Starin (OP)
|
|
May 05, 2015, 10:14:29 AM |
|
Kısa vadede ortak girip ROI almak zor yoksa önce yazardım zaten. Geleceğe dönük tek kişilik girmek gerekiyor.
|
|
|
|
political1907
|
|
May 05, 2015, 11:45:01 AM |
|
vay arkadaş bu trexte ne kadar çok bot var be Ne aldırıyor ne sattırıyor Yine 25.8k dan birazını sattım. Altta alış olası düşüşte oradan geri alır
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 05, 2015, 11:55:16 AM |
|
Benim bildiğim kadarıyla onun hesap makinesi kendinizsiniz. Merhaba arkadaşlar, ufak çapta altcoinlere yatırım yapacağım sizce hangisi uygundur? (al-sat için)
Konuyu takip etmeni öneririm. Bu arada dün Singular trex'de 11k civarındayken Dev p2p file sharing özelliğini gösterdi. Ulan dedim al, uçacak fiyat. Hakkaten öyle olmuş. 40k'yı görmüş. singular launch olduğunda ilk bloklarını ben bulmuştum 10k küsür elde ettim parça parça yarım btc bile değeri olmadan sattım hep böyle oluyor edit: poolda unuttuğum 350 coin buldum teselli ikramiyesi gibi oldu
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 05, 2015, 12:27:58 PM |
|
goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın
|
|
|
|
political1907
|
|
May 05, 2015, 12:30:13 PM |
|
goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 05, 2015, 12:35:17 PM |
|
goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun hangi siteleri kullanıyonuz? video tutorial hazırlayalım rig kiralamaları için
|
|
|
|
political1907
|
|
May 05, 2015, 12:39:13 PM |
|
goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun hangi siteleri kullanıyonuz? video tutorial hazırlayalım rig kiralamaları için nicehash'i kullanacaktım dünde başta sorun vardı ondan mrr ye gittim. nicehash yine basitte mrr ne kadar karman kurman birşeydir öyle senin anlatımın vardı sanırım onu bir de video yapsan tadından yenmez
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
May 05, 2015, 12:41:53 PM |
|
hocam bu sitelerde solo kazmanın bi yolu yok mu bi istatistik çıkardım pool da yalnız kaldığımda hep 2 3 kat daha fazla getiriyor tabi şans işi ama sonuç hep aynı. goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun hangi siteleri kullanıyonuz? video tutorial hazırlayalım rig kiralamaları için
|
|
|
|
Starin (OP)
|
|
May 05, 2015, 12:46:44 PM |
|
Wallet ip ne kazabiliyorsun galiba. Ben mrr kullanıyorum Goat kazdım. 1500 kadar. 4x kar edip kaçtım.
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 05, 2015, 12:48:43 PM |
|
hocam bu sitelerde solo kazmanın bi yolu yok mu bi istatistik çıkardım pool da yalnız kaldığımda hep 2 3 kat daha fazla getiriyor tabi şans işi ama sonuç hep aynı. goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun hangi siteleri kullanıyonuz? video tutorial hazırlayalım rig kiralamaları için Bununla ilgili ingilizce bir konu görmüştüm. Yöntemi var. Solo olarak da kazılabilir ancak çok sıkıntı o iş statik ip falan lazım, bizim pc'ler, modemler vs genelde dışarıdan gelen bağlantıları reddediyor. O yüzden havuz kurmak lazım aramızda havuz kurmayı bi öğrensem (tutorial'lar var ama üşeniyorum kurmaya, scriptlerin açıkları falan var) coinlerin %50'si bizde olur
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
May 05, 2015, 12:56:20 PM |
|
Çakır bu üşenme lafını senden çok duymaya başladım . Hiç yakışmıyor
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
May 05, 2015, 12:58:19 PM |
|
hocam bu sitelerde solo kazmanın bi yolu yok mu bi istatistik çıkardım pool da yalnız kaldığımda hep 2 3 kat daha fazla getiriyor tabi şans işi ama sonuç hep aynı. goat kazdınız mı? 4.6k civarı goatım var. stakelerle falan 5k'yı geçecek gibi. dpos başladığında elden çıkartmak lazım toplam coin'in 2 katı dpos'un 1000'lik stakelerinden gelecek. coin dump yiyecek o zaman. 2400. blocktan itibaren dumplayın elinizde patlamasın Ben kazmıştım da ilk defa kazdığımdan saçmasapan işler oldu 2-3 tane rig kiraladım bulamadım Sonra maliyetinin biraz üzerine sattım Maksat tecrübe olsun hangi siteleri kullanıyonuz? video tutorial hazırlayalım rig kiralamaları için Bununla ilgili ingilizce bir konu görmüştüm. Yöntemi var. Solo olarak da kazılabilir ancak çok sıkıntı o iş statik ip falan lazım, bizim pc'ler, modemler vs genelde dışarıdan gelen bağlantıları reddediyor. O yüzden havuz kurmak lazım aramızda havuz kurmayı bi öğrensem (tutorial'lar var ama üşeniyorum kurmaya, scriptlerin açıkları falan var) coinlerin %50'si bizde olur valla havuz kurmayı bilmem de ben uzun süredir c-cex gibi bir exchange açsak nasıl olur diye düşünüyorum, karar veremiyorum. Çok mu zor olur, zorlukları nelerdir bilemiyorum.
