Bitcoin Forum
February 24, 2017, 08:47:02 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How can i change the language of the client?  (Read 2514 times)
TiagoTiago
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


Firstbits.com/1fg4i                :Ƀ


View Profile
May 31, 2011, 05:42:51 AM
 #1

Seems it automaticly choose a language based on the system OS, but it choose the wrong wrong, it's using Portugal's Portuguese and not Brazilian Portuguese ( "Ficheiro" instead of "Arquivo" for example) ; is there a way i can force it to use the original English ? (i prefer things in the original language when it's a language i understand; i've way seen too many bad translations, even in big movies in the cinema; if not even professionals paid to do translation work can do it right i hold very low expectations on translation jobs done by volunteer amateurs)

(I dont always get new reply notifications, pls send a pm when you think it has happened)

Wanna gimme some BTC for any or no reason? 1FmvtS66LFh6ycrXDwKRQTexGJw4UWiqDX Smiley

The more you believe in Bitcoin, and the more you show you do to other people, the faster the real value will soar!

Do you like mmmBananas?!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1487926022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487926022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487926022
Reply with quote  #2

1487926022
Report to moderator
1487926022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487926022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487926022
Reply with quote  #2

1487926022
Report to moderator
1487926022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487926022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487926022
Reply with quote  #2

1487926022
Report to moderator
joan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 31, 2011, 02:03:40 PM
 #2

You can rename the locale/pt/ directory to something else and restart bitcoin. It will default to English.
TiagoTiago
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


Firstbits.com/1fg4i                :Ƀ


View Profile
June 01, 2011, 02:14:35 AM
 #3

Nice, thanx

(I dont always get new reply notifications, pls send a pm when you think it has happened)

Wanna gimme some BTC for any or no reason? 1FmvtS66LFh6ycrXDwKRQTexGJw4UWiqDX Smiley

The more you believe in Bitcoin, and the more you show you do to other people, the faster the real value will soar!

Do you like mmmBananas?!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!