbaudītas - http://paybis.com (var pat čeku paņemt), nesen paradījās arī http://btcbit.net no vietējiem . pārējus nepazīstu, jo bieži mainās. Kur spekulēt ar altcoiniemPoloniex , Bitfinex, Bitrex, Kraken Latvijā ir pāris vietu, kur pieņiem btc pataisnospotkafe.lv, bufete9.lv, airBaltic, kokskaste.lv, bija arī kkāds ineta veikals, bet laikam cenas nebija pārāk labas un netika iztestēts Kur iegādātie dzelžu maciņus (HW wallet)trezor.io - mēs esam oficiāls izplatītājs, var Rīgā pie mums nopirkt uzreiz , vai arī pasūtīt no turienes (1-3 ned. jāgaida) ledgerwallet.com - arī laba lieta Servisi izstrādātājiemBitGo, Blockstream - nodrošina API un citas lietas saistītas ar darbu ar bitcoin (pieņemšana, apstrāde utml.) Mēs arī kā reiz nodrošinam tādu pakalpojumu, kas pat fukcionāli ir elastīgāks (īpaši vietējiem), bet pagaidām nepubliskošu vārdu - ja kādam vajag - DM. Kur Riigaa var nopirkt uzreiz HW wallet? Un cik tas maksaa?
|
|
|
|
Pycckoe
|
 |
August 14, 2017, 02:05:37 PM |
|
Sveiki, kungi! Tātad ierakstīšu šeit saites ar pārbaudītiem (vairākkārt un pāris gadu garumā) resursiem, kur var iegādāties, iztērēt un veikt citas darības ar bitkoiniem: Maksājumu kartes (ielāde btc visa/mastercard kartē, tērē LV veikalos un internetā)https://cryptopay.me/https://xapo.com/Rēķinu apmaksa ar btc (var samaksāt rēķinu par dzīvokli, internetu u.c. sadzīviskām lietām)http://bitbill.eu (pārskaitījumi nāk no holandes) http://piixpay.com (pārskaitījumi nāk no igaunijas) p.s. insider info - top arī LV serviss tāds Kur nopirkt/pārdot btc:vislētākais ar bankas pārskaitījumu (visilgākais [no 2 dienām līdz 3 ned.] un vajag verifikāciju ID&dzīvesvietai) - https://bitstamp.net , https://kraken.comvisātrākais (sk. nauda vai pārsk.) - https://localbitcoins.com - tur var atrast izdevīgi. tad vietējais džeks pārdot un iepērk centrā (vairākkārt pāraudīts) - +20105555 (whatsapp) , tad ir vietējas kompānijas, arī pārbaudītas - http://paybis.com (var pat čeku paņemt), nesen paradījās arī http://btcbit.net no vietējiem . pārējus nepazīstu, jo bieži mainās. Kur spekulēt ar altcoiniemPoloniex , Bitfinex, Bitrex, Kraken Latvijā ir pāris vietu, kur pieņiem btc pataisnospotkafe.lv, bufete9.lv, airBaltic, kokskaste.lv, bija arī kkāds ineta veikals, bet laikam cenas nebija pārāk labas un netika iztestēts Kur iegādātie dzelžu maciņus (HW wallet)trezor.io - mēs esam oficiāls izplatītājs, var Rīgā pie mums nopirkt uzreiz , vai arī pasūtīt no turienes (1-3 ned. jāgaida) ledgerwallet.com - arī laba lieta Servisi izstrādātājiemBitGo, Blockstream - nodrošina API un citas lietas saistītas ar darbu ar bitcoin (pieņemšana, apstrāde utml.) Mēs arī kā reiz nodrošinam tādu pakalpojumu, kas pat fukcionāli ir elastīgāks (īpaši vietējiem), bet pagaidām nepubliskošu vārdu - ja kādam vajag - DM. Kur Riigaa var nopirkt uzreiz HW wallet? Un cik tas maksaa? Jūs varat nopirkt šeit https://btcbit.net rakstiet uz online chat
|
|
|
|
yoraccoon
Newbie
Merit: 4
|
 |
August 17, 2017, 03:13:37 PM |
|
Kur tad latviešu kriptoaktīvisti lasa informāciju par potenciālajām lamborghini monētām? Es tikai nesen sāku mazliet iedziļināties visā procesā, un pagaidām diezgan daudz info iegūstu no reddita un 4chan biznesa sadaļas. Arī speciāli piereģistrējos twitterī, lai varētu sekot līdzi mazo altcoinu developeru ziņām. Piemēram, nesen OmiseGO ielika bildi ar Vitaļiku Baturinu (Ethereum karalis) un viņu teamu, kas uzreiz daudziem raisa uzticību, tāpēc 4chan kareivji sāka kurbulēt hypetrainu.
Varbūt ir kādi supersakarīgi blogeri vai youtuberi, kas laicīgi pamana perspektīvos projektus?
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
August 17, 2017, 07:21:10 PM |
|
Kur tad latviešu kriptoaktīvisti lasa informāciju par potenciālajām lamborghini monētām? Es tikai nesen sāku mazliet iedziļināties visā procesā, un pagaidām diezgan daudz info iegūstu no reddita un 4chan biznesa sadaļas. Arī speciāli piereģistrējos twitterī, lai varētu sekot līdzi mazo altcoinu developeru ziņām. Piemēram, nesen OmiseGO ielika bildi ar Vitaļiku Baturinu (Ethereum karalis) un viņu teamu, kas uzreiz daudziem raisa uzticību, tāpēc 4chan kareivji sāka kurbulēt hypetrainu.
Varbūt ir kādi supersakarīgi blogeri vai youtuberi, kas laicīgi pamana perspektīvos projektus?
Ir tā saucamais cryptoyoda ....ķip diezgan bieži zināja kuri koini tiks pumpēti....a izrādās vnk vaļi sapirka pa lēto dažādus coinus samaksāja iesp tam yodam lai liek ka kip ies augšā...un parastie cilvēki sāka grābt tos coinus pa dārgāku un tikmēr vaļi grūda nost....takā ir daudz tādi twitterotāji kam sekot bet pašam jādomā līdzi 
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
August 18, 2017, 09:12:45 AM |
|
DYOR=Do your own research. Agrāk vai vēlāk sanāks aplauzties ar šiem visiem "haipiem". Noteikti ignorē 4chan, ja nu vienīgi tikai izklaides nolūkiem. Un zini, kad parādās šādas bildes un ziņas, tad pirkt ir nedaudz par vēlu, ja vien nedomā par ilgtermiņu, jo tas ir brīdis, kad agrie pircēji var sākt skaitīt sev peļņu, pateicoties labajām ziņām, kas piesaista daudzus jauniņos un pērk no viņiem. https://www.babypips.com/learn -> Iemācies tehniskās analīzes pamatus vismaz. https://coinmarketcap.com/ -> ej visiem cauri pēc kārtas, ieskaitot cenas, grafikus, whitepaper, komandu, aktivitāti, reālu pielietojumu. Ar zemu cap un volume var sanākt visādi vienas dienas 5x, bet var arī palikt turot smagas somas, atkarīgs no tavas riska tolerances.
|
|
|
|
|
grenevics123
Newbie
|
 |
September 05, 2017, 05:51:22 PM |
|
Sveiki!
Esmu šeit jauniņais! Jau kādu laiku interesējos par BTC! Kuras platformas jūs izmantojat?
|
|
|
|
polarfox
|
 |
September 05, 2017, 06:32:54 PM |
|
Sveiki!
Esmu šeit jauniņais! Jau kādu laiku interesējos par BTC! Kuras platformas jūs izmantojat?
ka saprot izmantojam - tirgojam ? vaj kas? grenevics123, par visiem jautajumiem var drosi rakstit PM? es seit katra dienu, vismaz 3-4 reiz diena
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
September 06, 2017, 08:52:56 AM |
|
Sveiki!
