|
|
DanDan
|
|
November 19, 2015, 10:02:23 PM |
|
LGBTİ siker!
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
December 02, 2015, 09:21:02 PM |
|
|
|
|
|
|
|
bigminer_tr
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
December 05, 2015, 07:00:24 PM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
December 16, 2015, 04:31:48 PM |
|
|
|
|
|
nasip35
|
|
December 19, 2015, 05:06:51 PM |
|
|
|
|
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 25, 2015, 02:56:13 PM |
|
https://www.youtube.com/watch?v=QLktoBwoCH8Az forumda açılan konudan görüp izlediğim video.. Belki görmeyen olur diye buraya da yazayım dedim.. İzlenmeye değer bir video olduğunu düşünüyorum Paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
December 25, 2015, 03:12:31 PM |
|