Title: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on April 13, 2024, 06:06:30 PM kartlar yeniden dağıtılıyor, yapılması gerekenler bana göre:
memelerden uzak durmak yeni coinlere geçmek (launchpool özellikle) chz arb dot strk gibi ağır coinlere de yer vermek (ben yapmadım) az düşeni satıp çok düşene geçmek oturup beklemek :) altcoinler zike zike artacak. YTD not biraz aceleyle yazdım aklıma gelenler bunlar, sizin de fikirlerinizi alalım please Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Phoenix Anka on April 13, 2024, 07:33:26 PM Arb güzel seviyeye inmiş aslında. 1.08 dolar seviyesinde ve mutlaka bir yerlere kadar çıkacak. Yine de hazır çakılmışken biraz daha çakılıp iyice alım fırsatı vermesini isterdim. Halvinge neredeyse zaman kalmadı. Bu yüzden altcoinlerin tahtları sallana sallana gitmesi çok normal. Bunların üstüne çıkmaları biraz zaman alır sadece hepsi bu.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on April 13, 2024, 08:23:59 PM zigi duttuk ;D yatın uyuyun
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: smiletyson on April 13, 2024, 08:47:34 PM Altlar çok şişmişti düzelttiler. Millet döküldükten sonra yeniden şişirirler aceleci olmamak lazım.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: 50promil on April 13, 2024, 08:50:53 PM iran israil goygoyunun pepeyle dogeyle arbyle ne alakası var ki? borsa mı la bura ?
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: ajanwalker on April 13, 2024, 09:13:50 PM kartlar yeniden dağıtılıyor, yapılması gerekenler bana göre: memelerden uzak durmak yeni coinlere geçmek (launchpool özellikle) chz arb dot strk gibi ağır coinlere de yer vermek (ben yapmadım) az düşeni satıp çok düşene geçmek oturup beklemek :) altcoinler zike zike artacak. YTD not biraz aceleyle yazdım aklıma gelenler bunlar, sizin de fikirlerinizi alalım please Hani derler ya %30 btc %30 alt %30-40 nakit diye. Hah işte onu yapabilen varsa iyi kazanır. Yoksa hodl biz de aya sporu moduna geçeceğiz mecburen el mahkûm Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: mandown on April 13, 2024, 09:16:35 PM La benim cüzdan halvingi tamamlamış tüh be çok erken girmişim hahahahah uzun zamandır cüzdan bu denli erimediydi. bir önceki bogada bile bu denli büyük kacmamiati bana siftah oldu hahah
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on April 14, 2024, 06:53:03 PM https://bitcointalk.org/index.php?topic=5492820.0
altcoinler can almaya devam ediyor aq az kalsın spotta liq olacaktık Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: demir77 on April 15, 2024, 07:51:55 AM Piyasa bugün toparlanmaya başladı. Meme tokenlar gene öncü ;D
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Dzigie on April 15, 2024, 06:56:44 PM https://bitcointalk.org/index.php?topic=5492820.0 altcoinler can almaya devam ediyor aq az kalsın spotta liq olacaktık Bir şey dikkatimi çekti. Bitcoin'in ilk düşüşünden sonra biraz yükseldiğinde bazı altcoinler ikinci düşüşü biliyormuş gibi dipte kaldı. İlk düşüşte biraz çıkar hemen satarım diyerek altcoin alanlar ikinci düşüşe yakalandı. Serbest bir piyasaya inancım yok. Serbest bir piyasada olduğumuza da inanmıyorum. Fakat bu kadarını da beklemiyordum. Satmak istediğim coin ikinci düşüşü biliyormuş gibi hiç kıpırdamadı. Sinirlendim ve her şeyden soğudum. Hiçbirimiz yeterince dürüst değiliz. Fakat bu kadarı bana çok geldi. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: 50promil on April 15, 2024, 07:26:36 PM https://bitcointalk.org/index.php?topic=5492820.0 altcoinler can almaya devam ediyor aq az kalsın spotta liq olacaktık Bir şey dikkatimi çekti. Bitcoin'in ilk düşüşünden sonra biraz yükseldiğinde bazı altcoinler ikinci düşüşü biliyormuş gibi dipte kaldı. İlk düşüşte biraz çıkar hemen satarım diyerek altcoin alanlar ikinci düşüşe yakalandı. Serbest bir piyasaya inancım yok. Serbest bir piyasada olduğumuza da inanmıyorum. Fakat bu kadarını da beklemiyordum. Satmak istediğim coin ikinci düşüşü biliyormuş gibi hiç kıpırdamadı. Sinirlendim ve her şeyden soğudum. Hiçbirimiz yeterince dürüst değiliz. Fakat bu kadarı bana çok geldi. eğer al-sat yapacaksanız bist dahil algolar olmadan kazanmanız imkansız. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on April 21, 2024, 09:00:22 AM biraz yükseliş oldu ama hacimsiz gibi genelde, haftasonu olması hasebiyle olsa gerek...
