Bitcoin Forum
November 19, 2017, 05:56:03 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Estimated BTC reward remains 0.000 after 16 hours of mining  (Read 1312 times)
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:03:07 AM
 #1

I started mining yesterday at 55000 khash/s, and 16 hours later, this is what the "My account" page looks like on mining.bitcoin.cz:
http://files.myfrogbag.com/ezd4d2/asdf.png

I'm running Win7 x64bit using an NVIDIA GTX 275

Any ideas what I should do?
1511070963
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511070963

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511070963
Reply with quote  #2

1511070963
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511070963
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511070963

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511070963
Reply with quote  #2

1511070963
Report to moderator
1511070963
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511070963

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511070963
Reply with quote  #2

1511070963
Report to moderator
Atroxes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121



View Profile
June 04, 2011, 10:05:14 AM
 #2

Make sure you are actually mining correctly.

Check URL, username and password. Make sure your miner actually connects to slush's pool.
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:09:22 AM
 #3

Where do I enter the URL?
The .conf file in %appdata% only contains username and password, should I enter it there? And if so, how?

Code:
rpcuser=(myname)
rpcpassword=(mypass)
presha
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 04, 2011, 10:14:25 AM
 #4

Where do I enter the URL?
The .conf file in %appdata% only contains username and password, should I enter it there? And if so, how?

Code:
rpcuser=(myname)
rpcpassword=(mypass)


instructions how to set up your miner are right on the front page of slush. just read them.

1JnkNJrdDDUFywkz8KAMhN7jnFHXvt8JTe
MyNameIsCrake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 04, 2011, 10:16:03 AM
 #5

Wow, somehow I missed entering the url into the bat file that starts the pool mining... I can't even begin to think where I'd pick up the wrong code to put in there.
Anyhow, thanks for you help.

Edit: How long typically until I first see changes on the My Account page? I'm still not sure if it's working Tongue
baggos12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
June 04, 2011, 10:25:21 AM
 #6

Why dont you download gui miner??
http://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.0
gentakin
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
June 04, 2011, 10:25:59 AM
 #7

When your miner shows that it has found a share/hash/block/whatever, your account should update pretty fast. On deepbit it's instant IMHO, slush might take a minute (not sure if he's caching the account page).

1HNjbHnpu7S3UUNMF6J9yWTD597LgtUCxb
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!