Neuzticies nevienam, nespied svešus linkus, pārliecinies, ka tas nav phishing mēģinājums, izveido spēcīgas paroles, uzstādi two factor authorization, kas nav salinkota ar telefona SMS. Pašlaik no visām pieejamām BitTrex exchange ir ciešamākā. Lai sākotnēji nopirktu BTC ar Eiro valūtu, tad gan vajadzēs izmantot citas platformas kā Coinbase vai Kraken. Vienai ir kosmiskas komisijas, tāpēc var izmantot GDAX, kas linkojas ar tavu Coinbase kontu, tikai iesācējam varbūt būs sarežģītāk, otrai daudz zemākas komisijas, bet platforma galīgi bremzē, kā arī lietotāju apstiprināšana iepriekš ir ievilkusies par ilgu. Jebkurā gadījumā, kad esi iegādājies vēlamo kriptovalūtu ar Eiro, tad pārvieto to uz savu privāto maku vai arī, ja vēlies nopirkt eksotiskākus altcoins, tad izmanto kādu exchange platformu un atkal - sūti uz privāto maku. Drošība pirmajā vietā. ERC20 tokeniem ērti izmantot MyEtherWallet. Vienmēr, kad ievadi Googlē meklējamās lapas, pārliecinies, ka tas nav links reklāmas formā, kur teiksim vajadzīgā .com vietā ir .org un burta l vietā ir I, ko viegli var nepamanīt. Kur aitas, tur cirpēji.
|
|
|
|
grenevics123
Newbie
|
 |
September 09, 2017, 05:29:13 AM |
|
Sveiki!
Neuzticies nevienam, nespied svešus linkus, pārliecinies, ka tas nav phishing mēģinājums, izveido spēcīgas paroles, uzstādi two factor authorization, kas nav salinkota ar telefona SMS. Pašlaik no visām pieejamām BitTrex exchange ir ciešamākā. Lai sākotnēji nopirktu BTC ar Eiro valūtu, tad gan vajadzēs izmantot citas platformas kā Coinbase vai Kraken. Vienai ir kosmiskas komisijas, tāpēc var izmantot GDAX, kas linkojas ar tavu Coinbase kontu, tikai iesācējam varbūt būs sarežģītāk, otrai daudz zemākas komisijas, bet platforma galīgi bremzē, kā arī lietotāju apstiprināšana iepriekš ir ievilkusies par ilgu. Jebkurā gadījumā, kad esi iegādājies vēlamo kriptovalūtu ar Eiro, tad pārvieto to uz savu privāto maku vai arī, ja vēlies nopirkt eksotiskākus altcoins, tad izmanto kādu exchange platformu un atkal - sūti uz privāto maku. Drošība pirmajā vietā. ERC20 tokeniem ērti izmantot MyEtherWallet. Vienmēr, kad ievadi Googlē meklējamās lapas, pārliecinies, ka tas nav links reklāmas formā, kur teiksim vajadzīgā .com vietā ir .org un burta l vietā ir I, ko viegli var nepamanīt. Kur aitas, tur cirpēji. Kādu Laiku atpakaļ biju iegādājies valūtas BTC-e.com bet šo lappu aizvēra apcietinājuma dēl. itkā šī mēneša laikā varēs atgūt zaudētos BTC. Bet nu baigi jau vairs neceru.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
September 14, 2017, 09:25:51 AM |
|
Sveiki!
visātrāk un ērtāk laikam no eur uz btc dabūt naudu ir ar bitstamp(zemas komisijas) - pats lietoju un pēctam no bitstamp bitkoinus sūtu uz bittrex un bitfinex kur var tirgoties.. 
|
|
|
|
Reiva
|
 |
September 15, 2017, 04:01:00 AM |
|
Driz saksies iepirksanas cena pec kursa, loti labi, man patik.
|
|
|
|
grenevics123
Newbie
|
 |
September 19, 2017, 03:49:10 PM |
|
Driz saksies iepirksanas cena pec kursa, loti labi, man patik.
kur jūs meklējat un lasat jaunumus par BTC?
|
|
|
|
cryptoiner
Newbie
Activity: 2
|
 |
September 24, 2017, 07:31:09 PM |
|
Izdomāju paturpināt tēmu par nodokļiem Latvijā. Oficiālais VID viedoklis par tirgošanos ar kriptovalūtām - jāmaksā pilnais iedzīvotāju nodoklis, nevis kapitāla pieauguma nodoklis. http://m.lvportals.lv/visi/e-konsultacijas/11918-par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/Atbildot uz 1.jautājumu, informējam, ka kriptovalūta nav oficiāla valūta, tai nav likumīga maksāšanas līdzekļa statusa, tās emisiju un izmantošanu neregulē un neuzrauga un tā juridiski nav piesaistīta nevienas valsts oficiālajai valūtai. Uz kriptovalūtu nav attiecināmi Finanšu un kapitāla tirgus komisijas kompetencē esoši normatīvie akti (piemēram, Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likums, Finanšu instrumentu tirgus likums utt.). Līdz ar to pēc būtības komercdarbība, kas saistīta ar kriptovalūtas uzpirkšanu un izplatīšanu, nav uzskatāma par finanšu instrumentu vai elektroniskās naudas emisiju, vai maksājumu pakalpojumu veikšanu. Ņemot vērā minēto, kriptovalūta pēc tās būtības ir uzskatāma kā prece jeb produkts, kuru var izmantot kā maiņas līdzekli, ja puses par to vienojas.
Atbilstoši likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 2. pantam ar iedzīvotāju ienākuma nodokli ir apliekami rezidentu Latvijā un ārvalstīs gūtie ienākumi.
Likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 8. panta trešās daļas 21. punktā ir noteikts, ka pie ienākumiem, par kuriem ir jāmaksā iedzīvotāju ienākuma nodoklis, tiek pieskaitīti citi ienākumi, kas nav minēti šā likuma 9. pantā. Ņemot vērā, ka ienākumi no kriptovalūtas tirdzniecības nav minēti likuma 9. pantā kā ar nodokli neapliekami ienākumi, tad gūtais ienākums ir apliekams ar iedzīvotāju ienākuma nodokli, piemērojot 23 procentu nodokļa likmi, neatkarīgi no tā, cik ilgi kriptovalūta ir glabāta.
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
September 25, 2017, 09:50:52 AM |
|
Izdomāju paturpināt tēmu par nodokļiem Latvijā. Oficiālais VID viedoklis par tirgošanos ar kriptovalūtām - jāmaksā pilnais iedzīvotāju nodoklis, nevis kapitāla pieauguma nodoklis. http://m.lvportals.lv/visi/e-konsultacijas/11918-par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/Atbildot uz 1.jautājumu, informējam, ka kriptovalūta nav oficiāla valūta, tai nav likumīga maksāšanas līdzekļa statusa, tās emisiju un izmantošanu neregulē un neuzrauga un tā juridiski nav piesaistīta nevienas valsts oficiālajai valūtai. Uz kriptovalūtu nav attiecināmi Finanšu un kapitāla tirgus komisijas kompetencē esoši normatīvie akti (piemēram, Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likums, Finanšu instrumentu tirgus likums utt.). Līdz ar to pēc būtības komercdarbība, kas saistīta ar kriptovalūtas uzpirkšanu un izplatīšanu, nav uzskatāma par finanšu instrumentu vai elektroniskās naudas emisiju, vai maksājumu pakalpojumu veikšanu. Ņemot vērā minēto, kriptovalūta pēc tās būtības ir uzskatāma kā prece jeb produkts, kuru var izmantot kā maiņas līdzekli, ja puses par to vienojas.
