chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
November 06, 2015, 09:36:29 PM |
|
για μένα πάντως μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι πήραν συνέντευξη από τον Jeffrey Turker
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 07, 2015, 04:21:22 PM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 10, 2015, 07:38:43 PM |
|
|
|
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 13, 2015, 01:42:25 AM |
|
Τα έκανα μπάχαλο ποιο πάνω και πόσταρα άρθρα του blog εδώ . Πάμε στην κανονική ροή του νήματος Study: Banks Could Use Bitcoin Technology by Next Yearhttps://www.newsmax.com/Finance/Markets/Banks-Bitcoin-Blockchain-digitial-virtual-currency/2015/11/11/id/701640/#ooαν και από τι γράφει το άρθρο δεν είμαστε τόσο κοντά όπως νομίζουν μερικοί να υιοθετηθεί το Blockchain. Μπορεί να πάρει από 5-10 χρόνια σε μερικούς τομέις όπως οι μετοχές κτλ Will the blockchain help to decentralize our world?https://medium.com/@aesedepece/a-blockchain-society-6dd4f2e50910Σιγά σιγά νομίζω συνειδητοποιούν ότι Blockchain χωρίς bitcoin είναι σαν να κυνηγάς ανεμόμυλους. Φοβερό το τελευταίο άρθρο του nasdaq http://www.nasdaq.com/article/three-things-we-learned-about-bitcoin-after-recent-volatility-cm542167#ooαλλά και πολύ καλό λίγο παλιότερο στο re/code από τον CEO του circle Say the Big, Bad ‘B’ Word: Bitcoin and the Internet of Money http://recode.net/2015/11/09/say-the-big-bad-b-word-bitcoin-and-the-internet-of-money/Do we really think that financial industry consortia and alt-chain startups can challenge the open Internet? Does anyone really think these “permissioned blockchains” have an iota of a chance at accomplishing anything more than building buggy, insecure closed back-end IT systems for banks? On one point, I think some of the “blockchain is good, bitcoin is bad” narrative is reasonably accurate. Bitcoin the token is not a government-issued currency. At this stage in its evolution, I don’t think it’s helpful to think about bitcoin as a currency, but rather as a new kind of asset — a “digital asset” — that provides a valued token necessary to exchange value in a secure manner globally. It’s the fuel that powers the blockchain network, and it’s increasingly important that there be robust liquid marketplaces globally to access and use this powerful digital asset, as it can be used to secure and exchange nearly anything of value, including fiat currencies. και η Blythe Master αν και αποφεύγει να πει ανοιχτά την λέξη Bitcoin τελικά μιλάει για το Bitcoin και κατακρίνει τον Dimon με τις αμερικάνικες δηλώσεις του https://www.youtube.com/watch?v=ZiMl2b5O7Ho&feature=youtu.be&t=3h54m54s#ooγενικά υπάρχει ένα ταμπού να λές ανοιχτά την λέξη bitcoin και μιλάνε όλοι γιαυτό με πλάγιους τρόπους. και το τελευταίο άρθρο είναι από το wired. Να θυμήσω ότι το wired το 2011 έλεγε ότι το Bitcoin απλά θα καταστραφεί σύντομα.. 2015 και ακόμα είναι εδώ Everyone Says Bitcoin Is Back. But It Never Really Lefthttp://www.wired.com/2015/11/bitcoin-is-back-but-it-never-really-left/#oo
|
|
|
|
zoro1
|
|
November 13, 2015, 07:01:37 AM |
|
αρχιζουν να καταλαβαινουν αυτα που λεει ο αντωνοπουλος τοσο καιρο. οτι το καλυτερο Blockchain για ολες τις δουλειες ειναι αυτο που εχει την μεγαλυτερη ισχυ και την καλυτερη αποκεντρωση. η οποια ισχυς δεν μπορει να υπαρχει χωρις την αξια που του δινει το btc! η καλυτερη αποκεντρωση βεβαια ειναι ενα ερωτημα οταν μαζευονται εταιρειες απο πισω. τα ιδιωτικα blοckchains ειναι απλα παιχνιδακια, ανασφαλη και ασημαντα.
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 16, 2015, 11:32:48 AM |
|
δεν το έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί αλλά αν το κυκλοφορήσουν θα το δικίμασω
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
November 16, 2015, 11:45:49 AM |
|
βασικά σαν πλατφόρμα αγορών μου κάνει εμένα... (τουλάχιστον από τα βίντεο που είδα) θα σου δείχνει μέσω geolocation τα κοντινά μαγαζιά / υπηρεσίες που δέχονται btc και θα μπορείς να αγοράσεις απευθείας (?)
κάτι τέτοιο έχω καταλάβει
|
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
November 18, 2015, 11:26:20 AM |
|
Δηλαδή όπως το openbazaar, αλλά πολύ πιο εύκολο, χωρίς την ανάγκη να τρέχεις client application;
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 18, 2015, 11:42:54 AM |
|
νομίζω κάτι τέτοιο είναι γενικά.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 19, 2015, 02:17:31 AM |
|
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
November 19, 2015, 09:50:10 AM |
|
Δηλαδή όπως το openbazaar, αλλά πολύ πιο εύκολο, χωρίς την ανάγκη να τρέχεις client application; νομίζω κάτι τέτοιο είναι γενικά.
Λογικά ναι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε... Μέσα στο Δεκέμβριο ελπίζουν να είναι έτοιμη η εφαρμογή για να κυκλοφορήσει.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 19, 2015, 12:05:52 PM |
|
εγώ περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει το open bazaar που λογικά θα το δούμε στα μέσα του Δεκεμβρίου.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 21, 2015, 12:50:33 AM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 24, 2015, 04:17:19 PM |
|
|
|
|
|
zoro1
|
|
November 24, 2015, 06:20:13 PM |
|
δεν θα με εκπληξει αν στο μελλον αποδειχτει οτι αυτοι που μιλανε για εξαληψη της τρομοκρατιας ειναι ουσιαστηκα και αυτοι που την χρηματοδοτουν. Ο ελεγχος του φοβου και του τρομου ειναι το καλυτερο χαρτι για οποιον ηγετη θελει να πετυχει τους πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικους στοχους του! βεβαια μπορει ευκολα αυτος ο ελεγχος να χαθει και να υπαρχουν σοβαρες συνεπειες σαν την 9/11 (αν πραγματι χαθηκε ο ελεγχος τοτε)
|
|
|
|
|