bitkoyun (OP)
|
|
September 03, 2015, 04:40:30 PM Last edit: January 05, 2017, 08:48:48 AM by bitkoyun |
|
|
|
|
|
mudiko
|
|
October 14, 2015, 03:09:20 PM |
|
Hayırlı olsun umarım yakın zamanda birine yolum düşer
|
|
|
|
yunuzov
|
|
October 19, 2015, 03:00:44 PM |
|
Bu liste canlı ve güncel tutulursa çok iyi olur, teşekkür ederiz.
|
|
|
|
frank0929
|
|
October 19, 2015, 07:31:24 PM |
|
Mekanların hepsi İstanbul'da. Anadolu'daki Bitcoin kullanıcıları tanıdığınız mekan sahiplerine bunu anlatın ki Bitcoin kabul eden mekanlar çoğalsın.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
October 23, 2015, 08:23:34 PM |
|
Herkes kendi şehrindeki mekanları ikna etse çok güzel olurdu. Mekan sahiplerinin kendi başlarına Bitcoin'i öğrenmesi, ilgi duyması ve en sonunda bunu kabul etmeye karar vermesi sıkıntılı bir süreç. İkna yeteneği yüksek, tecrübeli üyeler bu konuda çalışırsa daha iyi sonuçlar alınabilir.
|
|
|
|
isvicre
|
|
October 24, 2015, 09:42:34 AM Last edit: October 24, 2015, 10:46:15 AM by isvicre |
|
Herkes kendi şehrindeki mekanları ikna etse çok güzel olurdu. Mekan sahiplerinin kendi başlarına Bitcoin'i öğrenmesi, ilgi duyması ve en sonunda bunu kabul etmeye karar vermesi sıkıntılı bir süreç. İkna yeteneği yüksek, tecrübeli üyeler bu konuda çalışırsa daha iyi sonuçlar alınabilir.
Bunu basarmak da bir hayli zor gorunuyor bana. Sonucta Turkiye'deki girisimci kafe sahipleri dahi kisa vadeli dusunmeye programli. Bitcoin'i anlatmaya kalksak, "yok ben guvenmiyorum" deyip gecme ihtimalleri yuksek.
|
|
|
|
Axbilisim
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
October 24, 2015, 09:46:47 AM |
|
Çok iyiymiş yalnız teşekkürler
|
|
|
|
euroasia
Member
Activity: 97
Merit: 10
|
|
November 05, 2015, 09:44:37 PM |
|
bitcoini para veripte alıyoruz bu kadar çevrime gerek yok bitkoyuna vereceğin tl yi direk mekana ver daha mantıklı
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
November 05, 2015, 10:00:09 PM |
|
bitcoini para veripte alıyoruz bu kadar çevrime gerek yok bitkoyuna vereceğin tl yi direk mekana ver daha mantıklı Herkesin para verip aldığını mı sanıyorsunuz?
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
November 05, 2015, 10:05:07 PM |
|
bitcoini para veripte alıyoruz bu kadar çevrime gerek yok bitkoyuna vereceğin tl yi direk mekana ver daha mantıklı
Bitkoyun TL mi talep etmiş? nerede talep etmiş? Neyin kafası bu?