Atbilstoši likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 2. pantam ar iedzīvotāju ienākuma nodokli ir apliekami rezidentu Latvijā un ārvalstīs gūtie ienākumi.
Likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 8. panta trešās daļas 21. punktā ir noteikts, ka pie ienākumiem, par kuriem ir jāmaksā iedzīvotāju ienākuma nodoklis, tiek pieskaitīti citi ienākumi, kas nav minēti šā likuma 9. pantā. Ņemot vērā, ka ienākumi no kriptovalūtas tirdzniecības nav minēti likuma 9. pantā kā ar nodokli neapliekami ienākumi, tad gūtais ienākums ir apliekams ar iedzīvotāju ienākuma nodokli, piemērojot 23 procentu nodokļa likmi, neatkarīgi no tā, cik ilgi kriptovalūta ir glabāta.
Vai kādam nācies ar to saskarties un vai tas visus apmierina? Ja nē, tad domāju, ka vajag kaut kādu iniciatīvu vai bikstījienu VIDam pa sāniem, lai padomā vēlreiz, nevis aiz slinkuma nekur neklasificē un maksājiet lielāko nodokli. (Ja vien viņu pašreizējā nekompetence neatver iespēju to viegli apiet grāmatvedībā, par ko, protams, neviens te skaļi nerunās).
|
|
|
|
ibatcakes
|
 |
October 01, 2017, 08:22:49 PM |
|
Mazliet esmu šokā, negaidīju, ka te Latviešiem arī topics, bet nu ar crypto tradingu nodarbojos jau + - 3. gadus, bitcoins pašlaik liekas ļoti lēns tapēc nesekoju tik ļoti līdz, bet ir ļoti daudz citu valūtu Anyways esat dzirdējuši par next btc hardforku? laikam BTC gold, iespējams, ka to varētu normāli noflipot Par nodokļiem runājot, vari jau it kā atrast pircējus, kas maksā naudu uz rokas.. Kādu laiku atpakaļ arī biju rakstījis vidam par nodokļiem un saņēmu šādu atbildi, var būt kādam interesē - Labdien! Izskatot Jūsu uzdoto jautājumu elektroniskā veidā, sniedzam šādu informāciju. Kriptovalūtanav oficiāla valūta, tai nav likumīga maksāšanas līdzekļa statusa, tās emisiju un izmantošanu neregulē un neuzrauga un tā juridiski nav piesaistīta nevienas valsts oficiālajai valūtai. Uz kriptovalūtu nav attiecināmi Finanšu un kapitāla tirgus komisijas kompetencē esoši normatīvie akti (piemēram, Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likums, Finanšu instrumentu tirgus likums utt.). Līdz ar to pēc būtības komercdarbība, kas saistīta ar kriptovalūtas uzpirkšanu un izplatīšanu, nav uzskatāma par finanšu instrumentu vai elektroniskās naudas emisiju, vai maksājumu pakalpojumu veikšanu. Ņemot vērā minēto, kriptovalūta pēc tās būtības ir uzskatāma kā prece jeb produkts, kuru var izmantot kā maiņas līdzekli, ja puses par to vienojas. Atbilstoši likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 2. pantam ar iedzīvotāju ienākuma nodokli ir apliekami rezidentu Latvijā un ārvalstīs gūtie ienākumi. Likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 8. panta trešās daļas 21. punktā ir noteikts, ka pie ienākumiem, par kuriem ir jāmaksā iedzīvotāju ienākuma nodoklis, tiek pieskaitīti citi ienākumi, kas nav minēti šā likuma 9. pantā. Ņemot vērā, ka ienākumi no kriptovalūtas tirdzniecības nav minēti likuma 9. pantā kā ar nodokli neapliekami ienākumi, tad gūtais ienākums ir apliekams ar iedzīvotāju ienākuma nodokli, piemērojot 23 procentu nodokļa likmi, neatkarīgi no tā, cik ilgi kriptovalūta ir glabāta. Papildus informējam ka par saimniecisko darbību uzskata jebkuru darbību, kas vērsta uz preču ražošanu, darbu izpildi, tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu par atlīdzību. Likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" ir noteikts, ka fiziskās personas darbība kvalificējama kā saimnieciskā darbība, ja tā atbilst vienam no šādiem kritērijiem: 1) darījumu regularitāte un sistemātiskums (trīs un vairāk darījumu taksācijas periodā vai pieci un vairāk darījumu trijos taksācijas periodos); 2) ieņēmumi no darījuma pārsniedz 14 229 un vairāk euro taksācijas gadā, izņemot ienākumus no personīgā īpašuma atsavināšanas; 3) darbības ekonomiskā būtība vai personas īpašumā esošo lietu apjoms norāda uz sistemātisku darbību ar mērķi gūt atlīdzību. Līdz ar to, veicot darījumus ar kriptovalūtu, gadījumā, ja izpildās kāds no minētajiem kritērijiem, pirms saimnieciskās darbības uzsākšanas maksātajam ir pienākums reģistrēties Valsts ieņēmumu dienestā (VID) kā
|
|
|
|
Sex Video Chat VKcams.com
Sr. Member

Activity: 490
Merit: 252
http://VKcams.com/
|
 |
October 02, 2017, 11:22:43 AM |
|
Latviešu un krieviski runājošie klientu atbalsta darbinieki Latvian and Russian speaking Customer Support Officers Sector Customer Service Min. experience No experience Contract Permanent Contract duration Indefinite Salary range 18.000 € - 24.000 € gross / year Workday Full-time Vacancies 2 Latvian and Russian speaking Customer Support Officers Ferratum Bank, Malta » Gzira DESCRIPTION We are looking for a Latvian and Russian speaking colleague to join our team in Malta. Responsibilities: • Provide superior professional customer service whilst dealing with all enquiries regarding the bank’s products and services; • Ensure that bank accounts are opened according to the bank’s product and service guidelines; • Building a rapport with the customers whilst addressing any issues relating to the use of internet banking, on-boarding and mobile application; • Maintain a high level of knowledge when it comes to the bank’s products and services in order to provide customers with accurate information; • Identify selling opportunities after analysing the customer’s needs; • Address cancellation and temporary/ permanent blocking of cards, as per customer requests; • Adhere to all bank policies and procedures, corporate security policies, regulatory guidelines, industry service standards and codes of conduct; • Keeping records as required; • Issuing of new cards and renewal processes. • Assistance with gathering of data/information for the Bank (via phone, e-mails and chat); • Providing support with invoicing • Assistance with administrative tasks in accordance with the Bank´s policies, procedures and instructions; • Communication and close cooperation with country co-ordinators and other departments; • Other related ad hoc duties that may be assigned by the Bank from time to time. REQUIREMENTS Requirements: • Previous working experience in a similar environment. • Fluent in both Latvian and Russian oral and written. • Previous experience in a similar position is an asset • Computer skills • Team player and customer oriented • Willingness to learn and expand horizons Furthermore, it is also part of our process that every new employee should be able to provide all the below documents before starting employment at Ferratum: 1. Clear copy of your ID card or passport (front and back) 2. Two signed reference letters from your previous employers with exact beginning and enddates (full-time employments), as well as date the letter has been written, name + signature + official title of person who wrote the letter. Preferably we also like the letter to be on official company paper. Also we would need one phone number from a previous employer to do a phone reference ourselves. 3. Highest level of qualifications obtained (i.e. university degrees) 4. Extract of your criminal record (not older than 3 months) from all the countries that you have lived in for the last 5 years. 5. Credit Check (not older than 3 months) from all the countries that you have lived in for the last 5 years. OFFER We offer: • The opportunity to work in a dynamically evolving company; • Opportunities for growth, realization of own ideas and further training; • Professional and attentive environment; • Other company benefits, PLEASE APPLY WITH A COVER LETTER WRITTEN IN LATVIAN If you have any questions regarding career opportunities, or if you experience any technical issues, please contact us via e-mail: recruitment@ferratumgroup.comhttps://www.ferratumgroup.com/en/careers
|
|
|
|
gacho
Newbie
|
 |
October 07, 2017, 10:54:10 AM |
|
Man Bitkoins nepatīk... Lēns, daudz jāmaksā par pārsūtīšanu un tad vēl tie nebeidzamie hard forki... Tad jau Monero labāks. Bet vispār esmu IOTA fans
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
October 07, 2017, 12:37:24 PM |
|
Man Bitkoins nepatīk... Lēns, daudz jāmaksā par pārsūtīšanu un tad vēl tie nebeidzamie hard forki... Tad jau Monero labāks. Bet vispār esmu IOTA fans Par Bitcoin piekrītu, bet pašlaik tas ir vairāk tāds "pirmais brauc, pirmais maļ" ar vislielāko popularitāti un pastāvēšanas ilgumu, kas vieš lielāku uzticību kā jebkam citam. Kā regulārs norēķināšanās veids gan kļuvis par lēnu un dārgu, bet nekur tuvākajā nākotnē nepazudīs un turpinās būt par store of value. Tehnoloģiski desmitiem kripto jau ir nākošajos līmeņos, bet jāpaiet laikam, lai izsijātos labākie un gūtu sabiedrības uzticību.
