Bitcoin Forum
August 18, 2017, 08:13:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 »
  Print  
Author Topic: [DOWN] Bitlc.net - P2SH, No invalid blocks, Custom payouts, EU, 0% fee, LP  (Read 177013 times)
BombaUcigasa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442



View Profile
June 12, 2011, 04:34:07 PM
 #421

Update on the stale rate issue: found 1 in 436 shares. It always happens in the first few minutes after I start the miner too...
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503087204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503087204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503087204
Reply with quote  #2

1503087204
Report to moderator
1503087204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503087204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503087204
Reply with quote  #2

1503087204
Report to moderator
1503087204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503087204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503087204
Reply with quote  #2

1503087204
Report to moderator
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 12, 2011, 05:22:17 PM
 #422

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 12, 2011, 06:31:14 PM
 #423

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.

Still getting 8.5% rejected

edit: Just turned off fastloop, currently have 13 accepted and 0 rejected while still getting 89mh/s. Will let it run for a while like this.

annnnnd same issue. 11% rejected as of now.
Jine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 405


View Profile
June 12, 2011, 07:24:41 PM
 #424

Check if it's better now
I made some changes...

Previous founder of Bit LC Inc. | I've always loved the idea of bitcoin.
darkpandora
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
June 12, 2011, 07:25:21 PM
 #425

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.

Still getting 8.5% rejected

edit: Just turned off fastloop, currently have 13 accepted and 0 rejected while still getting 89mh/s. Will let it run for a while like this.

annnnnd same issue. 11% rejected as of now.

i have 2 video cards, 6990 and 4870x2. on the 6990 i get 1% rejected and on the 4870x2 i get 90% rejected.
what am i doing wrong?
im starting the 6990 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=0 VECTORS AGGRESSION=13 WORKSIZE=128 BFI_INT FASTLOOP=false


and i start the 4870x2 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=2 AGGRESSION=13 WORKSIZE=256


please help:)
thanks.

K U R D I  S T A N
K U R D I S T A N
K U R D I S T A N
Slasklitta
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53



View Profile
June 12, 2011, 08:10:36 PM
 #426

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.

Still getting 8.5% rejected

edit: Just turned off fastloop, currently have 13 accepted and 0 rejected while still getting 89mh/s. Will let it run for a while like this.

annnnnd same issue. 11% rejected as of now.

i have 2 video cards, 6990 and 4870x2. on the 6990 i get 1% rejected and on the 4870x2 i get 90% rejected.
what am i doing wrong?
im starting the 6990 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=0 VECTORS AGGRESSION=13 WORKSIZE=128 BFI_INT FASTLOOP=false


and i start the 4870x2 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=2 AGGRESSION=13 WORKSIZE=256


please help:)
thanks.
Wrong thread!

-

As you may have noticed, Bitcoins.lc is down. The pool however, IS NOT! So don't freak out and switch pool. Everything is juuust fine Wink

http://twitter.com/#!/BitcoinsLC
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 12, 2011, 08:28:59 PM
 #427

Check if it's better now
I made some changes...

7.94% rejected since you posted
darkpandora
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
June 12, 2011, 08:32:01 PM
 #428

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.

Still getting 8.5% rejected

edit: Just turned off fastloop, currently have 13 accepted and 0 rejected while still getting 89mh/s. Will let it run for a while like this.

annnnnd same issue. 11% rejected as of now.

i have 2 video cards, 6990 and 4870x2. on the 6990 i get 1% rejected and on the 4870x2 i get 90% rejected.
what am i doing wrong?
im starting the 6990 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=0 VECTORS AGGRESSION=13 WORKSIZE=128 BFI_INT FASTLOOP=false


and i start the 4870x2 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=2 AGGRESSION=13 WORKSIZE=256


please help:)
thanks.
Wrong thread!

-

As you may have noticed, Bitcoins.lc is down. The pool however, IS NOT! So don't freak out and switch pool. Everything is juuust fine Wink

http://twitter.com/#!/BitcoinsLC

why wrong thread? people are reporting on this thread that they are getting to many rejection.
im still mining on this pool and have checked their twitter.

K U R D I  S T A N
K U R D I S T A N
K U R D I S T A N
Modoki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
June 12, 2011, 09:11:37 PM
 #429

Ehm, are you sure the shares are recorded still? I don't want to waste all my mining power if I dont see any btc.
Also, do you know more about the DDoS now and has it fully stopped?
Greets, M
Jine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 405


View Profile
June 12, 2011, 09:20:05 PM
 #430

I'm positive. 110% sure.

NO shares we're lost as the main target was the website.
We have taken actions make sure that the attack doesn't affect the site or the pool. (See our twitter)

Now back to work, bye Smiley

--
Regards, Jim

Previous founder of Bit LC Inc. | I've always loved the idea of bitcoin.
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 12, 2011, 09:37:17 PM
 #431

Sooo is the payout going to be stopped until further notice or how is this working?

last I checked, I was getting a huge % of rejection - 20-40%

edit: since then it's not been that bad. I bumped aggression up from 9 to 10 and got a 2% rejection rate. I'm going to try it with aggression 12 right now to see if it'll be even lower.

edit 2: Aggression 12 = 29 accepted and 0 rejected. So far so good. I just didn't think the aggression would change the rejection rate.

edit 3: And it's back up to 10% rejected.
Oldminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022



View Profile
June 13, 2011, 12:20:05 AM
 #432

Ok, call me blind but I've had to reinstall windows and need to setup my miner again, but for the life of me I cant find your miner config settings anywhere on your site? As a suggestion, perhaps you could put the host and port number etc under where we get our worker settings?

