Bitcoin Forum
September 27, 2021, 08:29:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 »
1  Local / Română (Romanian) / Ghidul incepatorilor pentru folosirea corecta a sistemului Trust [LoyceV] on: January 09, 2020, 11:06:57 PM
Inca vad utilizatori , incluzand conturile cu rank ridicat care inca folosesc sistemul de Trust incorect. Pentru ca sistemul de Trust sa functioneze cum trebuie si in acelasi timp sa fie decentralizat, este crucial ca si cat mai mult useri sa inteleaga diferenta dintre ''feedback'' si ''Trust lists''.Se pot foarte usor confunda pentru ca forumul foloseste termenul ''Trust'' pentru amandoua.

Imediat ce intelegi pe deplin sistemul, este important sa incepi sa il folosesti.:
 • Ai realizat o tranzactionare in care ai riscat fonduri? Lasa feedback!
 • Vezi utilizatori care au folosit cum trebuie functia Trust pe mai multe conturi? Adauga-i la lista ta de Trust!
Oricine poate lasa feedback, si oricine isi poate customiza lista Trust !

Dar mai intai , continua sa citesti, ca sa intelegi sigur care este diferenta.

Din moment ce este un ghid pentru incepatori , o sa acopar cele mai importante parti. Nu pot acoperi toate detaliile aici, dar si fara toate detaliile multi utilizatori o sa invete sa foloseasca mai bine sistemul de Trust.

Am creat TrustTestUser ca sa ma ajute la capturi de ecran si linkuri.. Te rog nu lasa feedback la contul meu alternativ, pentru ca nu am intentia sa il mai folosesc si la altceva.Nu confunda Lista Trust cu feedbackul
Trust feedback: lasa feedback catre oamenii in care ai incredere sau n-ai incredere. Sau poti lasa comentarii neutre.
Trust list: o lista de oameni care au increde intr-un  anumit (utilizator) sau n-au incredere intr-un anumit (~utilizator/tt]).Trust feedback
Trust feedback (Pozitiv/Neutru/Negativ) poate fi folosit ca sa iti exprimi opinia despre increderea intr-un anumit utilizator.  In alte cuvinte: Ai incredere sau ai avea incredere in acest utilizator cu banii tai?

Unde pot gasi asta: Click pe username si mergi la Profilul utilizatorului/url], apoi click pe [url=https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=2692993]Trust ca sa ii vezi rezumatul Trust (depinzand de board poate sa apara si sub numele de utilizator).
Dupa ce ai dat click , si esti pe  Rezumatul de Trust. Citeste descrierea per tip cu grija:
      New feedback loading...
Tine cont ca descrierea pentru Pozitiv, Neutru si Negativ este diferita de cum a fost acum 4 luni: a fost schimbata cand Trust Flag au fost introduse.

Positiv (care apare ca+1)
 • Daca ai realizat o tranzactie mica  cu cineva, asta nu merita un feedback pozitiv.
 • Daca ai realizat o tranzactie in care ai riscat o suma substantiala de bani cu cineva si totul a mers bine asta merita un feedback pozitiv.
 • Daca cineva este un baiat de treaba (sau fata), asta nu merita un feedback pozitiv.
 • Daca tu crezi ca cineva este de incredere, chiar daca nu ai realizat vreo tranzactie cu el/ea, trimite-i un feeback pozitiv.

Neutru (shown as =1)
 • Foloseste feedback neutru pentru orice care nu insemna ca cineva poate fi sau nu de incredere.Asta poate if bun pentru feedback , de exemplu atunci cand cineva te-a ajutat.
 • Neutral Feedback nu este prea folosit pe Bitcointalk. Este un intrument folosit fara prea multe consecinte. Foloseste-l doar cand este nevoie.

Negativ (shown as -1)
 • Daca tu crezi ca cineva este un scammer, sau ca cineva incearca sa realizeze un scam, acesta merita un feedback negativ. Te rog adu cat mai multe dovezi.
 • Daca urasti pe cineva si il consider un troll oribil, acesta nu merita un feedback negativ.

Rezultatul dupa ce ai primit cate un feedback din fiecare Tip::
      +1 / =1 / -1 loading...

Comentarii
Scrie o descriere clara. Fa-o cat mai scurta dar fara sa lasi lucruri pe dinafara. Daca comentariul tau devine prea mare, creeaza un topic in Reputation sau Scam Accusations.
Incearca sa fi obiectiv. Daca te bazezi mai mult pe fapte, oamenii or sa iti ia mai in serios feedbackul decat atunci cand incerci sa ataci la persoana.

Foloseste Linkuri de referinta:
Un link de referinta aduce mai multe informatii de fond despre Feedback. Asta ii ajuta pe altii sa decida daca judecata ta a fost sau nu corecta.
Pot folosi o Pagina de Arhiva pentru a prezerva evidenta pentru linkul tau de Referinta.

Fii tu omul mai mare!
Cu o mare putere primeste o mare responsabilitate (source unknown). Mai ales cand esti pe DefaultTrust (sau daca vrei sa ajungi pe DefaultTrust in viitor), nu trebuie sa abuzezi de putere lasand feeback (negativ)  cand cineva face ceva ce nu iti place. Feedbackul tau trimis este ceea altii folosesc ca sa iti judece judecata.
Daca cineva de pe internet este rau cu tine: boo fucking hoo! Foloseste butonul ignore, si uita de ei.

Stergerea feedbackului
Poti sterge un feedback vizitand Trust sumary al unui utilizator. Orice feedback lasat de are un link catre (Delete) :
      Trust summary for TrustTestUser loading...
Te rog sterge feedbackul cand nu mai este de interes. Poti de exemplu sa inlocuiesti un vechi feedback negativ cu un feedback neutru cand situatia o cere. Daca situatia este inversa, iti sugerez sa lasi feedbackul neutru asa cum este si sa adaugi un nou feedback negativ.

Ce sa si ce sa nu faci
 • Nu lasa feedback pozitiv de pe contul tau alternativ (foloseste comentarii neutre pentru asta).
 • Nu lasa feedback negativ cand cineva incalca regulile de pe forum. In schimb, foloseste Report to moderator pentru violarile de reguli.
 • Lasa un comentariu neutru pe ambele conturi ale tale ca sa arata care cont alternativ iti apartine.
 • Nu lasa feedback (negativ) bazat pe razbunare.
 • Nu lasa feedback (pozitiv) pentru ca altcineva ti-a lasat.

Acestea sunt in mare lucrurile de urmat
Trust nu este moderator, dar il poti folosi ca un "business card" pe comunitate. Foloseste lucrurile de mai sus ca reguli generale. Sunt facute sa iti dea o idee generala a lucrurilor pe care le consider eu ca fiind un bun comportament.E de asemenea intelept inainte sa lasa un feedback sa iti pui intrebarea: "Feedbackul meu face Bitcointalk un loc mai bun? Si daca raspunsul e negativ: ''merita sa ii distrug cuiva contul si reputatia pentru asta ?".Gandeste-te sa folosesti Feedback Neutru daca Pozitiv si Negativ nu sunt justificate.

Trust Flags
Nu o sa acopar Trust Flags in detaliu (deocamdata). Cel mai important lucru pentru Supporting sau Opposing cand e vorba de Trust Flags este sa citesti cu atentie tot ceea ce se spune inainte sa dai click pe acestea.Daca ceva este incorect, nu da click pe Support !Trust list
Ar trebui sa adaugi utilizatori care au lasat un feedback precis si au o lista buna de Trust la lista ta de Trust, si ar trebui sa excluzi membrii care au feedbackuri imprecise.
Asta inseamna ca lista ta de Trust trebuie sa fie bazata pe cum apreciezi tu judecata altor utilizatori asupra celorlalti si nu trebuie sa se bazeze pe daca ai sau nu incredere in acesti utilizatori(cu bani) sau daca ai realizat vreo tranzactie cu ei.
Incurajez pe toata lumea sa isi creeze propria Lista custom de Trust! Dar inainte sa o faci te rog nu te opri din citit ca sa ii intelegi implicatiile.

Unde o poti gasi: Click pe orice profil al unui user, apoi click peTrust, si click pe Trust settings.
Iti recomand sa lasi DefaultTrust pe lista ca sa vezi feedbackul lasat de userii DT1 SI DT2 ca default.
Poti include orice utilizator prin adaugarea numelor lui la lista Trus si poti exclude orice utilizator prin adaugarea unui ''~ '' in fata numelui sau.Cand ai terminat apasa click pe Update.Exemplu:
      Trust list loading...
In exemplul de mai sus, poti vedea cum l-am exclus pe cryptohunter, si inclus pe guitarplinker si NLNico. DefaultTrust este inca pe lista mea Trust list.
Daca nu stii exact ce faci ar trebui sa lasi Trust depth la 2.

Implicatiile realizarii unei Liste Trust
Adaugarea unor utilizatori la lista Trust are implicatii recursive pentru ca utilizatorii in care ai incredere direct (Depth 0) te fac sa ai incredere in cei ce au ei incredere (Depth 1), si utilizatorii in care au inceredere (Depth 2) (vezi detalii mai departe de nivelul de incepator).
In data ce ai o lista Trust personalizata, o sa vezi scorurile Trust diferit de userii fara o lista personalizata. Poti intotdeauna adauga ;dt catre oricare URL ca sa vezi forumul ca si cum nu ti-ai fi facut o lista custom de Trust.(vezi acest exemplu).

Registru Public
Tine cont ca toate listele Trust sunt publice: theymos publica , o lista saptamanala pe care o folosesc pentru Threadul meu.  Tin registre in istoric (in acest moment am ajuns la saptamana 38). Poti folosi aceasta unealta ca iti dai seama care utilizatori merita sa fie adaugati pe lista ta Trust.
Nu cenzurez informatii:alegerile tale vor ramane vizibile dupa ce le schimbi asa ca alege cu atentie.

Ce sa si ce sa nu faci
 • Nu adauga utilizatori la lista ta Trust doar pentru ca ei te-am adaugat!
 • Nu exclude utilizatorii de pe lista ta Trust bazandu-te pe razbunare.Este in regula sa ai incredere in judecata cuiva chiar daca el/ea nu are incredere in tine.
 • Nu adauga pe cineva pe lista ta Trust pentru ca ai realizato tranzactie cu ei.Chiar daca ai incredere in ei cu banii tai, asta nu inseamna ca trebuie sa ai incredere in judecata lor asupra altor persoane.Cred, ca aceasta este cea mai comuna greseala care se face pe Lista de Trust!
 • Este okay sa iti adaugi contul alternativ la lista ta Trust. Asta inseamna ca ai incredere in feedbackul pe care l-ai lasat de pe acel cont.Exemplu:
  Quote
  hilariousandco Trusts these users' judgement:
  7. hilariousetc (Trust: +3 / =1 / -0) (1725 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
 • Nu iti include contul principal de pe contul/rile secundare.Asta poate influenta votarea DT1 si chiar daca nu e parte din acest ghid e de rau.DefaultTrust
DefaultTrust (sau DT) are cateva nivele de Trust, si este setat la nivelul 2 pentru oricine nu vrea sa-l schimbe. Asta inseamna ca feedbackul lasat de membrii DT1 si DT2 este aratat in mod implicit tuturor utilizatorilor. Nu-ti face griji despre asta acum, nu este principala grija a acestui ghid.
Ori feedback lasat de tine, intotdeauna o sa apara ca Trusted de tine.Dar depinde de setarile userilor care il primesc daca apar sau nu la ei.

