Bitcoin Forum
January 28, 2020, 04:10:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1]
1  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Help required regarding campaigns and bounty managers on: September 09, 2018, 06:32:22 PM
Hello guys,

I was out from cryptoworld for 4-5 months.

Is anyone kind to recommend me some good bounty campaings ?
I knew that were some interesting bounty managers that should be followed because their trust and profesinalism. Can you let me know those BM ?

Thank you for your help !
2  Local / Anunturi Monede Alternative / [Bounty] Evareium.io - Investiții imobiliare - Până la 1.000.000 $ Recompensă on: March 11, 2018, 11:24:38 PM
 
Bine ați venit la detaliile de recompensare ale programului Evareium
 


Despre noi

Pentru a participa la programul de recompense, va trebui să vă alăturați grupului nostru de Telegram. În plus, va trebui să completați formularul de înscriere  aferent.

Evareium (EVM), numit "simbolul mondial de investiții imobiliare digitale", va inova un nou mod de a investi în modelul profitabil al fondurilor private de capital în regiune și la nivel global - prin încorporarea tehnologiilor perturbatoare bazate pe blockchain pe tot parcursul creării unei valori imobiliare model ecosistemic. În plus, avem o serie de știri interesante în lucrări și vom începe vânzarea prealabilă pentru oferta Initiala de Token-uri (ITO) la aceeași dată, puteți găsi mai multe informații despre AICI.

0,66% din totalul ofertei EVM planificate vor fi rezervate programului de recompensare, care este egal cu 1 milion de Token-uri EVM. Programul se va desfășura până când vor fi cheltuite toate Token-urile.


---------------------------------------------------------------------------------------------
ICO : 1st March 2018 - 5th April 2018
---------------------------------------------------------------------------------------------

Totalul Token-urilor alocate pentru aceast program de recompensă va fi de 1 milion de Tokene EVM și fiecare Token în valoare de 1 $. Aceasta înseamnă că valoarea totală a programului de recompensare este de 1.000.000 USD.---------------------------------------------------------------------------------------------
1 EVM = $1
---------------------------------------------------------------------------------------------


** Notă:-- Pentru a obținerea Token-urilor (Recompensa) trebuie să te înregistrezi pe site și trebuie să faci verificarea KYC,doar atunci primești recompensa (Token) în platforma Evareium și de acolo poți transfera către orice adresă eth.

Înregistrați-va aici
 
Fondurile vor fi împărțite în diferite campanii în urmatorul format:

 • Campanie Twitter: 8%
 • Campanie Facebook: 8%
 • Campanie Reddit: 8%
 • Campanie de traducere: 25%
 • Campanie Instagram: 8%
 • Campanie Articole Blog & Video: 15%
 • Campanie Semnatura : 18%
 • Sugestii proiect: 10%


La sfârșitul principalului ICO, numărul final de posibile Token-uri castigate va fi publicat. Toate Toekenele EVM pe care utilizatorul le-a câștigat vor fi plătite în portofel. Este important să rețineți că portofelul pe care îl veți utiliza trebuie să suporte ERC 20. Nu veți putea utiliza nici o adresă Exchange, dacă utilizatorul furnizează o adresă de portofel care nu suportă  ERC 20, nu vom fi trași la răspundere pentru pierderea Tokenelor.
*Evareium poate face modificări asupra programului de recompensare oricând.
*Comportamentul fără scrupule și acțiunile frauduloase pot duce la scăderea recompensei sau la eliminarea completă din programul de recompensare.


Notă importantă pentru toată lumea:


 • Evareium urmărește doar promovarea și vânzarea către investitorii acreditați și nu către publicul general. Prin urmare , pe lângă anunțurile generale ( Nu legate de vânzări ) care pot fi emise oriunde în domeniul public, toate activitățile de marketing și de vânzări trebuie redirecționate către investitori acreditați. Token-ele Evareium constituie o alternativă securizată a pieței de investiții imobiliare și pentru persoanele în care și în cazul cărora Token-ele EVM sunt oferite în mod legal în vederea vânzării în conformitate cu legile , permit că toate materialele Evareium oferite să nu fie înregistrate sau aprobate de autoritățile competențe în domeniul valorilor imobiliare , prin urmare, nu fac obiectul unor acte și legi cu privire la valorile imobiliare.  Se pot aplică anumite restricții referitoare la numărul de Tokene alocate unui membru  , la valoarea lor individuală netă sau la totalul activelor companiei și la mărimea investiție ce a fost făcută în proiectul Evareium pentru că aceștia să poată îndeplini aceste scutiri de lege referitoare la valorile imobiliare. Membrii  care nu respectă criteriile legale relevante de scutire vor fi respinși, iar eventualele depozite (dacă sunt primite) vor fi returnate acestora.

