Bitcoin Forum
December 15, 2017, 11:18:59 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [Selling] RDP for the best prices ever- starting from 4.99$  (Read 1017 times)
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 01, 2015, 04:14:16 PM
 #1

Hey,

So in this thread I'll be selling RDPs for some good prices (all in BTC)

You can use them as your personal computer and use it in anything such as downloading/uploading and much more stuff.

After purchasing, you can log into it by the REMOTE DESKTOP CLIENT present in all the versions of  Windows ONLY!

They have very high internet speeds and here is a sample of the speed:




There are four plans

-1-

5.99$ / month ---- price decreased to 5$ / month ----




-2-

7.99$ / month



-3-

11.99$ / month




-4-

16.99$ / month




NOTES:
Quote
1- All sales will be through this thread and nothing will be through PMs
2- You can ask for a demo before buying which will be for one hour, so after you buy no cancelling.
3- You are responsible for whatever you use the RDP for.
4- Support is available at any moment via the live chat present on the bottom left (or right) of this page :

http://rdp-sales.blogspot.com/

ALL SALES WILL BE MANAGED BY THIS ADDRESS:

136SEyLmARm4prvfMPU4VwTNHaFWPKcd6K



1513336739
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513336739

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513336739
Reply with quote  #2

1513336739
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513336739
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513336739

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513336739
Reply with quote  #2

1513336739
Report to moderator
1513336739
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513336739

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513336739
Reply with quote  #2

1513336739
Report to moderator
manekari
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 453



View Profile
June 01, 2015, 04:20:22 PM
 #2

Server location ? Server provider ? datacenter Name ? Can you provide Linux OS ? Do you provide Dedicated Servers also ?

Please specify.

Smiley
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 01, 2015, 05:47:57 PM
 #3

Server location ? Server provider ? datacenter Name ? Can you provide Linux OS ? Do you provide Dedicated Servers also ?

Please specify.

Server location is stated in the above pics . You may choose from france and netherlands

Server provider: Hostpalace internet services

Datacenter name: Why do you need to know this?

Can you provide Linux OS ? : Currently no, but maye we can in the future so keep tuned..

Do you provide Dedicated Servers also ? : for dedicated servers you can use this (it's not managed by me)

https://99dedicated.com
moko666
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 639

BlasterKVs the king of xbox modding


View Profile WWW
June 01, 2015, 05:54:35 PM
 #4

are you accepting escrow for this?
rdp package seems great but the only doubt i have is what if they stopped working within few days
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 01, 2015, 05:56:48 PM
 #5

are you accepting escrow for this?
rdp package seems great but the only doubt i have is what if they stopped working within few days

don't worry they w'd never stop , I personally use them always and offline time is literally 100%

You can have a demo if you want Cheesy
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 01, 2015, 06:10:45 PM
 #6

for any questions ask me here or by the live chat present in this site http://rdp-sales.blogspot.com/
btcton
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980

Professional SysAdmin / Hobbyist Developer


View Profile
June 02, 2015, 02:48:12 AM
 #7

How come it says "50GB minimum" in the first package? I may be interested in these if you ever get linux. Feel free to PM me if it happens.

ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 02, 2015, 03:40:27 PM
 #8

How come it says "50GB minimum" in the first package? I may be interested in these if you ever get linux. Feel free to PM me if it happens.

This means that its space is higher than 50 GB... and ok if I get linux i'll pm you  Wink
duckydonald
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
June 02, 2015, 09:53:24 PM
 #9

These are good spec, do you have lower specks for cheaper prices?


 
 
           ▄████▄
         ▄████████▄
       ▄████████████▄
     ▄████████████████▄
    ████████████████████      ▄█▄                 ▄███▄                 ▄███▄                 ▄████████████████▀   ▄██████████

  ▄▄▄▀█████▀▄▄▄▄▀█████▀▄▄▄     ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀                   ██
▄█████▄▀▀▀▄██████▄▀▀▀▄█████▄     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀        ▄█▄          ▀██████████████▄
████████████████████████████       ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀          ▀█▀                        ██
 ▀████████████████████████▀          ▀██▄ ▄██▀             ▀██▄ ▄██▀     ▄█▄     ▀██▄ ▄██▀                                       ██
   ▀████████████████████▀              ▀███▀                 ▀███▀       ▀█▀       ▀███▀      ▄███████████████████████████████████▀
     ▀████████████████▀
       ▀████████████▀
         ▀████████▀
           ▀████▀
║║


║║
.
.

║║
██
║║
.
.

║║
██
║║
.
║║


║║
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 03, 2015, 06:58:32 PM
 #10

These are good spec, do you have lower specks for cheaper prices?

Unfortunately, these are the only specs available.

As I'm not getting much sales from the forums here ... The first bundle price has been decreased to 5$ instead of 5.99$ per month
btcton
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980

Professional SysAdmin / Hobbyist Developer


View Profile
June 03, 2015, 07:32:57 PM
 #11

How come it says "50GB minimum" in the first package? I may be interested in these if you ever get linux. Feel free to PM me if it happens.

This means that its space is higher than 50 GB... and ok if I get linux i'll pm you  Wink

Actually, I may have another use case in which Windows could be acceptable. However, I would like to at least have an estimate on how much storage I would be getting. If you could post it here or PM me, that would be great. Thanks.

ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 03, 2015, 08:07:24 PM
 #12

How come it says "50GB minimum" in the first package? I may be interested in these if you ever get linux. Feel free to PM me if it happens.

This means that its space is higher than 50 GB... and ok if I get linux i'll pm you  Wink

Actually, I may have another use case in which Windows could be acceptable. However, I would like to at least have an estimate on how much storage I would be getting. If you could post it here or PM me, that would be great. Thanks.

Great !  Cheesy

You will get a 50 GB space if you buy the first package ^_^
The price has been decreased !

You can also still get a demo before buying !

Good Luck  Wink
nasses321
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 06, 2015, 02:09:28 PM
 #13

I'd like to have a demo.
miki77miki
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476

stop kidding me


View Profile WWW
June 06, 2015, 07:34:36 PM
 #14

Sorry if this is a noobish question but what's the difference between a windows vps and a windows RDP. Are we allowed to install whatever program on the RDP?

ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560

Need a Campaign Manager ? >> goo.gl/mfHfUo


View Profile WWW
June 06, 2015, 09:02:16 PM
 #15

I'd like to have a demo.

Ok, I'll send you one near in minutes.

Sorry if this is a noobish question but what's the difference between a windows vps and a windows RDP. Are we allowed to install whatever program on the RDP?

VPS is used to install websites and to run them while RDP is a personal computer with super high internet speeds, and yes you are allowed to install any type of program on it !  Wink
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!