AltcoinInvestor
|
|
May 18, 2015, 09:59:46 PM |
|
işte bu iş yapar aga saldırın i7 işlemci ile bu gece kazsam elektrik parasını çıkarır mı? Çıkartmaz, GPU ile kazsan bile çıkartmaz. Piyasada Scrypt Asicler mevcut çünkü. Asic'i olan bir algoritmayı cpu, gpu ile kazmak mantıksızdır.
|
|
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
|
|
May 19, 2015, 08:28:35 PM |
|
Arkadaşlar eğer Yeni bir coin çıktığında mail bildirimi almak istiyorsanız, https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 adresine girip, watch forum yazan yeri tıklayın yeni bir konu açıldığında mail geliyor. eğer sürekli pc başındaysanız, chrome yada kullandığınız tarayıcıya mail geldiğinde bildirim gelmesini ayarlayın, chrome da var bu özellik diğer tarayıcılarda eklenti olarak ayarlayabilirsiniz. Telefon da falan zaten mail giriliyse geliyor bildirim. Ben bu şekilde çıkan coinleri takıp ediyorum, hız önemli bu işte eğer hemen haberdar olmak istiyorsanız bu yolu izleyebilirsiniz.
|
Ok
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 19, 2015, 08:40:55 PM |
|
parkbyte tahmin ettiğim gibi başarılı adımlarla yükseliyor 0.00003 gördü 10PKB=1$ olarak geçiyor uygulama da total supply 10 milyon olduğunu düşünürsek ve pow süreci bittiğinde başarılı bir şekilde sistemi kurarsa 10K PKB minimum 1000$ başarılı olmasa bile bir ay içinde bu düşünceyle daha çok yükselecektir premine yüksek oluşu tamamen gerekli nedenden dolayı dev açıkca belirtmiş.
|
|
|
|
political1907
|
|
May 19, 2015, 08:47:57 PM |
|
parkbyte tahmin ettiğim gibi başarılı adımlarla yükseliyor 0.00003 gördü 10PKB=1$ olarak geçiyor uygulama da total supply 10 milyon olduğunu düşünürsek ve pow süreci bittiğinde başarılı bir şekilde sistemi kurarsa 10K PKB minimum 1000$ başarılı olmasa bile bir ay içinde bu düşünceyle daha çok yükselecektir premine yüksek oluşu tamamen gerekli nedenden dolayı dev açıkca belirtmiş. Sen baya yatırım yaptın heralde pb'ye. bir ara topluyorum diyordun.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
May 19, 2015, 08:50:00 PM |
|
Arkadaşlar eğer Yeni bir coin çıktığında mail bildirimi almak istiyorsanız, https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 adresine girip, watch forum yazan yeri tıklayın yeni bir konu açıldığında mail geliyor. eğer sürekli pc başındaysanız, chrome yada kullandığınız tarayıcıya mail geldiğinde bildirim gelmesini ayarlayın, chrome da var bu özellik diğer tarayıcılarda eklenti olarak ayarlayabilirsiniz. Telefon da falan zaten mail giriliyse geliyor bildirim. Ben bu şekilde çıkan coinleri takıp ediyorum, hız önemli bu işte eğer hemen haberdar olmak istiyorsanız bu yolu izleyebilirsiniz. Aslında ben ufak bir script yazdım, ninja launch konusu açılınca mail atıyor. Aklımda, fırsat bulursam forumda paylaşmayı düşüşünüyorum, mail alabilmeniz için.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
May 19, 2015, 09:21:41 PM |
|
Arkadaşlar eğer Yeni bir coin çıktığında mail bildirimi almak istiyorsanız, https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 adresine girip, watch forum yazan yeri tıklayın yeni bir konu açıldığında mail geliyor. eğer sürekli pc başındaysanız, chrome yada kullandığınız tarayıcıya mail geldiğinde bildirim gelmesini ayarlayın, chrome da var bu özellik diğer tarayıcılarda eklenti olarak ayarlayabilirsiniz. Telefon da falan zaten mail giriliyse geliyor bildirim. Ben bu şekilde çıkan coinleri takıp ediyorum, hız önemli bu işte eğer hemen haberdar olmak istiyorsanız bu yolu izleyebilirsiniz. Aslında ben ufak bir script yazdım, ninja launch konusu açılınca mail atıyor. Aklımda, fırsat bulursam forumda paylaşmayı düşüşünüyorum, mail alabilmeniz için. çok iyi olur hocam daha önce de değinmiştim zaten böyle bişey yazsak diye watch forum kısmını bulamadım ben parkbyte tahmin ettiğim gibi başarılı adımlarla yükseliyor 0.00003 gördü 10PKB=1$ olarak geçiyor uygulama da total supply 10 milyon olduğunu düşünürsek ve pow süreci bittiğinde başarılı bir şekilde sistemi kurarsa 10K PKB minimum 1000$ başarılı olmasa bile bir ay içinde bu düşünceyle daha çok yükselecektir premine yüksek oluşu tamamen gerekli nedenden dolayı dev açıkca belirtmiş. Sen baya yatırım yaptın heralde pb'ye. bir ara topluyorum diyordun. az bişey topladık işte size dokunmayacak kadar ufaktan alım yapmanızı tavsiye ederim ve tam bunu yazarken c-cex ekledi..
