Bitcoin Forum
October 20, 2018, 10:39:11 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »  All
  Print  
Author Topic: Earn Bitcoins by doing Captchas! [Easy & Newbie Friendly] [0.008 BTC / 2000]  (Read 27785 times)
artibg
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile
July 24, 2015, 07:41:17 PM
 #141

hi can i join,  pm me if any spot are available
1540075151
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540075151

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540075151
Reply with quote  #2

1540075151
Report to moderator
1540075151
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540075151

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540075151
Reply with quote  #2

1540075151
Report to moderator
1540075151
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540075151

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540075151
Reply with quote  #2

1540075151
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540075151
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540075151

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540075151
Reply with quote  #2

1540075151
Report to moderator
BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 24, 2015, 07:50:34 PM
 #142

hi can i join,  pm me if any spot are available

PM me !

Hello.
Is it me you are looking for?
artibg
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile
July 25, 2015, 01:30:51 PM
 #143

Just pm'ed you, i hope i get approved
BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 25, 2015, 06:44:44 PM
 #144

Payment for this week sent!
More spots available  Smiley

Hello.
Is it me you are looking for?
BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 25, 2015, 06:45:01 PM
 #145

Just pm'ed you, i hope i get approved

Sent details Smiley

Hello.
Is it me you are looking for?
tennozer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


Bonus Claim Url: http://betonline.wager.bz


View Profile WWW
July 25, 2015, 07:33:57 PM
 #146

Payment for this week sent!
More spots available  Smiley

I appriciate you. I try to do this job but not under you. But my supervisor sent my satoshis a bit late and I lost my motivation.
I follow your topic and you do your payments really fast. Apriciate.

BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 25, 2015, 09:28:30 PM
 #147

Payment for this week sent!
More spots available  Smiley

I appriciate you. I try to do this job but not under you. But my supervisor sent my satoshis a bit late and I lost my motivation.
I follow your topic and you do your payments really fast. Apriciate.

I always send them on time and so far 0 complaints Smiley
If you are interested, PM me!

Hello.
Is it me you are looking for?
nydiacaskey01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1012


Bitsler.com


View Profile
July 26, 2015, 02:56:09 AM
 #148

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

.BITSLER.                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
letyouearn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1011


BRINGING MAGIC TO THE TELECOM INDUSTRY


View Profile
July 26, 2015, 03:03:48 AM
 #149

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

              ███
             █████
            ███████
           █████████
          ███████████
         █████████████
        ███████ ███████
       ███████   ███████
      ███████     ███████
     ███████       ███████
    ███████         ███████
   ███████           ███████
  ███████             ███████
 █████████████████████████████
███████████████████████████████
.
M!RACLE TELE
...BRINGING MAGIC...
...........TO THE TELECOM INDUSTRY...........

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
40% Biweekly Rewards
▬▬▬   Calls at €0.2   ▬▬▬
Traffic from €0.01 worldwide

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
      ██         ██     
        ▀▌     ▐▀       
       ▄██▄▄▄▄▄██▄       
     ▄█████████████     
   ▄█████████████████▄   
  ██████▄██████▄██████   
 ▐█████████████████████▌
  ██████▀███████▀██████ 
  █████   █████   █████   
  █████████████████████   
  █████████████████    
    ███████████████     
 ▀██▄ ████████████  ▄██▀
      ▀██▀   ▀██▀   
       ▄█       █▄
ANN
Lightpaper
Bounty
Facebook
Twitter
Telegram
nydiacaskey01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1012


Bitsler.com


View Profile
July 26, 2015, 03:26:01 AM
 #150

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

eh. I don't think that will help me.  Undecided
my problem is not loading. sometimes the first capthcha loads with no problem. but after that the client always freezes. what's worse the client always stays on top and won't let me switch windows unless I bring up the task manager.

.BITSLER.                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
letyouearn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1011


BRINGING MAGIC TO THE TELECOM INDUSTRY


View Profile
July 26, 2015, 03:33:51 AM
 #151

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

eh. I don't think that will help me.  Undecided
my problem is not loading. sometimes the first capthcha loads with no problem. but after that the client always freezes. what's worse the client always stays on top and won't let me switch windows unless I bring up the task manager.

Looks like you are working on a single id only. By using my tool , you can work on multiple ids ( 4 - 6 ids ) and earn more than you are earning now.

              ███
             █████
            ███████
           █████████
          ███████████
         █████████████
        ███████ ███████
       ███████   ███████
      ███████     ███████
     ███████       ███████
    ███████         ███████
   ███████           ███████
  ███████             ███████
 █████████████████████████████
███████████████████████████████
.
M!RACLE TELE
...BRINGING MAGIC...
...........TO THE TELECOM INDUSTRY...........

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
40% Biweekly Rewards
▬▬▬   Calls at €0.2   ▬▬▬
Traffic from €0.01 worldwide

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
      ██         ██     
        ▀▌     ▐▀       
       ▄██▄▄▄▄▄██▄       
     ▄█████████████     
   ▄█████████████████▄   
  ██████▄██████▄██████   
 ▐█████████████████████▌
  ██████▀███████▀██████ 
  █████   █████   █████   
  █████████████████████   
  █████████████████    
    ███████████████     
 ▀██▄ ████████████  ▄██▀
      ▀██▀   ▀██▀   
       ▄█       █▄
ANN
Lightpaper
Bounty
Facebook
Twitter
Telegram
nickaizoku
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


❃ CyberNick ❃


View Profile
July 26, 2015, 06:22:46 AM
 #152

is it normal when we running out of the time, and got kicked out from server? and how do i know my current point?

artibg
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile
July 26, 2015, 06:22:53 AM
 #153

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

eh. I don't think that will help me.  Undecided
my problem is not loading. sometimes the first capthcha loads with no problem. but after that the client always freezes. what's worse the client always stays on top and won't let me switch windows unless I bring up the task manager.