|
|
|
|
kludzins
|
 |
October 08, 2017, 12:56:24 PM |
|
Man Bitkoins nepatīk... Lēns, daudz jāmaksā par pārsūtīšanu un tad vēl tie nebeidzamie hard forki... Tad jau Monero labāks. Bet vispār esmu IOTA fans Monero vispār neiesaku aiztikt  Parskaitījumiem iesaku DASH vai LTC. DASH pat piedāvā instantSend uz/no pc makiem. IOTA pa lielam nākamās paaudzes coins. https://www.youtube.com/watch?v=C_Y4KykzCaI&t=1199s Fee-less. Pa lielam ja kļūs User-friendly tad augs labi.
|
|
|
|
2342q6tegw
Jr. Member
Activity: 174
Merit: 6
|
 |
October 13, 2017, 02:47:50 PM |
|
Sveiki. Es strādāju pie bloka šūnu projekta (es šobrīd nevaru sīkāk aplūkot, pateicoties patentiem / neizpaušanai, lai meklētu kontaktus ar potenciālajiem darbiniekiem / partneriem nākotnē. A) izstrādātājiem, kuriem ir laba pieredze ar blokkaidu (Bitcoin vai jebkura Altcoin) B) un tiem, kas ir īpaši pazīstami par omilajeru C) Cilvēkiem, kuriem ir projekta vadības spējas (elastīga metodika ir lieliska), kā arī ir izdevīgi pārvaldīt Fiat naudas līdzekļus, kā arī tie ir kaislīgi par Bitcoin (vai Altcoin)
Prasība ES pilsonim un (viens no angļu, vācu, latviešu, ungāru valodā), kas ir kaislīgi par bitu (vai altcoin vai blockchain) vācu un angļu valodu, ir priekšrocības (mūsu ungāru / angļu un latvieti / angļu valodā runājošās komandas locekļi šobrīd ir pieejami vienreiz nedēļā.
Ideālā gadījumā mēs sākam strādāt ar vienu stundu nedēļā, konsultējoties, bet jūs būsiet gatavi pāriet uz 8-16 stundām nedēļā vai 40 stundām, atkarībā no iegūtā finansējuma līmeņa. Mēs pieprasīsim nelabprāt pārvietoties, kad sasniegsim 40 stundu nedēļas līmeni (taču tas būs
Ja mēs nolemtu kopīgi strādāt, es nosūtīšu jums 0.00116 BTC par samaksu par piekrišanu strādāt, no 8 līdz 16 stundām, ja saņemsim finansējumu, tas ļaus man parādīt ieguldītājam, ka man ir talants
Atbildot, lūdzu, norādiet savus Eiropas valodu CEFR līmeņus, kā arī saites uz Github / LinkedIN / CV utt., Kā arī visus attiecīgos pantus (jebkurā oficiālajā ES valodā), kā arī vēlamo stundas algu / atrašanās vietu (mēs mēģināsim piedāvāt cik vien iespējams, teorētiski, bet atkarībā no finansējuma noteikumiem daži investori prasa fizisku pārvietošanu.
Paldies
|
|
|
|
cryptoiner
Newbie
Activity: 2
|
 |
October 19, 2017, 05:17:31 PM |
|
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
October 27, 2017, 12:04:36 PM |
|
Es arii te jauninjais . varbuut kaads zina kaadas labas kampanjas?  prieksh newbie
|
|
|
|
therhslv
|
 |
October 27, 2017, 03:10:07 PM |
|
Es arii te jauninjais . varbuut kaads zina kaadas labas kampanjas?  prieksh newbie Postoken Kampanja rekur mans referal links https://airdrop.postoken.org/?r=8zvvhbatvai pa tiesho uz forumu https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.0paaris dienas veel ilgs , taka vari dabut kaadi 10$ pie pasreizejas cenas par brivu  Vai arii airdropiem piesakies , pagaidaam taadi suudi vien ir , kas atri pazuud . Bet es sev jau 600 $ dabuju pa menesi Visi tie jauni eDASH , eBTC , BlueEthereum , EthereumGold utt , tik janotirgo pareizaja , laikaa , jo peec 1-2 dienaam nemaksaa neko
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
October 27, 2017, 07:59:07 PM |
|
Es arii te jauninjais . varbuut kaads zina kaadas labas kampanjas?  prieksh newbie Postoken Kampanja rekur mans referal links https://airdrop.postoken.org/?r=8zvvhbatvai pa tiesho uz forumu https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.0paaris dienas veel ilgs , taka vari dabut kaadi 10$ pie pasreizejas cenas par brivu  Vai arii airdropiem piesakies , pagaidaam taadi suudi vien ir , kas atri pazuud . Bet es sev jau 600 $ dabuju pa menesi Visi tie jauni eDASH , eBTC , BlueEthereum , EthereumGold utt , tik janotirgo pareizaja , laikaa , jo peec 1-2 dienaam nemaksaa neko Postokenam 3shaa airdrop kaarta beigusies. Vai tad vinji veel kko dos?
|
|
|
|
therhslv
|
 |
October 27, 2017, 08:20:09 PM |
|
Es arii te jauninjais . varbuut kaads zina kaadas labas kampanjas?  prieksh newbie Postoken Kampanja rekur mans referal links https://airdrop.postoken.org/?r=8zvvhbatvai pa tiesho uz forumu https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.0paaris dienas veel ilgs , taka vari dabut kaadi 10$ pie pasreizejas cenas par brivu  Vai arii airdropiem piesakies , pagaidaam taadi suudi vien ir , kas atri pazuud . Bet es sev jau 600 $ dabuju pa menesi Visi tie jauni eDASH , eBTC , BlueEthereum , EthereumGold utt , tik janotirgo pareizaja , laikaa , jo peec 1-2 dienaam nemaksaa neko Postokenam 3shaa airdrop kaarta beigusies. Vai tad vinji veel kko dos? 3shaa kaarta veel notiek , riit un pariit laikam The 3rd round airdrop will also last for 2 weeks, start on October 16th, 2017 at 15:00 UTC and last until October 29th, 2017 at 15:00 UTC.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
October 27, 2017, 08:24:54 PM |
|
ar newbie vari dabut 3 POS dienaa tas ir 6 pos lidz finisham dabusi + uztaisi telegram bounty 5 POS = 11 POS tokenus dabusi , pie pasreizejas cenas tas = 15 $ , bet sho neiesaku uzreiz pardot , pagaidi kaadu tirgu labu kad pievienos , tad lidz kaadi 10-15 $ varetu uzlekt
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
October 29, 2017, 10:43:46 PM |
|
ar newbie vari dabut 3 POS dienaa tas ir 6 pos lidz finisham dabusi + uztaisi telegram bounty 5 POS = 11 POS tokenus dabusi , pie pasreizejas cenas tas = 15 $ , bet sho neiesaku uzreiz pardot , pagaidi kaadu tirgu labu kad pievienos , tad lidz kaadi 10-15 $ varetu uzlekt
Dariits! paldies par info. p.s - varbuut zini kaadu normaalu twitter bounty?