|
|
|
|
jokerboy
|
|
November 07, 2015, 01:06:24 PM |
|
Başka bildiğiniz güzel mekanlar varsa paylaşır mısınız? Birde kafeler dışında başka yerlerde de kullanılmaya başlansa güzel olacak, kıyafet vs. alırken kullanmaya başlansa zaten uçar gideriz
|
|
|
|
Dilemma
|
|
November 08, 2015, 09:31:48 PM |
|
bitcoin için şu an en kritik eşik budur günlük hayatta kullanılmaya başlanması ne yazık ki bu konuda kayda değer bir gelişme olmuyor
|
|
|
|
bitkoyun (OP)
|
|
November 09, 2015, 08:18:39 AM |
|
Bitkoyun TL mitalep etmiş? nerede talep etmiş? Neyin kafası bu? Yok ben TL talep etmedim. Arkadas bitcoin yazacagina bitkoyun diye yazmis. (Ingilterenin bazi bolgelerinde bitcoin , bitkoyn diye telaffuz edilir)
|
|
|
|
salinizm
|
|
December 11, 2015, 09:12:02 PM |
|
Arkadaşlar diğer mesleğim çiftçilik. önümüzde ki sezon doğal ürünler satmayı düşünüyorum pazar alanında. Biliyorsunuz çağımızda doğal ürün bulmak bir hayli zor. Özellikle metropollerde yaşayanlar bilirler. Kendi üretimim ceviz, üzüm pekmezi, kuru üzüm, daha birçok ürünü al satçı aracı olmadan direk üreticiden tüketiciye bitcoinle bu forumda satmayı düşünüyorum. Tüm Türkiye ye kargo. Madem bitcoinle uğraşıyoruz beynimizin sağlığını da düşünmeliyiz. Sizinde yorumunuzu almak istedim nasıl olur? Bir escrow rehberliğinde olabilir diye düşünüyorum üstelik bitcoin ekosisteminin toplumsal gerçek hayata yayılmasına bir nebze katkı olur . Ne dersiniz?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
December 11, 2015, 09:18:25 PM |
|
Arkadaşlar diğer mesleğim çiftçilik. önümüzde ki sezon doğal ürünler satmayı düşünüyorum pazar alanında. Biliyorsunuz çağımızda doğal ürün bulmak bir hayli zor. Özellikle metropollerde yaşayanlar bilirler. Kendi üretimim ceviz, üzüm pekmezi, kuru üzüm, daha birçok ürünü al satçı aracı olmadan direk üreticiden tüketiciye bitcoinle bu forumda satmayı düşünüyorum. Tüm Türkiye ye kargo. Madem bitcoinle uğraşıyoruz beynimizin sağlığını da düşünmeliyiz. Sizinde yorumunuzu almak istedim nasıl olur? Bir escrow rehberliğinde olabilir diye düşünüyorum üstelik bitcoin ekosisteminin toplumsal gerçek hayata yayılmasına bir nebze katkı olur . Ne dersiniz? Anlaşmalı ucuz veya ücretsiz kargo olursa Bitcoin ile online satış yapılan doğal ürünler marketi çok güzel olur. Ben kullanırım. Pazar Alanına açacağınız konuyu sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 12, 2015, 01:49:07 AM |
|
Arkadaşlar diğer mesleğim çiftçilik. önümüzde ki sezon doğal ürünler satmayı düşünüyorum pazar alanında. Biliyorsunuz çağımızda doğal ürün bulmak bir hayli zor. Özellikle metropollerde yaşayanlar bilirler. Kendi üretimim ceviz, üzüm pekmezi, kuru üzüm, daha birçok ürünü al satçı aracı olmadan direk üreticiden tüketiciye bitcoinle bu forumda satmayı düşünüyorum. Tüm Türkiye ye kargo. Madem bitcoinle uğraşıyoruz beynimizin sağlığını da düşünmeliyiz. Sizinde yorumunuzu almak istedim nasıl olur? Bir escrow rehberliğinde olabilir diye düşünüyorum üstelik bitcoin ekosisteminin toplumsal gerçek hayata yayılmasına bir nebze katkı olur . Ne dersiniz?
Aynı şekilde fındık satmayı düşündüm forumda ama sonra vazgeçtim (Ölç, biç, tart, paketle vs uğraşması zor geldi ) Yaparsanız güzel olur.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
herzlos1985
|
|
December 12, 2015, 11:50:38 AM |
|
Aynı şekilde fındık satmayı düşündüm forumda ama sonra vazgeçtim (Ölç, biç, tart, paketle vs uğraşması zor geldi ) Yaparsanız güzel olur. Gdo suz fındığın kğ ne kadar ...Vaktiniz var ise eğer ilk müşteriniz ben olabilirim...
|
|
|
|
akustik
|
|
December 14, 2015, 02:41:55 PM |
|
Bitcoinle satış yapacaksınız sabit bir etiketiniz olmayacak sanırım günlük kura göre anlık değişen etiketlet olacaktır..
|
|
|
|
Zonnk
|
|
December 14, 2015, 02:43:30 PM |
|
Gayet mantıklı ve faydalı bir düşünce olmuş hocam inşallah bunu gerçekleştirirsiniz.Bulunduğum yerde organik ürünlere erişimim kolay olmasına rağmen yine de hayırlı olsun babında siparişde bulunurum .
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 14, 2015, 07:24:39 PM |
|
Umarım projeniz başarılı olur ama çok zor Bitcoin kullanımı o kadar az ki. Buradan alacağınız 3-5 sipariş ile olacak şeyler değil bunlar.. Sadece hobi amaçlı btc ile satış yapmış olursunuz..
|
|
|
|
|