  În plus, este important să vă asigurați că dați adresa corectă a portofelului sau aveți șansa de a pierde tokenurile pe care le-ați câștigat, acestea fiind spuse vi se va permite să introduceți doar o adresă de plată, odată ce ați introdus nu o puteți schimbă, blocând-o în cele din urmă. În calitate de proprietari ai Token-elor Evareium, este posibil să vi se solicite să furnizați servicii de anti-spălare de bani și să cunoaștem informațiile dvs. de client că să va putem oferi Tokenele. ( și orice greșeală într-o astfel de solicitare presupune neacordarea Token-elor EVM ).
 • Sunteți absolut independenți de Evareium , și prin urmare nu sunteți angajații Evareium , nu sunteți agenți și nu acționați în numele sau după instrucțiunile Evareium,și veți fi obligați să menționați în mod clar în comunicările dumneavostră ce implică Evareium după cum și dacă este relevant sau dacă este solicitat ( în mod expres sau implicit ) de către o parte terță..
 • Vi se permite participarea la mai mult de o campanie în același timp..

Fiecare rundă se termină în fiecare luni ora forum-ului @11:00  

8% din totalul recompensei (80 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania Twitter

Cum să participați:
• Asigurați-vă că veți completați toate informațiile relevante din formularul de participare.
• Urmați pagină oficială Twitter - https://twitter.com/Evareium_ITO.
• Este necesar un minim de 200 urmăritori.
• Aveți dreptul să utilizați doar un singur cont și trebuie să fie propriul dvs. cont cu o vechime de minim 3 luni.
• Trebuie să faceți 5 Retweet-uri pe săptămână
• Trebuie să faceți 2 Tweet-uri pe săptămână și să  includeți  #Evareium.
• Trebuie să dați Like a 2 Tweet-uri de pe pagină oficială.

Fiecare tweet pe care-l faceți în legătură cu ITO, trebuie să includă următoarele: Un tag cu pagină oficială, precum și  #Evareium.
Token-urile vor fi oferite pentru toate retweet-urile, Like-urile și toate mesajele legate de Evareium pe care le faceți.

Recompense
200-1000 Urmăritori: 10 Tokene EVM pe saptamana
1001-3000 Urmăritori: 13 Tokene EVM pe săptămâna
3001-5000 Urmăritori: 17 Tokene EVM pe săptămâna
5001+  Urmăritori: 20 EVM Tokene EVM pe săptămâna

Modelul prin care să postați acțiunile dumneavoastră
Code:
Săptămâna  #1
[b]Twitter[/b]

Retweet-uri
1.
2.
3.
4.
5.

Tweet-uri:
1.
2.

Like link:
1.
2.


Cum să aplicați :- https://goo.gl/forms/NDlZPMEf6dWe3cVl1

Link-ul catre Spreadsheet  (Twitter) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mYXl_s2ijjbaCzNF7pE6XuZDki_ZiwH3GzPpOZ4vkOM/edit?usp=sharing

8% din totalul recompensei (80 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania de Facebook

Reguli
•             Contul trebuie să fie mai vechi de 3 luni.
•             Trebuie să dați Follow și Like către pagină următoare  :- https://www.facebook.com/Evareium-293401257819150/
•             Trebuie să aveți 300 de prieteni .
•             Trebuie să dați like și share la cel puțîn 5 postări de pe pagină oficială și toate trebuie să fie în decursul unei săptămâni , nu în aceeași zi.
•            Faceți o postări folosind o imagine după site-ul oficial Evareium,  url și hash tag #Evareium și un titlu sugestiv.
 
Fiecare postare pe care- o faceți în legătură cu ITO, trebuie să includă următoarele: Un tag cu pagină oficială, precum și  #Evareium.


Recompense
300-1000 Followers/Friends  : 10 Tokene EVM pe săptămâna
1001-2500 Followers/Friends  : 13 Tokene EVM pe săptămâna
2501-4000 Followers/Friends  : 17 Tokene EVM pe săptămâna
4001+ and above Followers/Friends  : Tokene EVM pe săptămâna

Modelul prin care să postați acțiunile dumneavoastră  
Code:
Săptămâna  #1
Facebook

Shares + Likes
1.
2.
3.
4.
5.

Post
1.