|
|
|
|
Coldrex07
Newbie
|
 |
November 02, 2017, 02:13:04 PM |
|
Sveiki! Vai kāds no šī foruma dalībniekiem, bez pirkšanas un pārdošanas, nodarbojas btc maining?
|
|
|
|
therhslv
|
 |
November 02, 2017, 02:21:17 PM |
|
Sveiki! Vai kāds no šī foruma dalībniekiem, bez pirkšanas un pārdošanas, nodarbojas btc maining?
sveiks , nee , bet tuvakaja nakotnee ir doma . Kas tieshi tevi interese ?
|
|
|
|
Coldrex07
Newbie
|
 |
November 02, 2017, 02:27:44 PM |
|
Vai latvijā var nopirkt ASIC tipa maineri par saprātīgu cenu?
|
|
|
|
therhslv
|
 |
November 02, 2017, 02:37:27 PM |
|
Neesmu redzejis , bet , kas liedz pasutit , pats zini kadas cenas skruuvee mums virsu . Pasreiz izdevigaak ir rakt ar videokarti + mazak elektribu rij kaa CPU maineri .
Mana GEFORCE® GTX 980 Ti karte ap 2+$ rok dienaa
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
November 03, 2017, 01:56:35 PM |
|
Labdien. Piedāvāju apvienoties FB BITCOIN Latvija grupā. Jā zinu sākotnējais veidotājs, to bija uztaisījis par MLM shēmu reklāmlapu, bet tā kā es esmu pieslēdzies administrēšanai, tad no šā gada Jūlija, turēšu to tīru. Uz doto mirkli netiek pieļauta nevien MLM shēmotāja rakstīšana lapā. Plāns; - dalītīties ar vispārēju pamatotu analīzi, - jaunākajām ziņām, kas varētu ietekmēt cenas, - jaunu perspektīvu ICO iznākšanu, papildus jābūt analīzei, kāpēc viņš ir perspektīvs, - par mining jaunumiem. https://www.facebook.com/groups/1729465653969459/Visi laipni aicināti.
|
⭐ ⭐ ⭐ Searching for somone who can sell BTC for PAYPAL dayly paying 5% extra. ⭐ ⭐ ⭐
|
|
|
whiteseven
Member

Activity: 171
Merit: 12
|
 |
November 05, 2017, 04:05:06 AM |
|
Labdien! 
|
|
|
|
aivox
Newbie
Activity: 21
|
 |
November 06, 2017, 09:05:05 PM |
|
Sveiki, diezgan maza aktivitāte šeit...
|
|
|
|
mihails11
Newbie
|
 |
November 06, 2017, 09:27:10 PM |
|
|
|
|
|
aivox
Newbie
|
 |
November 07, 2017, 12:02:20 AM |
|
iesaku izvairīties no bitconnect, tas projekts izskatās pēc tīrākās ponzi shēmas
|
|
|
|
therhslv
|
 |
November 07, 2017, 05:31:46 AM |
|
iesaku izvairīties no bitconnect, tas projekts izskatās pēc tīrākās ponzi shēmas Taa arii ir, pat viens no liekakajiem exchange iznema no sava tirgus
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
November 07, 2017, 02:28:28 PM |
|
iesaku izvairīties no bitconnect, tas projekts izskatās pēc tīrākās ponzi shēmas Taa arii ir, pat viens no liekakajiem exchange iznema no sava tirgus Nav jāprot augstākā matemātika, lai saprastu, ka no 1000$ ar tādu procentu izmaksu, miljonārs būtu pēc 3 gadiem. Tāda sistēma vienkārši nav dzīvotspējīga.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 07, 2017, 09:00:50 PM |
|
iesaku izvairīties no bitconnect, tas projekts izskatās pēc tīrākās ponzi shēmas Taa arii ir, pat viens no liekakajiem exchange iznema no sava tirgus Nav jāprot augstākā matemātika, lai saprastu, ka no 1000$ ar tādu procentu izmaksu, miljonārs būtu pēc 3 gadiem. Tāda sistēma vienkārši nav dzīvotspējīga. Tieši tā...aizmirstam bitconnect.. man daudzi jaunie prasījuši - saki ko pirkt ja man mēnesī 50-100 eur ir ko ieguldīt crypto...mana atbilde ir ja nemāki tirgoties ar altiem un nav uzreiz startā vismaz ap 1000eur tad pērc vnk btc un pēc pāris gadiem redzēsi ka būsi labos plusos 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 07, 2017, 09:03:19 PM |
|
Maza aktivitāte šeit tāpēc ka mums watsapp grupā ir 60 dalībnieki kur ik dienu ap 100 ziņām dienā 
|
|
|
|
grenevics123
Newbie
|
 |
November 09, 2017, 10:49:30 AM |
|
Maza aktivitāte šeit tāpēc ka mums watsapp grupā ir 60 dalībnieki kur ik dienu ap 100 ziņām dienā  Būtu iespēja pievienoties jūsu whatsapp grupai?
|
|
|
|
Orianaa
Newbie
Activity: 33
|
 |
November 09, 2017, 05:24:16 PM |
|
The B2X Trade Between Charlie Lee and Others Isn’t Completely off yet As SegWit2x Fork Will Happen
|
|
|
|
Milcahh
Member

Activity: 294
|
 |
November 09, 2017, 05:42:38 PM |
|
High-transaction Rate Blockchain Platform Zilliqa Welcomes New Senior Advisors
|
|
|
|
Milcahh
Member

Activity: 294
|
 |
November 10, 2017, 04:07:35 AM |
|
LTC/EUR Breaks Above Ichimoku Cloud, While Bitcoin Pulls Back
|
|
|
|
Orianaa
Newbie
Activity: 33
|
 |
November 10, 2017, 04:26:27 AM |
|
Altcoin Market Regains Legs after SegWit2x Fork is Called Off
|
|
|
|
Coldrex07
Newbie
|
 |
November 12, 2017, 09:25:37 AM |
|
Labdien!
Iesiakiet lūdzu drošu wllet un ērtu btc eur visa vai master card lietošanai Eiropā un Baltijas valstīs.
|
|
|
|
aivox
Newbie
|
 |
November 12, 2017, 11:11:58 AM |
|
Labdien!
Iesiakiet lūdzu drošu wllet un ērtu btc eur visa vai master card lietošanai Eiropā un Baltijas valstīs.
https://www.coinbase.com pagaidām var pārdot, pirkt 3 kripto btc, ltc, eth, coinbase atbalsta naudas ieskaitīšanu vai izņemšanu uz bankas kontu, bet vajag iziet viņu verification procesu. Bet kriptovalūtas labāk glabāt offline makos, vissdrošākie ir hardware wallets Ledger Nano S, KeepKey un Trezor, kuri nav bezmaksas protams. No desktop wallets labākais manā skatījumā ir https://www.exodus.io ko pats lietoju.