Votarea DT1
Depinde de anumite criterii (care cad peste scopul acestui topic), daca iti creezi propriul Trust esti eligibil sa votezi pentru Membrii DT1, si/sau tu poti fi selectat pentru DT1. De indata ce esti DT1, userii adaugati in lista ta Trust ating DT2, ceea ce inseamna ca si feedbackul lor este aratat in mod implicit. Aceasta este o mare responsabilitate dar atata timp cat(si majoritatea utilizatorilor) folosesc Trust cum trebuie, sistemul de vot ar trebui sa mearga chiar daca nu il intelegi complet.
Postarea originala: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5191802.0
Sper sa va fie de folos tuturor!
2  Other / Beginners & Help / ✅Guide for Beginners in the world on cryptocurrencies✅ on: January 02, 2020, 05:56:19 PM
This guide was first posted in the Romanian section: here but I decided that much more users can benefit from it so I translated it in English.

I'm going to start by posting a glossary of terms first, it will take something to translate everything from the original post because I have a lot of work to do besides that and I'm quite lazy as a person. Here you go :
Altcoin - abbreviation from alternative coin, or all the projects that exist except Bitcoin
AML  – Anti-Money Laundering.
ATH  - All-Time High
Bearish - Downward Trend
BFX, Finex – BitFinex exchange-
Bullish - Upward Trend
CB – Coinbase Exchange
C&H  – Cup and Handle chart pattern
Core wallet - a wallet that contains the blockchain
Circulation supply - number of coins/tokens in circulation
Dapps - decentralized application
DCA  – Dollar Cost Averaging
Fiat – money without intrinsic value that is issued and regulated by a government. Example: $, Ł, Ą, € Fib - Fibonacci retracement
FOMO - Fear Of Missing Out.
FUD -Fear, Uncertainty & Doubt
H&S  – Head and Shoulders chart pattern
Halving/halving – The reward for miners decreases. It happens 1 time every 4 years at Bitcoin.
Hoobi – Huobi Exchange
HODL / HOLD – basically long-term investing. Only used sometimes in comments: Hold On Despite Loss
ICO - Initial Coin Offering.
KYC -  Know Your Customer
Long – a form of buying (you believe that the coin you bought will rise in price)
Short – a form of selling (you get the idea)
Market cap: price per coin/token X circulating supply
Max Supply – total number of coins/tokens that will ever exist
Miner - device that validates the transactions of the blockchain
Mnemonic Phrase –  a secret group of words that represent a wallet
P&D  – Pump and Dump
P/L, P&L, PNL  – Profit and Loss
Polo – Poloniex exchange
Public key – the key which you can share when you need to receive a payment (you can share this key with anyone)
Private key – a key used to access a wallet (don't share this key)
Rekt – wrecked. Losing a trade
Satoshi – the smallest part from one ฿itcoin . 1 Satoshi = 0.00000001 ฿..
Stop – stop-loss order
TA – Technical Analysis
Whale – one entity that buys a big amount of coins/tokens.

Other sources of crypto terminology from the forum :  
1
2 3
3  Economy / Services / [25$]I'll create your ERC20Token+Get you a telegram user list in .csv format 🔥 on: January 01, 2020, 12:27:59 AM
➡️ERC20 Token Creation Service - Features:
What you can expect from this service?
A cryptocurrency that you can share with your friends, co-workers, wife, even with your mistress (your secret is safe with me)
Now it's your time to have your own cryptocurrency for a very low price of 25$ !

What I need from you to issue it:

Token name * Ex: Bitcoin, Ethereum
Token symbol * Ex: BTC, ETH
Token decimals * (standard is 18)
Number of tokens *
Your erc20 public address (Never trust people asking for your private key)

➡️Telegram Group Scrapping - Features:
What you can expect from this service?
Scrap one Public Telegram Group (and get a .csv list in chat)
Fast delivery, you can easy convert it in excel format.

What I need from you?

Identify the Telegram group you want to scrap users from and send me the group url.

Price: 20$/list.

I'm ready to offer vouch copies for both of the services - only members rank and above.

I accept the payment in BTC, ETH, LTC and any other cryptocurrency that you can find on binance.

How to get in contact with me - reply here, send me a pm or contact me on telegram: @HBKMusiK.
4  Local / Anunturi Monede Alternative / WAAH Beta - 7 Iunie - Airdrop-ul este deschis pentru toata lumea ACUM. on: December 29, 2019, 09:25:19 PM
"WAAH a inceput din nimic acum doi ani si inca este ''Nimic''.

Doar un airdrop este programat în loc de alte 3 airdropuri planificate anterior, care au fost terminate. Am decis sa alocam mai puțin timp pentru Airdropuri și mai mult timp pentru dezvoltare.

Anuntul: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1891652 inca nu este modificat. Postarea va fi actualizată în martie 2020. Dezvoltarea este în proces. Actualizările vor fi disponibile pas cu pas in timp ce progresam.

WAAH va lucra si la:

StableWAAH

Brainstormingul este în desfășurare - StableWAAH Collatarized Backed Community. Suntem deschisi să auzim despre monede stabile din comunitate.

Buy and Burn:

O votare a comunității pentru a propune  a „Arde”  jetoane WAAH va avea loc în martie 2020. Dacă votarea va avea succes, va fi inițiată o propunere „Buy and Burn” începând cu martie 2020. Mulți utilizatori au solicitat în trecut să ardă din tokenuri. Cantitatea, rata de ardere sunt încă nedefinite.

StableWAAH si Buy and Burn sunt contradictorii.

Detalii Activv WAAH

Asset ID : fQkfbgHdvwnfauSfg8a19ACLWKNnLjykAiQVHgMA76R           
Issuer : 3PHzrdYRYGANx4gZ3mcS2nLfnysY7JgzhWj                   
Mintabil : Fals                                                 
Decimale : 8                                                     
Supply Total : 999821583.00000000                                     
Supply Maxim : 999821583.00000000                                     
In circulatie : 379984600.00000000 
Detinatori : 14357
Exchange : Waves.Exchange
Explorer : http://wavesexplorer.com
Website : In Curand
Apps/Dapps : Nici una valabila in momentul de fata.


Airdrop Final

Data and Timp : 16 Ian 2020 18:00 UTC
Data Snapshot si Timp: 16 Ian 2020 17:00 UTC
Cantitate - 550 Milioane WAAH

Cum sa participi:

Airdropul se va realiza petru toti detinatorii de WAAH pe adresa lor de WAVES pe 16 Ianuarie 2020 18:00 UTC.

Daca nu ai WAAH, si daca esti interesat sa deti,

1. Creeaza o adresa WAVES -  Trebuie să controlați cheia privată sau phrase key-ul pentru adresa dvs. Nu folosiți o adresă de exchange. Puteți utiliza adresa creată în Waves.exchange sau Waves Keeper sau Waves Client în timp ce controlați cheia privată sau phrase key-ul.
2. Cumpara WAAH din Waves.exchange si tine-l pana primesti airdrop-ul. Perechile de tranzactionare sunt WAAH/WAVES, WAAH/BTC, WAAH/ETH, WAAH/LTC, WAAH/BCH.

Nota : WAAH este inca nimic pana cand un dapp sau proiect/aplicatie o sa fie lansata, acestea fiind in plan pentru Martie 2020.Doi ani au trecut pentru nimic.

Structura Recompense

1:1 -> 0 to 99999 WAAH  [<100k]
Mai mare -> 100000 to 999999 WAAH [100k+]
Mult mai Mare -> 1000000 si mai mult WAAH[1M+]

Cantitate exacta pentru "Mai mare" si "Mult mai mare" o sa fie disponibila doar in 16 Ian 2020 17:00 UTC 1 cu o ora inainte de airdrop-ul propriu zis.

Pagina Bounty https://bitcointalk.org/index.php?topic=5213134.msg53460687#msg53460687

Nu trimiteti PMuri. Postati intrebarile aici..
5  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / [AIRDROP]THALERGROUP-PLAY DICE AND MORE WITH THALER ON ROYALCASINO![ENDED] on: December 26, 2019, 02:54:20 PM

 

 
What is Thaler?

Thaler Group was build to create , innovate the future and make blockchain technology a part of your everyday life. A decentralized innovation  with a high secure transfer using quantum(Qbit) and blockchain. Change and recreate a new environment for the FinTech future and mass adoption of blockchain. With Artificial Intelligence(A.I.), Augmented Reality(A.R.) and Quantum Computation Language(Q.C.L.).


$TAL will be live Dec 27th on http://PlayRoyal.com  
Paired on the Exchange with #eth
http://Playroyal.com/exchange/TAL-ETH
& integrated on the best, fun, prov fair games on our platform!🔥
$Tal & #PlayRoyal #Airdrop in Live!🪂
Everyone can Get 30 TAL on Dec 29th by filling the next Form & Retweeting this Tweet!

http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesjXbf8iKSqf_Ce5B2nEJw4-EbMzrNghisJijI8NH1Wmm3qg/viewform

PROMOTE THALER AND EARN THALER TOKENS!
6  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / 🔴🚀⭐️[ANN+AIRDROP]THALERTOKEN:Mass Adoption Tool🔴🚀⭐️ on: August 05, 2019, 11:03:28 AM
============================================================
ABOUT THALER [TAL]
Thaler is a bridge creator between our community and large investors.The idea of crypto mass education will lead our token to mass adoption.

Thaler is fully decentralized and by definition the most trustable coin on the market!
ABOUT T.C.F (THALER CRYPTO FOUNDATION) :

 This new concept is designed to support, guide and develop small, but engaging crypto projects by creating new collaborations/ partnerships between investors, business enthusiasts, IT engineers, crypto devotees, etc. that share the same commitment and passion for crypto. Moreover, we will be initiating brainstorm meetings, where all the team members can meet and promote their projects. Furthermore, we will organize events about blockchain technology, thus every participant is well aware of the latest updates.
More details on the website.
             

