Bitcoin Forum
April 01, 2020, 03:01:36 AM *
News: The virus is now s̴͜͠p̶̰͝r̷̰̅e̶̦̽a̵̼͂d̴͉̑ỉ̷̖n̸̙̏g̷̬͝ even online; practice social distancing!
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Unable to see transactions?  (Read 1103 times)
Braden
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
June 01, 2011, 07:31:04 PM
 #1

For the last day or so I haven't been able to process any transactions on my client for the address 1AAopkhmta3DSodMDrfAXzmHJv69psFfez

I tried to send a Bitcoin to Mt.Gox, and it has been sitting as 0/unconfirmed for a few hours now. I also have a mining payment that was sent to my address from Slush's pool (shows up in block explorer) that does not register in my client.

I also can see the confirmation count increasing on transactions that have already occurred.

Any ideas?

Thanks,
Braden
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
1585710096
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585710096

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585710096
Reply with quote  #2

1585710096
Report to moderator
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
June 01, 2011, 07:46:45 PM
 #2

Most likely you are not connected to the network.
What OS are you running?
Braden
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
June 01, 2011, 08:24:07 PM
 #3

Windows 7 x64
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
June 01, 2011, 08:47:32 PM
 #4

Go to start and type cmd, press Enter

In the command prompt type:

Code:
cd C:\Program Files (x86)\bitcoin
Code:
bitcoin.exe -addnode=69.164.218.197 -addnode=64.22.103.150 -addnode=173.242.112.53 -addnode=178.79.147.99 -addnode=184.106.111.41 -addnode=91.85.220.84 -addnode=173.224.125.222 -addnode=86.5.50.90 -addnode=178.255.199.86
Oldminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1001



View Profile
June 07, 2011, 07:45:12 PM
 #5

Go to start and type cmd, press Enter

In the command prompt type:

Code:
cd C:\Program Files (x86)\bitcoin
Code:
bitcoin.exe -addnode=69.164.218.197 -addnode=64.22.103.150 -addnode=173.242.112.53 -addnode=178.79.147.99 -addnode=184.106.111.41 -addnode=91.85.220.84 -addnode=173.224.125.222 -addnode=86.5.50.90 -addnode=178.255.199.86

What does this actually do?

If you like my post please feel free to give me some positive rep https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=18639
Tip me BTC: 1FBmoYijXVizfYk25CpiN8Eds9J6YiRDaX
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
June 07, 2011, 08:03:25 PM
 #6

Adds nodes manually
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!