Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
Activity: 3948
Merit: 3152
|
|
June 03, 2016, 03:05:09 PM |
|
Salut, de la sfarsitul lunii Mai, www.evomag.ro accepta plata cu Bitcoin. Evident prin intermediul platformei NETOPIA. Merci Ma bucur sa aud asta. Felicitari!
|
|
|
|
tutorialevideo
Legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
|
|
June 03, 2016, 03:45:00 PM |
|
Buna antonie... eu am scris la netopia sa acceptam si noi bitcoin insa nu am primit nici un raspuns dupa o luna de la emailul meu.
|
|
|
|
antonioeram (OP)
Member
Activity: 109
Merit: 10
Is John Galt, Satoshi ? or viceversa
|
|
June 03, 2016, 03:47:56 PM |
|
unde anume ai scris.... da-mi te rog adresa si data. ca sa vad ce s-a intamplat sau fa forward la mail pe adresa mea antonio@mobilpay.commerci
|
|
|
|
btcook
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
June 04, 2016, 07:23:52 AM |
|
LOL. asteapta pana la prezidentiale Multumesc pot face un update cu toate siteurile care accepta BTC prin NETOPIA mobilPay ?
|
|
|
|
antonioeram (OP)
Member
|
|
June 13, 2016, 12:52:12 PM |
|
sure. i-am rugat pe colegii mei merci
|
|
|
|
serje
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1002
|
|
June 13, 2016, 01:02:08 PM |
|
Foarte dragut ce faceti voi aici! M-ar interesa si pe mine niște statistici daca se poate Adică câțe plăti s-au procesat in BTC si care e valoarea lor daca nu sunt prea indiscret.
Se poate comerciantul sa păstreze BTC fara sa ii mai fie schimbați in RON prin intermediul Netopia?
|
Space for rent if its still trending
|
|
|
antonioeram (OP)
Member
|
|
June 28, 2016, 02:58:31 PM |
|
Salut, vom publica si statistici (dar nu prea curand). Cat despre comerciantii care vor sa pastreze BTC, nu am intalnit pentru ca nu pot sa inchida in contabilitate. Odata cu lansarea BTKO.in vor putea sa ii tina in cont acolo si sa ii tranzactioneze. Daca doresc.
|
|
|
|
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
Activity: 3948
Merit: 3152
|
|
June 28, 2016, 05:36:21 PM |
|
Exista undeva o lista actualizata cu comerciantii Netopia care accepta BTC?
|
|
|
|
antonioeram (OP)
Member
|
|
June 29, 2016, 08:21:20 AM |
|
Salut dupa cum am spus, o vom face publica la noi pe site. Il update in acest timp. Va anuntam
|
|
|
|
marketgold
Member
Activity: 112
|
|
August 13, 2016, 10:11:14 AM |
|
Chiar nu stiam ca PcGarage accepta Bitcoin. Sunt surprins de asta. Incepe sa se dezvolte Bitcoin si in Romania
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
Activity: 977
Merit: 1011
|
|
August 14, 2016, 11:58:50 PM |
|
Chiar nu stiam ca PcGarage accepta Bitcoin. Sunt surprins de asta. Incepe sa se dezvolte Bitcoin si in Romania PcGarage ca PcGarage, insa chiar si comerciantul de tehnica foto, F64, accepta plata cu Bitcoin.