============================================================
Airdrop IS OVER, THANK YOU FOR PARTICIPATION/glow]
============================================================

7  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Somehow tired of bounty/airdrop (share your story on this thread) on: February 26, 2019, 01:23:21 AM
As the title implies I am somehow tired of bounties after only 2 years in this "world" : I've been a bounty hunter,(100+ projects), I did more than 700+ airdrops, I've been a translator, content writer..you name it. .When I started everything was working so well(I have to mention that I started doing it with 6 months before the last bull market) and I could get some nice amount of money at the time, I remember that I wanted to do it for my entire life because everyday I learned something new and make a little profit from it.I'm tired because nowadays there are so many scam projects(maybe 90% of them), some fail(maybe 5%) because everyone knows that is very hard to raise money in the bear market and only 5% have a real use, a good team and good project overall and they usually are not doing a bounty.My question for all of you is: Should I continue to look for bounties anymore? (Share your story, feelings, bounty campaign that is worth working for here. )
8  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN]Exchange-ul EOS: Exchange pentru comunitatea EOS on: October 09, 2018, 05:54:12 PM
In curand...
9  Local / Anunturi Monede Alternative / ⚡[ANN] |Arizn| CROWDFUNDING TOKENIZAT | VANZAREA PRIVATA INCHEIATA !⚡ on: July 17, 2018, 03:20:03 PM10  Local / Anunturi Monede Alternative / 🔐FARA ICO!🔐⛓◄UChain►ANN◄📈35,000 ETH colectati 🔥【Bounty】UChain►⛓ on: July 14, 2018, 05:50:00 PM11  Local / Anunturi Monede Alternative / 🌐[BOUNTY]🌐[TTN] Retea decentralizata - 2,000,000 Token-uri Alocate! on: July 05, 2018, 08:15:57 PM


Despre Proiectul Tita:
Proiectul Tita doreste sa creeze o retea decentralizata, ecosistemul acesteia isi doreste sa Creasca Eficienta Lantului de stocuri al produselor de consum , sa medieze investitia in asseturi si sa diversifice riscul în piata de marfuri și ofera o finanțare sporită pentru producerea comunităților.


Bounty o sa ruleze de pe 3 Iulie - 3 Septembrie

Un total 2M (2,000,000) TTN Token-uri sunt rezervate pentru toata campania dupa cum urmeaza:
ALOCAREA BOUNTY
Continut Multimedia - 25% (500000 tokens)
Traduceri - 20% (400000 token-uri)
Twitter - 10% (200000 token-uri)
Facebook - 10% (200000 token-uri)
Reddit - 5% (100000 token-uri)
Linkedin- 5% (100000 token-uri)
Telegram - 5% (100000 token-uri)
Bitcointalk Signature - 20% (400000 token-uri)

Reguli generale:
Nu este nevoie sa faceti un post in fiecare saptamana, puteti edita postarea de saptamana trecuta.
Toti participantii trebuie sa se alature Canalului de Telegram:  https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ
Pentru intrebari legate de bounty: https://t.me/arnobs_bounty
Toti participantii trebuie sa se alature
Orice user trebuie sa aiba cont de Jr.Member sau mai inalt.
Trebuie sa va alaturati ambelor canale de telegram.
Folosirea a mai multor conturi, spam si trasatul nu sunt permise.
Daca cineva nu urmeaza regulile generale nu o sa fie acceptat.
Stake-urile o sa fie distribuite la sfarsitul fiecarei saptamani.
Userii inactivi nu o sa fie acceptati.
Daca ti se schimba rank-ul pe forum contacteaza-ma pe telegram sau aici pe forum.
Orice intrebare legata de bounty: https://t.me/arnobs_bounty
Reguli:
Aboneaza-te la canalul nostru de youtube https://www.youtube.com/channel/UCO7g5wBgvyIbxYVuOk7IBPA
Participanttii trebuie sa se aboneze la canalul de youtube;
Participantii trebuie sa sa alature grupului de telegram https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ
Articolele/review-urile/postarile pe blog trebuie sa aiba macar 300 cuvinte.
Textul tau trebuie sa fie original. Copierea si furtul de la alti participanti o sa duca la descalificare.
Audienta pentru articolul postat trebuie sa fie in legatura cu crypto sau in legatura cu Tita sau poate promova ICO-ul catre o oameni interesati.
Website-ul trebuie sa aiba o audienta deja realizata. Site-urile noi nu o sa fie acceptate.
Articolele/review-urile/postarile pe blog trebuie sa contina un link catre website-ul Tita: https://titaproject.io/
Scriitorii trebuie sa se familiarizeze cu whitepaper-ul oficial pentru a prezenta cum trebuie strategia Tita, moduri de utilizare si tehnologiile disruptive.

Recompense:
Calitate Top: 5 stakes
Calitate Buna: 3 stakes
Calitate scazuta: 1 stake

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Reguli:
Pentru a-ti rezerva o traducere aplica in formular
Traducerile trebuie să fie originale și să fie făcute numai de către utilizator. Utilizarea Google Traducere și alte instrumente este strict interzisă și va duce la descalificare.
Va exista o singură traducere la un moment dat pe persoană. Aplicațiile pentru mai multe traduceri / limbi nu vor fi acceptate.
Sunt numărate doar posturile constructive. Spamurile și postările inutile nu vor fi luate în calcul. Spamatorii vor fi descalificați.
Nu permitem utilizarea serviciului Google Translate sau a altor servicii diferite;
Participanții care folosesc Google Traducere sau orice alte servicii vor fi imediat descalificați;
Participanții pot înregistra o singură traducere;
Cererile de traducere în mai multe limbi nu vor fi permise.
Nu începe să traduci până nu te acceptăm.
Candidații ale căror conturi Bitcointalk au încredere negativă nu sunt eligibile.
Nu se interzice înțelesul textelor și posturilor, nu se permite reducerea informațiilor sau alte modificări structurale sau conceptuale.
Dacă ați rezervat activitatea, dar nu ați reușit să o finalizăm, vom anula rezervarea dvs. și vom transmite misiunea către un alt participant la programul de recompense.
Lista cu traducerile / limbile rezervate va fi actualizată în prima postare din acest thread.

Recompense:
Tranducerea Website-ului: 150 Stake-uri
Tranducerea ANN thread: 100 Stake-uri
Tranducerea whitepaper: 500 Stake-uri
Tranducerea Bounty Thread-ului: 500 Stake-uri

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Cand esti aprovat iti poti trimite munca aici:
SUBMIT

Reguli:
Fiecare participant trebuie sa urmareasca pagina oficiala de Twitter TITA Project
Audit-ul tau trebuie sa depaseasca 90%.
Contul tau de twitter trebuie sa fie devotat in special catre crypto.
Alatura-te canalului de telegram: https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ
Trebuie sa ai macar 100 urmaritori reali.
Fiecare participant trebuie să raporteze despre postul său în fiecare zi de luni.
Puteți să raportați maximum 1 Retweet și Like a day și 5 Retweets și Likes pe săptămână.
Trebuie să faceți cel puțin 1 tweet pe săptămână cu hashtag #TITA #TITAProject
Voi ignora un post care are un raport incomplet. Nu trebuie să raportați în fiecare zi.
Nu faceti cate o postare in fiecare saptamana, doar editati-o pe cea de saptamana anterioara.

Recompense:
100 - 500 Urmaritori: 1 Stake
501- 1500 Urmaritori: 2 Stakes
1501 - 3000 Urmaritori : 3 Stakes
3001 - 5000 Urmaritori: 4 Stakes
5001 - above Urmaritori: 6 Stakes

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Realizeaza o postare saptamanala in formatul de mai jos:
Code:
week 1
retweet:
1.
2.
3.
4.
5.
Tweet link

week 2
retweet:
1.
2.
3.
4.
5.
Tweet link

week 3

Reguli:
Fiecare participant trebuie sa urmareasca pagina oficiala de facebook TITA Project
Alatura-te grupului de telegram: https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ
Trebuie sa ai macar 100 prieteni reali.
Puteți să raportați maximum 1 Share și Like pe zi și 5 Share-uri și Like-uri pe săptămână.
Trebuie să faceți cel puțin 1 tweet pe săptămână cu hashtag #TITA #TITAProject
Voi ignora un post care are un raport incomplet. Nu trebuie să raportați în fiecare zi.
Nu faceti cate o postare in fiecare saptamana, doar editati-o pe cea de saptamana anterioara.

Recompense:
100 - 500 Prieteni: 1 Stake
501- 1500 Prieteni: 2 Stakes
1501 - 3000 Prieteni : 3 Stakes
3001 - 5000 Prieteni: 4 Stakes
5001 - above Prieteni: 6 Stakes

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Realizeaza o postare saptamanala in formatul de mai jos:
Code:
week 1
share:
1.
2.
3.
4.
5.

week 2
share
1.
2.
3.
4.
5.

week 3

Reguli:
Pentru o postare sa fie luata in seama, trebuie sa fie postata in urmatoarele subreddits, sau in legatura cu cryptocurrency subreddits:
r/bitcoin, r/ethereum, r/ethtrader, r/icocrypto, r/ico, r/icoanalysis, r/cryptocurrency.
Postarile si comentariile cu Karma negativ nu vor fi acceptate. Orice tip de spam nu o sa fie recompensat.
O sa pristi stake--uri bonus daca postare are mai mult de 10 upvote-uri.
Postarile externe trebuie sa fie facute in legatura cu https://reddit.com/user/TITA-Project/

Recompense:
10 upvotes on your post: 1 stake
20 upvotes on your post: 2 stakes
50 upvotes on your post: 3 stakes
100 upvotes on your post: 4 stakes
300 upvotes on your post: 6 stakes

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Reguli:
Urmăriți pagina companiei LinkedIn la Bitbose https://www.linkedin.com/in/tita-project-280561164/
Contul dvs. trebuie să fie public și să aibă cel puțin 200 de persoane interesate.
Rangul dvs. de recompensare va fi estimat de către dvs. și activitatea dvs. de cont.
Trebuie să faceți cel puțin 1 post și 4 acțiuni în fiecare săptămână.
Puteți să distribuiți numai postări cu o vechime mai mică de 2 săptămâni.
Dacă nu îndepliniți oricare dintre aceste cerințe, veți fi descalificat.
Nu este permisă intrarea în mai multe conturi.
Postările nu trebuie să fie eliminate din pagina dvs. personală până la sfârșitul campaniei de recompense. Posturile trebuie să fie publice.

Recompense:
100 – 300: 1 Stake
300 – 1000: 2 Stakes
1000 – 3000: 3 Stakes
3000+ Friends: 5 Stakes

Intregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Reguli:
Alatura-te grupului de telegram Tita https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ
Scrie nu mai putin de 10 mesaje pe toata perioada ICO-ului. Nu toate in aceeasi zi.
Fara spam. Participantii trebuie sa fie activi macar de 2 ori pe saptamana;
Toți utilizatorii de telegram care se alătură grupului nostru nu vor fi eligibili pentru stake-uri lor dacă au alte semnături de susținere ale ICO pe numele lor.

