Bitcoin Forum
March 04, 2021, 07:36:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ✪ 🚀 ANN [OK] OKCash | HTML5 | Γρήγορο και αποδοτικό | Ανώνυμο | POSv2 69%  (Read 2516 times)
OKtoshi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000


OK


View Profile
September 27, 2015, 10:07:18 AM
Last edit: December 07, 2015, 12:26:53 AM by OKtoshi
 #1


Εθελοντές προγραμματιστές/ Νόμισμα που βασίζεται στην Αποκεντρωμένη  Κοινότητα
Ο καθένας είναι ελεύθερος και ευπρόσδεκτος να ενταχθεί και να αναπτύξει νέες εφαρμογές για το OKCash

Υψηλής ποιότητας γραφικά OK για τις αγορές, τα ανταλλακτήρια, για παιχνίδια και υπηρεσίες


OK πορτοφόλι έκδοση 3.0.0.4-core

OK πορτοφόλι έκδοση 3.004 - Υποχρεωτική

Τι είναι το OKCash?

Το OKCash είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα το οποίο ξεκίνησε τον νοέμβριο του 2014. Απο την αρχή το OK έχει δείξει ένα μοναδικό ενδιαφέρον για τον τελικό χρήστη και προσπάθησε να κάνει το κέρμα προσιτό και εύκολο στη χρήση για την κοινότητα. Η εκκίνηση του ήταν επιτυχής και πολλοί ανθρακωρύχοι συμμετείχαν στις πισίνες που είχαν αναλάβει την εξόρυξη του νομίσματος.
 
Η εξόρυξη κράτησε 15 μέρες χωρίς μείωση κατά το ήμισυ για να είναι δίκαιο για κάθε ανθρακωρύχο και να μην έχει σημασία το πότε θα ξεκινήσει με το κέρμα. Μετά από αυτές τις 15 ημέρες από την εξόρυξη, το OKCash έγινε πλήρες απόδειξη του επιτοκίου νομίσμα και έγινε έτσι η εκπλήρωση του στόχου της υβριδικής αρχικής διανομής. Ξεκίνησε μια νέα εποχή στο περιβάλλον των κρυπτονομισμάτων, όπου νομίσματα συνεχίζουν να δημιουργούνται και να διανέμονται μέσω της απόδειξη του επιτοκίου, το οποίο είναι ένα πιο μακροπρόθεσμο βιώσιμο σύστημα και πολύ πιο φιλικό από απόδειξη της εργασίας απο την άποψη της κατανάλωσης ενέργειας.

Το OKCash ξεκίνησε μια νέα τάση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, με την έγχυση ενός θετικού πλάνου στο σχεδιασμό και στον κωδικά του. Μια παρτίδα νέων κερμάτων άρχισε να δημιουργείται μετά από αυτά τα ιδανικά, μερικά ακόμα προσθέτωντας την "θετική τάση" στα ονόματα τους ακριβώς όπως προηγουμένως έκανε το ΟΚ. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά τα νέα κέρματα διήρκεσαν μόνο λίγους μήνες και δεν είχαν τη βούληση να συνεχίσουν τη δέσμευσή προς τον κώδικα και την κοινότητά τους. Άλλοι είχαν αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την ανάπτυξη, που σημαίνει ότι δεν έχουν δικούς τους προγραμματιστές, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία ανάπτυξης πιο δύσκολο να διατηρηθεί και καθιστά δύσκολο να οικοδομήσουν ένα αποτελεσματικό σύστημα καθώς δεν υπάρχει κύρια προγραμματιστική ομάδα με μια πραγματική κατανόηση του κώδικα.
 
Το OKCash δεν παρουσιάζει τέτοια θέματα: το κέρμα έχει συναλλαγές από το Νοέμβριο 2014 και η κοινότητα συνεχίζει να αυξάνεται σε όλες τις πτυχές, στα κοινωνικά δίκτυα και στις αγορές, κατά τη χρήση, καθώς και με τους δικούς της αφιερωμένους προγραμματιστές έχει ήδη μια στερεά αποκεντρωμένη υποδομή που άμεσα αντανακλάται στην αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του νομίσματος. Το OKCash είναι ένα από τα λίγα κέρματα που δεν παρουσίασε οποιαδήποτε προβλήματα στην βάση δεδομένων του και λειτουργεί τέλεια από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Ακόμη και η διαδικασία ενημέρωσης του ονόματος ήταν τακτοποιημένη και εύκολη για τους χρήστες του, δείχνοντας για άλλη μια φορά την προσήλωσή της στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης.
 
