Starin çalışmalarını takdirle izliyorum. Birçok kişinin tekrar altcoin işine merak salmasına vesile oluyorsun. Bu konuyu iyi yürüttüğünü düşünüyorum. Gönlümden ufak bir tip atmak geldi. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim abi. Şimdi geldi tip. Mahcup oldum.
Elimden geldiğince bilgilendirmeye devam edeceğim.
Dün gece sabaha karşı yeni bir coin daha çıktı. Elimde AMBER alımlarından kalan bir miktar BTC'yi rig kiralamaya yatırdım. İsmi
ChronoSphere.
Mine yaptım çünkü anormal bir PoS reward'ı var. Şöyle:
PoS Rewards:
3600 - 4100 = 3600 coins
4101 - 5000 = 360 coins
5001 - Forever = 36 coins
Bu 3600'lük fazın tahmin ediyorum ortalarında coin en yüksek değerini görür. Şu an hem scrypt olduğu için, hem de ilgi olduğu için mining baya pahalı. Ben yaklaşık coin başına 20.000 satoshi harcamış oluyorum. Hemen satmayı değil ama bu büyük PoS reward'dan kırmaya bakacağım. Minerlar da dumplamazsa açılış fiyatları bile çok yüksek olabilir, millet o 500 bloktaki 3600 coini yakalayabilmek için deli gibi coin almaya çalışabilir. Bakalım akıbeti ne olacak. İzlemekte fayda var.
Neucoin'e göz attım. Legit bir coin gibi duruyor. Tamamen premine anladığım kadarıyla. Ben açıkcası tamamen premine olan coinlerden uzak duruyorum. Yatırım yapılacaksa uzun vadede dönüş beklenmeli diye düşünüyorum. Premine olduğunda tamamen developer'ın ellerinde oluyorsunuz. Ne zaman güzel gönlü elindeki coinleri elden çıkarmak istersen o zaman coinin değeri bitiyor. Bu tarz yatırımlarda dikkatli olmak lazım. Takip ettiyseniz Droidz diye bir coinde premine oldu. İnsanlar coin başına neredeyse 3700 satoshi verdi ve coin çıktığından beri gördüğü maksimum fiyat 1500 satoshi oldu ki, o da suniydi.
Elektron diye bir coin var demiştim, 1000 kadar da minelamıştım zamanında. Bittrex'e anca girdi. Ben 5.000'den çıkarıp ufak bir karla kaçmıştım. Şimdi Bittrex'de acaip volume gördü. Yanlız bu volume'un %90 akümüleden geliyor. Büyük yatırımcılar kısaca coine ilgi çekiyor gibi geliyor.
Biraz megastake minelamıştım. Onu da erken çıkarmışım elimden. Sabredemedim. Bittrex'e eklenince fiyat uçtu. Ben Bittrex'in ekleyeceğini düşünmüyordum bu kadar çabuk ama onlar da son günlerde baya bi politikalarından saptılar. Block explorer olmayan coini eklemeyiz tripleri BitcoinT scaminde yalan olmuştu zaten. O yüzden Chronos'u da Bittrex'e kadar bekletebilirim eğer 2x kar görmezsem.
Spreadcoin'in halen yeni duyurusunu bekliyoruz. Malum masternodelar çıkacak. Fiyat son iki üç aydır 3000-5000 arası gezerken son iki haftadır 10.000'in altına düşmedi.
8bit için güzel alım emirleri oluştu bugün. Coine ilgi artıyor. Masternodelar da arttı. Günlük masternode gelirim toplam 3 masternode'dan 17-20 arası coine düştü. Yine de şu anki fiyatla bile satınca çok güzel para. Günlük çıkarıyordum bugüne kadar. Biraz tutacağım. Fiyatın yükselmesini bekliyorum.