Benim anlamadığım nokta şu: şimdi bu ağa babaları istediği coini çok rahatlıkla pumplayıp daha sonra farklı paritelerde ve farklı borsalarda eritebilir. onlarda her türlü veri vardır hangi coin hangi coinle ne kadar derinlikte işleme sahip vs...neyi bekliyorlar anlamıyorum manyak para kazanabilirler öyle böyle değil...marjini vs de eklesek 1 koyup 10 almak işten bile değil...sktiri boktan memeler dışında bir pump göremedik doğru düzgün, artan da geri düştü zaten...ama memeler hala pahalı bence, şişmiş marketcapa şaşırtmaca daldılar Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: gospodin on April 22, 2024, 07:15:13 PM genelde geç de olsa hepimizin hatırladığı bir söz var: "kriptoda dibin dibi de var." bu yüzden şuraya kadar düştü, buradan alayım vurayım diye düşünürken bir kereden fazla düşünmek gerekiyor yoksa ilerleyen zamanda insan çok pişman olabiliyor. mesela benim elimde olan bir hıyarcığın ilk ortalaması 18 dolardı. bugüne kadar 2,5 dolara kadar düşürdüm. hatta geçtiğimiz aylarda maliyetini geçse bile satmadım ama şu an yerlerde:) biraz daha alayım maliyeti düşüreyim desen çok para harcamam gerekecek ama o kadar param yok. tüm altların allah belasını versin.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: demir77 on April 22, 2024, 11:34:23 PM genelde geç de olsa hepimizin hatırladığı bir söz var: "kriptoda dibin dibi de var." bu yüzden şuraya kadar düştü, buradan alayım vurayım diye düşünürken bir kereden fazla düşünmek gerekiyor yoksa ilerleyen zamanda insan çok pişman olabiliyor. mesela benim elimde olan bir hıyarcığın ilk ortalaması 18 dolardı. bugüne kadar 2,5 dolara kadar düşürdüm. hatta geçtiğimiz aylarda maliyetini geçse bile satmadım ama şu an yerlerde:) biraz daha alayım maliyeti düşüreyim desen çok para harcamam gerekecek ama o kadar param yok. tüm altların allah belasını versin. Ne almıştın? Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Ondekinecakabilirim on April 23, 2024, 01:55:21 PM genelde geç de olsa hepimizin hatırladığı bir söz var: "kriptoda dibin dibi de var." bu yüzden şuraya kadar düştü, buradan alayım vurayım diye düşünürken bir kereden fazla düşünmek gerekiyor yoksa ilerleyen zamanda insan çok pişman olabiliyor. mesela benim elimde olan bir hıyarcığın ilk ortalaması 18 dolardı. bugüne kadar 2,5 dolara kadar düşürdüm. hatta geçtiğimiz aylarda maliyetini geçse bile satmadım ama şu an yerlerde:) biraz daha alayım maliyeti düşüreyim desen çok para harcamam gerekecek ama o kadar param yok. tüm altların allah belasını versin. Kriptoda dibin dibi var. Ama Halving varken dibin dibini görmeyi kimse ummaz bana kalırsa. Çoğu kişi daha bi iyi şeyler beklentisindeydi. Tabiki her şey beklentilerimize göre şekillenmiyor. Ama herkes yanılmış olamaz halving beklentisinde. Bana göre pozitif beklentiler haklıydı. Ve umutlarımızı yitirmemiz gerekiyor şu aralar. Daha bi güçlü psikolojiye sahip olmalıyız. Ama tam bi tersi olaylar yaşanırsa da bişi diyemem. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın söylediklerim. Ben de merak ettim ne aldığını gospodin. Çok düşmüşse. Ve iyi bi projeyse. Alınabilir biraz. Sen kazanamadın belki ama biz kazanabiliriz. Daha düşmez ne olsa diyerek alabilirim biraz. :D Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: gospodin on April 23, 2024, 03:43:18 PM geçen boğanın sonunda aldığım lanet bir coin dostlar ama adını söylemem. daha önce buralarda yazmışımdır ama sallayın gitsin. inat ettim ben de ya batacak ya da en kötü x5 yapacak, gerisi umrumda değil:)