Recompese:
5 stakes/persoana/saptamana.

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Reguli:
Participanttii din aceasta campanie trebuie sa fie macar Jr. Member pentru a participa.
Minimum 15 postari constructive pe saptamana.
Dacă nu ajungeți la 15 posturi înainte de sfârșitul săptămânii curente, nu vor fi oferite stake-uri.
Mesajele făcute în secțiunile următoare (și toate panourile lor) nu vor fi considerate posturi valide: Off-topic; Archival; Market (Altcoins).
Mesajele sau răspunsurile precum "salut", "noroc", "hi", "iubesc acest proiect" sau orice alte postări nesubstanțiale nu vor fi considerate valide.
Mesajele cu mai puțin de 70 de caractere nu vor fi considerate postări valide.
Fiecare participant la campania de semnătură trebuie să poarte avatarul nostru (cu excepția participanților cu rang de membru).
Participanții cu scorul de încredere roșu nu vor fi acceptați.
Conturile multiple nu sunt permise.
Trebuie să se alăture ambelor canale de telegrame.
Dacă doriți să părăsiți campania, lăsați un răspuns aici și modificarea codului de semnătură în timpul campaniei va fi descalificată din campanie.

Recompense:
Jr. Member: 1 stake per week
Member: 1.5 stakes per week
Full Member: 2 stakes per week
Senior Member: 3 stakes per week
Hero Member: 4 stakes per week
Legendary: 5 stakes per week

Inregistrare: HERE
Foaie de calcul: HERE


Avatar:

https://i.imgur.com/wnGw8Ll.png

Coduri semnaturi:

Jr Member

❰    ❰———❰   TITAproject.io   ❱———❱    ❱
❱—   A Decentralized Network For Globally Traded Commodities   —❰
Code:
[center]❰    ❰———❰   TITAproject.io   ❱———❱    ❱
❱—   A Decentralized Network For Globally Traded Commodities   —❰[/center]

Member

❰   Whitepaper ❰———❰   TITA   ❱———❱ Announce   ❱
❱—   A Decentralized Network For Globally Traded Commodities   —❰
❱   ——   Telegram   ———   Twitter   ———   Facebook   ——   ❰
Code:
[center]❰   [url=https://titaproject.io/whitePaper.pdf]Whitepaper[/url] ❰———❰   [url=https://titaproject.io/]TITA[/url]   ❱———❱ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4508764.0]Announce[/url]   ❱
❱—   [url=https://titaproject.io/]A Decentralized Network For Globally Traded Commodities[/url]   —❰
❱   ——   [url=https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ]Telegram[/url]   ———   [url=https://twitter.com/Titaproject]Twitter[/url]   ———   [url=https://facebook.com/TITAproject/]Facebook[/url]   ——   ❰[/center]

Full Member

  Whitepaper ❰———   TITA   ———❱ Announce  
—   A Decentralized Network For Globally Traded Commodities   —
  ——   Telegram   ———   Twitter   ———   Facebook   ——  
Code:
[center][b][color=#58c2f4][font=Ubuntu][tt]❰[/tt]   [url=https://titaproject.io/whitePaper.pdf][color=#0f246e]Whitepaper[/color][/url] [tt]❰———[color=#2249b5]❰[/color][/tt]   [url=https://titaproject.io/][color=#58c2f4]TITA[/color][/url]   [tt][color=#2249b5]❱[/color]———❱[/tt] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4508764.0][color=#0f246e]Announce[/color][/url]   [tt]❱[/tt]
[color=#0f246e]❱[/color]—   [url=https://titaproject.io/][color=#348ee2]A Decentralized Network For Globally Traded Commodities[/color][/url]   —[color=#0f246e]❰[/color]
[tt][color=#2249b5]❱[/color]   ——[/tt]   [url=https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ][color=#0f246e]Telegram[/color][/url]   [tt]———[/tt]   [url=https://twitter.com/Titaproject][color=#0f246e]Twitter[/color][/url]   [tt]———[/tt]   [url=https://facebook.com/TITAproject/][color=#0f246e]Facebook[/color][/url]   [tt]——   [color=#2249b5]❰[/color][/tt][/center]

Sr Member


             ▗▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
           ▗▟██████████████▛
         ▗▟██████████████▛▘
       ▗▟██████████████▛
     ▗▟██████████████▛▘
   ▗▟██████████████▛▘     ▟█▙▖         ▐█████████████ ▐██  █████████████▌     ▗█▖
 ▗▟███████████████▛    ▄█████▙▖              ██▌      ▐██       ▐██          ▗███▖
▟███████████████▛▘    ▗█████████▙▖           ██▌      ▐██       ▐██         ▗█████▖
▜█████████████▛▘     ▟████████████▙▖         ██▌      ▐██       ▐██        ▗██▛ ▜██▖
 ▝▜████████████▙▖   ▝▜██████████████▙       ██▌      ▐██       ▐██       ▗██▛   ▜██▖
   ▝█████████████▙    ▝▜██████████████▄       ██▌      ▐██       ▐██      ▗██▛     ▜██▖
     ▜████████████▙    ▗▟██████████████▛     ██▌      ▐██       ▐██     ▗██▛       ▜██▖
      ▝██████████▀    ▟██████████████▛▘       ██▌      ▐██       ▐██    ▗██▛         ▜██▖
        ▜██████▀    ▗▟██████████████▛         ██▌      ▐██       ▐██   ▗██▛           ▜██▖
         ▝███▛    ▗▟██████████████▛▘         ██▌      ▐██       ▐██  ▗██▛             ▜██▖
           ▝▘    ▟███████████████▘
               ▗███████████████▛
             ▗▟██████████████▛▘
            ▟███████████████▘
           ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀❱❱


 Telegram
 Twitter
 Facebook


Code:
[center][table][tr][td][size=2px][tt][url=https://titaproject.io/][color=#58c2f4]
             ▗▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
           [color=#2249b5]▗▟█[/color]█████████████▛
         [color=#2249b5]▗▟█████[/color]█████████▛▘
       [color=#2249b5]▗▟█████████[/color]█████▛
     [color=#2249b5]▗▟█████████████[/color]█▛▘
   [color=#2249b5]▗▟██████████████▛▘[/color]     ▟█▙▖         ▐█████████████ ▐██  █████████████▌     ▗█▖
 [color=#2249b5]▗▟███████████████▛ [/color]    ▄█████▙▖              ██▌      ▐██       ▐██          ▗███▖
[color=#2249b5]▟███████████████▛▘[/color]    ▗█████████▙▖           ██▌      ▐██       ▐██         ▗█████▖
[color=#2249b5]▜█████████████▛▘[/color]     ▟████████████▙▖         ██▌      ▐██       ▐██        ▗██▛ ▜██▖
 [color=#2249b5]▝▜████████████▙▖[/color]   ▝▜██████████████▙       ██▌      ▐██       ▐██       ▗██▛   ▜██▖
   [color=#2249b5]▝█████████████▙[/color]    ▝▜██████████████▄       ██▌      ▐██       ▐██      ▗██▛     ▜██▖
     [color=#2249b5]▜████████████▙[/color]    ▗▟██████████████▛     ██▌      ▐██       ▐██     ▗██▛       ▜██▖
      [color=#2249b5]▝██████████▀[/color]    ▟██████████████▛▘       ██▌      ▐██       ▐██    ▗██▛         ▜██▖
        [color=#2249b5]▜██████▀[/color]    ▗▟██████████████▛         ██▌      ▐██       ▐██   ▗██▛           ▜██▖
         [color=#2249b5]▝███▛[/color]    ▗▟██████████████▛▘         ██▌      ▐██       ▐██  ▗██▛             ▜██▖
           [color=#2249b5]▝▘[/color]    ▟███████████████▘
               ▗███████████████▛
             ▗▟██████████████▛▘
            ▟███████████████▘
           ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/td]
[td][/td]
[td][center][color=#58c2f4][size=2px]


█[/size]
[tt][color=#2249b5]❱[/color][/tt]
[size=2px]█

█[/td]
[td][center][b][size=19px][url=https://titaproject.io/][color=transparent].[/color][color=#348ee2]BLOCKCHAIN TECHNOLOGY ON[/color][color=transparent].[/color]
[color=transparent]tOOO[/color][color=#348ee2]COMMODITY TRADING[/color][color=transparent]OOOt[/td]
[td][center][color=#58c2f4][size=2px]


█[/size]
[tt][color=#2249b5]❱❱[/color][/tt]
[size=2px]█

█[/td]
[td][td][center][tt][size=2px][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4508764.0][color=#418ee2]▄██████████████████▄
██▀              ▀██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██
██▄              ▄██
▀██████████████████▀
[/tt][size=10pt][b][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4508764.0][color=#243c8f]Ann[/td][/td]
[td][center][b][tt][color=#2249b5]❱[/tt]  [url=https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ][color=#0f246e]Telegram[/url]
[tt][color=#58c2f4]❱[/tt]  [url=https://twitter.com/Titaproject][color=#0f246e]Twitter[/url]
[tt][color=#2249b5]❱[/tt]  [url=https://facebook.com/TITAproject/][color=#0f246e]Facebook[/url][/td]
[td][tt][color=#58c2f4]❱
[color=#2249b5]❱[/color]
❱[/td]
[td][td][center][tt][size=2px][url=https://titaproject.io/whitePaper.pdf][color=#418ee2]▄██████████████████▄
██▀              ▀██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██  ░░░░░░░░░░░░  ██
██▄              ▄██
▀██████████████████▀
[/tt][size=10pt][b][url=https://titaproject.io/whitePaper.pdf][color=#243c8f]WP[/td][/td][/tr][/table][/center]

Hero - Legendary Member


             ▗▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
           ▗▟██████████████▛
         ▗▟██████████████▛▘
       ▗▟██████████████▛
     ▗▟██████████████▛▘
   ▗▟██████████████▛▘     ▟█▙▖         ▐█████████████ ▐██  █████████████▌     ▗█▖
 ▗▟███████████████▛    ▄█████▙▖              ██▌      ▐██       ▐██          ▗███▖
▟███████████████▛▘    ▗█████████▙▖           ██▌      ▐██       ▐██         ▗█████▖
▜█████████████▛▘     ▟████████████▙▖         ██▌      ▐██       ▐██        ▗██▛ ▜██▖
 ▝▜████████████▙▖   ▝▜██████████████▙       ██▌      ▐██       ▐██       ▗██▛   ▜██▖
   ▝█████████████▙    ▝▜██████████████▄       ██▌      ▐██       ▐██      ▗██▛     ▜██▖
     ▜████████████▙    ▗▟██████████████▛     ██▌      ▐██       ▐██     ▗██▛       ▜██▖
      ▝██████████▀    ▟██████████████▛▘       ██▌      ▐██       ▐██    ▗██▛         ▜██▖
        ▜██████▀    ▗▟██████████████▛         ██▌      ▐██       ▐██   ▗██▛           ▜██▖
         ▝███▛    ▗▟██████████████▛▘         ██▌      ▐██       ▐██  ▗██▛             ▜██▖
           ▝▘    ▟███████████████▘
               ▗███████████████▛
             ▗▟██████████████▛▘
            ▟███████████████▘
           ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀❱❱