|
| | | | | | | | IDO PARTNER▄▄▄▀▀▀██▄▄ ████▀▀░▀███ ███▌████▐███ ███▌████████▌ ███▌█████████ ███▌█████████ ███▌████▐███▌ ▄▄▄▄▄█▀░███▀ ▀▀██▀▄██▀▀ | . DAOStarter |
| IEO PARTNER
▄███▄ ▄██▀▀░▀▀██▄ ██░░░▄░░░▀▀ ██░░▀██▄▄░░ ▀██▄▄░▀▀██▄ ░░▀▀██▄░░██ ▄▄░░░▀░░░██ ▀██▄▄░▄▄██▀ ▀███▀ | . Coinstore |
| LISTING
██▀▀▀▀████▄▄ ███▄▄▄▄▄▄▄█▀█ ██▄▄▄▄▄▄▄▄░▐▐▌ █████▄▄▄▄▄▄▌█ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄ ███▄▄▄▄▄▀▀▄▀█▐▌ ██▄▄▄▄░▄▄▄░░▐██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄▀ ░▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀ |
▄███▄░▄███▄ ▄███████████▄ ▄█████████████▄ ▄███████████████▄ ▀███████████████▀
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
▄ ░▀▄░█▀▀▄▄▄ ░▀▄▀████▀███▄ ██▀██████▄▄▄▄▀ ███░░▀████▀▀██▄ ▄█████████░█▄░▀ █▀█▄███▀▀█████ ▀▀▀░▀█▀▀▄█████ ██████▀░▀▄ |
█████▄▄▄▄▀ ██▄▀█████▀░░▄▄ ░▀█▄████▀███▄▀▀ ▀█▄▀▀█▀█▀▄░▀████▀ █▄██▄░▀▄▀▄▀██▀▀ ██▀▀ | UNISWAP LobsterSwap |
|
|
|
|
antonioeram (OP)
Member
|
|
August 16, 2016, 07:21:10 AM |
|
trebuie verficat la ei. asteptam sa treaca prin noi dar nu stiu ce au mai facut.
I-am adaugat si pe cei de la EVOMAG
|
|
|
|
tutorialevideo
Legendary
|
|
March 27, 2017, 10:06:58 PM |
|
update www.bitclouder.co a trecut de partea mobilpay
|
|
|
|
ivcelmik
|
|
March 29, 2017, 06:04:59 PM |
|
Felicitari! la cat mai multe contracte de hosting !
|
|
|
|
tutorialevideo
Legendary
|
|
April 01, 2017, 09:45:08 AM |
|
trebuie verficat la ei. asteptam sa treaca prin noi dar nu stiu ce au mai facut.
Ce curs are mobilpay? adica am o diferenta de la coinbase la netopia pe o plata de 14000 de ron si am o diferenta de 0.2 btc
|
|
|
|
Kramerc
|
|
April 20, 2017, 06:24:06 PM |
|
Ce curs are mobilpay? adica am o diferenta de la coinbase la netopia pe o plata de 14000 de ron si am o diferenta de 0.2 btc Si eu ma gandeam sa cumpar una alta, sa stimulez putin economia, insa ma vad in fata unei diferente de 6-7%. M-am oprit din a finaliza comanda de mai multe ori din acest motiv, e mult prea mult.
|
|
|
|
trader1a
Newbie
Activity: 41
Merit: 0
|
|
December 26, 2018, 01:38:29 PM |
|
Am cumparat prin mobilpay dar am observat o diferenta de ~7% fata de BTC/RON de la cateva case de schimb (daca ii schimbam mai intai in lei la o casa de schimb poate interveneau alte comisioane, ma refer la trading fee si withdraw fee).
Mobilpay are exchange privat? Inainte avea btcxchange, pe urma [Suspicious link removed]? Un parteneriat cu o casa de schimb nu ar reduce aceasta diferenta de ~7%?
|
|
|
|
tutorialevideo
Legendary
|
|
December 27, 2018, 06:41:03 PM |
|
Am cumparat prin mobilpay dar am observat o diferenta de ~7% fata de BTC/RON de la cateva case de schimb (daca ii schimbam mai intai in lei la o casa de schimb poate interveneau alte comisioane, ma refer la trading fee si withdraw fee).
Mobilpay are exchange privat? Inainte avea btcxchange, pe urma [Suspicious link removed]? Un parteneriat cu o casa de schimb nu ar reduce aceasta diferenta de ~7%?
Cursul de schimb al mobilpay. este un secret de stat pardon explicatia oficiala este ca iei combina toate preturile de marile case de schimb si ofera cel mai bun curs ron/btc pe care il pot oferii + 7 % comision care nu e trecut nicaieri.
|
|
|
|
|