not: ilk 100'de götveren. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: 50promil on April 30, 2024, 12:42:31 PM bugün de kekişe devam. adam keke keke bitiremedi.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on May 15, 2024, 12:48:50 AM bu madıfakılar ne yapmak nereye varmak istemektedirler
BTC çıkıyor altlar düşüyor BTC düşüyor altlar düşüyor :) ananızı avradinizi sulaleniiz :-* :-* :-* bre o Rus bu çocukları doğru dürüst marketcap diye bişi kalmadı, kimsede de para kalmadı, iki dene memecoinle iş yürür mü yawşaklar, sizin ben marketmakerlığınıza heykelinize tüküryim bre amıno asitler zike zike o altları pumplayacaksınz şelale şelale nereye kadar puştlar 100m marketcapli zikimsonik projeleri 1b 2b 5b yapacaksınız da biz hala içeride olur muyuz bilemiyorum Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Dzigie on May 15, 2024, 09:00:14 PM bu madıfakılar ne yapmak nereye varmak istemektedirler BTC çıkıyor altlar düşüyor BTC düşüyor altlar düşüyor :) ananızı avradinizi sulaleniiz :-* :-* :-* bre o Rus bu çocukları doğru dürüst marketcap diye bişi kalmadı, kimsede de para kalmadı, iki dene memecoinle iş yürür mü yawşaklar, sizin ben marketmakerlığınıza heykelinize tüküryim bre amıno asitler zike zike o altları pumplayacaksınz şelale şelale nereye kadar puştlar 100m marketcapli zikimsonik projeleri 1b 2b 5b yapacaksınız da biz hala içeride olur muyuz bilemiyorum Birkaç gün önce herkesi sinir eden bir market vardı. Bugün herkesi ümitlendiren bir market var. Kripto para marketinde bir günde mevsim değişiyor. İtiraf etmeliyim ki birkaç önce ben de karamsar düşüncelere sahiptim. Aslında size umut veren bir projenin parasına sahipseniz günübirlik düşüşler sizi endişeye sevk etmiyor. Fakat kötü projelerde yakalanınca farklı bir psikoloji oluşuyor insanda. Kendimi tekrar etmek istemiyorum. Aynı şeyleri yazmak benim için de sıkıcı oluyor. Fakat bir anda 4-5 ay sonrasına ışınlansam çok mutlu olurum. Mutlu olmayacağım bir ana denk gelirsem, tekrar 4-5 ay sonrasına ışınlanırım. Eminim ki çok mutlu olacağım bir ana denk gelirim. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on May 16, 2024, 01:18:50 AM BTC artıyor ama altcoinler hala birkaç gün önceki fiyatın bile altında, sadece rakamların yeşil olması bir anlam ifade etmiyor. altcoinler gerçek bir pump yapmadıkça btc'nin inmesi çıkması yalnızca BTC traderlarına yarar.