Bitcoin Forum
November 22, 2017, 06:22:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining from a dedicated server?  (Read 1551 times)
Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
May 26, 2011, 08:13:06 PM
 #1

I have a dedicated leased server that I run a few sites on.  Can I use it to mine, and if so, can someone point me in the right direction on how to set things up?

Mousepotato
1511331772
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511331772

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511331772
Reply with quote  #2

1511331772
Report to moderator
1511331772
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511331772

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511331772
Reply with quote  #2

1511331772
Report to moderator
Even if you use Bitcoin through Tor, the way transactions are handled by the network makes anonymity difficult to achieve. Do not expect your transactions to be anonymous unless you really know what you're doing.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511331772
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511331772

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511331772
Reply with quote  #2

1511331772
Report to moderator
1511331772
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511331772

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511331772
Reply with quote  #2

1511331772
Report to moderator
1511331772
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511331772

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511331772
Reply with quote  #2

1511331772
Report to moderator
alexdrans
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 26, 2011, 08:19:26 PM
 #2

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030



View Profile
May 26, 2011, 09:40:00 PM
 #3

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
this only works if your server has a graphics card. if you're going to mine with the CPU, don't bother, because it generates very little bitcoins.

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
May 26, 2011, 09:59:31 PM
 #4

Yes you could use it to mine. Just SSH into it (I assume it's running Linux) and set up like normal from there.
this only works if your server has a graphics card. if you're going to mine with the CPU, don't bother, because it generates very little bitcoins.
Well, I figure I could run it in conjunction with my efforts at home.  It's free CPU bandwidth I'd still be paying for anyway.  Costs me nothing extra to run it Smiley

Mousepotato
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!