Looks like you are working on a single id only. By using my tool , you can work on multiple ids ( 4 - 6 ids ) and earn more than you are earning now.

We will suspend your account forever…
if you use third party software;
if you try to run multiple instance of the QlinkGroup software client under the same account;
if you don't follow the instructions to solve CAPTCHAs as they appear;
if you were found typing garbage instead of properly solving CAPTCHAs;
if you were kicked out often for not solving CAPTCHAs.
Accounts permanently suspended WILL NOT GET PAID
letyouearn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1011


BRINGING MAGIC TO THE TELECOM INDUSTRY


View Profile
July 26, 2015, 06:52:21 AM
 #154

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

eh. I don't think that will help me.  Undecided
my problem is not loading. sometimes the first capthcha loads with no problem. but after that the client always freezes. what's worse the client always stays on top and won't let me switch windows unless I bring up the task manager.

Looks like you are working on a single id only. By using my tool , you can work on multiple ids ( 4 - 6 ids ) and earn more than you are earning now.

We will suspend your account forever…
if you use third party software;
if you try to run multiple instance of the QlinkGroup software client under the same account;
if you don't follow the instructions to solve CAPTCHAs as they appear;
if you were found typing garbage instead of properly solving CAPTCHAs;
if you were kicked out often for not solving CAPTCHAs.
Accounts permanently suspended WILL NOT GET PAID

The main rule is you just type what they appear . Other than qlinkgroup just want the correct solved captchas. Nothing will happen , if you type and work properly.

              ███
             █████
            ███████
           █████████
          ███████████
         █████████████
        ███████ ███████
       ███████   ███████
      ███████     ███████
     ███████       ███████
    ███████         ███████
   ███████           ███████
  ███████             ███████
 █████████████████████████████
███████████████████████████████
.
M!RACLE TELE
...BRINGING MAGIC...
...........TO THE TELECOM INDUSTRY...........

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
40% Biweekly Rewards
▬▬▬   Calls at €0.2   ▬▬▬
Traffic from €0.01 worldwide

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
      ██         ██     
        ▀▌     ▐▀       
       ▄██▄▄▄▄▄██▄       
     ▄█████████████     
   ▄█████████████████▄   
  ██████▄██████▄██████   
 ▐█████████████████████▌
  ██████▀███████▀██████ 
  █████   █████   █████   
  █████████████████████   
  █████████████████    
    ███████████████     
 ▀██▄ ████████████  ▄██▀
      ▀██▀   ▀██▀   
       ▄█       █▄
ANN
Lightpaper
Bounty
Facebook
Twitter
Telegram
hermesesus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250


View Profile WWW
July 26, 2015, 07:48:49 AM
 #155

I've received my payment for this week. Thanks BitcoinStriker!  Smiley
BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 26, 2015, 10:58:40 AM
 #156

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

Check your Firewall or AntiVirus.

the app doesn't work right on my PC. it freezes when loading caphtca.  Undecided

You can try my speed up tool for qlinkgroup. It works fine . No virus contained files, totally safe for use and gives good results if you are able to type fast enough.

eh. I don't think that will help me.  Undecided
my problem is not loading. sometimes the first capthcha loads with no problem. but after that the client always freezes. what's worse the client always stays on top and won't let me switch windows unless I bring up the task manager.

Looks like you are working on a single id only. By using my tool , you can work on multiple ids ( 4 - 6 ids ) and earn more than you are earning now.

We will suspend your account forever…
if you use third party software;
if you try to run multiple instance of the QlinkGroup software client under the same account;
if you don't follow the instructions to solve CAPTCHAs as they appear;
if you were found typing garbage instead of properly solving CAPTCHAs;
if you were kicked out often for not solving CAPTCHAs.
Accounts permanently suspended WILL NOT GET PAID

Yes dont use third party softwares or you risk getting banned.

is it normal when we running out of the time, and got kicked out from server? and how do i know my current point?

If you run out of time while doing the captcha too many times you get kicked, too many kicks = a temporary ban.
Remember that if you ever get banned I can give you another account.

I've received my payment for this week. Thanks BitcoinStriker!  Smiley

No problem! Happy earnings!

Hello.
Is it me you are looking for?
Monopoly
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
July 26, 2015, 02:19:42 PM
 #157

How to register ? it just wants username & password .

BitcoinStriker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


I am the one who knocks.


View Profile
July 26, 2015, 03:20:34 PM
 #158

How to register ? it just wants username & password .

PM me your email and your BTC adress and I will generate your username and password.

Hello.
Is it me you are looking for?
Monopoly
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
July 27, 2015, 01:27:40 AM
 #159

Get error " The server is not responding "

nickaizoku
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


❃ CyberNick ❃


View Profile
July 27, 2015, 05:33:33 AM
 #160

is it normal when we running out of the time, and got kicked out from server? and how do i know my current point?

If you run out of time while doing the captcha too many times you get kicked, too many kicks = a temporary ban.
Remember that if you ever get banned I can give you another account.

[/quote]

owh, but sometimes the captcha cant really see it, so thats y it run out of time lol

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!