Bitcoin Forum
September 16, 2021, 04:59:44 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
1  Economy / Services / Re: [OPEN] 500play.com Signature Campaign | Full Member+ ~ Up to $70/Week on: September 14, 2021, 05:53:52 AM
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=981303
Current Amount of posts (including this one): 941
500play.com Account id (found on your profile) for payouts: 61401cb489e471150882f658
EARNED merit in the last 120 days: 7
2  Economy / Services / Re: [OPEN] 500play.com Signature Campaign | Full Member+ ~ Up to $70/Week on: September 14, 2021, 04:12:46 AM
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=981303
Current Amount of posts (including this one): 940
500play.com Account id (found on your profile) for payouts: 61401cb489e471150882f658
EARNED merit in the last 120 days: 7
3  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [LOG] List Rank Up Member Indonesia (Member - Legendary) on: September 04, 2021, 11:14:30 PM
Kalau nggak salah @AakZaki dulu pernah apply jadi Merit source ya.
Gimana hasilnya?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5231887.msg54004350#msg54004350
Lihat riwayat pengiriman merit dalam 120 hari terakhir. Biasanya kalau sudah menjadi merit source jumlah merit yang dikirim dalam 120 hari terakhir pasti sudah banyak. Saya tidak melihat satupun merit dikirimkan selama iru oleh pengguna terkait. Saya juga ingin mengucapkan selamat atas kenaikan rank skarais dan juga Rengga Jati.
4  Economy / Gambling discussion / Re: Italian League Prediction Thread (Serie A) on: September 03, 2021, 03:55:29 PM
This time Juvetus and Inter Milan will be very different, they always try with the points they get when UCL is left it will focus on the main league.
Juventus is a strong team even though this season they are no longer reinforced by Ronaldo. There is no doubt to say that Juventus will bounce back soon after their previous two poor results. It's still very quick to say that they are a weak team because the league is still very long. UCL and Serie A should be the two competitions they focus on, despite bad results in Serie A but Juventus can still win UCL matches in my opinion.
5  Other / Meta / Re: I found a strange happening on this thread on: August 31, 2021, 07:13:12 PM
https://bitcointalk.org/index.php?topic=686701.0

I was scrolling through this thread when I looked at the merit values of some of the people posting. About %85 of the people who posted on this thread have a uniform amount of merits. Like 100, 250, 1000, 1250, etc. They also seemed to leave the forum right after getting their uniform amount of merits. Anyone have an explanation?
The airdrop merit that each rank get are all different. If I'm not mistaken, the number of activity and ranking they achieve when the merit system is implemented will determine the number of merit airdrop they get. See the arrangement below.

Brand New = 0 merit airdrop
Newbie = 0 merit aidrop
Junior Member = 0 merit airdrop
Member = 10 merit airdrop
Full Member = 100 merit airdrop
Senior Member = 250 merit airdrop
Hero Member = 500 merit airdrop
Legendary = 1000 merit airdrop

My rank when the merit system was implemented in 2018 was senior member because my activity was sufficient and I got 250 merit airdrop. So nothing strange in my opinion.
6  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: What do you think about Sushiswap ? on: August 19, 2021, 03:46:24 PM
Any small to large investors have invested in sushi in the hope of getting big returns.  Sushi but in the middle is waiting to get a return for the dump.  I have also invested in waiting for some amount of pumps which I have invested in the hope of recovering some and making some profit.

I don't think it's a serious issue, just by looking at the past history, we know the uncertainty of sushiswap is high despite the fact it is listed on top trades like Binance. Everyone knows how hard it is to be recorded there until the defi publicity increases.

