oli123123 (OP)
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
August 31, 2015, 10:25:23 AM |
|
Güzel bir etkinlik olmuş fakat Bitcoin kabul etseler daha güzel olurdu Humble Bundle'ın Bitcoin kabul etmesi çok güzel bir şey bence.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
August 31, 2015, 10:51:36 AM |
|
Dün "Why don't you use Bitcoin for donations?" diye sormuştum, şu yanıtı verdiler.
"We will eventually! Unfortunately just haven't had the time to implement.
Thanks for showing interest!"
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
kama
|
|
August 31, 2015, 11:03:30 AM |
|
Dün "Why don't you use Bitcoin for donations?" diye sormuştum, şu yanıtı verdiler.
"We will eventually! Unfortunately just haven't had the time to implement.
Thanks for showing interest!"
bilmiyoruz de bari yalan söylememiş ol ne kadar zaman gerekir ki bunun için
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 31, 2015, 01:52:31 PM |
|
bilmiyoruz de bari yalan söylememiş ol ne kadar zaman gerekir ki bunun için Aslında biliyor olabilirler. Siteye göz attım, P2P Fundraising servisi sunuyorlar. ABD'ye bağlı bir kuruluş olduğu için vergisel yönden sıkıntılı bir durum olabilir.
|
|
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
September 14, 2015, 09:35:36 PM |
|
Şimdiki kuru düşününce acil ihtiyacı olanlar sıcak fırsat olarak değerlendirebilir ama marka çok dandik.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
September 14, 2015, 09:39:07 PM |
|
Şimdiki kuru düşününce acil ihtiyacı olanlar sıcak fırsat olarak değerlendirebilir ama marka çok dandik. Curicial BX100 servisi Donanım Haber forumlarında aylarca tartışıldı. Tartışmalar neticesinde fiyat/performans açısından makul bir ürün olduğuna kanaat getirildi. Bana göre ihtiyacı olanın kaçırmaması lazım.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
September 16, 2015, 07:11:43 AM |
|
çok uyguna curved monitör var arkadaşlar. İhtiyacı olan için güzel fırsat. İnternette de baktım 1300-1500 lira arası fiyatı. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27d590csuf-curved-monitor.htmlÖzellikle televizyon ve telefonlarda ortaya çıkan curved (kavisli) ekranlar ne tür avantajlar sunuyor? Sony, Samsung ve LG yeni televizyonlarında bu teknolojiyi kullanmaya başladı. Peki ama neden? Esas sırrı camında gizli. Çok ince bir cam kullanıp bunun bükülme olasılığı arttırılıyor. Nitekim bu neredeyse kağıt kadar ince bir cam olmak zorunda. LG’nin kavisli televizyonu ayrıca esnek bir yapıya sahip. Yani Uzaktan kumandasındaki bir tuşla 4 inç’e kadar kavisleniyor.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
September 16, 2015, 07:22:20 AM |
|
çok uyguna curved monitör var arkadaşlar. İhtiyacı olan için güzel fırsat. İnternette de baktım 1300-1500 lira arası fiyatı. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27d590csuf-curved-monitor.htmlÖzellikle televizyon ve telefonlarda ortaya çıkan curved (kavisli) ekranlar ne tür avantajlar sunuyor? Sony, Samsung ve LG yeni televizyonlarında bu teknolojiyi kullanmaya başladı. Peki ama neden? Esas sırrı camında gizli. Çok ince bir cam kullanıp bunun bükülme olasılığı arttırılıyor. Nitekim bu neredeyse kağıt kadar ince bir cam olmak zorunda. LG’nin kavisli televizyonu ayrıca esnek bir yapıya sahip. Yani Uzaktan kumandasındaki bir tuşla 4 inç’e kadar kavisleniyor. Yurtdışı fiyatı 320$ civarı.Tl ye çevirince aşağı yukarı aynı fiyata geliyor yutdışı ile.Çok sıcak olmasada fiyat uygun.Lg nin kavisli tv sinin bunlarla alakası yok.Bu monitör curved led(arka aydınlatmalı),lg nin kıvrılan tv si oled tv(kendinden aydınlatmalı).Gelecek ise oled teknolojisinde.Gerek renk gamı,gerek siyah başarısı,gerek izleme açısı,gerek inceliği,gerek enerji tüketimi ile oled teknolojisi bambaşka.Tek handikapı ömürleri yeterince uzun değil şu aşamada.