 Telegram
 Twitter
 Facebook


Code:
[center][table][tr][td][size=2px][tt][url=https://titaproject.io/][color=#58c2f4]
             ▗▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
           [color=#2249b5]▗▟█[/color]█████████████▛
         [color=#2249b5]▗▟█████[/color]█████████▛▘
       [color=#2249b5]▗▟█████████[/color]█████▛
     [color=#2249b5]▗▟█████████████[/color]█▛▘
   [color=#2249b5]▗▟██████████████▛▘[/color]     ▟█▙▖         ▐█████████████ ▐██  █████████████▌     ▗█▖
 [color=#2249b5]▗▟███████████████▛ [/color]    ▄█████▙▖              ██▌      ▐██       ▐██          ▗███▖
[color=#2249b5]▟███████████████▛▘[/color]    ▗█████████▙▖           ██▌      ▐██       ▐██         ▗█████▖
[color=#2249b5]▜█████████████▛▘[/color]     ▟████████████▙▖         ██▌      ▐██       ▐██        ▗██▛ ▜██▖
 [color=#2249b5]▝▜████████████▙▖[/color]   ▝▜██████████████▙       ██▌      ▐██       ▐██       ▗██▛   ▜██▖
   [color=#2249b5]▝█████████████▙[/color]    ▝▜██████████████▄       ██▌      ▐██       ▐██      ▗██▛     ▜██▖
     [color=#2249b5]▜████████████▙[/color]    ▗▟██████████████▛     ██▌      ▐██       ▐██     ▗██▛       ▜██▖
      [color=#2249b5]▝██████████▀[/color]    ▟██████████████▛▘       ██▌      ▐██       ▐██    ▗██▛         ▜██▖
        [color=#2249b5]▜██████▀[/color]    ▗▟██████████████▛         ██▌      ▐██       ▐██   ▗██▛           ▜██▖
         [color=#2249b5]▝███▛[/color]    ▗▟██████████████▛▘         ██▌      ▐██       ▐██  ▗██▛             ▜██▖
           [color=#2249b5]▝▘[/color]    ▟███████████████▘
               ▗███████████████▛
             ▗▟██████████████▛▘
            ▟███████████████`
12  Local / Anunturi Monede Alternative / [BOUNTY+DROP] Exchange-ul TradeTex - 1.4M TOKEN-URI, RECOMPENSE DE 1.4M $ on: June 29, 2018, 08:13:14 PM
🙊 🙉 🙊 [BOUNTY+DROP] Exchange-ul TradeTex - 1.4M TOKEN-uri, RECOMPESE DE 1.4M $ !🌏

Campania de recompense a Exchange-ului TradeTex incepe de pe 25-06-2018,nu pierde oportunitatea de a castiga token-uri TDX .

CAMPANIA DE SEMNATURI

Distributia stake-urilor in functie de nivelul user-ului:

Jr. Member:              2 stake/saptamana
Member:                  5 stakes/saptamana
Full Member:            10 stakes/saptamana
Sr Member:              20 stakes/saptamana
Hero/Legendary:       25 stakes/saptamana

Rules:
Inregistreaza-te la: https://tradetex.io/user/signup ca sa iti primesti cheia privata(Referral link).
Alatura-te canalului oficial de telegram al Exchange-ului TradeTex pe toata perioada campaniei ICO - Alatura-te acum! https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A
★Newbies nu au dreptul de a participa
★Junior Members+.  
★Minimum de 10 postari pe saptamana.
★Postarile trebuie sa fie constructive si sa nu aduca in discutie ceea ce au spus si altii.
★Postarile cu mai putin de 75 de caractere nu o sa fie considerate valide.
★Postarile in sectiunea alternate cryptocurrencies  sunt obligatorii.
★Postarile din oricare thread de bounty nu vor fi valide.  
★Conturile cu trust negativ nu au dreptul de a participa.
★Semnatura si/sau avatarul trebuie sa fie tinut pana la sfarsitul campaniei ICO.
★Nu aveti voie sa faceti reclama la altceva prin semnaturile voastre.
★Fara spam. Userii gasiti realizand spam vor fi descalificati permanent si banati din oricare campanie de recompense.
★Postarile in: Politics and Society, Off-topic, Archival, Auctions, Games and Rounds, Micro Earnings, Politics, Beginners and help nu vor fi luate in considerare.
★Fiecare membru trebuie sa completeze un formular saptamanal ca sa isi arate munca, nu mai tarziu de ziua de Luni.Jr Member
Tradetex.io    ❱❱❱ A Commission-free Crypto Exchange ⌝
Token Sale Starts July 1st With 50% Discount ❰

Code:
[center]Tradetex.io    ❱❱❱ A Commission-free Crypto Exchange ⌝
Token Sale Starts July 1st With 50% Discount ❰[/center]

Member
Tradetex.io  ► A Commission-free Crypto Exchange ◄ ⌞ Announce
Join Our Bounty ❰  ━  ❱❱❱  Token Sale Starts July 1st With 50% Discount
Facebook ⌟         ⌜ Telegram ⌝         ⌞ Twitter

Code:
[center][url=https://tradetex.io/]Tradetex.io[/url]  ► [url=https://tradetex.io/]A Commission-free Crypto Exchange[/url] ◄ ⌞ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4546887]Announce[/url] ⌝
❱ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4541671]Join Our Bounty[/url] ❰  ━  ❱❱❱  [url=https://tradetex.io/]Token Sale Starts July 1st With 50% Discount[/url]
⌞ [url=http://www.facebook.com/tradetexexchange1]Facebook[/url] ⌟         ⌜ [url=https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A]Telegram[/url] ⌝         ⌞ [url=https://twitter.com/Tradetextdx]Twitter[/url] ⌟[/center]

Full Member
Tradetex.io   A Commission-free Crypto Exchange Announce
Join Our Bounty  ━  ❱  Token Sale Starts July 1st With 50% Discount
Facebook ⌟      ⌜ Telegram ⌝      ⌞ Twitter

Code:
[center][font=ubuntu][url=https://tradetex.io/][color=#dc9901]T[/color][color=#363634]radetex.io[/color][/url][/font]  [color=#dc9901]►[/color] [b][url=https://tradetex.io/][color=#363634]A Commission-free Crypto Exchange[/color][/url] [color=#dc9901]◄[/color] [color=#363634]⌞[/color] [font=Verdana][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4546887][color=#dc9901]Announce[/color][/url][/font] [color=#363634]⌝[/color][/b]
[font=ubuntu][tt][color=#363634]❱[/color][/tt] [b][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4541671][color=#dc9901]Join Our Bounty[/color][/url][/b] [tt][color=#363634]❰[/color]  [color=#dc9901]━  ❱[/color][color=#363634]❱[/color][color=#dc9901]❱[/color][/tt]  [url=https://tradetex.io/][color=#363634]Token Sale Starts[/color] [color=#dc9901]July 1st[/color] [color=#363634]With 50% Discount[/color][/url][/font]
[font=monospace][color=#dc9901]⌞[/color] [url=http://www.facebook.com/tradetexexchange1][color=#363634]Facebook[/color][/url] [color=#dc9901]⌟      ⌜ [/color][url=https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A][color=#363634]Telegram[/color][/url] [color=#dc9901]⌝      ⌞[/color] [url=https://twitter.com/Tradetextdx][color=#363634]Twitter[/color][/url] [color=#dc9901]⌟[/color][/font][/center]


Sr Member
,╓╖╗╗╗ΦΦΦN╗╗╖╓,
,╓Φ╬╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫Ń╫╫╫ŃN╦,
,╦╬╫╫╫▄▆████████████████▆▄╫╫╫╦,
,]░░╬▄████████████████████████▄░░╦╥
,N░░▄█████████████████████████████▄╦░Ń╥
╔╫╫╦█████████████████████████████████▒╫╫N
╢╫╫▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████╫╫╬
╟╫╫▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████╫╫N
.╫╫╫██████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████████▓╫╫U
╟╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╬
╫╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╫
╣╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╫
╟╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫M
╫╫╫██████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████████▛╫╫
╙╫╫╣█████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▛╫╫M
╚╫░╙████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▛╫╫M
╙░░░▀██████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▛░░╫╨
╚╫░╫▜████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████▛░░»░
 ╚╫╫╫▀███████████████████████▀╫╫░H`
╫╫╫╫▀██████████████████▀╬╬╫╫
`╙╝╬╫╫╫╫╬╫╫╫╫╫Ń╫╫╫╫Ń╝╜`
╙╙╙╙╜╜╜╙╙╙╙
.
Tradetex.io
.
.
.
.
.
]

Code:
[center][table][tr][td][center][size=2px][tt][url=tradetex.io][color=#dc9901],╓╖╗╗╗ΦΦΦN╗╗╖╓,
,╓Φ╬╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫Ń╫╫╫ŃN╦,
,╦╬╫╫╫[color=#363634]▄▆████████████████▆▄[/color]╫╫╫╦,
,]░░╬[color=#363634]▄████████████████████████▄[/color]░░╦╥
,N░░[color=#363634]▄█████████████████████████████▄[/color]╦░Ń╥
╔╫╫╦[color=#363634]█████████████████████████████████▒[/color]╫╫N
╢╫╫[color=#363634]▓████[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█████[/color]╫╫╬
╟╫╫[color=#363634]▓█████[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]██████[/color]╫╫N
.╫╫╫[color=#363634]██████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████████▓[/color]╫╫U
╟╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╬
╫╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╫
╣╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╫
╟╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫M
╫╫╫[color=#363634]██████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████████▛[/color]╫╫
╙╫╫╣[color=#363634]█████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█████████████▛[/color]╫╫M
╚╫░╙[color=#363634]████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]████████████▛[/color]╫╫M
╙░░░[color=#363634]▀██████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████▛[/color]░░╫╨
╚╫░╫[color=#363634]▜████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]████████▛[/color]░░»░
 ╚╫╫╫[color=#363634]▀███████████████████████▀[/color]╫╫░H`
╫╫╫╫[color=#363634]▀██████████████████▀[/color]╬╬╫╫
`╙╝╬╫╫╫╫╬╫╫╫╫╫Ń╫╫╫╫Ń╝╜`
╙╙╙╙╜╜╜╙╙╙╙[/td]
[td][size=3px].
[size=30px][font=Ubuntu][url=tradetex.io][color=#363634]Tradetex.io[/td]
[td][size=2px].[/size]
[size=31px][color=#f1991d]│[/td]
[td][center][size=20px][b][url=tradetex.io][color=transparent].[color=#dc9901]A Commission-free Crypto Exchange[color=transparent].[/color][/b][/size]
[size=2px].[/size]
[font=monospace][color=transparent].[url=facebook.com/tradetexexchange1][color=#363634][b]Facebook[/b][/url]        [url=t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A][color=#363634][b]Telegram[/b][/url]        [url=twitter.com/Tradetextdx][color=#363634][b]Twitter[/b][/url][color=transparent].[/td]
[td][size=2px].[/size]
[size=31px]│[/td]
[td][size=3px].
[center][font=ubuntu][size=10pt][b][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4541671][color=transparent]O[color=#363634]Join Our[color=transparent]O[/b][/size]
[size=20px][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4541671][color=#dc9901]Bounty[/td]
[td][/td]
[td][center][tt][size=2px][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4546887][color=#dc9901]▄██████████████████▄
██▀              ▀██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ███████       ██
██                ██
██                  
██                  
██                ██
██▄              ▄██
▀██████████████████▀
[/tt][size=10pt][b][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4546887][color=#363634]Ann[/td]
[td][/td]
[td][size=3px].
[center][font=ubuntu][size=10pt][b][url=tradetex.io][color=transparent]O[color=#363634]Token Sale 50% discount[color=transparent]O[/b][/size]
[size=20px][url=tradetex.io][color=#363634]Starts July [color=#dc9901]1st[/td]
[td][size=3px].
[size=29px][color=#f1991d]][/td][/tr][/table][/center]
[center]