Cum să aplicați :- https://goo.gl/forms/NagCnDKXFJ0C9TWz1

Link-ul Spreadsheet (Facebook) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xf-LugJmtHzkHT06vkVuDX2lecz15ENhoZWnSWc1g4A/edit?usp=sharing8% din totalul recompensei (80 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania de Instagram

Reguli
•             Asigurați-vă că veți completați toate informațiile relevante din formularul de participare.
•             Urmăriți pagină oficială de Instagram https://www.instagram.com/evareium.io/
•             Un număr minim de 100 de urmăritori este necesar.
•             Aveți dreptul să utilizați doar un singur cont și trebuie să fie propriul dvs. cont cu o vechime de minim 3 luni.  
•             Dați like la cel puțin 5 imagini de pe pagină oficială de Instagram.


Rewards
5 Tokene EVM pe Săptămâna


Modelul prin care să postați acțiunile dumneavoastră  
Code:
Săptămâna  #1
Instagram

Image Likes Link
1.
2.
3.
4.
5.Cum să aplicați :- https://goo.gl/forms/akU5Fu3Ajd477cqv2

Link-ul catre Spreadsheet  ( Instagram ) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J2l1b4AEUOMCTzbkpq5mtxZUHBO9JeNRilADdjnPCgA/edit?usp=sharing
8% din totalul recompensei (80 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania Reddit  

Reguli
•             Asigurați-vă că veți completați toate informațiile relevante din formularul de participare.
•             Abonați-va la pagină oficială Evareium https://www.reddit.com/r/Evareium/ .
•            Aveți dreptul să utilizați doar un singur cont și trebuie să fie propriul dvs. cont cu o vechime de minim 1 luna.
•             Contul dumneavoastră trebuie să aibă minim 20 comentarii Karma.
•             Postările și comentarile cu recenzii Karma negative nu vor fi acceptate.
•             Compuneți 3 postări folosind informații de pe site-ul Evareium.io cu tag-ul #Evareium. Acestea trebuie făcute pe durata unei săptămâni și nu toate într-o singură zi.

Fiecare postare pe care- o faceți în legătură cu ITO, trebuie să includă următoarele: Un tag cu pagină oficială, precum și  #Evareium.
Recompense
10 Tokene EVM pe săptămâna  


Modelul prin care să postați acțiunile dumneavoastră  
Code:
Săptămâna  #1
Reddit

Post Link
1.
2.
3.Cum să aplicați :- https://goo.gl/forms/v6lVnuZbzOIx5zB82

Link-ul Spreadsheet (Reddit) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rgGRmmk0XgiGercmbe3aUrnX8jMbHcOQJIAZ1_7dCUA/edit?usp=sharing


25% din totalul recompensei (250 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania de traducere  
Reguli
•             Pentru a fi eligibil să participați în campania de traducere , completați formularul regăsit mai jos .
•             Asigurați-va că ați comentat în topic-ul oficial Evareium de pe BitcoinTalk limba ce ați rezervat-o pentru traducere.
•             Veți fi nevoiți să furnizați traduceri anterioare.
•             Numai traducerile profesionale vor fi acceptate.
•             La trimiterea formularului aveți o săptămână pentru a traduce întregul topic, Whitepaper sau oricare dintre ele alese.
•             Dacă alegeți să gestionați un topic din comunitate locală, acesta trebuie să fie activ prin traducerile anunțurilor și postărilor oficiale.
•             Topic-ul dvs. trebuie să fie moderat tot timpul, nu ar trebui să existe spam.
•             În orice moment, administratorii sau proprietarii își rezervă dreptul de a adăuga reguli sau de a face orice fel de schimbări rezonabile.
•             Dacă există o întrebare pe care nu o înțelegeți, vă rugăm să consultați informațiile de contact din partea de jos, ne-ar plăcea să vă ajutăm.Recompense
Trducerea topicul-ui ANN : 500 Tokene EVM.
Traducerea topic-ului de recompensare : 750 Tokene EVM.
Traducerea Whitepaper-ului  : 1000 Tokene EVM.
Traducerea WebSite-ului : 1500 Tokene EVM.
Gestionarea topic-ului din comunitatea locală  :- 100 Tokene EVM pe săptămâna.


Cum să aplicați

Înregistrați limba pentru rezervare:-  https://goo.gl/forms/1SrKeK0Zl3ZoH5yc2

Transmiterea traducerii completate:- https://goo.gl/forms/L9q1KTFyjqelS1s12

Link status (Traducere) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QROSNs9BhQ9JuaKBVzHmKFNbL41Iq3NKpp6vsAjHDEk/edit?usp=sharing
15% din totalul recompensei (150 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania de Blog si Video  

Articolul / recenzia / postarea pe blog trebuie să aibă cel puțîn 700 de cuvinte.
Textul dumneavoastră trebuie să fie original. Furtul și copierea altor texte determina descalificarea.
Publicul pentru articolul postat trebuie să fie legat de cripto sau să corespundă unei utilizări pentru Evareium sau să promoveze vânzarea TOKEN la un public adecvat.
Site-ul web trebuie să aibă un public autentic. Noile site-uri web nu vor fi acceptate.
Medium, Steemit și alte Bloguri gratuite sunt permise. dar o singură persoană poate scrie doar 1 articol (alegeți pe care îl utilizați) sau articolele permise în blogurile premium și pe site-urile web cu .com, .net. .org etc
Articolul / recenzia / postarea pe blog trebuie să conțînă cel puțin un link către site-ul Evareium : http://evareium.io/ (utilizați numai acest link de urmărire) și un link pentru a vă conecta la una din paginile sociale.
.