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 12, 2017, 06:50:39 PM |
|
Varbūt varu ari pievienoties whatsapp grupai? 
|
|
|
|
cryptosharkk
Jr. Member
Activity: 69
Merit: 1
|
 |
November 13, 2017, 02:10:59 PM |
|
chau visiem! kaada te aktivitaate? skatos , ka arii latvieshi ir  tas nice .
|
? ?? ?? ? ?? ? BetGil.io ? BETGIL IS SET TO ? ?? ? ?? ?? ? - - - REVOLUTIONIZE THE ONLINE GAMING INDUSTRY
|
|
|
therhslv
|
 |
November 13, 2017, 03:00:29 PM |
|
Starp Latvieshiem , tieshi shajaa foruma sadaljaa maza aktivitate . Ganjau , ka visi Latviesi citur tusejas , kaa viens te mineeja Whatsapp grupaa . Esmu saticis paaris Latviesus slack projektu grupaas , kaa arii telegram projektu grupaas
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
November 13, 2017, 08:18:11 PM |
|
Facebook grupā Bitcoin Latvija ir laba aktivitāte.
|
|
|
|
nonjusty
Member

Activity: 118
|
 |
November 15, 2017, 06:29:35 PM |
|
Man jautaajums par masternode. POS koiniem ir taa ka jaanopeerk zinaama summa koinu un tad var dabuut masternodi,kura stakingo tur labaak un pelnja lielaaka nekaa parasti. Bet cik es saprotu,tad PC nedriikstot izsleegt 7/24 stundas,jaarullee vislaik tam. Vai tieshaam taa ir ka izsleedzot to PC kaut kas neatgriezenisks notiek,vai vienkaarshi nesteiko taa masternode un viss uz to laiku?
|
|
|
|
xmoneta
Newbie
Activity: 17
|
 |
November 15, 2017, 07:02:41 PM Last edit: January 26, 2025, 05:28:56 PM by xmoneta |
|
Kuuu
|
|
|
|
zehro
Newbie
|
 |
November 16, 2017, 09:52:13 AM |
|
Man jautaajums par masternode. POS koiniem ir taa ka jaanopeerk zinaama summa koinu un tad var dabuut masternodi,kura stakingo tur labaak un pelnja lielaaka nekaa parasti. Bet cik es saprotu,tad PC nedriikstot izsleegt 7/24 stundas,jaarullee vislaik tam. Vai tieshaam taa ir ka izsleedzot to PC kaut kas neatgriezenisks notiek,vai vienkaarshi nesteiko taa masternode un viss uz to laiku?
Nav bijusi pieredze, bet iesaka uzstādīt uz VPS par kādiem 5$ mēnesī un lai tur viss darbojas nepārtraukti. Uz sava PC diezgan nedroši un nepastāvīgi. Vēl interesanti liekas masternode uz Raspberry Pi, kas tikpat kā nepatērē elektrību un var kaut ko izdomāt, lai nekad nepārtrūkst, jo tik maz vajag. Neatgriezeniski diez vai kaut kas ir, jo paši serveri arī mēdz nobrukt. Tā jau izklausās labi, bet diezgan dārgi - PIVX ap $32k, Dash ap $420k. ZCoin arī izziņojis masternodes un būs nepieciešami 1000 XZC, kas šobrīd ir ap $23k, bet vismaz market cap ir salīdzinoši zemāks.
|
|
|
|
xmoneta
Newbie
Activity: 17
|
 |
November 16, 2017, 05:02:19 PM Last edit: January 26, 2025, 05:28:11 PM by xmoneta |
|
Hey
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 16, 2017, 10:46:53 PM |
|
iesakiet kaadu labu projektu kur vareetu ielekt signature kampanjaa
|
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 18, 2017, 08:36:34 AM |
|
Sveiki visiem...! Iota izskatās laba...šodien 80$ centi maksā bet 20 nov pievienosies OKEX tirgotavā..14 lielākajā marketā pēc vol..un ziņas ar tuvojas ķip baigi labas...domāju dec sāk ir iespēja iotu redzēt uz 1,2-1,5$...skatīsimies.. 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 18, 2017, 08:57:44 AM |
|
Labdien!
Jau 2 gadus lietoju Wirex karti...iesūti btc no savas tirgotavas , load card un 2.5 eur fee pie jebkādas summas izņemšanas no jebkura bankomāta LV...kā arī iepērkoties veikalos vispār nav fee..  Draugiem ir arī Spectrocoin karte-tur tas pats fee aptuveni...tur var iesūtīt no savas tirgotavas kur tirgojies pa tiešo btc, dash, ltc, un eth laikam..
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 18, 2017, 09:00:28 AM |
|
Starpcitu Iotu var nopirkt patreiz bitfinex tirgotavā, drīz būšot iota arī bittrex tirgotavā..
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 18, 2017, 10:03:40 AM |
|
\ Paldies. Pameegjinaashu!  izskataas diezgan labi..
|
|
|
|
aivox
Newbie
|
 |
November 21, 2017, 10:47:31 AM |
|
Starpcitu Iotu var nopirkt patreiz bitfinex tirgotavā, drīz būšot iota arī bittrex tirgotavā..
binance.com ļoti laba birža, kur arī var nopirkt IOTA
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 21, 2017, 09:06:06 PM |
|
ir kaads lists kur buutu uzraadiitas kampanjas kur varetu ieliist iekshaa. Es tajaa coinschedule skatos. Varbuut kaads zina tepat forumaa kur vinjas posto? Nevaru atrast. :/
|
|
|
|
therhslv
|
 |
November 22, 2017, 07:44:13 AM |
|
ir kaads lists kur buutu uzraadiitas kampanjas kur varetu ieliist iekshaa. Es tajaa coinschedule skatos. Varbuut kaads zina tepat forumaa kur vinjas posto? Nevaru atrast. :/
Paskaties te https://bitcointalk.org/index.php?topic=615953.0Parasti es mekleju pie altcoin announcment, kaads jauns projekts un tad skaties kursh piedavaa labakos nosacijumus
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 11:14:43 AM |
|
Paskaties te https://bitcointalk.org/index.php?topic=615953.0Parasti es mekleju pie altcoin announcment, kaads jauns projekts un tad skaties kursh piedavaa labakos nosacijumus Paldies. Laikam sho arii mekleeju.
|
|
|
|
cryptosharkk
Jr. Member
Activity: 69
Merit: 1
|
 |
November 22, 2017, 11:52:40 AM |
|
Cik skatos , tad taas ir signature kampanjas, a varbuut ir arii kaads twitter kampanju lists?
|
? ?? ?? ? ?? ? BetGil.io ? BETGIL IS SET TO ? ?? ? ?? ?? ? - - - REVOLUTIONIZE THE ONLINE GAMING INDUSTRY
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 02:31:06 PM |
|
Cik skatos , tad taas ir signature kampanjas, a varbuut ir arii kaads twitter kampanju lists?
Nuuu. man tas arii intereseetu  twitter kampanjas diezgan gruuti atrast normaalas.
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 06:48:31 PM |
|
p.s - kaads padalaas pieredzee. Vai ar twitter kampanjaam esiet kko normaalu dabujushi? un cik? ja nav nosleepums. Tiiri intereses peec gribu zinaat vai jeega taa puuleeties
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
November 22, 2017, 08:41:05 PM |
|
Es parasti airdropu vākšanu veicu no airdropalerts.com, tviterī tā pat saucās, tur laicīgi paziņo par jaunu airdropu, neesmu dabūjis daudz, jo šajā forumā neizrādiju lielu aktivitāti, līdzarto līmenis zems un daudzi airdropi gar degunu 100$ mēnesī būs. Kas attiecās uz twitera kampaņām jābūt baigam sekotāju daudzumam.
