temroa
|
|
May 28, 2015, 02:00:02 PM |
|
bence elinde çok iyi bir rig yoksa hiç bulaşma
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
May 29, 2015, 01:19:21 PM |
|
Altcoin piyasası iyice sakinleşti. Yaz geldi diye kimse kalmadı heralde ortalıkta. Güzel birşeyler çıksa da vurgun yapabilsek
|
|
|
|
sacit0799
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
May 29, 2015, 06:30:02 PM |
|
Arkadaşlar BitBay hakkında fikri olan var mı? 66 satoshi den aldım fazla zararda sayılmam ama ney yapılmalı sizce?
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 29, 2015, 07:49:39 PM |
|
elinde greed olan var mı? son cüzdana güncelledim dün 4000 doğrulama almış 0.25 coin hala olgunlaşmamış diyor pos başlamadı?
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
May 29, 2015, 08:10:15 PM |
|
elinde greed olan var mı? son cüzdana güncelledim dün 4000 doğrulama almış 0.25 coin hala olgunlaşmamış diyor pos başlamadı?
Pos vakti ileriyle alındı daha doğrusu pos blokları ileriye alındı. Benim elimde de 0.7 vardı ama sattım yobitte. Pos taa 11000. blokta başlayacakmış.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
June 01, 2015, 12:53:56 PM |
|
bu greed yeni çıkmış ama aşırı değerli sebebi nedir?
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
June 01, 2015, 01:25:51 PM |
|
Pow aşamasında sadece 125 coin kazıldı. Bunun da 10 tanesi premineydi zaten. Şuanda fiyatı değerli çünkü POS aşamasındaki ödüller çok çok fazla. Toplam ne kadar coin olacak bilmiyorum da şuan elinde 1 civarında coin bulunan biri pos başladığında coin sayısını 20-30k ya çıkarabilir.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
June 01, 2015, 03:30:07 PM |
|
Pow aşamasında sadece 125 coin kazıldı. Bunun da 10 tanesi premineydi zaten. Şuanda fiyatı değerli çünkü POS aşamasındaki ödüller çok çok fazla. Toplam ne kadar coin olacak bilmiyorum da şuan elinde 1 civarında coin bulunan biri pos başladığında coin sayısını 20-30k ya çıkarabilir. Kendisi al sat yaparak yobitte baya hacim yaptı. 10 tane premine i birine dumplamis olabilir
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
June 02, 2015, 03:39:41 PM |
|
hareketsiz kalmış buralar herkes işinde gücünde sanırım gerçi benimde elimde rig kiralamaya btc kalmadı uzaklaştım iyice.
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
|
|
June 02, 2015, 04:18:48 PM |
|
hareketsiz kalmış buralar herkes işinde gücünde sanırım gerçi benimde elimde rig kiralamaya btc kalmadı uzaklaştım iyice. Hiç sorma üstad ya valla btcsiz kaldık, en son 0.367 btc yi büyük hayallerle bir tane ninjayı kastım oda scam çıktı.. yalan oldu aşkımız ikimiz de şaşkınız, şuan forumda öyle dolanıyoruz. fırsat yakalasak bile sadece izemek zorun da kalıyoruz )
|
Ok
|
|
|
Starin (OP)
|
|
June 03, 2015, 10:46:13 PM |
|
Yeni ninjalar yeni fırsatlar. SHA algolu Arpa coinde kazmak şu an aşırı maliyetli, üstelik blok reward sabit. Scrypt algolu olanda baştaki blokların ödülü yüksek.