Instrucțiuni Video:

Descrieți Evareium și caracteristicile sale.
Videoclipul trebuie să aibă o rezoluție bună.
Videoclipul trebuie să fie de minimum 2 minute.
Poatefi încărcat pe Youtube/ Dailymotion etc.
Veți primi recompense bazate pe calitatea și audiența videoclipului.
În plus, dacă decideți să faceți un videoclip, cel puțîn un link către site-ul Evareium : http://evareium.io/ (utilizați numai acest link de urmărire) și un link pentru a vă conecta la una din paginile sociale incluse în descriere.


Recompense
Calitate și audiență normală : 50 Tokene EVM
Calitate și audiență medie : 100 Tokene EVM
Calitate și audiență ridicată : 200 Tokene EVM


Cum să aplicați  :- https://goo.gl/forms/x3SspUdPJRXPC0WX2

Link Spreadsheet (Blog/Video) :- https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_6Z-1XaHVHl9NzNhzaRMJ6AxdzXWB2X96E98r6uzyHY/edit?usp=sharing


18% din totalul recompensei (180 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania de semnătură

Reguli
• Numai utilizatorii BitcoinTalk activi vor putea participa. Acestea fiind spuse, va trebui să aveți deja cel puțîn 40 de postări BitcoinTalk.
• În timpul acestei campanii, va trebui să postați de cel puțîn 10 ori pe săptămână. Aceste posturi trebuie să fie pozitive.
• Vor fi luate în considerare numai postările de bună calitate, pe subiect și postări constructive. Mesajele trebuie să aibă cel puțîn o lungime de 100 de caractere.
• Token-urile vor fi oferite pe săptămână, dacă păstrați avatarul și semnătura. Veți primi bonusuri pentru postări constructive.
• Nu eliminați semnătura sau avatarul în mijlocul campaniei, veți fi descalificat dacă veți fi găsit vinovat de acest lucru. După terminarea campaniei, păstrați-vă semnătura până la publicarea numărului de postări finale, acordați timp pentru că această să fie calculate.
• "Full Member " și mai sus vor primi un bonus de 10% pentru utilizarea avatarului furnizatRecompense
newbie:            25 Tokene EVM pe săptămâna + 2.5 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar
Junior:              40 Tokene EVM pe săptămâna + 4 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar
Members :          60 Tokene EVM pe săptămâna + 6 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar
Full Members :     100 Tokene EVM pe săptămâna + 10 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar
Senior Members : 150 Tokene EVM pe săptămâna + 15 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar
Legendary/Hero:  200 Tokene EVM pe săptămâna + 20 Tokene EVM pe săptămâna pentru Avatar


Avatar semnătură


https://i.imgur.com/dkkccQd.jpg


https://i.imgur.com/peBLIwA.png

Cum să aplicați  :- https://goo.gl/forms/X26UfjBYC69yuKbc2

Link Spreadsheet (semnătură) Embarrassed https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TzPuyA_GnSOYC_J-0_jzolSe54B5u6-PA658saXNGmM/edit?usp=sharing


Design semnături

Hero/Legendary.Members

███████████████████████████
████████▀▀       ▀▀████████
█████▀               ▀█████
███▀     ▄▄████████▄   ▀███
██▀    ▄██████████▀██  ▀██
██    ▄███████████▌ ███▄ ██
██    ███████████▀  █▀█████
██    █ ▀██████▀   ██  ▀███
██▄   ██▄        ▄█▀    ▄██
███▄  ▀███▄▄▄▄▄██▀     ▄███
█████▄ ▀███▄▄▄       ▄█████
████████▄▄▀█████▄▄▄████████
███████████████████████████
.
.EVAREIUM.
››››██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.
..Register Now..