|
|
|
|
cakir1
|
|
May 19, 2015, 09:28:08 PM |
|
freenode'da #altcoin-tr kanalı açılmıştır, gelmek isteyen buyursun
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
|
|
May 20, 2015, 07:04:15 AM |
|
Arkadaşlar eğer Yeni bir coin çıktığında mail bildirimi almak istiyorsanız, https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0 adresine girip, watch forum yazan yeri tıklayın yeni bir konu açıldığında mail geliyor. eğer sürekli pc başındaysanız, chrome yada kullandığınız tarayıcıya mail geldiğinde bildirim gelmesini ayarlayın, chrome da var bu özellik diğer tarayıcılarda eklenti olarak ayarlayabilirsiniz. Telefon da falan zaten mail giriliyse geliyor bildirim. Ben bu şekilde çıkan coinleri takıp ediyorum, hız önemli bu işte eğer hemen haberdar olmak istiyorsanız bu yolu izleyebilirsiniz. Aslında ben ufak bir script yazdım, ninja launch konusu açılınca mail atıyor. Aklımda, fırsat bulursam forumda paylaşmayı düşüşünüyorum, mail alabilmeniz için. çok iyi olur hocam daha önce de değinmiştim zaten böyle bişey yazsak diye watch forum kısmını bulamadım ben parkbyte tahmin ettiğim gibi başarılı adımlarla yükseliyor 0.00003 gördü 10PKB=1$ olarak geçiyor uygulama da total supply 10 milyon olduğunu düşünürsek ve pow süreci bittiğinde başarılı bir şekilde sistemi kurarsa 10K PKB minimum 1000$ başarılı olmasa bile bir ay içinde bu düşünceyle daha çok yükselecektir premine yüksek oluşu tamamen gerekli nedenden dolayı dev açıkca belirtmiş. Sen baya yatırım yaptın heralde pb'ye. bir ara topluyorum diyordun. az bişey topladık işte size dokunmayacak kadar ufaktan alım yapmanızı tavsiye ederim ve tam bunu yazarken c-cex ekledi.. https://bitcointalk.org/watch_board.php buraya girip " 159.0 " yazarsanız kategoriyi tamamen izlemiş olursunuz. Mail gelmesini istiyorsanız, watch forum denen şeyi kaldırmışlar galiba, yukarı da notify var ona basın uyarı çıkacak tamam deyin sonra şu şekilde mail gelecek http://puu.sh/hTU1W/439c895279.pngEğer hala olmaz ise bilmiyorum artık arkadaşın yazdığı script'i paylaşırsa denersiniz..
|
Ok
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
|
|
May 20, 2015, 07:11:29 AM |
|
Şuan bir mail geldi mesala yeni coin çıkmış, maili olduğu gibi aktarıyorum..
|
Ok
|
|
|
|
leps
|
|
May 20, 2015, 04:01:55 PM |
|
|
|
|
|
political1907
|
|
May 20, 2015, 04:23:26 PM |
|
1.5 saatlik pow olacakmış. Küçük birşey denenebilir gibi duruyor. POS kısmında çok çok fazla coin dağıtılacak orası ayrı. Edit: 2000. bloga kadar ödül yok. O kısım hariç 1.5 saat.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
May 20, 2015, 05:39:13 PM |
|
ben mi yanlış anladım pow sadece 100 coin mi ? 1.5 saatlik pow olacakmış. Küçük birşey denenebilir gibi duruyor. POS kısmında çok çok fazla coin dağıtılacak orası ayrı. Edit: 2000. bloga kadar ödül yok. O kısım hariç 1.5 saat.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
May 20, 2015, 05:59:30 PM |
|
ben mi yanlış anladım pow sadece 100 coin mi ? 1.5 saatlik pow olacakmış. Küçük birşey denenebilir gibi duruyor. POS kısmında çok çok fazla coin dağıtılacak orası ayrı. Edit: 2000. bloga kadar ödül yok. O kısım hariç 1.5 saat. Doğru anladın sadece 100 coin POW onunda %10 'u premine %100 POS gibi birşey, toplamda 40 milyon coin var. 10 gün boyunca dinamik POS ile dağıtılacak. 10 gün sonra stake oranı yıllık %10 a çıkıyor. Tabi DEV %10 premine ile DPOS sürecine avantajlı girecek. Bence girilmez.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
May 20, 2015, 06:02:26 PM |
|
ben mi yanlış anladım pow sadece 100 coin mi ? 1.5 saatlik pow olacakmış. Küçük birşey denenebilir gibi duruyor. POS kısmında çok çok fazla coin dağıtılacak orası ayrı. Edit: 2000. bloga kadar ödül yok. O kısım hariç 1.5 saat. Doğru anladın sadece 100 coin POW onunda %10 'u premine %100 POS gibi birşey, toplamda 40 milyon coin var. 10 gün boyunca dinamik POS ile dağıtılacak. 10 gün sonra stake oranı yıllık %10 a çıkıyor. Tabi DEV %10 premine ile DPOS sürecine avantajlı girecek. Bence girilmez. Ben şansımı denemeyi düşünüyorum
|
|
|
|
political1907
|
|
May 20, 2015, 07:41:52 PM |
|
ben mi yanlış anladım pow sadece 100 coin mi ? 1.5 saatlik pow olacakmış. Küçük birşey denenebilir gibi duruyor. POS kısmında çok çok fazla coin dağıtılacak orası ayrı. Edit: 2000. bloga kadar ödül yok. O kısım hariç 1.5 saat. Doğru anladın sadece 100 coin POW onunda %10 'u premine %100 POS gibi birşey, toplamda 40 milyon coin var. 10 gün boyunca dinamik POS ile dağıtılacak. 10 gün sonra stake oranı yıllık %10 a çıkıyor. Tabi DEV %10 premine ile DPOS sürecine avantajlı girecek. Bence girilmez. Forumda bu coin için fon toplayıp hep beraber girebiliriz Zaten 1.5 saatlik süreçte kazılacak 100 coin. Oradan 10 coin kapabilsek yeter.
|
|
|
|
leps
|
|
May 20, 2015, 09:18:23 PM |
|
|
|
|