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
|
|
June 05, 2015, 05:25:44 AM |
|
Yeni ninjalar yeni fırsatlar. SHA algolu Arpa coinde kazmak şu an aşırı maliyetli, üstelik blok reward sabit. Scrypt algolu olanda baştaki blokların ödülü yüksek. banana diye yeni birtane coin çıktı scrypt algolu belki görmüşsündür. ne diyorsun onun hakkında ? ben ilk yorumu attım ama bir cacık yapamadım
|
Ok
|
|
|
Starin (OP)
|
|
June 05, 2015, 07:17:03 AM |
|
Yeni ninjalar yeni fırsatlar. SHA algolu Arpa coinde kazmak şu an aşırı maliyetli, üstelik blok reward sabit. Scrypt algolu olanda baştaki blokların ödülü yüksek. banana diye yeni birtane coin çıktı scrypt algolu belki görmüşsündür. ne diyorsun onun hakkında ? ben ilk yorumu attım ama bir cacık yapamadım Yorum diye beleşe coin istiyorsun. Kim niye versin ki, üç dört gün sonra belki 100 satoshiye inecek. Herkes stakeleyebildiği kadar stakelemeye çalışıyor fiyat düşmeden, her hangi bir klon gibi. Ben kazarak %120 civarında bir kar ettim. Daha da girmem diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Starin (OP)
|
|
June 06, 2015, 02:12:34 PM |
|
Şu an piyasa feci durumda, hiç hareketlilik yok. Yaz olması, bitcoinin düşüşü ve yakın zamanda çok para kaybeden olması zannediyorum bunun sebebi.
|
|
|
|
temroa
|
|
June 06, 2015, 02:16:57 PM |
|
Şu an piyasa feci durumda, hiç hareketlilik yok. Yaz olması, bitcoinin düşüşü ve yakın zamanda çok para kaybeden olması zannediyorum bunun sebebi.
darknote'a bir bak derim fiyatında yükselme var 2-3 gündür quantum leap olacakmış dev öyle yazmış bilmiyorum nedir artacağını düşünüyorum fiyatının bayağı.
|
|
|
|
temroa
|
|
June 06, 2015, 03:07:41 PM |
|
arkadaşlar bu blackcoin hakkında bir fikriniz var mı yükseleceğine veya düşeceğine dair ?
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
June 06, 2015, 03:23:03 PM |
|
daha iyi işte bu boşlukta şöyle adam gibi bir dev çıkıp sağlam sıradışı birşey yapsın kazanalım yoksa hepsi çöp oluyor Şu an piyasa feci durumda, hiç hareketlilik yok. Yaz olması, bitcoinin düşüşü ve yakın zamanda çok para kaybeden olması zannediyorum bunun sebebi.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
June 06, 2015, 07:13:31 PM |
|
Şu anda güncellemenin kralını yapsan yinede hiçbirşey olmaz. En fazla yüzde 10-15 artış olur coinde. 1-2 güne geri düşer. Starin in dediği gibi piyasa çok durgun. Qora, Dash gibi coinler çok ciddi guncellemeler yapmalarına rağmen fiyat en fazla yüzde 10 arttı. Geri kalan coinlerin artışları tamamen pump gruplarının işi. ICM ye crave de güncelleme yapmadığı için kızıyordum ama şimdi hak veriyorum. Şu an kralını yapsan birşey olmaz.
|
|
|
|
Starin (OP)
|
|
June 06, 2015, 07:22:11 PM |
|
Şu anda güncellemenin kralını yapsan yinede hiçbirşey olmaz. En fazla yüzde 10-15 artış olur coinde. 1-2 güne geri düşer. Starin in dediği gibi piyasa çok durgun. Qora, Dash gibi coinler çok ciddi guncellemeler yapmalarına rağmen fiyat en fazla yüzde 10 arttı. Geri kalan coinlerin artışları tamamen pump gruplarının işi. ICM ye crave de güncelleme yapmadığı için kızıyordum ama şimdi hak veriyorum. Şu an kralını yapsan birşey olmaz.
Aynen öyle. Bu durgunluğun tam başında Slingroad çıktı mesela, sling iyice düştü, ki bence mükemmel bir güncellemeydi. Resmen wallet'ın içerisinde market var. Şu an güncelleme tamamen havaya attırmak olur.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
June 06, 2015, 08:55:41 PM |
|
Tam tersini düşünüyorum, Coin geliştiricileri hazır durgunluk sırasında teknolojik yenilik yayınlayarak ilgi çekmeye çalışmak yerine tamamen tanıtıma yoğunlaşıp coin in bilinilirliğini artırmaya Yönelik çalışmalar yapmalılar. Bu durumda bu coin in varlığından yeni haberdar olanlar fiyat istikrarının olduğu şu günlerde daha Korkusuz bir şekilde küçük küçük yatırımlar yaparlar.
Ben şahsen son 4 günde %80 pirim yapmış bir coin e yükseleceğini düşünüyor olsam bile pirimli olduğundan dolayı alım yazamam elim varmaz.
|
|
|
|
|