If you like my post please feel free to give me some positive rep https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=18639
Tip me BTC: 1FBmoYijXVizfYk25CpiN8Eds9J6YiRDaX
muyoso
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
June 13, 2011, 12:22:15 AM
 #433

Ok, call me blind but I've had to reinstall windows and need to setup my miner again, but for the life of me I cant find your miner config settings anywhere on your site? As a suggestion, perhaps you could put the host and port number etc under where we get our worker settings?

http://bitcoins.wikispaces.com/FAQ

Towards the bottom.

I drink it up!
darkpandora
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
June 13, 2011, 01:02:22 AM
 #434

Well I had 1.4 and 1.48 in the same folder compressed so I decompressed 1.48 to make sure that's the one it was running
I'm pretty sure I'm running 1.48 though.

I'm in Canada

edit: So far I'm running at 100% but only started it a few minutes ago.

On another note, my 4870 is running at 85-86mh/s stable.


edit2: after making sure I have 1.48, I'm still getting about 4-5%

edit3: After a bit more tweeking, I now have my 4870 up to 88-89mh/s. Sweeeeeeet

So, after doing that, my rejected is up to 23%.

All I did was turn on phatk. I had fastloop on before too when I was getting 4%. I've since turned both off and I'll look into both to see what exactly they do. Ah being a nub.

Fastloop: the fast loop argument for Phoenix. Can possibly increase mining speed if enabled.
phatk: uses the phatk kernel, optimization for HD58xx series only I think? You MUST have phatk already inside the kernels folder.



I took out all flags (bfi_int vectors worksize=128) and now mh/s is back up to 89. Before taking out those flags I was at 85mh/s with 10% rejected.

Still getting 8.5% rejected

edit: Just turned off fastloop, currently have 13 accepted and 0 rejected while still getting 89mh/s. Will let it run for a while like this.

annnnnd same issue. 11% rejected as of now.

i have 2 video cards, 6990 and 4870x2. on the 6990 i get 1% rejected and on the 4870x2 i get 90% rejected.
what am i doing wrong?
im starting the 6990 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=0 VECTORS AGGRESSION=13 WORKSIZE=128 BFI_INT FASTLOOP=false


and i start the 4870x2 with this:

./phoenix.py -u http://XXXX:XXXX@bitcoins.lc:8080/ -k poclbm Device=2 AGGRESSION=13 WORKSIZE=256


please help:)
thanks.

ok so im still mining in this pool with my 6990 at 750 Mhash/s with 1% rejection.
BUT, on my 4870x2 i changed pool to btcguild and i got 0 (zero) rejection.

is something wrong with this pool? this pool dont accept or dont work well with cards (4870x2) that give low Mhash/s? why does my 6990 get 1% rejection while my 4870x2 get 95% on this pool?

i like this pool and i want to use one pool instead of tow pools.

K U R D I  S T A N
K U R D I S T A N
K U R D I S T A N
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 13, 2011, 01:12:11 AM
 #435

Ok, call me blind but I've had to reinstall windows and need to setup my miner again, but for the life of me I cant find your miner config settings anywhere on your site? As a suggestion, perhaps you could put the host and port number etc under where we get our worker settings?

Click on 'generate bitcoins' when you're logged in and towards the bottom you should see:

ID    Username    Password    URL    Shares    Hashrate
with your info
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 13, 2011, 02:10:48 AM
 #436

Regarding my 10% rejection rate... currently I have 60 accepted and 0 rejected. So... that's pretty good. I'm literally doing nothing differently.

been running for over an hour now. I'm at 1.41% rejected which is by far the best yet.
muyoso
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
June 13, 2011, 02:33:49 AM
 #437

I have noticed that almost every time new work is pushed I get at least 1 and sometimes 2 rejected shares.  Over the last hour or so, I am getting two rejected shares every single time phoenix outputs "LP: New work pushed".

Also, that is literally the only time I get rejected shares.

I drink it up!
Turix
Member
**
Offline Offline

Activity: 76



View Profile WWW
June 13, 2011, 02:49:59 AM
 #438

I have noticed that almost every time new work is pushed I get at least 1 and sometimes 2 rejected shares.  Over the last hour or so, I am getting two rejected shares every single time phoenix outputs "LP: New work pushed".

Also, that is literally the only time I get rejected shares.

Thats normal, your miner is in the middle of a getwork when the LP comes in and sometimes you will find a share at or around the same time as the LP, causing you to submit it and it becomes stale. The lower your latency to the pool the less of these forms of stales you will get (and to a greater extent the better peered the bitcoind is behind the pool).

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BSqnSwv7xdD6UEh8bJz8Xp6YcndPQ2JFyF
muyoso
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
June 13, 2011, 02:57:53 AM
 #439


Thats normal, your miner is in the middle of a getwork when the LP comes in and sometimes you will find a share at or around the same time as the LP, causing you to submit it and it becomes stale. The lower your latency to the pool the less of these forms of stales you will get (and to a greater extent the better peered the bitcoind is behind the pool).

Alright, cool.  Just want to make sure that I am not missing out on some easy fix that can add a few extra shares.  Thanks.

I drink it up!
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 432


View Profile
June 13, 2011, 03:12:14 AM
 #440

How do you see phoenix output? i'm using a phoenix GUI for mining.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!