ramazan günü ağzımı bozdurcaksın ama değmezsin.gerçekten beynin çalışmıyor yada bağışlamış olabilirsin bak güzel kardeşim 3000 tl ye sattığım 3 ünü alana 8000 tl den verdiğim s4 cihazlarıma btc_istanbul nickli arkadaşımız 550 dolar teklif ediyor birde utanmadan fiyatınız çok fahiş diyerek satışımı baltalıyor sonrasında kendisi ilan açıyor haklı olarak benimde onun satışını baltalama hakkım doğuyor değilmi tabiki siz okumadan sadece burdaki yazıları görüp yorum yaptığınız için konuşuyorsunuz ne diyim size allah akıl fikir beyin yada en güzeli biraz insanlık versin
teşekkür ederim arkadaşın verdiği fiyatı yanlış hesaplamışım güncel dolar kuruyla 1450 tl yapıyormuş dalgınlık işte
bn ona 600 dolar teklif edeyim varsa 100 adet kadar s4 alırım hemen hiç sıkıntı yok
ya baya bi canımı sıktınız bi baltalama daha yapayım bari insanlar ucuz bir şekilde alsınlar ürünlerini bitmain firmasından dhgate üzerinden kredi kartı ile s5 ler kargo dahil 440 dolara alınıyor gümrüğede 175 ödüyorsun
yani bir adet s5 fiyatı
440 $ x 2,70 : 1188
1188 + 175(gümrük vergisi) : 1363
düz hesap 1400 de 1 hafta içinde kapında oluyor kıçını kaldırmana bile gerek yok bir adet mail bir banka havalesi iş bitti
(toplu alım,btc ile ödeme, düşük dolar kuru gibi fiyatı düşürcek şeyleri hesaplamadım bile)
bu arada alt alta duran konulardan nasıl benim konumu görmedin çok merak ediyorum bence görmek istemedin