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on May 16, 2024, 04:28:42 PM BTC artıyor ama altcoinler hala birkaç gün önceki fiyatın bile altında, sadece rakamların yeşil olması bir anlam ifade etmiyor. altcoinler gerçek bir pump yapmadıkça btc'nin inmesi çıkması yalnızca BTC traderlarına yarar. bakın mesela bugün hafif bi düşüşle bile altlar yine ezildi yalnız CZ'yi arayacaz gibi. launchpoollar falan resmen ölüm döşeğinde...CZ olsa hemen müdahale ederdi. gerçi ben bu düşüşleri bir dip arayışı olarak görüyorum yukarda da dediğim gibi bilyon yapmadan önce son rötuşlar Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: CryptoWideShut on May 16, 2024, 07:23:39 PM BTC artıyor ama altcoinler hala birkaç gün önceki fiyatın bile altında, sadece rakamların yeşil olması bir anlam ifade etmiyor. altcoinler gerçek bir pump yapmadıkça btc'nin inmesi çıkması yalnızca BTC traderlarına yarar. bakın mesela bugün hafif bi düşüşle bile altlar yine ezildi yalnız CZ'yi arayacaz gibi. launchpoollar falan resmen ölüm döşeğinde...CZ olsa hemen müdahale ederdi. gerçi ben bu düşüşleri bir dip arayışı olarak görüyorum yukarda da dediğim gibi bilyon yapmadan önce son rötuşlar Umarım öyledir çünkü iyice ümidim kırılmaya başladı ama zaten güzel olan da bu gibi geliyor çok sabırlı olduğum halde benim bile kırılıyorsa belki bu bir avantaja dönüşür ve artık yükselişini görürüz... Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Ondekinecakabilirim on May 21, 2024, 05:33:35 PM Umarım öyledir çünkü iyice ümidim kırılmaya başladı ama zaten güzel olan da bu gibi geliyor çok sabırlı olduğum halde benim bile kırılıyorsa belki bu bir avantaja dönüşür ve artık yükselişini görürüz... En çok ümitlerin kırıldığı gün değişiyor her şey. Tabiki tam olarak değişen bişi yok. Altcoinlerin pek çokları yerinde saydı. Ama Bitcoin 70 bin doları geçti. 72 bin dolara ulaştı. Bazı altcoinler takip etti bu hareketi. Bitcoin Dominance ufak ufak salıyor. Ama daha fazlasına ihtiyacımız var. Altcoinlerde boğa sezonu yaşamak için güçlü bi dominance düşüşü görmemiz gerekiyor. Şu an %54. Daha çok yolumuz var. Ama ben yükseliyorum yavaştan. Çünkü FED verileri bize iyi bi takım sinyaller veriyor. Son 6 toplantıda sabit tuttu FED faizleri. TÜFE, işsizlik verileri de iyi geliyor. Bana kalırsa kötü senaryolar gereksiz. Temmuz'da faizler düşmeye başlarsa kripto paralara olumlu yansıma görürüz. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Lachrymose on May 22, 2024, 02:17:19 AM wojakta inanilmaz potansiyel var bence. milady de fena gorunmuyor. bunlarin yanisira raca da binanceda listelenebilir.yeni listeleme kurallarina asiri uyuyolar.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on May 22, 2024, 03:35:30 AM şayet bitcoin biraz daha düşseydi altlar magmaya inecekti gerçi onun da ilacı var: sirkülasyonu zıplatmak ama kontratta yazanın dışına çıkmak da zor (değil aslında) ;)
gala mıdır nedir 200m dolar hacklenmiş falan filan yalan dolan.. özetle: piyasa bok gibi, bok(alt-shit)coinleri pumplayacak kimse görünmüyor. Her şey bombok hele bir de BTC düşerse kanalizasyon komple patlar. Aptal şapşal bir piyasa hala pepe pumplıyorlar aq Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: 50promil on May 25, 2024, 08:13:13 PM zamanında vpn almak için kullanırım diye braktığım 250 usd pepe sayesinde ana hesabımı geçecek herhalde .
