Bitcoin Forum
December 10, 2016, 11:02:31 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can't connect to Bitcoin: Server redirected too many times  (Read 1883 times)
bitcoinnoob
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile WWW
May 31, 2011, 08:18:44 AM
 #1

Hey guys/gals,

So I am trying to figure out how to mine.  I keep getting "Can't connect to Bitcoin: Server redirected too many times (20)" Is this just me or is it an issue on deepbit.net's side?  Huh

Code:
~/Downloads/DiabloMiner]$  ./DiabloMiner-OSX.sh
[5/31/11 1:12:25 AM] Started
[5/31/11 1:12:25 AM] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/
[5/31/11 1:12:26 AM] Using Apple OpenCL 1.0 (Dec 23 2010 17:30:26)
[5/31/11 1:12:26 AM] Added GeForce 8600M GT (#1) (4 CU, local work size of 256)
[5/31/11 1:12:28 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: Server redirected too many  times (20)

Any help would be appreciated. Thanks

How Many bitcoins do you have? http://bitcoinnoob.com/?p=85
1481367751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481367751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481367751
Reply with quote  #2

1481367751
Report to moderator
1481367751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481367751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481367751
Reply with quote  #2

1481367751
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481367751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481367751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481367751
Reply with quote  #2

1481367751
Report to moderator
1481367751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481367751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481367751
Reply with quote  #2

1481367751
Report to moderator
1481367751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481367751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481367751
Reply with quote  #2

1481367751
Report to moderator
dsmudger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
May 31, 2011, 08:29:42 AM
 #2

same issue here - had a look using wireshark and here's what's getting redirected:

GET /listenChannel HTTP/1.1
User-Agent: Java/1.6.0_24
Host: deepbit.net
Accept: text/html, image/gif, image/jpeg, *; q=.2, */*; q=.2
Connection: keep-alive


HTTP/1.1 302 Found
Cache-Control: no-cache
Content-length: 0
Location: /listenChannel
Set-Cookie: [REDACTED]=[REDACTED]; path=/;

Connection: close



I'm also seeing an HTTP post getting redirected as follows:

POST /listenChannel HTTP/1.1
Authorization: Basic [REDACTED]
Accept-Encoding: gzip,deflate
Content-Type: application/json
User-Agent: Java/1.6.0_24
Host: deepbit.net
Accept: text/html, image/gif, image/jpeg, *; q=.2, */*; q=.2
Connection: keep-alive
Content-Length: 39

{"method":"getwork","params":[],"id":1}


HTTP/1.1 302 Found
Cache-Control: no-cache
Content-length: 0
Location: /listenChannel
Set-Cookie: [REDACTED]=[REDACTED]; path=/;

Connection: close


SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 31, 2011, 10:45:45 AM
 #3

Hey guys/gals,

So I am trying to figure out how to mine.  I keep getting "Can't connect to Bitcoin: Server redirected too many times (20)" Is this just me or is it an issue on deepbit.net's side?  Huh

Code:
~/Downloads/DiabloMiner]$  ./DiabloMiner-OSX.sh
[5/31/11 1:12:25 AM] Started
[5/31/11 1:12:25 AM] Connecting to: http://pit.deepbit.net:8332/
[5/31/11 1:12:26 AM] Using Apple OpenCL 1.0 (Dec 23 2010 17:30:26)
[5/31/11 1:12:26 AM] Added GeForce 8600M GT (#1) (4 CU, local work size of 256)
[5/31/11 1:12:28 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: Server redirected too many  times (20)

Any help would be appreciated. Thanks

http://pit.deepbit.net:8332/

^ get rid of the trailing / if that's what you inputted manually, (havn't used Diablo before)
kazoo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 31, 2011, 01:26:55 PM
 #4

I suspect a server overload here.

I have the same command line that worked before not working today.

(Not that I really know what's wrong of course.)

I have tried the direct IP as well as the pit prefix.
bitcoinnoob
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile WWW
June 01, 2011, 04:19:13 AM
 #5

I suspect a server overload here.

I have the same command line that worked before not working today.

(Not that I really know what's wrong of course.)

I have tried the direct IP as well as the pit prefix.

You suspected right, it is working tonight.  thanks  Smiley

How Many bitcoins do you have? http://bitcoinnoob.com/?p=85
Nythain
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
June 01, 2011, 04:57:01 AM
 #6

Just to clarify, it wasnt a server overload, Tycho has said in a couple threads that Diablo miner was tripping the new DDoS protection. That was the problem.

bitcoinnoob
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7



View Profile WWW
June 01, 2011, 06:00:41 AM
 #7

Just to clarify, it wasnt a server overload, Tycho has said in a couple threads that Diablo miner was tripping the new DDoS protection. That was the problem.

Thank you for the clarification.  Wink

How Many bitcoins do you have? http://bitcoinnoob.com/?p=85
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!