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
November 22, 2017, 09:26:59 PM |
|
Es parasti airdropu vākšanu veicu no airdropalerts.com, tviterī tā pat saucās, tur laicīgi paziņo par jaunu airdropu, neesmu dabūjis daudz, jo šajā forumā neizrādiju lielu aktivitāti, līdzarto līmenis zems un daudzi airdropi gar degunu 100$ mēnesī būs. Kas attiecās uz twitera kampaņām jābūt baigam sekotāju daudzumam.
Paldies! Jaa- mekleeju kko liidziigu kaa tu iedevi bet kur buutu uzraadiitas upcoming twitter kampanjas. man tur diezgan pamaz sekotaaju. kkaadi 2300 tagad. Lai vareetu kko normaali dabuut- vajag kaadus 5000 sekotaajus apmeeram.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
November 30, 2017, 06:57:08 AM |
|
Sveiki visiem...! Iota izskatās laba...šodien 80$ centi maksā bet 20 nov pievienosies OKEX tirgotavā..14 lielākajā marketā pēc vol..un ziņas ar tuvojas ķip baigi labas...domāju dec sāk ir iespēja iotu redzēt uz 1,2-1,5$...skatīsimies..  Sveiki! Atkal man bij taisnība par iota vakar aizvakar bij 1,57$ ja nemaldos.. 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 01, 2017, 02:03:25 AM |
|
Jauki...pateicu ne tā vienu vārdu un viens s--s uz kociņa vārdā Zepher iedeva man negatīvu trust ratingu... jo redz vispār šeit ir atļauts tirgot bitcointalk accountus bet viņam savi noteikumi un viņa izpratnē tomēr nav atļauts. Paldies Zepher! 
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 04, 2017, 10:55:43 AM |
|
Jauki...pateicu ne tā vienu vārdu un viens s--s uz kociņa vārdā Zepher iedeva man negatīvu trust ratingu... jo redz vispār šeit ir atļauts tirgot bitcointalk accountus bet viņam savi noteikumi un viņa izpratnē tomēr nav atļauts. Paldies Zepher!  Cik vispaar maksaa bitcointalk accounti?
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
December 04, 2017, 01:21:16 PM |
|
Atkarīgs no konta ilguma un līmeņa. Cik noprotu pēc sarunām, konkrētais 0.3BTC
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 04, 2017, 06:32:09 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 02:25:30 PM |
|
Nu jau mans neko vairs nemaksā  apaļu nulli.. ieraudzīja stukači ka piedāvāju notirgot un čau ...negatīvie nekur vairs nav vajadzīgi.
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 02:59:44 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
December 05, 2017, 04:18:40 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast. Tu nopelnisi vairaak ar signature campaign , protams vairak laiks aizies , bet ilgterminaa mierigi var atsist to 0.3 btc . Tik tagad laikam bisk pasudigi buus dabut signature , jo daudzi nepienem ja ir trust - 
|
|
|
|
DARKHOLDER
|
 |
December 05, 2017, 04:24:37 PM |
|
Cik lasiiju tad paarsvaraa taa tirgoshana ir scams. Bet nu varbuut ne visi. Tad jau mans acc kaadus 10$ maksaa  haha krievi savā krievu bct forumā vēsi tirgo accountus...šiem nav par to nekas... bija tāds acc price estimator tur varēja redzēt cik vērts...bet tgd to ir noslēpuši kkur..nevaru atrast. Tu nopelnisi vairaak ar signature campaign , protams vairak laiks aizies , bet ilgterminaa mierigi var atsist to 0.3 btc . Tik tagad laikam bisk pasudigi buus dabut signature , jo daudzi nepienem ja ir trust -  būs ok! 300 neo nedeļu atpakaļ nopirku pa 32$...šodien jau 40$
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 08, 2017, 02:57:27 PM |
|
Nu jaa. ar signature var atsists mieriigi. padalaties pieredzee - lielaakaa summa ko esiet dabujushi par signature? 
|
|
|
|
therhslv
|
 |
December 08, 2017, 03:03:48 PM |
|
Nu jaa. ar signature var atsists mieriigi. padalaties pieredzee - lielaakaa summa ko esiet dabujushi par signature?  Man personigi sitas ir pirmais, domaju kapeikas var nopelnit, bet ja paveicas un iesaisties projektaa labaa tad var dabut diezgan daudz. Papeetiju populus signature bounty ko cilveki nopelnija. Full memberi dabuja ap 2000 coiniem, senior memberi dabuja ap 4000. Ja teiksim seniors pardotu sodien savu signature bounty pelnu tad vinam buutu ap 50000 usd.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
December 08, 2017, 03:07:16 PM |
|
Populous sobrid treidojas par 22+ usd. Takaa pelna senioram butu ap 80k usd, par signature bounty  Bet ja vins pardeva taja diena kad izdalija bounty, tad vins dabutu tik ap 2k usd. Taakaa izvele pasa rokaas
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 10, 2017, 08:50:06 PM |
|
Populous sobrid treidojas par 22+ usd. Takaa pelna senioram butu ap 80k usd, par signature bounty  Bet ja vins pardeva taja diena kad izdalija bounty, tad vins dabutu tik ap 2k usd. Taakaa izvele pasa rokaas Nu jaa. vajag attieciigi labaa kampanjaa tikt. kapec domaa ka dabuusi kapeikas? pie diezgan normaalas kampanjas full meber var paaris simtus dolaaru dabuut pat.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
December 10, 2017, 09:34:55 PM |
|
Populous sobrid treidojas par 22+ usd. Takaa pelna senioram butu ap 80k usd, par signature bounty  Bet ja vins pardeva taja diena kad izdalija bounty, tad vins dabutu tik ap 2k usd. Taakaa izvele pasa rokaas Nu jaa. vajag attieciigi labaa kampanjaa tikt. kapec domaa ka dabuusi kapeikas? pie diezgan normaalas kampanjas full meber var paaris simtus dolaaru dabuut pat. Nepareizi izteicos , par kapeikam . Agrak biju domajis , ka maksaa kaadi 5-10$ par Signature bounty , nekad nebiju iedzilinajies . Bet papeetot ieprieksejos projektus . 100 $ tas ir minimums . Tapec tagad saaku taisit signature campaign 
|
|
|
|
Casper L
|
 |
December 14, 2017, 06:31:42 PM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Es gan VID`ā ar šo jautājumu vēl neesmu griezies, bet lasīju, lūk šādu rakstu https://advokati-juristi.temida.lv/par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/ Sanak, ka jāmaksā jau 23% (Iedzīvotāja ienākuma nodoklis)!
