Bitcoin Forum
October 19, 2017, 10:22:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: WTB - 2GB Stick of DDR2-667 200pin 1.5V SO-DIMM RAM  (Read 522 times)
mistercoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986


http://bit.ly/stock-forex-btc-dash


View Profile
August 02, 2015, 02:26:41 PM
 #1

Just finished fixing up a netbook I got for dirt cheap, it only has 1GB of RAM currently and I want to give it 2GB. Need a single 2GB stick DDR2-667 200pin 1.5V. The voltage has to be 1.5, not 1.8.

Let me know if you have one. Must be able to ship it to Canada.

1508451763
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508451763

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508451763
Reply with quote  #2

1508451763
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508451763
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508451763

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508451763
Reply with quote  #2

1508451763
Report to moderator
1508451763
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508451763

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508451763
Reply with quote  #2

1508451763
Report to moderator
1508451763
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508451763

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508451763
Reply with quote  #2

1508451763
Report to moderator
-droid-
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882



View Profile
August 02, 2015, 04:34:13 PM
 #2

I might have one at the office, I'll let you know tomorrow
mistercoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986


http://bit.ly/stock-forex-btc-dash


View Profile
August 02, 2015, 07:08:12 PM
 #3

I might have one at the office, I'll let you know tomorrow

Sounds good. Thank you.

yeponlyone
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
August 03, 2015, 10:21:43 PM
 #4

Where do I see the voltage on the RAM stick? I got a lot of RAM sticks. You wouldn't have a picture of the model you are looking for?
mistercoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986


http://bit.ly/stock-forex-btc-dash


View Profile
August 04, 2015, 12:46:13 PM
 #5

Where do I see the voltage on the RAM stick? I got a lot of RAM sticks. You wouldn't have a picture of the model you are looking for?

Hmm, well it should say on the Sticker. It doesn't matter what model it is. I am not picky on brands, I was going to get one on eBay from China before coming here. Here is a listing of one I was gonna get, just to give you an idea

If you want you can just take a picture of the ones you got, and I can let you know if/which one is good.


-droid-
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882



View Profile
August 04, 2015, 04:36:10 PM
 #6

all i have are 1GB ddr2 sticks.. and some ddr3 Sad
mistercoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986


http://bit.ly/stock-forex-btc-dash


View Profile
August 04, 2015, 05:39:12 PM
 #7

all i have are 1GB ddr2 sticks.. and some ddr3 Sad

Aww Sad I only got 1 RAM slot in the netbook and also have multiple 1GB sticks. Need a 2GB stick Sad Hopefully someone will turn up with one. I really need it. I am using the netbook as a small development server, and for building CPP projects, compiling and running services, 1GB doesn't cut it...

adib
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 369


View Profile
August 06, 2015, 09:25:14 AM
 #8

I have one, where are you from?

TIPS - 19JLxDkCfn5x667xCeSgmYNop4WLR3ci27
mistercoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986


http://bit.ly/stock-forex-btc-dash


View Profile
August 08, 2015, 04:30:39 PM
 #9

I have one, where are you from?

Hey I will send you a PM now.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!