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on June 18, 2024, 12:45:19 AM altcoinlerin içinden geçmeyi bırak anasını bellediler hala da düşüyor
55k'dan 38e düştüğünde daha iyiydi piyasa şu son 13 gündür aralıksız eksilerde, ee bitcoine bakıyon 65-70 civarında geziniyor. hacim yerlerde bu da demektir ki market maker uzaktan seyredip düşüşü izliyor, kontrollü olarak shorttan da vuruyodur parayı btc dominance da 54lerde ama ethereum usdt falan da eklesen demirbaşlarla birlikte yüzde 90 ediyor. koskoca (!) piyasa 15-20 coinden ibaret. safları sık ve düzgün tutuyorlar, birkaç elit(!) proje dışında market ölü. bu şekilde piyasaya para çekmeleri imkansız, sadece kendileri ve içerde kalan (bizler gibi) üç beş kişi ile piyasa dönmez. bakalım nolacak Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: ajanwalker on June 18, 2024, 01:24:14 PM altcoinlerin içinden geçmeyi bırak anasını bellediler hala da düşüyor 55k'dan 38e düştüğünde daha iyiydi piyasa şu son 13 gündür aralıksız eksilerde, ee bitcoine bakıyon 65-70 civarında geziniyor. hacim yerlerde bu da demektir ki market maker uzaktan seyredip düşüşü izliyor, kontrollü olarak shorttan da vuruyodur parayı btc dominance da 54lerde ama ethereum usdt falan da eklesen demirbaşlarla birlikte yüzde 90 ediyor. koskoca (!) piyasa 15-20 coinden ibaret. safları sık ve düzgün tutuyorlar, birkaç elit(!) proje dışında market ölü. bu şekilde piyasaya para çekmeleri imkansız, sadece kendileri ve içerde kalan (bizler gibi) üç beş kişi ile piyasa dönmez. bakalım nolacak Yeni oyuncuların gelmesi için piyasa yukarı gitmesi lazım yoksa bir çok kişi bu iş kumardan farkı yok diyip piyasalara girmez. Zaten şuan yükseliş başlasa yeni yatırımcı gelmesi en az 2-3 ay sürer. Onlarda yavaş yavaş gelmeye başlayınca hafiften piyasadan çıkmak lazım. Bu bir bayrak yarışı gibi bayrağı yeni gelenlere teslim etmek lazım. Bayrak düşmeden verirlerse güzel olur😄 Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: demir77 on June 18, 2024, 07:20:58 PM Çok ama çok sert aşağı vurdular. Shortcular zengin oldu. Çok ilginç bir piyasa. Bu kadar düşmesi için hiç bir sebep yoktu.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on June 24, 2024, 05:05:32 PM bu aq btc'si sıktı artık, koskoca piyasa oyuncak oldu
fuck the BTC neymiş ana para birimiymiş neymiş btc dominance imiş hepsinin aq öyle bir kural mı var aq, bütün ezberleri ezip geçecek yeni bir düşünce tarzı lazım. sikik Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: ajanwalker on June 24, 2024, 06:25:53 PM bu aq btc'si sıktı artık, koskoca piyasa oyuncak oldu fuck the BTC neymiş ana para birimiymiş neymiş btc dominance imiş hepsinin aq öyle bir kural mı var aq, bütün ezberleri ezip geçecek yeni bir düşünce tarzı lazım. sikik Al benden de o kadar. Resmen skip attılar. Ne moral kaldı ne motivasyon Düştükçe düşüyor. Aq btcsi Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: execijutiere on June 24, 2024, 06:34:27 PM Hem Mt.Gox iade hem de Almanya BTC'leri satıp savaş tankı alınca olan BTC'ye oldu.BTC düşünce altlar durur mu bu sıcağa dondurma gibi eridi.
Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: usakli64 on June 24, 2024, 06:54:57 PM Altcoinlerin düşüş yasamasinin temel sebebi, borsalarda insanlarin kullandığı üçgen arbitraj botlarıdır. Bu bot puyasa katilidir. Borsaların en fazla para kazandigi botlarda bunlardir. Inanilmaz işlem hacmi oluşturur. Hem botu kullanan kazanir hemde borsa kazanır. Olan piyasadaki normal yatirimciya olur.
Bu bot örnek vermek gerekirse, btc-vet, vet-usdt, usdt-btc üçlü paritesi arasında mekik dokur. Btc yükselsede düşsede pariteler arasındaki fiyat farkindan dolayı, düşük pariteden alır, yüksek pariteden satar. İşin özeti her zaman satış yapar ve en son elinde usdt kalır. Bundan dolayı btc'nin aşağı veya yukarı sert hareketinde altcoinleri ezer. Altcoinlerin ezildigini gören siradan yatırımcı da panikler onlarda satisa başlar. Olayları tetikleyen bu öldürücü üçgen arbitraj botudur. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: mandown on June 24, 2024, 06:58:42 PM Hem Mt.Gox iade hem de Almanya BTC'leri satıp savaş tankı alınca olan BTC'ye oldu.BTC düşünce altlar durur mu bu sıcağa dondurma gibi eridi. Neredeyse %99 altlardaydim. Bakiye falan kalmadı şuan moral bozacak olsam varya felaket zarardayim. Eskiden birkaç gün boyunca devam eden -%25 ler gördüğüm için sorun etmiyorum bakalım nereye kadar düşeceğiz.Allah'tan nft tarafında bayağı şanslı gidiyorumda o taraf bütün zararı kapatıyor. Diger yandna altlar zaten kumar istediklerini yapiyorlar. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: Ondekinecakabilirim on June 27, 2024, 11:28:46 AM Hem Mt.Gox iade hem de Almanya BTC'leri satıp savaş tankı alınca olan BTC'ye oldu.BTC düşünce altlar durur mu bu sıcağa dondurma gibi eridi. Mt.Gox haberi doğru mu? Bi türlü bitmedi BTC iadeleri. Bana kalırsa FUD amaçlı yayınlanıyor bu haberler. Bazı zamanlar işe yarıyor. Bazı zamanlar işe yaramıyor. Ama kullanışlı bi FUD. Bitcoin fiyatını etkiliyor sonuçta. Bitse de artık rahat bi nefes alsak. Her gün Mt.Gox haberleri duymak sinir bozucu. Bizi ilgilendirmeyen bi olaya dönüşmeli artık bu olay. Eskide kalmalı. Almanya'nın BTC'leri satıp savaş tankı almasını ben de okumuştum. O daha da sinir bozucu bi olay. Medeniyete önderlik etmesi gereken bi ülke. Çağın en büyük teknolojisini satıp medeniyetler yıkan silahlar aldı. Çok kötü bi çağda yaşıyoruz bana göre. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on June 29, 2024, 05:14:09 PM bunun hiç bir şey ile izahı yok beyler
sadece en hakiki orospu çocuğu oldukları için düşürülüyorlar market makerların anasını avradını yedi ceddini sikeyim ohh Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: usakli64 on June 30, 2024, 11:22:19 PM Piyasaya kapitaller girdiği an mertlik bozuldu. Ben bunu bilir buju söylerim. Eskinden kriptoya inanlar vardı, bir misyon peşindeydik, şimdi bu düşüncenizi bile paylaşırken zorlanıyorum. Karşımdaki adam diyor ki abi bunlar hepsi para tuzağı pump dump yapiyorlar.
