Spreadcoin in masternode coinleri test coin idi bir ise yaramiyordu en son.
Ben de spreadcoin masternode düşünüyordum.
Bu arada toplu masternode acmayi düşünürseniz katilirim.
Günaydın abi. Spreadcoin'in masternodunun açılmasına daha var. Ama biraz riskli, sadece 1440 tane mi ne toplam masternode olacak dolayısıyla masternode'u çalıştırıp hesabında en çok para olan 1440 adres pay alabilecek. Bilemiyorum.
Ben CRAVE ya da DASH (bunu özellikle) için masternode açabilirim, hem pay koyar, hem de şeffaf bir şekilde kurulumunu yapıp pay dağıtımını üstlenebilir, masternodu kesintisiz çalıştırabilirim. Tabii bunun için yer, isim, cisim hepsini vermeye hazırım. İstanbul ya da Ankara'da olanlarla ile birebir görüşebiliriz. Ankara'da okuyorum, yazları İstanbul'dayım. (normal ikametgahım - Kadıköy)
DASH için 1000 DASH gerekiyor (ROI şu anki fiyatla 1000 gün, ancak mn paymentleri yükseliyor, tekrar yükselecek, DASH de yükselirse ki trend öyle ROI çok daha kısa zamana düşebilir: daha uzun vadeli bir yatırım)
CRAVE için 500 CRAVE gerekiyor. 1 Crave ortalama 150.000 - 200.000 arası.
Şu an hali hazırda 2 masternodu 8bitcoin için çalıştırıyorum. 3.sünü açmaya çalışıyorum. (Toplam yatırım 0.6 btc civarında)
İlgilenenlerle konuşalım, tartışalım, tanışalım. Bakalım neler yapabiliyoruz. Ben barındırmak, kurmak, ilgilenmek için ekstra bir fee falan istemiyorum.
DASH için maksimum 5 ya da 6 hissedar, CRAVE için de maksimum 2 ya da 3 hissedar idealdir diye düşünüyorum.
Bu arada 8bit için de sizin için masternode açabilirim, özelden ulaşmanız yeter.Ayrıca tüm önerilere de açığım.