Bitcoin Forum
August 02, 2021, 07:28:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Anyone have the same problem?  (Read 580 times)
madonnino
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


I ❤ www.LuckyB.it!


View Profile
July 02, 2015, 09:16:05 AM
 #1

this morning reflected this problem, the letters of the words are not displayed ..it's a problem of the forum or it's my pc that don't work correctly?




thanks
1627932502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627932502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627932502
Reply with quote  #2

1627932502
Report to moderator
1627932502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627932502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627932502
Reply with quote  #2

1627932502
Report to moderator
1627932502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627932502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627932502
Reply with quote  #2

1627932502
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Hexcoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
July 02, 2015, 09:20:04 AM
 #2

this morning reflected this problem, the letters of the words are not displayed ..it's a problem of the forum or it's my pc that don't work correctly?




thanks

probably on your side mate. im online for about 7-8 now and didn't get that kind of problem
lihuajkl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 1000


View Profile
July 02, 2015, 09:32:15 AM
 #3

We have no such kind of problems. Problem you could change to another browser or computer to try again!
dblink
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250


View Profile
July 02, 2015, 10:28:19 AM
 #4

No, I haven't face such problems yet, everything is going well and good with bitcointalk.org while login with browser. I guess you are using TOR Network, if yes then it gives such problem and ironically fonts will become small of a sudden, though the setting in option remain intact, perhaps try to avoid the size of browser to the max and keep it to the default size.

madonnino
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


I ❤ www.LuckyB.it!


View Profile
July 02, 2015, 10:29:56 AM
 #5

No, I haven't face such problems yet, everything is going well and good with bitcointalk.org while login with browser. I guess you are using TOR Network, if yes then it gives such problem and ironically fonts will become small of a sudden, though the setting in option remain intact, perhaps try to avoid the size of browser to the max and keep it to the default size.

i was on chrome, i've closed all the windows and restarted the pc.
Now it works well.
Thanks
dblink
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250


View Profile
July 02, 2015, 11:09:36 AM
 #6

i was on chrome, i've closed all the windows and restarted the pc.
Now it works well.
Thanks
Good Luck then, Cheers !! Have a wonderful day ahead Smiley

everaja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


~ScapeGoat~


View Profile
July 02, 2015, 11:22:25 AM
 #7

this morning reflected this problem, the letters of the words are not displayed ..it's a problem of the forum or it's my pc that don't work correctly?




thanks

probably on your side mate. im online for about 7-8 now and didn't get that kind of problem

All i can say is the problem of network and your PC synchronization with it.
This can happen due to half loaded page if you next time refresh your tab you might see a clear ,full loaded web site.

el kaka22
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2506
Merit: 1101


www.Crypto.Games: Multiple coins, multiple games


View Profile
July 02, 2015, 11:55:13 AM
 #8

Never seen this kind of fault, the most common problem loading the forum is the browser just displaying the words, but not the theme and the graphics.
BTW I think that the problem maybe due to your RAM at that time was full, or there was a bug on the coding system on your side... However it mustn't be the forum's problem.

████  ███████  ███
██████████
███      ███████
███      ███████████
██████████████████
████████
███   ████  ███████████
███ ███████████████
█████████
█████████████████
███  ███████
██████████████
███        ████████
███████████▀▀███▀▀███████████
██████▀▀     ███     ▀▀██████
████▀   ▄▄█████████▄▄   ▀████
████▄▄▄███▀  ▀█▀  ▀███▄▄▄████
██▀▀▀██▀      ▀      ▀██▀▀▀██
█▀  ▄██               ██▄  ▀█
█   ████▄▄         ▄▄████   █
█▄  ▀██▀             ▀██▀  ▄█
██▄▄▄██▄             ▄██▄▄▄██
████▀▀▀███▄ ▄█ █▄ ▄███▀▀▀████
████▄   ▀▀███▄█████▀▀   ▄████
███████▄     ███     ▄███████
███████████▄▄███▄▄███████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
..PLAY NOW..
███  ███████  ████
██████████
███████      ███
███████████      ███
██████████████████
████████
███████████  ████   ███
███████████████ ███
█████████
█████████████████
███████  ███
██████████████
████████        ███
thebenjamincode
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


37iGtdUJc2xXTDkw5TQZJQX1Wb98gSLYVP


View Profile
July 04, 2015, 01:14:19 PM
 #9

well i haven't experience something like that
maybe its your browser? try using slim browser or maxthon
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!