Bitcoin Forum
February 28, 2017, 05:51:38 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining from a dedicated server?  (Read 1500 times)
Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
May 26, 2011, 08:13:06 PM
 #1

I have a dedicated leased server that I run a few sites on.  Can I use it to mine, and if so, can someone point me in the right direction on how to set things up?

Mousepotato
1488261098
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488261098

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488261098
Reply with quote  #2

1488261098
Report to moderator
1488261098
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488261098

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488261098
Reply with quote  #2

1488261098
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488261098
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488261098

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488261098
Reply with quote  #2

1488261098
Report to moderator
1488261098
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488261098

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488261098
Reply with quote  #2

1488261098
Report to moderator
alexdrans
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
May 26, 2011, 08:19:26 PM
 #2

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946



View Profile
May 26, 2011, 09:40:00 PM
 #3

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
this only works if your server has a graphics card. if you're going to mine with the CPU, don't bother, because it generates very little bitcoins.

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
May 26, 2011, 09:59:31 PM
 #4

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
this only works if your server has a graphics card. if you're going to mine with the CPU, don't bother, because it generates very little bitcoins.
Well, I figure I could run it in conjunction with my efforts at home.  It's free CPU bandwidth I'd still be paying for anyway.  Costs me nothing extra to run it Smiley

Mousepotato
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!