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 05, 2015, 01:09:13 PM |
|
@hunterwolf exchange kurmak ciddi yatırım istiyor. 20 farklı altcoin destekliyorsan en az her birinin cüzdanı için aylık 10$ vps ücretini gözden çıkartman lazım. bitcoin için ayrıca özel güvenlik önlemi lazım. yazılımı için çok çok ciddi bir yatırım lazım. @olcaytu üşeniyorum öyleyse yarın her bir havuz için ocminer 4 çekirdek işlemcili 4gb ramli vps açıyor. aylık 20$ ücreti var desek 1 haftalık powlarda 5$ a denk gelir. yine pek bir şey değil. 105$'lık bir sürü digitalocean hesabı açabilirim 5$'a
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
May 05, 2015, 01:15:24 PM |
|
bende pool açma düşüncesindeydim zaten sunucu işi kolay olduğu için digitalocean sağolsun aylık 20$ ücreti var ama zaten pow süreci hemen bitiyor o yüzden hiç sıkıntı olmaz gibime geliyor neden bi turkpool olmasın? sorumluluk istiyor ama denemek lazım abi 3 4 kişi toplanıp ortakta yapabiliriz ne kaybedeceğiz? zaten fee %1 bile olsa çok kazanılır en kötü kendi aramızda mining yaparız @hunterwolf exchange kurmak ciddi yatırım istiyor. 20 farklı altcoin destekliyorsan en az her birinin cüzdanı için aylık 10$ vps ücretini gözden çıkartman lazım. bitcoin için ayrıca özel güvenlik önlemi lazım. yazılımı için çok çok ciddi bir yatırım lazım. @olcaytu üşeniyorum öyleyse yarın her bir havuz için ocminer 4 çekirdek işlemcili 4gb ramli vps açıyor. aylık 20$ ücreti var desek 1 haftalık powlarda 5$ a denk gelir. yine pek bir şey değil. 105$'lık bir sürü digitalocean hesabı açabilirim 5$'a
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
|
|
May 05, 2015, 01:17:21 PM |
|
@hunterwolf exchange kurmak ciddi yatırım istiyor. 20 farklı altcoin destekliyorsan en az her birinin cüzdanı için aylık 10$ vps ücretini gözden çıkartman lazım. bitcoin için ayrıca özel güvenlik önlemi lazım. yazılımı için çok çok ciddi bir yatırım lazım. @olcaytu üşeniyorum öyleyse yarın her bir havuz için ocminer 4 çekirdek işlemcili 4gb ramli vps açıyor. aylık 20$ ücreti var desek 1 haftalık powlarda 5$ a denk gelir. yine pek bir şey değil. 105$'lık bir sürü digitalocean hesabı açabilirim 5$'a Yazılımın güvenliğinden çok, cüzdan olayının nasıl olacağını öğrenmeye çalışıyorum. Her coinin cüzdanı ayrı vps de mi tutuluyor, neden öyle bir şeye gerek duyulsun ki ? Eminmisin öyle olduğundan.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 05, 2015, 01:22:09 PM |
|
gravda suan alıs ve satıs arasındaki fark %100 e yakın.20k satan 12 k alan var. saglam giren ya pumplar ya dumplar suan
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 05, 2015, 01:24:01 PM |
|
@hunterwolf exchange kurmak ciddi yatırım istiyor. 20 farklı altcoin destekliyorsan en az her birinin cüzdanı için aylık 10$ vps ücretini gözden çıkartman lazım. bitcoin için ayrıca özel güvenlik önlemi lazım. yazılımı için çok çok ciddi bir yatırım lazım. @olcaytu üşeniyorum öyleyse yarın her bir havuz için ocminer 4 çekirdek işlemcili 4gb ramli vps açıyor. aylık 20$ ücreti var desek 1 haftalık powlarda 5$ a denk gelir. yine pek bir şey değil. 105$'lık bir sürü digitalocean hesabı açabilirim 5$'a Yazılımın güvenliğinden çok, cüzdan olayının nasıl olacağını öğrenmeye çalışıyorum. Her coinin cüzdanı ayrı vps de mi tutuluyor, neden öyle bir şeye gerek duyulsun ki ? Eminmisin öyle olduğundan. Tüm altcoinleri aynı sunucuda da tutabilirsin. Eğer cüzdanların birinde backdoor/açık/exploit vs varsa ve bu konuda bilgili olmadan coini eklediysen o sunucudaki tüm cüzdanlar riske girer ve içleri boşaltılabilir. ayrı ayrı tutmakta fayda var her zaman.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
|
|
May 05, 2015, 01:24:25 PM |
|
gravda suan alıs ve satıs arasındaki fark %100 e yakın.20k satan 12 k alan var. saglam giren ya pumplar ya dumplar suan
sen yanlış siteden bakıyorsun da ondan şaka bir yana sen yobitten bakıyorsun sanırım. Şu an bittrex de belirleniyor fiyat.
|
|
|
|
political1907
|
|
May 05, 2015, 01:25:30 PM |
|
yobite bakıyorsan orası şuanda bitti diyebiliriz gerçi az önce gidip 20kdan alıp getirip trexte sattım ama olsun o adamın hiç satamayacağını düşünüyordum ama baya sattı
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
|
|
May 05, 2015, 01:29:54 PM |
|
Tüm altcoinleri aynı sunucuda da tutabilirsin. Eğer cüzdanların birinde backdoor/açık/exploit vs varsa ve bu konuda bilgili olmadan coini eklediysen o sunucudaki tüm cüzdanlar riske girer ve içleri boşaltılabilir. ayrı ayrı tutmakta fayda var her zaman.
Zaten en çekindiğim nokta o kısım. Çünkü site güvenliğinde sorun olmaz benim açımdan da, cüzdan kısımları sakat. O nedenle düşüncede kalıyor devamlı, fakat aklımdan da çıkmıyor Daha doğrusu al-sat al-sat nereye kadar, işe yarar uzun süreli bir şey yapmak istiyorum btc ile alakalı, ne yapacağıma karar veremiyorum.
|
|
|
|
|