Code:
[center][table][tr][td][url=http://evareium.io][size=2pt][tt][color=#8BBAD7]███████████████████████████
████████▀▀       ▀▀████████
█████▀               ▀█████
███▀     ▄▄████████▄   ▀███
██▀    ▄██████████▀██[color=#D7D4D4]█[/color]  ▀██
██    ▄███████████▌ █[color=#D7D4D4]██▄[/color] ██
██    ███████████▀  █[color=#D7D4D4]▀███[/color]██
██    █ ▀██████▀   ██[color=#D7D4D4]  ▀█[/color]██
██▄   ██▄        ▄█▀    ▄██
███▄[color=#D7D4D4]  ▀█[/color]██▄▄▄▄▄██▀     ▄███
█████▄[color=#D7D4D4] ▀███▄▄▄[/color]       ▄█████
████████▄▄[color=#D7D4D4]▀█████▄[/color]▄▄████████
███████████████████████████[/size][/url][/td]
[td][size=1pt].[/size]
[url=http://evareium.io][font=arial black][size=21pt][glow=#8BBAD7,2,300][color=#8BBAD7].[color=#fff][font=arial][b]EVAREIUM[/font][/color].[/color][/glow][/size][/font][/url][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][center][url=http://www.facebook.com/Evareium-293401257819150/][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄████████▀    ▄
█████████    ▄▄██
██████████   ██████
████████        ███
████████▄▄   ▄▄████
█████████   █████
▀███████   ███▀
▀▀████   ▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]FACEBOOK[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td]
[td][size=19pt][b][color=#8EBEDA]››[/size][/td]
[td][center][url=http://twitter.com/Evareium_ITO][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄█████████████▄
███▀█████▀  ▀▀▀██
████   ▀▀      ████
████▄         █████
█████▄       ██████
██▄▀     ▄▄██████
▀█████████████▀
▀▀███████▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]TWITTER[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td]
[td][size=19pt][b][color=#8EBEDA]››[/size][/td]
[td][center][url=https://t.me/joinchat/GI8QjELv63b4TdB1fZQADA][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄█████████████▄
███████████▀▀████
███████▀▀▀    █████
███▀    ▄▀   ▄█████
█████▄▄█     ██████
██████ ▄█▄ ▄█████
▀█████████████▀
▀▀███████▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]TELEGRAM[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][size=2pt][color=#8EBEDA]██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██[/size][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][center][url=http://evareium.io][color=#8EBEDA][b][font=arial][size=12pt]ICO Live Now, 2018[/size][/font][/b][/url][/center][/td][td][/td][td][/td]
[td][color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[url=http://evareium.io][b][font=arial][size=20pt][glow=#8EBEDA,2,300][color=#8EBEDA]..[size=2pt][sup][size=13pt][color=#fff]Register Now[/color][/sup][/size]..[/color][/glow][/size][/font][/b][/url][/td][/tr][/table][/center]


Sr. Members

███████████████████████████
████████▀▀       ▀▀████████
█████▀               ▀█████
███▀     ▄▄████████▄   ▀███
██▀    ▄██████████▀██  ▀██
██    ▄███████████▌ ███▄ ██
██    ███████████▀  █▀█████
██    █ ▀██████▀   ██  ▀███
██▄   ██▄        ▄█▀    ▄██
███▄  ▀███▄▄▄▄▄██▀     ▄███
█████▄ ▀███▄▄▄       ▄█████
████████▄▄▀█████▄▄▄████████
███████████████████████████
.
EVAREIUM
››››██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[.
Register Now
]