I would argue that it is too unsafe to even consider investing in such a venture. Overall, what is the real explanation? I think I'm leaning more towards or the acropolis on the more potential post possibilities. As mentioned by sushi. This is a sign for farming not to invest.
7  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Why FOMO when a coin is pumping on: August 19, 2021, 03:39:35 PM
I always wonder why a lot of people fomo to buy a coin or token after the price has pumped. In this present bull run I've seen a lot of people FOMO and buy cryptos at a really high price and they quickly dump when they witness drawdowns.
Isn't that just hustling backwards?? Its almost like they are trying to loose money on purpose.
So i wonder why they FOMO to buy in the first place
They are scared of missing out on the pumps that is happening and they want to get some profits too, normally people are not fond of buying the dips, about 70% of the investors normally come in when they see the coins pumping hard, they don't wanna buy the dips cause they feel the coin might keep falling down rather they prefer to buy during pumps because they believe it will continue going up, its natural people just prefer to fomo rather than buy at low prices.

most of them just want to make a faster profit under any circumstances. Usually they buy when they see the tokens have started to be pumped because they are afraid of missing the train so that they can have a small profit in their current condition. they will sell immediately when pumping up.
8  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [Diskusi] Analisa Teknikal Bitcoin buat day trader on: July 28, 2021, 03:12:57 PM
Beberapa analisa yang saya temui di board luar juga tampaknya meyakini akan keberhasilan harga akan menembus resisten $41K walaupun saat ini butuh beberapa dorongan lain untuk membuat harganya tumbuh. 38K adalah support yang tampaknya akan bertahan untuk beberapa waktu kedepan, tapi jika skenarionya berbeda maka bisa jadi $35K akan jadi support terbawahnya akhir bulan ini.
9  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: MEMAKNAI COIN/TOKEN DI ALAM YANG NYATA on: July 26, 2021, 01:54:52 PM
Terimakasih gan sudah mengingatkan, jika memang ini dianggap pelanggaran sebaiknya saya ikuti saran anda, untuk menjaga kestabilan agar tidak terjadi pelanggaran, jika pun saya memiliki referensi, namun sifatnya berbahaya, maka sebaiknya saya indahkan saran anda
Percuma saja agan memindahkan thread kalau memang posting diatas agan ambil dari situs web lainnya yang agan modifikasi maka itu masih akan dinamakan plagiat. Jadi jika agan memiliki referensi mungkin bisa langsung tambahkan di akhir thread. Jadi intinya thread dipindahkan + referensi, itu saja gan.

Btw, coba perbaiki lagi quote nya biar tampak benar.
10  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: MEMAKNAI COIN/TOKEN DI ALAM YANG NYATA on: July 26, 2021, 01:30:24 PM
Yang pertama, saya hanya ingin menyarankan jika thread ini erat kaitannya dengan altcoin maka pertimbangkan untuk move ke bidang altcoin karena berdasarkan aturan itu akan melanggar akibat berada bukan pada tempatnya. Kedua, jika agan memiliki referensi juga silahkan untuk disisipkan di akhir thread supaya posting agan tidak masuk kategori plagriarism.

Quote
Saat itu saya melihatnya dengan kesan lucu dan nyeleneh.
Karena kebanyakan orang awam akan menganggap itu adalah sesuatu yang tidak masuk akal. Bagaimana suatu barang diperdagangkan dengan harga yang cukup tinggi tetapi tidak ada bentuk fisiknya. Jelas bahwa perkembangan teknologi bagi sebagian besar rakyat Indonesia masih sangat kurang apalagi jika agan tinggal di pelosok pedesaan. Mereka bahkan akan menganggap apa yang agan lakukan adalah sesuatu yang diluar nalarnya alias gila.