Şimdi böyle düşünen adama ne diyeceksin, cevao bile veremiyorum artık. Piyasanin haline çok üzülüyorum. En çokta biz gibi bu teknolojiye inananlara. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on July 01, 2024, 04:06:19 AM boşuna en hakiki orospu evladı demiyoruz
bakın! şerefsiz btc 3k arttı ama altlarda tık yok, şimdi burdan 1k düşse yine kırmızı hepisi (bikaç tane seçilmiş qawat dışında pepe vs) bu ne demek: bu piyasa tamamen orospu çocuğu kapitalin elinde, kimse de satoshi matoshi maval okumasın lütfen boktan geleneksel borsalar bile bunlardan kat be kat haysiyetli. en çok düşene en hakiki orospu evladı ödülü var hadi yarışın aas piç kuruları. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: mandown on July 01, 2024, 07:28:01 AM boşuna en hakiki orospu evladı demiyoruz bakın! şerefsiz btc 3k arttı ama altlarda tık yok, şimdi burdan 1k düşse yine kırmızı hepisi (bikaç tane seçilmiş qawat dışında pepe vs) bu ne demek: bu piyasa tamamen orospu çocuğu kapitalin elinde, kimse de satoshi matoshi maval okumasın lütfen boktan geleneksel borsalar bile bunlardan kat be kat haysiyetli. en çok düşene en hakiki orospu evladı ödülü var hadi yarışın aas piç kuruları. Hocam tek sorun btc değil milleteki kumar hırsı herşeyden çıkıp sol alıp ava çıkıyoe millt kimisi 100x kimisi babayı alıyor birçok ağda anlamsız fiyat düşüşleri var. Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on July 01, 2024, 11:23:48 AM boşuna en hakiki orospu evladı demiyoruz bakın! şerefsiz btc 3k arttı ama altlarda tık yok, şimdi burdan 1k düşse yine kırmızı hepisi (bikaç tane seçilmiş qawat dışında pepe vs) bu ne demek: bu piyasa tamamen orospu çocuğu kapitalin elinde, kimse de satoshi matoshi maval okumasın lütfen boktan geleneksel borsalar bile bunlardan kat be kat haysiyetli. en çok düşene en hakiki orospu evladı ödülü var hadi yarışın aas piç kuruları. Hocam tek sorun btc değil milleteki kumar hırsı herşeyden çıkıp sol alıp ava çıkıyoe millt kimisi 100x kimisi babayı alıyor birçok ağda anlamsız fiyat düşüşleri var. BTC 100k olsa => btc çok arttığı için altcoinlerden çıkış hızlandı (sonuç düşüş) BTC 100k'dan 99k'ya düşse => btc'de yaşanan geri çekilme nedeniyle altcoinlerde düşüş yaşandı BTC şu anki fiyattan düşse => altcoinler btc'den dolayı düştü BTC artsa => piyasanın gözü btc'de o nedenle altlar düştü sikeyim btc'yi afedersin, piyasaya bahane mi yok? bu orospu evladı sikik pepe 6 milyar dolar olurken ne bahanesi vardı? yok. orospu çocuğu market maker her defasında farklı strateji izleyip sikine göre bikaç coin belirleyip sikik piyasaya sikik bir paradigmalar yumağı haline getiriyor. bize de sikilmek düşüyor aq notcoin'i sırf ton ağına değer katmak için cıkartılan sikik bir pepe versiyonu ama milyar dolar ediyor. MANTIK YOK PİYASADA yapılanlara kulp bulmanın neticeye etkisi yok BU PİYASANİN TA ANASININ AMINI SİKİYM BLACKROCK'IN DA AMINA KOYIYM Çıkardığı listeledigı sikik coinlere sahip çıkmayan binance'ın da aq oraya "bu coin aşırı oynaklik gösterebilir" yazmakla olmuyor Title: Re: Altcoinlerin içinden geçtiler Post by: wolwoo on July 01, 2024, 09:59:09 PM hepisinin aq
|