Legendary/Hero Member
,╓╖╗╗╗ΦΦΦN╗╗╖╓,
,╓Φ╬╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫Ń╫╫╫ŃN╦,
,╦╬╫╫╫▄▆████████████████▆▄╫╫╫╦,
,]░░╬▄████████████████████████▄░░╦╥
,N░░▄█████████████████████████████▄╦░Ń╥
╔╫╫╦█████████████████████████████████▒╫╫N
╢╫╫▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████╫╫╬
╟╫╫▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████╫╫N
.╫╫╫██████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████████▓╫╫U
╟╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╬
╫╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╫
╣╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫╫
╟╫╫███████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████╫╫M
╫╫╫██████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████████▛╫╫
╙╫╫╣█████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▛╫╫M
╚╫░╙████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████████▛╫╫M
╙░░░▀██████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▛░░╫╨
╚╫░╫▜████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████▛░░»░
 ╚╫╫╫▀███████████████████████▀╫╫░H`
╫╫╫╫▀██████████████████▀╬╬╫╫
`╙╝╬╫╫╫╫╬╫╫╫╫╫Ń╫╫╫╫Ń╝╜`
╙╙╙╙╜╜╜╙╙╙╙
.
Tradetex.io
.
.
.
.
.
]


Code:
[center][table][tr][td][center][size=2px][tt][url=tradetex.io][color=#dc9901],╓╖╗╗╗ΦΦΦN╗╗╖╓,
,╓Φ╬╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫╫Ń╫╫╫ŃN╦,
,╦╬╫╫╫[color=#363634]▄▆████████████████▆▄[/color]╫╫╫╦,
,]░░╬[color=#363634]▄████████████████████████▄[/color]░░╦╥
,N░░[color=#363634]▄█████████████████████████████▄[/color]╦░Ń╥
╔╫╫╦[color=#363634]█████████████████████████████████▒[/color]╫╫N
╢╫╫[color=#363634]▓████[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█████[/color]╫╫╬
╟╫╫[color=#363634]▓█████[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓[color=#363634]██████[/color]╫╫N
.╫╫╫[color=#363634]██████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████████▓[/color]╫╫U
╟╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╬
╫╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╫
╣╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫╫
╟╫╫[color=#363634]███████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]███████████████[/color]╫╫M
╫╫╫[color=#363634]██████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████████▛[/color]╫╫
╙╫╫╣[color=#363634]█████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█████████████▛[/color]╫╫M
╚╫░╙[color=#363634]████████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]████████████▛[/color]╫╫M
╙░░░[color=#363634]▀██████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]██████████▛[/color]░░╫╨
╚╫░╫[color=#363634]▜████████[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]█[/color]▓▓▓▓▓[color=#363634]████████▛[/color]░░»░
 ╚╫╫╫[color=#363634]▀███████████████████████▀[/color]╫╫░H`
╫╫╫╫[color=#363634]▀██████████████████▀[/color]╬╬╫╫
`╙╝╬╫╫╫╫╬╫╫╫╫╫Ń╫╫╫╫Ń╝╜`
╙╙╙╙╜╜╜╙╙╙╙[/td]
[td][size=3px].
[size=30px][font=Ubuntu][url=tradetex.io][color=#363634]Tradetex.io[/td]
[td][size=2px].[/size]
[size=31px][color=#f1991d]│[/td]
[td][center][size=20px][b][glow=#dc9901,2,300][url=tradetex.io][color=transparent].[color=#fff]A Commission-free Crypto Exchange[color=transparent].[/color][/glow][/b][/size]
[size=2px].[/size]
[font=monospace][glow=#363634,2,300][color=transparent].[url=facebook.com/tradetexexchange1][color=#fff]Facebook[/url]        [url=t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A][color=#fff]Telegram[/url]        [url=twitter.com/Tradetextdx][color=#fff]Twitter[/url][color=transparent].[/td]
[td][size=2px].[/size]
[size=31px]│[/td]
[td][size=3px].
[center][font=ubuntu][size=10pt][b][glow=#363634,2,300][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4541671][color=transparent]O[color=#fff]Join Our[color=transparent]O[/glow][/b][/size]
[size=20px][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4541671][color=#dc9901]Bounty[/td]
[td][/td]
[td][center][tt][size=2px][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4546887][color=#dc9901]▄██████████████████▄
██▀              ▀██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ███████       ██
██                ██
██                  
██                  
██                ██
██▄              ▄██
▀██████████████████▀
[/tt][size=10pt][b][url=bitcointalk.org/index.php?topic=4546887][color=#363634]Ann[/td]
[td][/td]
[td][size=3px].
[center][font=ubuntu][size=10pt][b][glow=#363634,2,300][url=tradetex.io][color=transparent]O[color=#fff]Token Sale 50% discount[color=transparent]O[/glow][/b][/size]
[size=20px][url=tradetex.io][color=#363634]Starts July [color=#dc9901]1st[/td]
[td][size=3px].
[size=29px][color=#f1991d]][/td][/tr][/table][/center]

Trimiteti-va rapoartele in acest Thread:
Code:
Numar Foaie de calcul:
Username Bitcointalk :
URL BitcoinTalk :
Rank:
Link catre postari : (10 postari pe saptamana)CAMPANIA BLOG/ARTICOL

Suntem interesati in articole de calitate, pe bloguri sau alte publicatii.  Materialele trebuie sa contina link-uri catre site-ul oficial: : Tradetex.io, paginile oficiale de pe retelele de socializare, si link-uri catre thread-ul de pe Bitcointalk.

        
Recompense:

100 stake-uri 1st submission
 50 stake-uri pentru ceilalti participanti

Calitate Proasta: 25 STAKE-uri
Calitate Normala : 50 STAKE-uri
Calitate  Buna: 100 STAKE-uri


Termeni si conditii:
★Inregistrati-va la https://tradetex.io/user/signup ca sa primiti cheia secreta(Referral link).
★Alatura-te canalului oficial de telegram al Exchange-ului TradeTex pe toata perioada campaniei ICO - Alatura-te acum! https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A
★Bloguri si site-uri acceptate: Medium, blogger, WordPress, personal websites, third-party websites sau alte site-uri care au legatura cu cryptomonezile.
★Toate publicatiile trebuie sa fie originale si o sa luam in seama calitate, durata, scopul si componentul creativ.
★Postarile si articolele trebuie sa contina un link catre ANN, 3 link-uri catre site-ul tradetex si un link catre profilul vostru de bitcointalk.
★O sa primesti stake-uri in baza calitatii si popularitatii muncii tale la sfarsitul campaniei.
★ Plagiarism, folosirea spam-ului  o sa fie condiderate invalide.
★De exemplu , poti scrie articole sau  care sa conduca la o analiza a WhitePaper-ului etc.

Code:
Bitcointalk Username:
Bitcointalk URL:
Link to your Blog / article:
Eth Address


CAMPANIA YOUTUBE
15 % din stake-uri au fost rezervate pentru aceasta campanie.

- Pana la 10,000 de token-uri  - pentru postarea unui video despre Tradetex Exchange.

Okay=2,500;  

Bun=5,000;

Foarte bun =7,500;

Excelent=10,000

Reguli
1. Articolele si videoclipurile de proasta calitate nu vor fi acceptate.
2. Videoclipurile trebuie sa reprezinte o munca originala. Copierea continutului altor persoane nu este permis. (Poti folosi imagini oficiale, logo-uri, grafice postate, ANN thread, Facebook, si Twitter).
3. Videoclipurile trebuie sa aiba macar 1:00 minut. Videoclipurile sun un 1:00 minut nu o sa fie acceptate.
4. Articolele trebuie sa aiba macar 2 link-uri catre site-ul oficial https://tradetex.io/ si un link catre whitepaper(https://tradetex.io//assets/images/tradetex%20latest.pdf).
Nu uita sa iti lasi adresa ETH la sfarsit.
5. In descrierea videoclipului, trebuie sa ai macar un link catre site-ul ificial https://tradetex.io/ un link catre whitepaper https://tradetex.io//assets/images/tradetex%20latest.pdf, si adresa ETH .
6. In descrierea videoclipului, trebuie sa scrii peste 70+ cuvinte originale despre proiectul/ICO-ul Tradetex Exchange. .