Code:
[center][table][tr][td][url=http://evareium.io][size=2pt][tt][color=#8BBAD7]███████████████████████████
████████▀▀       ▀▀████████
█████▀               ▀█████
███▀     ▄▄████████▄   ▀███
██▀    ▄██████████▀██[color=#D7D4D4]█[/color]  ▀██
██    ▄███████████▌ █[color=#D7D4D4]██▄[/color] ██
██    ███████████▀  █[color=#D7D4D4]▀███[/color]██
██    █ ▀██████▀   ██[color=#D7D4D4]  ▀█[/color]██
██▄   ██▄        ▄█▀    ▄██
███▄[color=#D7D4D4]  ▀█[/color]██▄▄▄▄▄██▀     ▄███
█████▄[color=#D7D4D4] ▀███▄▄▄[/color]       ▄█████
████████▄▄[color=#D7D4D4]▀█████▄[/color]▄▄████████
███████████████████████████[/size][/url][/td]
[td][size=1pt].[/size]
[url=http://evareium.io][font=arial black][size=23pt][color=#8BBAD7][color=#8BBAD7][font=arial][b]EVAREIUM[/font][/color][/size][/font][/url][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][center][url=http://www.facebook.com/Evareium-293401257819150/][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄████████▀    ▄
█████████    ▄▄██
██████████   ██████
████████        ███
████████▄▄   ▄▄████
█████████   █████
▀███████   ███▀
▀▀████   ▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]FACEBOOK[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td]
[td][size=19pt][b][color=#8EBEDA]››[/size][/td]
[td][center][url=http://twitter.com/Evareium_ITO][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄█████████████▄
███▀█████▀  ▀▀▀██
████   ▀▀      ████
████▄         █████
█████▄       ██████
██▄▀     ▄▄██████
▀█████████████▀
▀▀███████▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]TWITTER[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td]
[td][size=19pt][b][color=#8EBEDA]››[/size][/td]
[td][center][url=http://https://t.me/joinchat/GI8QjELv63b4TdB1fZQADA][color=#F59B75][size=2pt][tt]▄▄███████▄▄
▄█████████████▄
███████████▀▀████
███████▀▀▀    █████
███▀    ▄▀   ▄█████
█████▄▄█     ██████
██████ ▄█▄ ▄█████
▀█████████████▀
▀▀███████▀▀[/size]
[color=transparent][size=2pt].[/size][/color]
[size=6pt][font=tahoma][b][color=#8EBEDA]TELEGRAM[/b][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][size=2pt][color=#8EBEDA]██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██[/size][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[td][center][url=http://evareium.io][color=#8EBEDA][b][font=arial][size=12pt]ICO Live Now, 2018[/size][/font][/b][/url][/center][/td][td][/td][td][/td]
[td][size=21pt][color=#8EBEDA][[/size][/td]
[td][color=transparent][size=5pt].[/size][/color]
[url=http://evareium.io][b][font=arial][size=13pt][color=#8EBEDA]Register Now[/color][/size][/font][/b][/url][/td]
[td][size=21pt][color=#8EBEDA]][/size][/td][/tr][/table][/center]


Full Members


Code:
[center][url=http://evareium.io/][color=#73c2ef][b][font=Arial][color=#73c2ef]EVAREIUM[/font][/b][/color] [color=#8b9eaf]║[/color] [b][font=Arial][color=#73c2ef]THE FUTURE OF REAL ESTATE INVESTMENT [/color][/font][/b] [color=#8b9eaf]║[/color] [color=#73c2ef][b][font=Arial][color=#73c2ef]EVAREIUM[/font][/b][/color]
[b][font=Arial][color=#5b7083]ASSET-BACKED[color=#73c2ef]▬[/color]SECURE[color=#73c2ef]▬[/color]ULTRA CONVENIENT[/color][/font][/b][/url]
[url=https://t.me/joinchat/GI8QjELv63b4TdB1fZQADA][b][font=Arial][color=#8b9eaf]TELEGRAM[/color][/font][/b][/url] [color=#73c2ef]▬[/color] [url=https://www.facebook.com/Evareium-293401257819150/][b][font=Arial][color=#8b9eaf]FACEBOOK[/color][/font][/b][/url] [color=#8b9eaf]❰[/color] [url=http://evareium.io/][color=#73c2ef][b][font=Arial]ICO Live Now[/font][/b][/color][/url] [color=#8b9eaf]❱[/color] [url=https://twitter.com/Evareium_ITO][b][font=Arial][color=#8b9eaf]TWITTER[/color][/font][/b][/url] [color=#73c2ef]▬[/color] [url=https://blog.evareium.io/][b][font=Arial][color=#8b9eaf]Medium[/color][/font][/b][/url][/center]

Members

EvareiumTHE FUTURE OF REAL ESTATE INVESTMENTEVAREIUM
ASSET-BACKEDSECUREULTRA CONVENIENT
TELEGRAMMEDIUM
❰ ICO Live Now ❱ TWITTERFACEBOOK


Code:
[center][url=http://evareium.io/]Evareium[/url] ║ [url=http://evareium.io/]THE FUTURE OF REAL ESTATE INVESTMENT[/url] ║ [url=http://evareium.io/]EVAREIUM[/url]
ASSET-BACKED[url=http://evareium.io/]▬[/url]SECURE[url=http://evareium.io/]▬[/url]ULTRA CONVENIENT
[url=https://t.me/joinchat/GI8QjELv63b4TdB1fZQADA]TELEGRAM[/url] ▬ [url=https://blog.evareium.io/]MEDIUM[/url][/center] ❰ ICO Live Now ❱ [url=https://twitter.com/Evareium_ITO]TWITTER[/url] ▬ [url=https://www.facebook.com/Evareium-293401257819150/]FACEBOOK[/url]

Jr. Members

Code:
[center]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://evareium.io/]EVAREIUM[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
THE FUTURE OF REAL ESTATE INVESTMENT[/center]

Newbie

Code:
Evareium.io ║ REAL ESTATE INVESTMENT OF THE FUTURE10% din totalul recompensei (100 000 Tokene EVM) vor fi rezervate pentru Campania sugestii pentru proiect  

Cum sa participi:
• Suntem deschisi să primim sugestiile publicului despre modul în care putem îmbunătăți proiectul. Amintiți-vă că sugestiile realizabile vor fi acceptate, ideile prost formulate vor fi ignorate.
•Lăsați sugestiile dumneavoastră aici : HERE


Token-urile vor fi determinate la primirea și acceptarea sugestiei.
IMPORTANT:
Fondatorii și managerii de campanii au dreptul de a modifică regulile, adaugă reguli sau a te resping din campanie.
 