Το αρχικό κίνητρο πίσω από OKCash ήταν να δημιουργηθεί ενα πραγματικά αποτελεσματικό και γρήγορο νόμισμα με ένα αστείο 'σύνδεσης' με την Pimpd τηλεοπτική εκπομπή, που θυμίζει τη φράση με την έννοια "να βελτιώσει τα πράγματα" ή "κάνει τα πράγματα καλύτερα». Μετά την επιτυχία του προστίθεται στα πρώτα ανταλλακτήρια, καθώς και με την αλληλεπίδραση και την ανατροφοδότηση της κοινότητας, το όνομα έγινε ένα "καυτό θέμα". Ως εκ τούτου, από προγραμματιστές και σχόλια της κοινότητας, αποφασίστηκε ότι ήρθε η ώρα για το κέρμα να εξελίχθεί και να επικοινωνήσει με την πραγματική φιλοσοφία πίσω από το έργο του. Η κοινότητα και το ίδιο το περιβάλλον ήταν οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από αυτή την εξέλιξη, η οποία έχει ως στόχο να παρέχει στους τελικούς χρήστες ένα κρυπτονόμισμα που μπορούν να εμπιστευθούν - με ένα όνομα που στοχεύει στην ευρεία ενσωμάτωση - και με τις ακόλουθες ιδιότητες: την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία χρήσης που θα συνοδεύεται από ένα αφοσιωμένο και εξατομικευμένο σχεδιασμό εργασίας.Το όνομα "ΟΚ" έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει το νέο εμπορικό σήμα, ακριβώς επειδή αντικατοπτρίζει σωστά τους στόχους και τη στάση του νομίσματος. Εντάξει είναι ένα από τις μόλις 2 λέξεις σε όλο τον κόσμο που δεν απαιτεί μετάφραση σε όλες τις γλώσσες για να γίνει κατανοητό, δίνοντας τη δυνατότητα για ενσωμάτωση έγκρισης χωρίς την ταλαιπωρία του να προσπαθούμε να ενσωματώσουμε το νέο όνομα σε διαφορετικές κουλτούρες. Το "OK" είναι κατανοητό σε όλη την υφήλιο.
Το OK αντανακλά ένα θετικό αποτέλεσμα, την ταχύτητα και την συναίσθηση. Η Ασφάλεια και εμπειρία του χρήστη είναι οι πρώτες σκέψεις πίσω από κάθε τροποποίηση ή ενημέρωση κώδικα. Η προσθήκη της λέξης "μετρητά" έγινε για να δώσει άμεση ένταξη στον χρηματοπιστωτικό τομέα και να ανακοινώσει την όλη ιδέα με μια λέξη: «OKCash".
Όποιος ακούει τη λέξη αυτή λαμβάνει μια γενική έννοια ή μια γενική ιδέα περί τίνος πρόκειται. OK είναι η τεχνολογία, ενώ OKCash είναι η πρώτη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, είναι τα νομίσματα που μπορείτε να στείλετε ή να έχετε στα πορτοφόλια σας για την οικονομία, τις δαπάνες ή την κοινή χρήση.
 
Η μετονομασία του OKCash του έγινε τον Απρίλιο του 2015, και από τότε το ΟΚ έχει προστεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια - το Bittrex. Αυτό προσθέτει στον κατάλογο των ανταλλακτηρίων , όπου το νόμισμα είναι ήδη αποδεκτό(C-Cex, Bleutrade, Cryptopia και Yobit).
 


Το OKCash έχει άμεση μεταφορά σε USD σε αγορές στο Bleutrade και στο C-CEx, καθιστώντας δυνατή την αγορά ή πώληση ΟΚ άμεσα με το δολλάριο.

Το OKCash έχει αναφέρθεί ως "Το μέλλον των κοινωνικών Πληρωμών» και έχει μια από τις ισχυρότερες κοινωνικές παρουσίες στο περιβάλλον των νομισμάτων. Μπορείτε πραγματικά να στείλετε OKCash οπουδήποτε στον κόσμο με την  ευκολία χρήσης του Reddit και του Twitter μέσω ρομπότ. Αυτό καθιστά δυνατή την αποστολή OK σε οποιονδήποτε στον κόσμο, ακόμη και αν δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει και κατεβάσει το πορτοφόλι του OKCash.
 
Το OKCash είναι επίσης ένα από τα λίγα νομίσματα που δεν ανταγωνίζονται το BTC.

