και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει φιλοσοφία του bitcoin όταν δώσεις σε ένα και μόνο άνθρωπο την διαχείριση του. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ και ούτε πρόκειται να το αφήσουμε να γίνει. Καλύτερα να καταστραφεί τελείως το project καλύτερα να βγει ο Satoshi με υπογεγραμμένο μήνυμα του αυτή την φορά και να ανακοινώσει ότι το project είναι πλέον failed παρά να βάλουμε αρχηγό στο Bitcoin.
Αυτό το πράγμα το έχεις πει μόνο σε αυτό το thread 5-6 φορές. Σου έχω εξηγήσει
ότι όχι μόνο είναι λάθος αλλά με αυτό που λες αντιφάσκεις και στην ουσία εσύ είσαι
αυτό που θές σώνει και καλά το bitcoin να είναι στα χέρια ενός ανθρώπου.
Από τις τόσες φορές που το χεις πει νομίζω σου το έχω εξηγήσει αναλυτικά τις δύο.
Καλόπιστα θα στο πω και μια τρίτη.
---------------------------------------------------------------------------------
Ότι node θελει θα τρέξει ο κάθε user. Όσα fork θέλουν θα κάνουν οι developers.
Δεν θα σε ρωτήσουμε. Ούτε θα ρωτήσουμε κανέναν άλλον. To bitcoin είναι FLOSS.
Αν δεν σ αρέσει περίμενε να βγάλει η Apple crypto που να τρέχει μόνο σε iphone.Αν αύριο θέλω να κάνω ένα fork και να πείσω τον κόσμο να το τρέξει δεν θα ρωτήσω
κανέναν γιατί αυτό είναί ένα δικαίωμα που μου το έδωσε ο Satoshi βγάζοντας το bitcoin
ως FREE SOFTWARE. LIBRE. ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Πως να στο εξηγήσω? Αυτό σημαίνει αποκέντρωση
στο development...
ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σε καμία εταιρεία, σε κανέναν
κερατά, σε κανέναν commiter, σε κανέναν maintainer και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.-----------------------------------------------------------------------------------
Αν ο κόσμος αποφασίσει να στείλει το XT και το BIP του Gavin στα σκουπίδια, παρά το ότι
διαφωνώ θα το δεχτώ πολύ ευχάριστα γιατί αυτό είναι το Bitcoin.
Δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά και αν το επαναλάβεις θα θεωρήσω ότι με τρολάρεις και
θα παραιτηθώ από την συζήτηση...