Bitcoin Forum
December 08, 2016, 11:58:33 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Estimated BTC reward remains 0.000 after 16 hours of mining  (Read 1187 times)
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:03:07 AM
 #1

I started mining yesterday at 55000 khash/s, and 16 hours later, this is what the "My account" page looks like on mining.bitcoin.cz:
http://files.myfrogbag.com/ezd4d2/asdf.png

I'm running Win7 x64bit using an NVIDIA GTX 275

Any ideas what I should do?
1481198313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481198313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481198313
Reply with quote  #2

1481198313
Report to moderator
1481198313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481198313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481198313
Reply with quote  #2

1481198313
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Atroxes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
June 04, 2011, 10:05:14 AM
 #2

Make sure you are actually mining correctly.

Check URL, username and password. Make sure your miner actually connects to slush's pool.
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:09:22 AM
 #3

Where do I enter the URL?
The .conf file in %appdata% only contains username and password, should I enter it there? And if so, how?

Code:
rpcuser=(myname)
rpcpassword=(mypass)
presha
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 04, 2011, 10:14:25 AM
 #4

Where do I enter the URL?
The .conf file in %appdata% only contains username and password, should I enter it there? And if so, how?

Code:
rpcuser=(myname)
rpcpassword=(mypass)


instructions how to set up your miner are right on the front page of slush. just read them.

1JnkNJrdDDUFywkz8KAMhN7jnFHXvt8JTe
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:16:03 AM
 #5

Wow, somehow I missed entering the url into the bat file that starts the pool mining... I can't even begin to think where I'd pick up the wrong code to put in there.
Anyhow, thanks for you help.

Edit: How long typically until I first see changes on the My Account page? I'm still not sure if it's working Tongue
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
June 04, 2011, 10:25:21 AM
 #6

Why dont you download gui miner??
http://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.0
gentakin
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
June 04, 2011, 10:25:59 AM
 #7

When your miner shows that it has found a share/hash/block/whatever, your account should update pretty fast. On deepbit it's instant IMHO, slush might take a minute (not sure if he's caching the account page).

1HNjbHnpu7S3UUNMF6J9yWTD597LgtUCxb
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!