 
 *** Orice problemă legate de recompense sau orice întrebare poate fi adresată aici https://t.me/rabi85 sau să postați problema aici, pentru a putea rezolva această problema.

3  Local / Anunturi Monede Alternative / [ANN][ICO] Evareium - Tokenizarea & Digitalizarea investițiilor imobiliare on: March 11, 2018, 11:21:35 PM
 
Bine ați venit la ITO Evareium

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datele și orele de lansare oficială
 
ICO Status:
ITO live acum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lansare Primul ITO
Token-urile de vânzare: 30.000.000 numai în această versiune
Data de începere: 1 martie 2018
Data finalizării: 5 aprilie 2018
Prețul: Inițial 0,85 USD pentru 1 token EVM (reflectând o reducere de 15% față de valoarea nominală a 1 USD), modificându-se cu 1,25 puncte procentuale la fiecare  7 zile până la 10% în cele din urmă în săptămâna 5 incheiandu-se.

Credite BONUS pentru EVT:

-50% de la 1 la 7 martie
-45% între 8 și 14 martie
-40% între 15 și 22 martie
-35% între 23 și 29 martie
-30% de la 30 martie la 5 aprilie
Token-uri emise: la câteva zile după verificarea standard KYC / AML (în portofelul platformei)

Lansarea celui de al doilea ITO
Token-uri de vânzare: NELIMITAT   
Data de începere: 6 aprilie 2018
Data finalizării: 30 aprilie ( și prelungire  la discreția emitentului )
Prețul de licitație: 1 US $ pe token EVM
Creditele BONUS pentru EVT
-30% între 6 și 12 aprilie
-25% între 13 și 19 aprilie
-15% începând cu 19 aprilie până la sfârșitul perioadei ITO (prelungită în funcție de necesități)
Emiterea token-elor: la câteva zile după verificarea standard KYC / AML


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
De ce să alegi platforma Evareium

Evareium oferă posibilitatea de a investi într-o platformă de investiții imobiliare cu capital privat tocmai cu mandat de a investi în mod constant în proiecte puternice - oferind astfel un puternic potențial din toate achizițiile și ieșirile realizate și gestionate de echipa Evareium în permanență. Planul este acela de a viza numai cele mai profitabile achiziții de bunuri imobiliare în afara pieței și de pe piață, cu o creștere ridicată a capitalului și o investiție puternică, care aduce beneficii fundamentale, oferind posibilitatea lichidității instantanee prin intermediul schimbului tokenizat de tip blockchain.


Descrierea proiectului Evareium
Prima platformă privată de investiții imobiliare care încorporează un schimb de tokene. O platformă de investiții gestionată în proporție de 100% și susținută  în beneficiul investitorilor înșiși - oferind scalabilitate din partea unor active continue dobândite și eliminate într-un model ecosistemic ciclic.

Cronologie si parcurs


Echipa


Motivația din spatele acestui proiect

După ce ne-am alăturat în parteneriat cu principalii experți în blockchain, am creat 150.000.000 de Tokene EVM, cu scopul de a ridica cel puțin 90 milioane USD din capitalul propriu pentru a investi în active și proiecte imobiliare selectate și convingătoare din Dubai / EAU și din alte părți , investiția anuală fiind amortizată.

Link-uri ajutătoare :

Detalii despre ICO si detalii despre token:

Moneda acceptata: BTC, ETH   
Standard token: Ethereum ERC 20

Cum vor fi distribuite token-urile

Segmentare:
Oferta pre-initială ("ITO"), emisă la 30% discount din 30.000.000 EVM apoi  emisă la 15% reducere din valoarea nominală pană la 110.000.000 EVM (token-urile nevândute sunt distruse)