Trimiteti rapoartele voastre in acest thread:

Code:
Bitcointalk Username:
Bitcointalk URL:
Link to your Blog / Video:
Eth Address
CAMPANIA TWITTER

Stake-urile pe TWITTER o sa fie platite in functie de urmaritorii reali (determinati de TwitterAudit)(la inceputul campaniei)

250-749 followers:   2 stake-uri per retweet
3 stakes pentru un tweet, folosind mentiunea @tradetextdx si toate hastag-urile: #tradetexexchange #Cryptocurrency #ICO #Blockchain cu un link catre www.tradetex.io

750-1499 urmaritori:   4 stake-uri per retweet
6 stake-uri pentru un tweet, folosind mentiunea @tradetextdx si toate hastag-urile #tradetexexchange #Cryptocurrency #ICO #Blockchain cu un link catre www.tradetex.io
1500-9999 urmaritori:   6 stake-uri per retweet
10 stake-uri pentru un tweet, folosind mentiunea @tradetextdx si toate hastag-urile #tradetexexchange #Cryptocurrency #ICO #Blockchain cu un link catre www.tradetex.io
10.000+ urmaritori:   8 stake-uri per retweet
12 stake-uri pentru un tweet, folosind mentiunea @tradetextdx si toate hastag-urile #tradetexexchange #Cryptocurrency #ICO #Blockchain cu un link catre www.tradetex.io

Minimum 3 tweets/retweets pe saptamana
Maximum 2 tweets/retweets pe zi, and 10 tweets/retweets  pe saptamana  

Instructiuni
1. Inregistreaza-te la https://tradetex.io/user/signupca sa primesti cheia secreta (Referral link). Daca deja ai cheia secreta treci la pasul 2.
2. Urmareste pagina oficiala de twitter la https://twitter.com/Tradetextdx
3. Trimite un email catre support@tradetex.io  cu 'Twitter Campaign' in subiect, cheia ta secreta si username-ul pe twitter. Daca ai urmat toti pasii corect o sa primesti un email cu confirmarea, daca nu o sa iti semnalam erorile.
4. Inregistreaza-te si trimite un raport cu retweet-uri in fiecare 2 saptamani prin acest formular:
    Weeks 1-2 (25.06.18 - 08.07.18) (trebuie sa fie trimis inainte de 15.07.18)
    Weeks 3-4 (09.07.18 - 22.07.18) (trebuie sa fie trimis inainte de 29.07.18)
    Weeks 5-6 (23.07.18 -05.08.18) (trebuie sa fie trimis inainte de 12.08.18)
    Weeks 7-8 (06.08.18 - 19.08.18) (trebuie sa fie trimis inainte de 26.08.18)
    Weeks 9-10 (20.08.18 - 02.09.18, daca se aplica) (trebuie sa fie trimis inainte de sau cu o saptamana dupa vanzarea token-urilor, in functie de care se incheie prima)
5. Stake-urile o sa fie alocate la fiecare 2 saptamani in ziua de Duminica (GMT).


si

In fiecare saptamana, posteaza link-urile catre tweet-uri/retweet-urile pe care relizezi printr-un singur post tip raport, folosind formatul de mai jos:  

Trimite raportul in Thread:

Code:
*Spreadsheet No. #*
Twitter Username:
Twitter URL:
ETH Address:  
 
Link to your post:
1.(date)= Tweet
2. (date)= Tweet
3. (date)= Tweet
4. (date)= Tweet
5. (date)= Tweet

Link to your retweet:
1.(date)= reTweet
2. (date)= reTweet
3. (date)= reTweet
4. (date)= reTweet
5. (date)= reTweet
CAMPANIA FACEBOOK


15 % din stake-uri au fost rezervate pentru aceasta campanie. O sa primesti stake-uri dupa cum urmeaza, distribuind postari oficiale sau postari despre proiect cu hashtag-ul : #Tradetexexchange :

Mai mult de 200 prieteni: 10 Stake-uri/saptamana  
Mai mult de 500 prieteni: 10 Stake-uri/saptamana    
Mai mult de 1,000 prieteni: 10 Stake-uri/saptamana  
Mai mult de 2,000 prieteni:10 Stake-uri/saptamana    
Mai mult de 5,000 prieteni:10 Stake-uri/saptamana    
Mai mult de 10,000 prieteni: 10 Stake-uri/saptamana  

Trebuie sa apreciezi si sa distribui macar 10 postari pe saptamana de pe pagina oficiala de facebook
( FB : 7 postari proprii si 10 Likes/Shares )


INSTRUCTIUNI:
1. Inregistreaza-te la https://tradetex.io/user/signupca sa primesti cheia privata(Referral link). Daca ai deja cheia privata treci direct la pasul 2.
2. Apreciaza, evalueaza si urmareste pagina oficiala de facebook la: www.facebook.com/tradetexexchange1
3. Trimite un email la info@tradetex.io  cu 'Facebook Campaign' in subiect, cheia secreta(Referral link) si username-ul de pe facebook. Daca ai urmat toti pasii corect o sa primesti un email cu confirmarea, daca nu o sa iti semnalam erorile.
4. In fiecare saptamana, posteaza link-urile catre aprecierile/distribuirile pe care relizezi printr-un singur post tip raport, folosind formatul de mai jos:  

Trimite raportul in Thread:

Code:
*Spreadsheet#*
Facebook Username:
Facebook URL:
ETH Address:  
 
Link to your post:
1.(date)= Post
2. (date)= Post
3. (date)= Post
4. (date)= Post
5. (date)= Post

Link to your shared post :
1.(date)= Shared Post
2. (date)= Shared Post
3. (date)= Shared Post
4. (date)= Shared Post
5. (date)= Shared Post

Reguli:
1. Ne rezervam dreptul sau excludem alocarea oricarui stake daca contul de facebook apare ca fiind spam/fake.
2. Stake-urile o sa fie alocate saptamanal in fiecare Duminica (GMT).
3. Nu exista un numar minim de postari dar toate trebuie sa fie cu sens.

CAMPANIA INSTAGRAM

5 % din stake-uri au fost rezervate pentru aceasta campanie. O sa primesti stake-uri dupa cum urmeaza pentur Postarea de imagini si comentarea la oricare postare oficiala despre proiect folosind hastag-ul #Tradetexexchange  

500-999 urmaritori:   2 stake-uri pe postare  
1000-2499 urmaritori:   4 stake-uri pe postare
2500-9999 urmaritori:   6 stake-uri pe postare
10.000+ urmaritori:   8 stake-uri pe postare  

INSTRUCTIUNI:
1. Inregistreaza-te la https://tradetex.io/user/signupca sa primesti cheia privata(Referral link). Daca ai deja cheia privata treci direct la pasul 2.
2. Apreciaza si urmareste pagina oficiala de instagram la : or follow the official instagram page at https://www.instagram.com/tradetex_exchange/
3. Trimite un email la info@tradetex.io  cu 'Facebook Campaign' in subiect, cheia secreta(Referral link) si username-ul de pe facebook. Daca ai urmat toti pasii corect o sa primesti un email cu confirmarea, daca nu o sa iti semnalam erorile.
4. In fiecare saptamana, posteaza link-uri catre postarile si comentariile de pe instagram intr-o singura postare tip raport , folosind urmatorul format:  

Trimite raportul in Thread:

Code:
*Spreadsheet#*
Instagram Username:
Instagram URL:
ETH Address:  
 
Link to your post:
1.(date)= Post
2. (date)= Post
3. (date)= Post
4. (date)= Post
5. (date)= Post

REGULI:
1. Ne rezervam dreptul sau excludem alocarea oricarui stake daca contul de instagram apare ca fiind spam/fake.
2. Stake-urile o sa fie alocate saptamanal in fiecare Duminica (GMT).
3. Nu exista un numar minim de postari dar toate trebuie sa fie cu sens.
CAMPANIA TELEGRAM
5% din stake-uri au fost rezervate pentru aceasta campanie.


Recompense:
Alatura-te grupului - 2 Stakes!
Fi un membru activ - intre 2 si 15 stakes dupa cum urmeaza:
Bazat pe Activitatea % aratata de Combot (atentie: bad "flood ratio" te poate descalifica)

   Daca esti in top 3: 15 stakes.
   Daca esti in top 4 catre 10: 10 stakes.
   Daca esti in top 11 catre 20: 5 stakes.
   Daca esti in top 21 catre 50: 2 stakes.

Adaugarea membrilor:
you will be rewarded 25 stakes each time for adding 10 new members in Tradetex Telegram group.
https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9A


Cum sa aplici (FAQ):
1.  Inregistreaza-te la https://tradetex.io/user/signupca sa primesti cheia privata(Referral link). Daca ai deja cheia privata treci direct la pasul 2.
2. Alatura-te grupului: https://t.me/joinchat/HyhuxxC8SP8Wdv5wCJwv9AReguli, termeni si conditii:
Do not mention the Bounty Campaign in the channel.
Participa in grupul de discutie.
Follow and respect the Guidelines.
Be active and supportive in the channel, but don't overdo it.
Stay in the channel until the end of the crowdsale - otherwise you will be disqualified.
Activity % will be checked weekly by Combot. If your flood ratio (showed by Combot) is bad we reserve the right to disqualified you for the week.
Activity % of the team members will not count in the ranking.
We reserve the right to remove you from the campaign if you are not following the rules.

Extra 500 stakes pentru persoana cu rank N1 la sfarsitul vanzarii in masa!


Submit your reports on this Thread:
Code:
*Spreadsheet #*
Telegram id :
Telegram URL (t.me/username)


🙊 🙉 🙊 [BOUNTY+DROP] TradeTex Exchange - 1.4M TOKENS, $1.4M USD REWARDS!🌏

AMBASSADOR BOUNTY
- 10,000 Tokens Per Month - Ambassadors help represent our project and engage with the community.
- Ambassadors help us with translation work and moderating our Bitcointalk Announcement and other social media.


Instructions
1. Register at https://tradetex.io to receive your secret key. If you already have your secret key then proceed to step 2.
2. Send an email to info@tradetex.io with 'Translations Campaign' in the subject line and your secret key and translated text in the body. If you have followed all the steps correctly then you will receive an email acknowledgement or otherwise we will inform you of any errors.
 
Rules
1. You will need to reserve translation for a particular language prio
[/quote]
13  Local / Anunturi Monede Alternative / 🔥🔥🔥[BOUNTY][AIRDROP][LOTT] Airdrop de 200 ETH!🔥🔥🔥 on: May 31, 2018, 05:28:09 PM

WEBSITE | DISCORD | TWITTER | MEDIUM
Doar 65 cei mai buni participanti o sa primeasca o recompensa!

>>> Priviti site-ul loteriei <<<


Token-ul Ethereum LOTT
Adresa: 0xddFd6544B11A42Bd1687Dc598c46917A2767bEe2
Nume: LOTT
Decimale: 18


1 loc in loterie - 10 LOTT.
Recompense:
1st. 768 LOTT
2nd. 614.4 LOTT
3rd. 460.8 LOTT
4th. 307.2 LOTT
5th. 153.6 LOTT


Recompensele sunt de 200000 LOTT (~200 ETH)!

Campania Medium - 15% (30000 LOTT)
Campania de Traduceri - 20% (40000 LOTT)
Campania de Twitter - 25% (50000 LOTT)
Campania Youtube  - 30% (60000 LOTT)
Campania de Semnatura - 10% (20000 LOTT)

Trimite un retweet cu: https://twitter.com/dmint18/status/1001153928774512640 pentru a participa in oricare dintre campanii!

