Bastıran sıcaklar ile ilgili bitcointalk kullanıcılarına ne düşündüklerini sorduk ve farklı yorumlar aldık: (İsimler ve yorumlar tamamen hayal ürünü olup gerçek kişilerle benzerlikler tesadüfidir)
[Coin-Turk] Sıcaklardan bunaldığınızı biliyoruz. Coin-Türk ekibi olarak bir ilke daha imza atmaktan onurluyuz, gururluyuz. 3 Okuyucumuza SERİN HAVA PAKETİ hediye ediyoruz. HEMEN SERİNLEMEK İÇİN aşağıdaki refli linke tıklayabilirsiniz. (Yazının devamı için refli linke tıklayın) (Full HD İndir MP3 indir 1080p bedava oyun hemen kazan tıkla kazan) ...
[cakir,cakir1,cakir2,cakir3] Klima cihazı almak yerine bulut serinlemeyi tavsiye ederim. Şu anda paylaşamayacağım bir yöntem ile %30 daha fazla serinliyorum. 1.5 BTC toplayabilirsem yağmur da yağdırabilirim.
[olcaytu2005] 15 yıl sonra bitcoin 100 bin olursa bayağa esecek
[coinkolik] Daha önceki haberimizde de yazdığımız gibi; [www.coinkolik.com/sicak_hava_dalgasi_geliyor] sicaklar daha uzun süre etkisini koruyacağa benziyor. Uzmanlar sıcak saatlerde dışarı çıkılmaması konusunda uyarıyor. Daha önce de yazmıştık bunu.
[EAL] YO! YO!
[Btcturk.com] Sıcaklık sorunu ile ilgili müşteri hizmetlerine email atmanızı rica ederiz.
[cakir'in diğer hesabı] Cakir çok doğru söylüyor.
[NewMember99] Buzdolabının fanı ile serinleyebilir miyim? Yurtta kalıyorum elektrik masrafı sorun deyil. Forumu araştırdım bulamadım bi yardım edin..
[aliser] Hi, due to the error in environmental parameters the temperature will be very high. I am working to fix this very soon.
[techman] Aynen, bu sıralarda zorluk seviyesi baya arttığından sıcaklık ta tavan yaptı. Arkadaşımla çektiğimiz videoyu izleyebiirsiniz.
[teramit] Caddeye gelin, burası püfür püfür esiyo!