|
|
|
|
|
thinkinger
|
|
September 19, 2015, 03:18:49 PM |
|
ben de ssd almayı düşünüyorum ama 1-1 oran da olsa çok pahalı hala .yarı fiyatı olsa alınır hem de bolca alınır.
|
|
|
|
to1ga
|
|
September 20, 2015, 02:20:38 PM |
|
YABAN DOSTLARI'nın Farkı Olsun YABAN'ın yaptığı özel anlaşma ile YABAN DOSTLARI, ANADOLUJET'ten Yüzde 25 İndirimli Bilet Alabilecek. YABAN DOSTLARI'nın Farkı Olsun YABAN Dostları, aileleri ve yakınları, Yaban'ın özel indirim koduyla Anadolujet'le Yüzde 25 daha ucuza uçabilecek. İndirimden yararlanmak için, www.anadolujet.com sayfasından biletinizi alırken, Yaban TV Kampanyası kutusuna özel indirim kodumuzu yazmanız yeterli. YABAN DOSTLARI'na özel İNDİRİM KODU: V972U64 Özel anlaşma çerçevesinde Yaban Dostları, vergiler hariç tutardan Yüzde 25 indirimli bilet alabilecek. İndirimden yararlanmak için biletinizi uçuşunuzdan 3 gün önce almanız gerekiyor. WWW.ANADOLUJET.COM
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
|
|
October 19, 2015, 09:07:47 PM |
|
Amazon'da Kingston HyperX FURY Black 16GB Kit (2x8GB) 2133MHz DDR4 RAM 165$dan 95$a düşmüş. Amazon
|
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 22, 2015, 01:59:50 PM |
|
Teknosa da 16GB lıkSANDISK CRUZER BLADE 16GB USB BELLEK 12 TL ye düşmüş. Eski teknoloji flash diskler birçok yerde bu fiyatlara yakın satılıyor. Sanırım stok bitirmeye çalışıyorlar.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
November 22, 2015, 06:47:04 PM |
|
USB 3.0 değilse bu saatten sonra alınmaz artık bence.
Bence de alınmaz. Fakat şöyle bir durum söz konusu olabilir. Saklanması gereken önemli bir belge vardır, bunlardan alıp atarsınız içine kafanız rahat olur. Zamanında ben böyle bir şey yapmıştım. Kaybolmaması gereken önemli dosyayı 10 tane eski ürüne atmıştım. (Üstelik 2. el di) işimi gördü, sonuçta.
|
|
|
|
akustik
|
|
November 22, 2015, 07:30:13 PM |
|
USB 3.0 değilse bu saatten sonra alınmaz artık bence.
Bence de alınmaz. Fakat şöyle bir durum söz konusu olabilir. Saklanması gereken önemli bir belge vardır, bunlardan alıp atarsınız içine kafanız rahat olur. Zamanında ben böyle bir şey yapmıştım. Kaybolmaması gereken önemli dosyayı 10 tane eski ürüne atmıştım. (Üstelik 2. el di) işimi gördü, sonuçta. işlevsel olarak dediğiniz doğru, haklısınız ama işte bu ürünlerin fiyatları düştü, sıcak fırsat sayılmayabilir sanırım arkadaşımız bunu ifade etmek istemiş
|
|
|
|
oli123123 (OP)
Legendary
|
|
November 23, 2015, 11:11:50 AM |
|
Amazon'da Black Friday indirimleri var, 27sine kadar beklersek daha iyi indirimler görebilir miyiz?
|
|
|
|
NotSoBad
Member
Activity: 89
Merit: 10
|
|
November 23, 2015, 11:56:06 AM |
|
Amazon'da Black Friday indirimleri var, 27sine kadar beklersek daha iyi indirimler görebilir miyiz?
Asıl indirim 27'sinde olacak bu sene. Yanılmıyorsam Black Friday gününde daha iyi indirimler oluyor.
|
|
|
|
|