Fondatorii EVM:
Fondatorii vor pune la dispoziție incă 10.000.000 EVM, dintre care 25% vor fi blocați în vanzări timp de 5 ani pentru a alinia interesul de creare a valorii cu investitorii.
   Stimulent:
Primii investitori EVM primesc reducerile de mai sus și alte privilegii în curs de desfăsurare ca parteneri preferatiali, cum ar fi oportunitătile de coinvestitie a activelor și vor fi primii notificați în emisiunea suplimentară de tokene la rate preferențiale și cel mai important pentru anul 2018, emiterea gratuită a tokenelor bonus pentru portofelul Evateium Blockchain Utility Token ("EVT"). Investitorii de succes din EVM ITO vor primi, de asemenea, imediat credite gratuite către EVT-următorul token Evareium planifică lansarea  curând în 2018-consultați secțiunea Roadmap pentru cronologiea proiectului.Investitorii EVM care își păstrează tokenele EVM în portofelele originale vor beneficia de jetoanele EVT lansate și emise în 2018. Sumă bonusurilor EVT primite va fi mai mare, depinzând cât de devreme un investitor se înscrie în procesul EVM ITO.

4  Local / Română (Romanian) / Bounty translation - Sfaturi pentru incepatori ! on: March 08, 2018, 08:40:29 PM
Salutare

Dupa ce mi-am pierdut timpul cu airdrop-uri inutile,din 30 primind de la maxim 4 Coin-uri,am zis sa ma focusez pe ceva mai complicat si mai productiv.
Asadar am fost acceptat pentru a traduce un ANN&Bounty thread neavand experienta si "previous work" ca dovada.
Am vazut ca avem ceva oameni printre noi specializati pe asa ceva, unul din ei chiar mi-a dat un sfat amical ieri fara sa i-l cer .
Acum va rog ,daca sunteti amabili , sa mi/ne impartasiti cateva tips&tricks legat de acest bounty. Ce trebuie sa facem (mandatory) si ce sa nu facem , ca traducerile sa fie acceptate si rasplatite.

Va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat !


P.S : Daca mai sunt oameni dornici sa afle acest gen de informatii , maine voi face un research mai aprofundat pe Steemit/Reddit/medium/BTC si am sa fac un thread.
5  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Bounty campaings recommendations ! on: March 07, 2018, 06:58:55 PM
Hello guys ,

In your opinion , at the time we speak , what bounty campaign would you recommend ( serious project and trusty ) ?

I`ve made a research on my own also, but i would like to hear your opinion .

To be started for maximum 2 weeks ago .
6  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Refereum biggest telegram group ! Trusty airdrop ! on: March 02, 2018, 10:23:18 PM
Hello,

I want to inform you that are still 5 days until the season 2 airdrop of Refereum project.
I accidentally joined it , didn`t think they are so serious but in time i found out that they are very serious and they have a huge succes and progress.
It`s related to gaming community and twitch also and their telegram group has reached 100k.
I also received 1000 RFR on the first airdrop season , and now they just launched RFR on a big exchange.

So if you wouldl like join the telegram group in order to maintain it as the biggest on !

Telegram
7  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Bitcointalk Rank System on: February 26, 2018, 09:17:47 PM
Hello,

Can i find someone so kind to explain how ranking works ? There are some fixed number of posts / time for registration / weeks for each rank ?

I just found some posts very old regarding this subject.

Thank you in advance.
8  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Best actual bounty campaign in your Opinion !! on: January 23, 2018, 04:21:08 PM
Hello guys,

I would like to find from you which is the best bounty campaign running at the time we speak or upcoming ?
9  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / SuchAPP Aidrop #goodenough on: January 21, 2018, 06:20:47 PM
Hello guys,

It may happen that i find a very good airdrop/bounty program , by just compliting some simple tasks. Like on twitter facebook insta and etc. Writing a text .. and you can acquaire some stakes. Each stake=a large number of coins. If you hit 1000 stakes you`ll get an aditional 1000. This is about SuchhApp program ,with a very good team behind and a good whitepaper. I just looked at their webinar and it hyped me.

http://vy.tc/eaWNl30 Can join it here.
https://www.suchapp.io/ and here you can look for infos.
10  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Earn free Viberate coins / Airdrop / Easy free money on: January 16, 2018, 11:17:36 AM
There are 5000 VIBs daily distributed among users that actively contribute to the database, expand the user base and promote our services. Tokens are added to your profile in 48 hours. The number of VIBs you receive depend on the number of users who contribute to Viberate platform on a defined day.
  
This is what we reward

SOCIAL

Facebook mentions of @ViberateOFC

Twitter mentions of @Viberate_com

ANY LINKS SHARED FROM OUR

Service:
www.viberate.com

Investor site:
www.viberate.io

Facebook page:
www.facebook.com/viberateOFC/

Facebook group:
www.facebook.com/groups/Viberate.VIB.token/

Twitter page
www.twitter.com/Viberate_com


Just be active on their website and you`ll earn your coins.
Then you can trade them everywhere you want.
Pages: [1]
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!