litecoinden ilk işleme girdiğinde cok güzel paralar kazanmıştım. ama son dönemlerde takip ediyorum ya ölü parasına almaya çalışıyorlar yada çok yukardan satmaya çalışıyorlar. piyasaya biraz ltc satan alan girse hacim artsa süper olur. hem piyasa fiyatıda dünya fiyatını yakalamış olur.
2 gündür 5 LTC'lik işlem olmadı. LTC alan satan 5 kişi yok galiba. Bitcoin alım satımında var mı bir hareketlilik? Sitede hacim göstergesi de yanlış gözüküyor sanki.
Değerli Koinim yetkilileri;
Anlaşılan yapılan 0 Komisyon kampanyası da hacmin ciddi anlamda artmasını sağlamamış. Diğer arkadaşların bu konuda dediklerine katılıyorum ve de başka uygulamalar/promosyonlarla platformunuzun işlerliğinin artmasını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu bağlamda; Türkçe forumunda bir imza kampanyası başlatmanız halinde var olan komisyonsuz alım-satım kampanyanızı genişletme imkanı da sağlayabilirsiniz. Eğer imza kampanyası konusunda bir niyetiniz olursa da kampanyanızın yürütücüsü olmak isterim. İlgilenirseniz PM yoluyla detayları görüşebiliriz.