|
kama
|
|
September 03, 2015, 04:01:52 PM |
|
ne iyi ya madencilikle kas(tabiki de tek yol bu değil)git kahve iç elektriği de ücretsiz hale getirdiysen manyetik dinamo ile süper
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
September 03, 2015, 04:03:45 PM |
|
Tebrik ederim. Bu tarz işletmelerin ülke genelinde artmasını diliyorum. Bu cafe sıradaki İstanbul buluşması için güzel bir mekan seçimi olur.
|
|
|
|
espressodelisi
|
|
September 03, 2015, 04:15:10 PM |
|
bitkoyun arkadaşın sayesinde oldu. Kapıya yapıştırılacak bitcoin kabul edilir çıkartması ile gelince biz de başlamış olduk. Mekan içi geniş, toplantı yapmaya uygun geniş masamız da var. Toplantı olmasa bile her zaman gelebilirsiniz. Kahve konusunda da iddialı olduğum adımdan bellidir zaten. Planlarım arasında Bitcoin dışında altcoinlerden DASH kabul etmeye başlamak da var.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
September 03, 2015, 04:29:18 PM |
|
Yine bitcoin yine nişantaşı @bitkoyun'un bana ısmarlayacagi ürünler artıyor. Hayırlı olsun
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
September 03, 2015, 04:35:36 PM |
|
Bitcoin içinde, bizim içinde, insanlık içinde çok önemli bir gelişme. Cafe sahibine teşekkür ediyorum. Yolum düşerse mutlaka uğrayacağım bir cafe.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
September 04, 2015, 11:49:33 AM |
|
yokmu angaralı bir girişimci koysun dükkana gidip yiyelim içelim. bu tarz girişimler kullanılarak desteklenirse bir anlamı olur. ondan istanbulda nişantaşı civarında cafeye gidenler varsa bu cafeleri arada bir ziyaret edip alışveriş yaparsa başka girişimcilerede örnek olur.
|
|
|
|
rikudou
|
|
September 22, 2015, 11:50:59 PM Last edit: September 23, 2015, 12:54:50 AM by rikudou |
|
Böyle Mekanlar Acaba Elden BTC Takas İşlemi Yapıyorlar mıdır? Aklıma Geldi Sormak İstedim. Yanlış Anlamayın. Herhangi Bir Artniyetim Yok. "1-2 Kişi Bozum Yaptırır, Sonra Şikayet Ederler, Döviz Büroculuğu Yapıyorlar Burda Diye "
|
|
|
|
espressodelisi
|
|
October 01, 2015, 12:25:39 PM |
|
Böyle Mekanlar Acaba Elden BTC Takas İşlemi Yapıyorlar mıdır? Aklıma Geldi Sormak İstedim. Yanlış Anlamayın. Herhangi Bir Artniyetim Yok. "1-2 Kişi Bozum Yaptırır, Sonra Şikayet Ederler, Döviz Büroculuğu Yapıyorlar Burda Diye " Dükkan olarak bitcoin satma gibi bir durumumuz yok çünkü bahsettiğiniz nedenlerden maliye ile başımız derde girmesin diye düşünürüm. Ama iki kişi kendi arasında bitcoin takası yapacaksa da gelip dükkanda rahat rahat masalardan birine oturur, her masanın yakınında bol miktarda bulunan prizlere laptopunu takar, kablosuz interneti kullanıp kendi aralarında bitcoin takası yapabilirler. Ben de bu arada kahvelerinizi yaparım.
|
|
|
|
sweerty1
Sr. Member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
October 27, 2015, 04:56:25 PM |
|
Böyle Mekanlar Acaba Elden BTC Takas İşlemi Yapıyorlar mıdır? Aklıma Geldi Sormak İstedim. Yanlış Anlamayın. Herhangi Bir Artniyetim Yok. "1-2 Kişi Bozum Yaptırır, Sonra Şikayet Ederler, Döviz Büroculuğu Yapıyorlar Burda Diye " Dükkan olarak bitcoin satma gibi bir durumumuz yok çünkü bahsettiğiniz nedenlerden maliye ile başımız derde girmesin diye düşünürüm. Ama iki kişi kendi arasında bitcoin takası yapacaksa da gelip dükkanda rahat rahat masalardan birine oturur, her masanın yakınında bol miktarda bulunan prizlere laptopunu takar, kablosuz interneti kullanıp kendi aralarında bitcoin takası yapabilirler. Ben de bu arada kahvelerinizi yaparım. Şahanesiniz. Mekanınızı da sizi de tebrik ediyorum kazancınız bol olsun. En çok duymak istediğim şeyler bunlar.
|
|
|
|
ygsmaguduru
|
|
October 27, 2015, 09:07:56 PM |
|
Fiyatların türk lirasıyla farkı var mı
|
|
|
|
CrayzHackeR
|
|
October 31, 2015, 01:53:32 PM |
|
Fotoğraflara baktım mekan güzel ödeme şeklide bize uygun Nişantaşına yolum düşerse uğrarım bi kahvenizi içmeye.
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
November 04, 2015, 08:56:17 PM |
|
Ankara'da da böyle bir Bitcoin kabul etmeye başlarsa çok güzel olur, çoğu İstanbul'da bitcoin kabul eden işletmelerin
|
|
|
|
armadora
|
|
November 09, 2015, 03:02:29 PM |
|
güzel bir haber, bitcoin in tanınırlığının artması açısından umarım bu gibi bitcoin kabul eden yerlerin sayısı hızla artar.
|
|
|
|
euroasia
Member
Activity: 97
Merit: 10
|
|
November 11, 2015, 04:29:26 PM |
|
bu sayılır mı bilmem ama bizim mahallede bitcoini bile kabul eden kaçak iddia oynatan bir kişi var duyduğumda çok şaşırdım mahallede bilen bile yoktur diyordum
|
|
|
|
akustik
|
|
November 17, 2015, 08:15:55 PM |
|
Kahvelerin bitcoin bazında fiyatlarını günlük güncelliyor musunuz? Yoksa aynı kahve 10 gün içinde iki katı veya yarı fiyatına gelebiliyor
|
|
|
|
AcTDeadLy
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
December 29, 2015, 02:36:25 PM |
|
Kahvelerin bitcoin bazında fiyatlarını günlük güncelliyor musunuz? Yoksa aynı kahve 10 gün içinde iki katı veya yarı fiyatına gelebiliyor İyi bir noktaya parmak basmışsın bence
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
December 29, 2015, 02:38:45 PM |
|
Ne olursa olsun yolum istanbul a düşünce 50 tl ye de gelse gidip bitcoinle ödeme yapma zevki için ordan bir kahve içeceğim.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 29, 2015, 02:54:32 PM |
|
iphone'de xapo cüzdan var Sağdan sol ufak meblağlar orada birikiyor Benimde yolum düşerse, sırf btc ile ödeme yapmanın keyfini yaşamak için , ben de uğrayıp bir kahve içmeyi planlıyorum..
|
|
|
|
mudiko
|
|
January 02, 2016, 11:10:29 AM |
|
Kahvelerin bitcoin bazında fiyatlarını günlük güncelliyor musunuz? Yoksa aynı kahve 10 gün içinde iki katı veya yarı fiyatına gelebiliyor Bitcoin fiyatlarını sürekli anlık kurdan ayarlıyorlardır.
|
|
|
|
|