Bitcoin Forum
November 12, 2019, 01:05:26 AM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Does Bitcointalk have traffic problems? The forum is loading very slow.  (Read 1640 times)
Frost
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
March 12, 2015, 08:10:00 AM
 #1

It seems as if the forums is traffic problems as the site is very slow. At least from Germany it is really hard to access the forum due to loading times.

Any problems going on?

You dick
1573520726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573520726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573520726
Reply with quote  #2

1573520726
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
Somekindabitcoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile
March 12, 2015, 08:11:26 AM
 #2

Here in the U.S, it's totally fine. Might just be you.
Frost
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
March 12, 2015, 08:15:48 AM
 #3

All other sites I visit are loading fast. Just this forum makes trouble anyhow. Maybe location based but I am not sure what exactly could be the reason.

You dick
chronicsky
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1127

Just looking for peace


View Profile WWW
March 12, 2015, 08:38:48 AM
 #4

Loading fine here in India.
Might be your net problem maybe
Brimskie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
March 12, 2015, 08:58:35 AM
 #5

loading is fine here at southeast asia Smiley
Muhammed Zakir
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 504


I prefer Zakir over Muhammed when mentioning me!


View Profile WWW
March 12, 2015, 09:18:14 AM
 #6

It happens to me sometimes. I overcome this problem by using VPN. Sometimes BT won't even open. There mightbe some problem with specific locations. If not, then it shouldn't be working with VPN for me.

P.S. I am from South India.

peligro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 500


1NoBanksLuJPXf8Sc831fPqjrRpkQPKkEA


View Profile
March 12, 2015, 09:20:20 AM
 #7

It happens to me sometimes. I overcome this problem by using VPN. Sometimes BT won't even open. There mightbe some problem with specific locations. If not, then it shouldn't be working with VPN for me.

Sometimes it goes to Page not Found for me. Have to keep refreshing and it works on the 3rd try at the most.
Muhammed Zakir
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 504


I prefer Zakir over Muhammed when mentioning me!


View Profile WWW
March 12, 2015, 09:26:32 AM
 #8

Sometimes it goes to Page not Found for me. Have to keep refreshing and it works on the 3rd try at the most.

Me too. Which browser are you using? I am using Safari. I tried refreshing few times but it didn't come for me and I don't think it is browser's problem as I can open it via VPN. I am still wondering how it opened when I used VPN.

Mitchell
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 1395


Verified awesomeness ✔


View Profile WWW
March 12, 2015, 09:28:46 AM
 #9

Everything works fine here in The Netherlands.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
peligro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 500


1NoBanksLuJPXf8Sc831fPqjrRpkQPKkEA


View Profile
March 12, 2015, 09:29:17 AM
 #10

Sometimes it goes to Page not Found for me. Have to keep refreshing and it works on the 3rd try at the most.

Me too. Which browser are you using? I am using Safari. I tried refreshing few times but it didn't come for me and I don't think it is browser's problem as I can open it via VPN. I am still wondering how it opened when I used VPN.

Chrome.

It mostly works. Only once in a while it gives the message.
steven.G999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
March 12, 2015, 09:36:33 AM
 #11

Here in Indonesia worked well and I only have 3mbps internet speed it is enough  Smiley
Grand_Voyageur
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


https://dadice.com | Click my signature to join!


View Profile WWW
March 12, 2015, 09:56:02 AM
 #12

Same here in Italy...and I am using mobile bandwidth!  Grin

Probably, IMHO, OP need to make more use of browser cache, IF his network experience some bandwidth ups & downs.

Just my 2 satoshis, however.

███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
█   ⚂⚄⚀⚃⚅⚁    ██  d a d i c e  ██    Next Generation Dice Game
• Low 1% house edge. • Provably Fair.  
███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Enzyme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
March 12, 2015, 09:59:13 AM
 #13

This forum is one of the fastest websites for me.

Looks like its on your side buddy.
Frost
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
March 12, 2015, 11:44:58 AM
 #14

Sometimes it goes to Page not Found for me. Have to keep refreshing and it works on the 3rd try at the most.

Me too. Which browser are you using? I am using Safari. I tried refreshing few times but it didn't come for me and I don't think it is browser's problem as I can open it via VPN. I am still wondering how it opened when I used VPN.

Same here. Had this happen several times today and yesterday too. I use Firefox.

You dick
Morenod
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


QUIFAS EXCHANGE


View Profile
March 12, 2015, 11:49:09 AM
 #15

Seems that forum is hosted in Netherlands. Works good for me, but maybe some have issue with traffic from Netherlands.

CrackedLogic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000



View Profile
March 12, 2015, 02:25:34 PM
 #16

It seems as if the forums is traffic problems as the site is very slow. At least from Germany it is really hard to access the forum due to loading times.

Any problems going on?

I'm in South Africa and It's loading normally. Chances are it's your DNS - I've had problems with it - or call up your ISP and find the root.

Heck, even Internet Explorer is loading it quickly( I am using FireFox).

Shocked BUY GAMESWITHBTCITCOINFORDISCOUNTEDPRICES Shocked
LuckyBtc
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1010


View Profile
March 12, 2015, 03:07:36 PM
 #17

Sometimes it goes to Page not Found for me. Have to keep refreshing and it works on the 3rd try at the most.

Me too. Which browser are you using? I am using Safari. I tried refreshing few times but it didn't come for me and I don't think it is browser's problem as I can open it via VPN. I am still wondering how it opened when I used VPN.

Same here. Had this happen several times today and yesterday too. I use Firefox.
It loads pretty quick on my browser(even on my mobile browser lol) I use Chrome. You should give a try to Chrome.
BitCoinNutJob
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000


View Profile
March 12, 2015, 03:10:40 PM
 #18

It seems as if the forums is traffic problems as the site is very slow. At least from Germany it is really hard to access the forum due to loading times.

Any problems going on?

Working fine for me from UK, never had any problems with the forum running slow.  Every 1-2 month we seem to get errors, i guess thats forum tech updates.
Equinoxx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
March 12, 2015, 04:13:25 PM
 #19

Working fine in the 3rd world country South Africa. Internet is slow as shit but all the sites are loading at the same speed including bitcointalk.

-.sgmf
CrackedLogic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000



View Profile
March 12, 2015, 04:19:04 PM
 #20

Working fine in the 3rd world country South Africa. Internet is slow as shit but all the sites are loading at the same speed including bitcointalk.

We don't have shitty internet speeds, that depends on your ISP. Which I'm going to assume is MWEB is which is why you're complaining.

Shocked BUY GAMESWITHBTCITCOINFORDISCOUNTEDPRICES Shocked
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!