1. Campania Medium
Participantii din Top 10 o sa primeasca 3000 LOTT!

2. Campania de Traduceri
Participantii din Top 10 o sa primeasca 4000 LOTT!

3. Campania Twitter
Participantii din Top 20 o sa primeasca 2500 LOTT!

4. Campania Youtube
Participantii din Top 5 o sa primeasca 12000 LOTT!

5. Campania de Semnaturi


Code:
[center][url=http://ethlot.club][size=24pt][color=red][b][u]HOT ▓▓▓ ETHEREUM ▓▓▓ LOTTERY[/u][/b][/color][/size][/url][/center]

Primii 20 de participanti o sa primeasca:
Sr. Member: 800 LOTT
Hero Member: 1200 LOTT
14  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN][ICO]BiNeuro - Reteaua Neuro te ajuta sa iti administrezi Google AdWords on: May 23, 2018, 07:38:45 PMBlockchain in interiorul Ecosistem-ului NeuroAdvertising

BiNeuro este o AFACERE FUNCTIONALA:
Mai mult de 15 000 conturi de Google inregistrate, mai mult de 80 000 campanii AdWords PPC incheiate
In 2017 CORPORATIA UTC WORLD a intrat in TOP 10 Google cea mai mare crestere globala totul datorat sistemului BiNeuro

Urmareste-ne


                                       
15  Local / Română (Romanian) / Nu pot sterge. on: May 23, 2018, 07:33:55 PM
Nimic
16  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN] (ETI) ETHERINC!!!!! ICO in Vanzarea Privata !! $2 MILLION! + Bounty on: May 22, 2018, 12:41:28 PM
[ANN] (ETI) !AIRDROP!! LIVE! ETHERINC!!!!! ICO in private sale !! $2 MILLION!

Salutari  CRYPTOSAPIENS!!!!!

Nu am ce povesti aici foarte pentru pentru ca proiectul vorbeste de la sine!!! Soft cap-ul deja a fost atins!.

N.B : o pasarica mi-a soptit ca bonusurile in vanzarea privata sunt de 30%.

De asemenea poti sa revendica ETI cu portofelul tau Ethereum @ einc.io


Bine v-am gasit la comunitatea oficiala EtherInc (einc.io) !  Primul ICO live Dorg cu un proiect deja implementat.

VANZAREA PRIVATA ESTE LIVE ACUM! Deja ne-am atins soft cap-ul!

 Airdrop: https://einc.io/airdrop

Email-ul nostru pentru informatii: info@einc.io


Site principal: https://einc.io
Vanzarea de Token-uri: https://einc.io/coinsale

Portofel: https://wallet.einc.io/
Organisation Explorer (Mainnet): https://etherinc.org/
Organisation Explorer (Rosten Testnet): https://ropsten.etherinc.org/
Block Explorer (Mainnet): https://explorer.einc.io/
Block Explorer (Rosten Testnet): https://ropstenexplorer.einc.io/
Network (Mainnet): https://network.einc.io/
Network (Rosten Testnet): https://ropstennetwork.einc.io/
eIncMeta: https://chrome.google.com/webstore/detail/lghmfnfghfcjoblchpmlghkigcgakoag
Whitepaper: https://cdn.einc.io/assets/files/einc_whitepaper.pdf
Github: https://github.com/etherinc

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3084491
Blog: https://medium.com/einc
Telegram: https://t.me/eIncHQ
Github: https://github.com/etherinc
Twitter: https://twitter.com/eIncHQ
Reddit: https://www.reddit.com/r/eincofficial
Mining Group: https://t.me/ETImining
17  Local / Anunturi Monede Alternative / ANN[ICO]GLOBAL RISK EXCHANGE(GRE)Lansarea Token-ului 🎯 TINTESTE SUCCESUL 🎯⭐️ on: May 21, 2018, 09:06:44 AM
GLOBAL RISK EXCHANGE (GRE) Token Launch


Global Risk Exchange (sau "GRE") este o piata de exchange decentralizata si bazata pe blockchain, ne-am gandit sa deschidem aceasta piata de risc cu scopul in a ajuta individualii, companiile si organizatiile sa tranzactioneze si sa apere fondurile de riscuri./

Cu token-ul RISK,userii pot folosi aplicatia sau hyperlink-urile sa tranzactioneze variate contracte de risc cum ar fi miscarea pretului Altcoins, schimbarea vremii,  to trade various kinds of risk management contracts such as Altcoins price movements, weather conditions, cantitatea de credit pentru obligatiuni publice, pretul unor marfuri si asa mai departe.


Website  |  Telegram  |  Twitter  |  Facebook
Crowdsale-ul nostru incepe maine via Exchange-ul LeekICO.Vezi detalii aici: https://www.facebook.com/notes/gre-foundation/ico-global-risk-exchanges-revolution-on-leekicorisk-sharing-by-everyone-with-eve/2149158678654474/Exchange-ul Global Risk a castigat un Alt Premiu la intalnirea Blockchain din China:  https://medium.com/@foundation.gre/gre-being-awarded-best-of-blockchain-financial-innovation-award-in-the-7th-china-fintech-summit-f6b12505b7d2/INCEPE 20 Mai, 2018 la 12:00PM(UTC+8)
SE INCHEIE 15 August, 2018 la 12:00PM(UTC+8)

Vanzarea o sa fie deschisa public global cu exceptia cetatenilor din China si US.

 • Token Cap: In timpul Vanzarii, soft cap-ul este de  300,000,000 RISK tokens. Hard cap :1,500,000,000 token-uri RISK. 10% din token-uri vor fi alocate in pre-vanzare

Pret Token:  Equivalent al ETH 0.000008 - 0.00001, depinzand data de cumparare

Forma acceptate de plata: ETH

Website link: https://www.gref.io/

Descarca aplicatia noastra mobila: https://www.pgyer.com/greappGRE
18  Local / Anunturi Monede Alternative / 🔥[ANN] Advanced Miners - Revolutia mineritului este aici!!!🔥 on: May 11, 2018, 03:01:38 PM
Advanced Miners este o companie de minat care si-a dezvoltat propriile ASIC-uri bazate pe chip-uri de 12 nm si 7nm.

 
INTRODUCERE

   În ultimii ani, mineritul de crypto sa dovedit a fi cea mai rapidă creștere a activelor și a oferit venituri incredibile celor care au decis să investească.Investițiile miniere reprezintă investiții pe termen lung și beneficii ale investitorilor pe termen lung din oportunitățile unice oferite de cea mai promițătoare piață pe care am văzut-o vreodată.
 Cu toate acestea, investițiile în criptocurrentele miniere necesită cunoștințe specifice, cum ar fi ce echipament minier trebuie să cumpărați și unde. Avem doar câteva dezvoltatori ASIC și este foarte greu să cumperi ASIC, în special de generație nouă.
 Cei mai mulți mineri ASIC sunt deja pe piață timp de 2-3 ani și nu vă vor oferi beneficii suficiente dacă le cumpărați acum. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor doresc oportunități extraordinare oferite de explozia pieței miniere.
 Aceasta a fost înainte ca Advanced Miners să introducă ICO cu ASIC de nouă generație bazată pe chip de 12 nm.


DESPRE PROIECTE MINIERE AVANSATE

    MISIUNEA NOASTRA ESTE SA FACEM BITCOIN-UL MAI DECENTRALIZAT CU MAI MULTE POOL-URI NOI SI DIFERITE HARDWARE-URI MINIERE MORE.
     Compania Advanced Miners  a fost fondata in Hong Kong in 2016 cu mai multe ferme de minat in Nordul Chinei. Compania a dezvoltat ASIC-uri AM-12, bazate pe chipuri 12nm. Acum Advanced Miners iti ofera sansa sa faci parte din familia Advanced Miners cumparandu-i Token-urile ACM.

   ASIC ASIC care costă 1000 ACM TOKENS cu 28 000 GH / S pe SHA-256 ALGORITM [/ b]
 Hardware-ul și infrastructura minieră proprie și cea mai ieftină energie electrică din China și Canada sunt avantajele principale ale companiei Advanced Miners. Cu aceste avantaje veți găsi oportunități incredibile în afaceri miniere în anii 2018-2019.PLATFORMA ONLINE ADVANCED MINING

    ADVANCED MINERS DEJA AU DEZVOLTAT SI TESTAT PLATFORMA DE CUMPARARE-VANZARE HASH.DE ASEMENEA EI AU ANUNTAT CA MINATUL IN PLATFORMA DE CLOUD O SA FIE GATA DUPA TERMINAREA ICO-ULUI.
     Platforma este unică, iar investitorii pot schimba sau transforma jetoanele ACM în puterea Hash. Datorită acestui profit minier și toate plățile vor fi efectuate automat. Puteți achiziționa contracte pentru exploatarea Bitcoin cu ASIC AM-12 și AM-7 cu jetoane ACM numai în perioada 2018-2019. Simplitatea și un cabinet privat ușor de folosit vor permite celor care nu au făcut niciodată să exploateze miniere de tip cryptocurrency pentru a-și începe munca profitabilă cu noi fără a construi o fermă minieră proprie. Platforma online permite obținerea profitului Bitcoin în Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero și Dash.

 Investitorii ICO vor avea unele avantaje comparativ cu alte companii miniere, în măsura în care pot alege să cumpere ASIC cu livrare la centrele lor de date sau să cumpere Hash pe platformă online cu energie electrică garantată ieftină și să înceapă să facă bani buni.
 Advanced Miners lansează un TOKEN ACM bazat pe rețeaua Ethereum.

32 000 000 ACM token-uri o sa fie create,
PRE ICO: 6 000 000;
Prima parte a ICO-ului: 12 000 000;
A doua parte a ICO-ULUI: 12 000 000.
Fondatori, consilieri si bounty: 2 000 000
Pret: Token-urile o sa fie vandute la pretul de $0.70 per ACM in timpul pre-vanzarii, crescand la $0.9 si $1.20 per ACM in timpul celor 2 runde de ICO.19  Economy / Services / ⚡⚡⚡-Banners for your thread, everything you thread needs to look perfect-⚡⚡⚡ on: May 08, 2018, 06:25:56 PM
Hello everyone and thank you for your attention!
Today, I had a great idea, I'm going to help whoever is in need of creating a beautiful thread with nice banners.The rates are negociable.
BTC
Example of my work:
How a topic looks with ''my touch'' :
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3534750.0
Note*: I can create any type of banners, just put your request down there in the comments.Also you can contact me in PM.
The second service I am able to do is :
English - Romanian translations.
You can check my previous work:
Here
Contact: PM or Telegram: @HBKMusiK
20  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / ⚡⚡⚡-Banners for your thread, everything you thread needs to look perfect-⚡⚡⚡ on: May 06, 2018, 09:24:45 PM
Hello everyone and thank you for your attention!
Today, I had a great idea, I'm going to help whoever is in need of creating a beautiful thread with nice banners with a small fee.
BTC
Example of my work:
How a topic looks with ''my touch'' :
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3534750.0
Note*: I can create any type of banners, just put your request down there in the comments.Also you can contact me in PM.
Note*2: Please review this service and add me a +Merit only if you think I deserve it.
Pages: [1] 2 3 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!