Quote
Dalam banyak kisah, coin/token sering menunjukkan sikap yang tidak ramah dengan orang, mereka lebih cenderung tidak setia dan selalu berubah-ubah pada pasar market (Harga).
Fluktuasi adalah hal yang wajar dan akan selalu ada untuk pasar crypto. Jadi tidak benar ungkapannya menjadi tidak ramah karena perubahan harga setiap saat. Jika agan ingin berinvestasi pada coinstable juga boleh seperti uSDT, itu mungkin akan lebih dianggap ramah karena harganya stabil dan jarang merugikan trader, namun resikonya tetap.
11  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [Bounty] Xircus 🚀 $100k worth of Coins 🚀 1 Month Period on: July 26, 2021, 09:57:31 AM
Bitcointalk username: MonaLeeTracy
Bitcointalk link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=981303
Rank: Sr. Member
Current Post count: 1125
ETH (BEP20 - BSC - Binance Smart chain) address: 0x1845C895Eed3997169c49CAa70677ADe1181591C
12  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: coin / token asal Indonesia on: May 10, 2021, 11:05:24 AM
Kebanyakan token dari indonesia bisa di bilang gagal. sampai sekarang tidak ada kejelasan. tidak lagi terdengar update. Padahal saat Launchpad dahulu sukses dengan dana yang besar. Seperti. VEX.PLAYGAME.HARA. Semuanya menurut saya termasuk shit token. Ratusan milyar dahulu total pendanaan yang sukses tapi sekarang ? tidak ada update. Semoga di tahun 2021 ini TKO bisa menjadi salah satu token yang sukses dengan adanya Binance sebagai dukungan
13  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ DISKUSI ] Menurut Kalian Seperti Apa Sih ICO Yang Bagus dan Terpercaya? on: May 09, 2021, 03:13:35 AM
Duh 2021 masih bahas ICO aja
jangan di bikin pusing lah atau kebanyakan analisis (beli juga belum tentu) :v
cari proyek yang benar2 memiliki product dan nilai jual, proyek gaming salah satu pilihan yang bagus
coba cek sini
BTW ICO masih ada yang bagus om. salah satu yang bagus saat tahap ICO di COINLIST. Rata rata project besar dan sukses awalnya ICO disitu hehehe.
namun syarat untuk bisa mengikuti juga terbatas. tidak semua orang bisa ikut .
14  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO][IEO] MY IDENTITY COIN 🚀 IMMEDIATE LIQUIDITY🚀 NO LOCK-IN PERIOD on: May 08, 2021, 05:24:06 PM
Masih banyak yang belum edit untuk update Email. sekedar mengingatkan karena saya lihat kemarin ada banyak yang join dari indonesia untuk bisa segera edit auth saat post sama isi formnya ... sebelum batas waktu yang di tentukan
15  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Will Altcoins replace Bitcoin?!?!? on: May 06, 2021, 02:11:11 AM
Altcoins will not replace bitcoins whether they are new or old altcoins. like many opinions that say that ethereum will replace bitcoin is wrong because until now bitcoin is still the preferred investment for many people. Blockchain technology was originally introduced by bitcoin and if there is a new altcoin, of course it will be a new innovation and bitcoin will certainly be abandoned.
16  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Will TRX go to new ATH on: May 05, 2021, 01:34:31 PM
we still haven't seen TRX have a fantastic rise this year. In terms of platform, it has actually been running, but there is still not much interest from people with the TRX platform and currently interest from BNB is quite high. Justin Sun himself has done many promotions and also provided an overview of this project. most likely the momentum pump from TRX is not current
17  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Why FOMO when a coin is pumping on: May 05, 2021, 02:09:04 AM
Fomo's goal is to raise prices. people when the market is bullish and it goes up when it will be more money to be able to raise prices. like now the doge coin which has been in the form of many people and also in the media plays a big role in the news which makes the price of Dogecoin increase as it is today. when there is fomo you have to be careful because this could be a trap if you are late to buy the market will go down quickly
18  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: ETH and BSC on: May 04, 2021, 04:11:06 PM
4 Today transactions on the ERC-20 network have decreased quite drastically. However, due to high market voting and dense transactions today, I did check that it has increased.
For the use case itself, BNB has made cheaper transactions an attraction for people to continue investing in BNB. In terms of fees, it is much lower . but in BSC there are so many shittoken nowadays
19  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Thoughts on SafeMoon? on: May 04, 2021, 06:56:24 AM
A risky investment. too much hype was created to be able to submit SafeMoon in such a short time. Trading like this is better avoided if you don't want to get much bigger losses.
because in a short time the decline and increase that occurs can increase and decrease significantly. now there are so many tokens with the same concept as SafeMoon.if you are ready to risk it is certainly not a problem
20  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Tokocrypto launch toko token on: May 03, 2021, 11:30:14 AM
Selamat buat holder TKO. Hari ini menembus level ATH baru di harga 66,000 IDR. Fantastis emang kenaikan yang terjadi dari TKO dalam waktu singkat .
BTW untuk yang ikut Event TKO bulan ini kabarnya akan distri kembali. di tambah harga sekarang profitnya maksimal  Cheesy
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!