Bitcoin Forum
December 09, 2016, 03:58:38 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining_hardware_comparison Does not work , How much should I get with 5850  (Read 1964 times)
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 09:05:33 AM
 #1

Hello How much should I get with 5850 ?
I have a vx450 power supply is in good for the 5850
Thank you...

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481255918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481255918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481255918
Reply with quote  #2

1481255918
Report to moderator
d3c0n808
Member
**
Offline Offline

Activity: 113

Not Goxed


View Profile
May 31, 2011, 09:13:14 AM
 #2

Hello How much should I get with 5850 ?
I have a vx450 power supply is in good for the 5850
Thank you...

Depends on your clock speed, and what program your using.

60 GH/s BFL Single SC - Pre-Order Yours Today!
`````` Only $1299.99 - butterflylabs.com ``````
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 09:17:11 AM
 #3

Hello How much should I get with 5850 ?
I have a vx450 power supply is in good for the 5850
Thank you...

Depends on your clock speed, and what program your using.

guiminer
-v -f 0 -w 128

Core Clock 900 Mhz

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 10:18:57 AM
 #4

and this website

https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison

Does not work

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
May 31, 2011, 10:21:38 AM
 #5

The wiki is down at the moment.

You should be getting anywhere between 300 and 350MH/sec.

What are you getting?

no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 11:11:42 AM
 #6

Yes I'm getting 330mh/s
Thank you.

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Atroxes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
May 31, 2011, 11:23:26 AM
 #7

I'd suggest looking into using Phoenix miner for your 5850 cards. jedi95 has done some great work with that tool.

You should be able to get another 5-10% out of them.
Dyaheon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 31, 2011, 11:59:17 AM
 #8

Use phoenix with phatk kernel, then downclock memory to 300-375MHz or so and use 256 worksize. You'll end up getting more with less power consumption, some 340-350k
Bleh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
May 31, 2011, 12:17:34 PM
 #9

Use phoenix with phatk kernel, then downclock memory to 300-375MHz or so and use 256 worksize. You'll end up getting more with less power consumption, some 340-350k
That works, for me downgrading to SDK 2.1 and using poclbm was even a bit faster at 360mh/s.  That's using 900 core 300 mem.  -v -f 1 -w256
kiwiasian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
May 31, 2011, 02:13:34 PM
 #10

When my 5850 was at 900/1150, I got 330MH/s using poclbm with -v -w128 -f60

Tradehill referral link, save 10% | http://www.tradehill.com/?r=TH-R12328
www.payb.tc/kiwiasian | 1LHNW1JGMBo2e7rKiiFz7KJPKE57bqCdEC
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
May 31, 2011, 02:18:11 PM
 #11

Yes I'm getting 330mh/s
Thank you.

Mine are clocked 890/300; with guiminer I get 340
no_alone
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 31, 2011, 02:50:07 PM
 #12

When I try to downclock my mem It all freezee

Mine only when pc is IDLE totally indivisible...
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9851.0
Mine on family computer without disturbing them

Donation : 1GjpJnLU8zdfEHW7FoCx2UUosJgc9prXN4
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
May 31, 2011, 03:44:50 PM
 #13

When I try to downclock my mem It all freezee

What cards do you have? What are you clocking them with? Id just use the AMD gpu clock tool (not CCC)

I've had problems clocking my XFX reference cards
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
May 31, 2011, 03:48:23 PM
 #14

i see everyone are wussies at overclocking. I get 400 MH/s with 1020 core, 230 mem. It's not that hard. Man up, and overclock until it crashes.

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
kiwiasian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
May 31, 2011, 04:09:36 PM
 #15

i see everyone are wussies at overclocking. I get 400 MH/s with 1020 core, 230 mem. It's not that hard. Man up, and overclock until it crashes.

And I bet you're frying your VRMs too.

Tradehill referral link, save 10% | http://www.tradehill.com/?r=TH-R12328
www.payb.tc/kiwiasian | 1LHNW1JGMBo2e7rKiiFz7KJPKE57bqCdEC
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!