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
December 15, 2017, 08:35:38 AM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Es gan VID`ā ar šo jautājumu vēl neesmu griezies, bet lasīju, lūk šādu rakstu https://advokati-juristi.temida.lv/par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/ Sanak, ka jāmaksā jau 23% (Iedzīvotāja ienākuma nodoklis)! Tieši tā un vēl jāreģistrējās kā saimnieciskās darbības veicējam.
|
|
|
|
Casper L
|
 |
December 15, 2017, 08:46:55 AM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Es gan VID`ā ar šo jautājumu vēl neesmu griezies, bet lasīju, lūk šādu rakstu https://advokati-juristi.temida.lv/par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/ Sanak, ka jāmaksā jau 23% (Iedzīvotāja ienākuma nodoklis)! Tieši tā un vēl jāreģistrējās kā saimnieciskās darbības veicējam. Tu, personīgi, esi tā darījis? Vai varbūt, kāds no klātesošajiem ir kārtojis šīs lietas VID?
|
|
|
|
aivox
Newbie
|
 |
December 15, 2017, 09:09:53 AM |
|
cik man zināms, ka no nākamā gada sākuma tiks izstrādāti un pieņemti jauni likumi sakarā ar kriptovalūtām, cerams ka būs vismaz kaut kāda skaidrība šajā jautājumā
|
|
|
|
Casper L
|
 |
December 15, 2017, 09:48:00 AM |
|
cik man zināms, ka no nākamā gada sākuma tiks izstrādāti un pieņemti jauni likumi sakarā ar kriptovalūtām, cerams ka būs vismaz kaut kāda skaidrība šajā jautājumā
Tas ir baumu līmenī vai ir iespējams par to, kaut kur izlasīt?
|
|
|
|
|
SilverKripto
Newbie
|
 |
December 17, 2017, 06:28:28 PM |
|
Paldies par rakstu. Vismaz par to tiek runāts. Diez vai, ka tie likumi strādās to labā, kuri izmantos kriptovalūtas maksājumu saņemšanai, bet nu redzēs.
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
December 17, 2017, 08:34:12 PM |
|
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
December 21, 2017, 06:20:51 PM |
|
Protams  gan jau. Bet vsp diezgan interesanti būs paskatities kāda būs ciinja ar cryptovaluutaam.
|
|
|
|
|
Egoitss
|
 |
December 27, 2017, 07:42:51 PM |
|
Vai ienākumi no kriptovalūtām ir apliekami ar nodokli Latvijā? Kurš tam var izsekot līdzi un kā to aprēķina? Vai ir kādas iestādes, kas varētu kļūt aizdomīgas par naudas ieskaitījumiem bankas kontā? Ideālā variantā, protams, nemaz nebūtu jāveic ceļš uz bankas kontu, bet pagaidām nav zināms par citām iespējām, kā atgūt savu ieguldījumu kaut cik stabilākā un izmantojamākā vērtībā. Zināms projekts, kas virzās uz stabilas kriptovalūtas izveidi ir https://makerdao.com/. Vēl ieinteresējis ir OmiseGO https://omg.omise.co/ projekts, kas varētu būt uzticams līdzeklis, kā izslēgt banku starpniecību no vienādības. Biju pagājšgad (2016) aizgājis uz VID un uzdevu šo jautājumu...vai man jāmaksā kkāds tas 10% kapitāla pieauguma nodoklis par to peļņu kas man ienāk?? Jo cik zinu tas ir jāmaksā tiem kas ar vērtspapīriem un akcijām ņemās.. Tad nu lūk ko man atbildēja- "Tikmēr, kamēr Tu apgrozi ieguldīto naudu tikai virtuāli, tikmēr nav jāmaksā nodokļi, bet tiklīdz Tu izņem peļņu reālā naudā, tad no peļņas ir jāmaksā 10% nodoklī (līdzīgi kā bankas ietur 10% par noduldījumu peļņu). Tev jāsniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācija ar D1 prim pielikumu, kurā uzrādīsies peļņas daļa, no kuras nomaksāsi nodokli. Tāda ir oficiālā kārtība. Bet, ja godīgi, nezinu vai VIDam maz kur ir pieķļuve lai pārbaudītu vai pastāv šādi ienākumu kā Tavā gadījumā." Lūk tad es viņiem parādīju šādu Augstākās Zviedrijas tiesas lēmumu kur uzvarēja tiesā zviedrijas pilsonis un tika atzīts ka Eiropā bitcoin nav apliekams ar nodokli un pielīdzināms euro vai usd valūtām... dokuments apakšā..Tad VID man atbildēja - "nu tad pagaidām nekas nav jāmaksā, bet skatīsimies gan jau LV kko izdomās kā dabūt nodokli n'o šiem darījumiem.." http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=LV&text=&pageIndex=0&part=1&mode=lst&docid=170305&occ=first&dir=&cid=698765 Es gan VID`ā ar šo jautājumu vēl neesmu griezies, bet lasīju, lūk šādu rakstu https://advokati-juristi.temida.lv/par-darijumiem-ar-kriptovalutu-un-nodokliem/ Sanak, ka jāmaksā jau 23% (Iedzīvotāja ienākuma nodoklis)! Tieši tā un vēl jāreģistrējās kā saimnieciskās darbības veicējam. Tu, personīgi, esi tā darījis? Vai varbūt, kāds no klātesošajiem ir kārtojis šīs lietas VID? Neesmu, bet interesējos, jo nepieciešams oficiāli visu izlaist cauri.
|
|
|
|
ashaksagnis
|
 |
January 01, 2018, 01:12:28 PM |
|
Laimiigu Jauno Gadu visiem! Kādi mērķi 2018. gadam?
|
|
|
|
midix
Newbie
|
 |
January 09, 2018, 01:12:32 PM |
|
Gribētos ieguldīt nelielu summu kādā perspektīvā altcoinā, tad sagaidīt līdz tas dubultojas, izņemt pusi naudā, lai virtuāli sanāktu pa nullēm, un pārējo atstāt un pavērot - ja jūtami un kaut cik stabili pieaug, tad daļu pārdot, negaidot rekordus un sekojošus kritumus. Pēc tam - redzēsim, varbūt gaidīt nākošo kritumu un pirkt. Jebkurā gadījumā, darboties piesardzīgi un lēni, max 2x nedēļā.
Bet ne tagad; pagaidīšu līdz februārim, kad, cerams, mazināsies tā trakā decembra zelta drudža sekas - pašlaik reti kur var normāli piereģistrēties un stabili kaut ko izdarīt.
|
|
|
|
kaaposts
Newbie
Activity: 14
|
 |
January 10, 2018, 04:34:28 PM Last edit: January 10, 2018, 04:57:48 PM by kaaposts |
|
Čau sīkie. Kāposts ir ieradies. Esmu jauniņais. Forumā būšu bieži. Kādas prognozes - kurš altkoins spridzinās 18 gadā?
|
|
|
|
kaaposts
Newbie
|
 |
January 10, 2018, 06:20:17 PM |
|
Bet ne tagad; pagaidīšu līdz februārim, kad, cerams, mazināsies tā trakā decembra zelta drudža sekas Manliekas īstais brīdis iegudīt .
|
|
|
|
therhslv
|
 |
January 11, 2018, 04:15:52 PM |
|
Čau sīkie. Kāposts ir ieradies. Esmu jauniņais. Forumā būšu bieži. Kādas prognozes - kurš altkoins spridzinās 18 gadā?
Ja nenojies BTC atpakal uz 2-5k tad mana prognoze ir uz HVN ( Hive Project ) , Gladius arii varetu buut diezgan labs , bet tirgu paradisies ap februaari 
|
|
|
|
kaaposts
Newbie
|
 |
January 12, 2018, 03:23:40 PM |
|
Ja nenojies BTC atpakal uz 2-5k tad mana prognoze ir uz HVN ( Hive Project ) , Gladius arii varetu buut diezgan labs , bet tirgu paradisies ap februaari  No kurienes ņem info, ja drīkst zināt? Es tādus vispār pirmo reizi redzu.
|
|
|
|
therhslv
|
 |
January 12, 2018, 05:02:09 PM |
|
Ja nenojies BTC atpakal uz 2-5k tad mana prognoze ir uz HVN ( Hive Project ) , Gladius arii varetu buut diezgan labs , bet tirgu paradisies ap februaari  No kurienes ņem info, ja drīkst zināt? Es tādus vispār pirmo reizi redzu. Paarsvaraa forums pie altcoin announcements, vai arii reklamas, kas metas araa man visur, gan youtube, facebook. Coinmarketcap meklet ari var, bet tie ir tie, kas tirgu jau izgajusi
|
| | |