to1ga
|
|
December 14, 2015, 08:43:19 PM |
|
Arkadaşlar diğer mesleğim çiftçilik. önümüzde ki sezon doğal ürünler satmayı düşünüyorum pazar alanında. Biliyorsunuz çağımızda doğal ürün bulmak bir hayli zor. Özellikle metropollerde yaşayanlar bilirler. Kendi üretimim ceviz, üzüm pekmezi, kuru üzüm, daha birçok ürünü al satçı aracı olmadan direk üreticiden tüketiciye bitcoinle bu forumda satmayı düşünüyorum. Tüm Türkiye ye kargo. Madem bitcoinle uğraşıyoruz beynimizin sağlığını da düşünmeliyiz. Sizinde yorumunuzu almak istedim nasıl olur? Bir escrow rehberliğinde olabilir diye düşünüyorum üstelik bitcoin ekosisteminin toplumsal gerçek hayata yayılmasına bir nebze katkı olur . Ne dersiniz?
İyi bir düşünce. Ancak gel gelelimki yukardaki arkadaşında dediği gibi 3 5 sipariş ile olacak şey değil. Eğer olursa bende sipariş vermek isterim. Ayrıca bunu turunculu olan forumda sıcak fırsatlar bölümünde paylaşırsan güzel sipariş alırsın.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
December 14, 2015, 09:11:28 PM |
|
Arkadaşlar diğer mesleğim çiftçilik. önümüzde ki sezon doğal ürünler satmayı düşünüyorum pazar alanında. Biliyorsunuz çağımızda doğal ürün bulmak bir hayli zor. Özellikle metropollerde yaşayanlar bilirler. Kendi üretimim ceviz, üzüm pekmezi, kuru üzüm, daha birçok ürünü al satçı aracı olmadan direk üreticiden tüketiciye bitcoinle bu forumda satmayı düşünüyorum. Tüm Türkiye ye kargo. Madem bitcoinle uğraşıyoruz beynimizin sağlığını da düşünmeliyiz. Sizinde yorumunuzu almak istedim nasıl olur? Bir escrow rehberliğinde olabilir diye düşünüyorum üstelik bitcoin ekosisteminin toplumsal gerçek hayata yayılmasına bir nebze katkı olur . Ne dersiniz?
İyi bir düşünce. Ancak gel gelelimki yukardaki arkadaşında dediği gibi 3 5 sipariş ile olacak şey değil. Eğer olursa bende sipariş vermek isterim. Ayrıca bunu turunculu olan forumda sıcak fırsatlar bölümünde paylaşırsan güzel sipariş alırsın. Hocam zaten benim anladığım kadarıyla arkadaş uğraşmak istemiyor. Yani onun için ne kadar az kişi o kadar iyi. Tabi şöyle bir düşünce içine de girebilir. Hazır böyle bir işin içine giriyorum bari çok kişiye satayım diye de bilir. Her neyse ama eğer satarsa bende almak isterim.
|
|
|
|
ScienceProfit
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
December 14, 2015, 11:37:21 PM |
|
Hocam siyah üzüm pekmeziyse her sene alırım sizden. Bizim afacan küçük olduğu için bal zararlıymış, doktor siyah üzüm pekmezi önerdi sabırsızlıkla bekliyorum satışlarınızı.
|
|
|
|
Dilemma
|
|
December 15, 2015, 01:01:19 PM |
|
Hocam siyah üzüm pekmeziyse her sene alırım sizden. Bizim afacan küçük olduğu için bal zararlıymış, doktor siyah üzüm pekmezi önerdi sabırsızlıkla bekliyorum satışlarınızı. Ya arkadaşı gaza getiriyorsunuz Boşuna heveslendirip emek harcatacaksınız, sonra max. 3 kişi alışveriş yapacak bu iş topluma yayılmadan bitcoinle satış tatmin etmez..
|
|
|
|
salinizm
|
|
December 15, 2015, 10:23:17 PM |
|
Hocam siyah üzüm pekmeziyse her sene alırım sizden. Bizim afacan küçük olduğu için bal zararlıymış, doktor siyah üzüm pekmezi önerdi sabırsızlıkla bekliyorum satışlarınızı. Ya arkadaşı gaza getiriyorsunuz Boşuna heveslendirip emek harcatacaksınız, sonra max. 3 kişi alışveriş yapacak bu iş topluma yayılmadan bitcoinle satış tatmin etmez.. Zaten elimden kapış kapış alıyorlar bir pazara vs yere götürmeye gerek kalmıyor. Amacım zevkine burda yapmak ve aynı zamanda bitcointalk türkiye forum ailesinin sağlığını korumada bir nebze benim de faydam olsun. Sezon olsun da konusunu açarım.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 16, 2015, 12:46:38 PM |
|
Bu şekilde zaten işleyen bir pazarlamaya, keyif için ekleyecekseniz tabiki olur Hem bitcoin alış verişi olmuş olur Hem de dediğiniz gibi forumdan isteyen bu doğal ürünlere kavuşma şansını yakalar..
