Bitcoin Forum
October 19, 2018, 08:18:40 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Whether somebody must keep mining in order to let all the wallets keep sync  (Read 275 times)
supercanada1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 250



View Profile
June 01, 2015, 03:36:12 AM
 #1

Whether somebody must keep mining in order to let all the wallets keep sync
for a new coin, Whether somebody must keep mining in order to let all the wallets keep sync, when I start, it always says out of sync

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Everything that makes you vital
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

████████████  █████  WHITEPAPER  █████  ████████████
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▄▄███████████▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀████
███           ▀███
███            ███
███   ▄█████▄  ███
███  ███▀▀▀████▄▀
███  ██     ▄▀███▄
███  ███▄▄▄███ ▀███▄
███   ▀█████▀    ▀███
███               ███
███              ▄███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
 ▀▀██████████████▀▀
BitVit███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
1539937120
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539937120

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539937120
Reply with quote  #2

1539937120
Report to moderator
1539937120
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539937120

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539937120
Reply with quote  #2

1539937120
Report to moderator
1539937120
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539937120

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539937120
Reply with quote  #2

1539937120
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539937120
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539937120

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539937120
Reply with quote  #2

1539937120
Report to moderator
1539937120
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539937120

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539937120
Reply with quote  #2

1539937120
Report to moderator
MicroGuy
Legendary
*
Online Online

Activity: 1932
Merit: 1005


www.MicroGuy.com


View Profile WWW
June 01, 2015, 03:38:06 AM
 #2

Whether somebody must keep mining in order to let all the wallets keep sync
for a new coin, Whether somebody must keep mining in order to let all the wallets keep sync, when I start, it always says out of sync

In order for the blockchain to advance, someone must mine. If the blockchain does not advance, the client can't naturally sync.

"The Internet unshackled information, Satoshi Nakamoto unshackled money. And money makes the world go round."
supercanada1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 250



View Profile
June 01, 2015, 03:39:23 AM
 #3

thanks

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Everything that makes you vital
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

████████████  █████  WHITEPAPER  █████  ████████████
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▄▄███████████▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀████
███           ▀███
███            ███
███   ▄█████▄  ███
███  ███▀▀▀████▄▀
███  ██     ▄▀███▄
███  ███▄▄▄███ ▀███▄
███   ▀█████▀    ▀███
███               ███
███              ▄███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
 ▀▀██████████████▀▀
BitVit███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
lemoncoolers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 108
Merit: 0


View Profile
June 01, 2015, 08:01:10 AM
 #4

Quote
when I start, it always says out of sync
Probably your client is old version or you need to add nodes manually!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!