|
|
|
|
akustik
|
|
December 17, 2015, 08:56:31 AM |
|
o zaman ben de bir el atayım Hem bitcoin ticaretine bir destek olsun, hem de forumdaki dostumuza, hem de sağlıklı beslenelim Satışa başlayınca ben de bir sipariş vereyim
|
|
|
|
AcTDeadLy
Newbie
Activity: 16
|
|
December 27, 2015, 09:21:07 AM |
|
sayıları umarım her geçen gün katlanarak artar. En ilginci eczane olmuş
|
|
|
|
nasip35
|
|
December 27, 2015, 11:48:25 PM |
|
bu mekanlardan birine gidip bitcoin ile alişverip yapmak istiyorum en yakin zamanda
|
|
|
|
fuathan
|
|
January 13, 2016, 12:21:30 AM |
|
Harika uygulama olmuş bu yahu... Tebrikler...
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
January 13, 2016, 11:19:07 AM |
|
Black shot cafe isim değiştirmiş FunkyMunkyist olmuş; https://www.facebook.com/funkymunkynisantasi/?rf=1579520728969105Hala btc kabul ediyorlar mı acaba? El değiştirdiyse btc kabul etmiyor olabilir.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
ridewithme
Sr. Member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
|
|
January 17, 2016, 02:54:35 PM |
|
en yakin zamanda gidip ziyaret etmek istiyorum ve btc ile alişveriş
|
I invested in ETH and made money, WAVES, made money, JEWELS made money, NXT made money, BTC made a lot of money! Follow me and profit.
|
|
|
bitkoyun (OP)
|
|
February 22, 2016, 11:18:04 AM |
|
|
|
|
|
|
osmandincer
Newbie
Activity: 4
|
|
May 29, 2016, 01:21:39 AM |
|
Sn. Bitkoyun.
Siteye sizin üye olduğunuzu görünce üye olmaya karar verdim.
Bu arada ben bireysel olarak Web tasarımı ve hosting işleri yapıyorum ve Bitcoin kabul etmekteyim. Ayrıca Bitcoin ödemelerde indirimli fiyat veriyorum.
İsterseniz listeye benim web sitemi de ekleyin
Kolay gelsin
|
|
|
|
M@rvel
|
|
May 29, 2016, 09:01:13 AM |
|
Yavaşta olsa kullanım alanı bulması günlük hayatta çok güzel bir olay. Gittikçe artacağını düşünüyorum böyle yerlerin. Yakınlarda olanların desteklemesi de önemli tabi bu işletmeleri.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
May 29, 2016, 10:27:01 AM |
|
Gitgide büyümesi güzel bir şey inşallah uzun yıllar devam eden bir süreç olurda daha fazla kişiye ulaşmaya sağlanır diyebiliriz.
|
|
|
|
bitkoyun (OP)
|
|
May 29, 2016, 05:51:59 PM |
|
Sn. Bitkoyun.
Siteye sizin üye olduğunuzu görünce üye olmaya karar verdim.
Bu arada ben bireysel olarak Web tasarımı ve hosting işleri yapıyorum ve Bitcoin kabul etmekteyim. Ayrıca Bitcoin ödemelerde indirimli fiyat veriyorum.
İsterseniz listeye benim web sitemi de ekleyin
Kolay gelsin
Bu liste sadece fiziksel mekanlar için. Web sayfalarını takip edemediğim için şimdiye kadar listesini yapmamıştım. Alttaki konu başlığını sizin için açtım, onun altına kendi iletişim bilgilerinizi girebilirsiniz. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1490251.0
|
|
|
|
bitkoyun (OP)
|
|
January 05, 2017, 08:49:34 AM |
|
|
|
|
|
ikm
|
|
January 05, 2017, 11:33:33 AM |
|
iyimiş bende kendime yapıştırayım aslında kişisel olarak bitcoin ödemesi alınır diye
|
|
|
|
|