Αντιθέτως, υποστηρίζει το BTC και στοχεύει στη δημιουργία γεγονότων σε όλο τον κόσμο για να μάθει ο κόσμος για τα κρυπτονομίσματα όπως το BTC και το OK: και το πώς μπορούν να πάρουν τα πλεονεκτήματα και πώς διαφέρουν από τα παραδοσιακά νομίσματα fiat. Κατεβάστε το πορτοφόλι OKcash


Το OK δουλεύει συνεργατικά με το BTC, με την ταχύτητα του και την δυνατότητα για απόδειξη επιτοκίου το OK λειτουργεί ως νομίσματος, αλλά και ως ένα σύστημα κέρδους. Εάν έχετε ανοιχτό το πορτοφόλι σας, κερδίζετε ένα ποσοστό % των κερμάτων που έχετε στο πορτοφόλι σας σαν τόκο. Αυτό το σύστημα παροτρύνει τις την ανάπτυξη του δικτύου και της ασφάλειας, καθώς αποτελεί μία από τις βασικές πτυχές του ΟΚ, δεδομένου ότι δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Είναι ένας πιο φιλικός τρόπος για να διατηρηθεί το σύνολο του δικτύου και η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σημαντικά έναντι της απόδειξης εργασίας.
 
Από την αρχή, το OKCash παρείχε συνεχή ενημέρωση, ένα ειδικό δικτυακό τόπο για αυτό και ακολούθησε το χάρτη πορείας στο χρόνο και τη μορφή του. Η τελευταία έκδοση του είναι η έκδοση 3 με βελτιωμένη ασφάλεια και ένα νέο καθαρό, μοντέρνο και φρέσκο σχεδιασμό με ένα βελτιωμένο λογότυπο, και επίσηες είμαστε έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε τα πορτοφόλια για κινητό στις επόμενες εβδομάδες.
 

Το ΟΚ είναι το πρώτο νόμισμα που κάνει πολλαπλή προωθήση μεταξύ των διαφορετικών κοινοτήτων νομισμάτων, και δίνει κίνητρα περαιτέρω συνεργασίας με τους προγραμματιστές του OKCash και του Ιδρύματος των εναλλακτικών νομισμάτων: μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που βοηθά στην προώθηση των έργων σε όλο το περιβάλλον των νομισμάτων και δίνει χώρο σε νέα ή παλαιά νομίσματα να μοιραστούν ενημερώσεις και τα νέα τους.Link
 


Ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί και να κατεβάσει το "ROKOS", ένα λειτουργικό για το Raspberry Pi με ενσωματωμένο  πορτοφόλι BTC, ΟΚ, LTC και Doge έτοιμο προς χρήση, το οποίο διανέμεται δωρεάν από τους προγραμματιστές του OKCash , για την υποστήριξη της υιοθέτησης και την ενσωμάτωσης των cryptocurrencies στο Internet των πραγμάτων τεχνολογίας (IoT). Download
 
Οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το επιτόκιο 69% για το πρώτο έτος, και θα τους πούμε να το πράξουν, καθώς σε λίγους μήνες ακόμη οι τόκοι θα μειωθούν στο 20% για το δεύτερο έτος, ένα μεγάλο επιτόκιο, αλλά τίποτα δεν είναι σαν να ξεκινάς με 69%!
 
Το OK συνεχίζεται με δώρα για τις διάφορες κοινότητες και σταθερούς διαγωνισμούς με την προσθήκη βρυσών νομισμάτων και των πόρων από την κοινότητα για να δώσει σε περισσότερους χρήστες την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν πως να χρησιμοποιούν το OKCash.


OK is open-source; its design is public, nobody owns or controls OK and everyone can take part.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1614886586
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614886586

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614886586
Reply with quote  #2

1614886586
Report to moderator
OKtoshi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000


OK


View Profile
September 27, 2015, 10:29:55 AM
Last edit: September 27, 2015, 10:40:16 AM by OKtoshi
 #2

$OK - OKCash Το μέλλον των κοινωνικών πληρωμών.

Το όνομα είναι OKCash με την συντομογραφία "OK", και τις διάφορες γλώσσες στην σελιδα του με πόρους και πληροφορίες οι οποίες διαχέονται συνεχώς στα δίκτυα και στα κοινωνικά μέσα.

Ο σκοπός του ονόματος OKCash είναι να διασφαλιστεί ότι το όνομα του νομίσματος αντανακλά σωστά τη θετικότητα, την καινοτομία και το όραμα που βρίσκεται στο κέντρο όλων των εργασιών μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το OKCash θα πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή προβολή για να απευθύνετε σε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό, καθιστώντας την μια τέλεια τακτική για την ένταξη στις διάφορες αγορές και στα ανταλλακτήρια. Πείτε OK στα μετρητά!

Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη και στη μακροπρόθεσμη παροχή υπηρεσιών για το OKCash σε πολλαπλές πλατφόρμες πληρωμών, και την προσβασιμότητα και την αξιοπιστία των κοινωνικά προσανατολισμένων υπηρεσιών που βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που το OKCash θα φέρει σε διάφορες κοινότητες και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την τοποθέτησή του ως κύριο εμπορικό σήμα.

Το OKCash είναι διασκέδαση και χωρίς αποκλεισμούς, χαιρετίζουμε θερμά την κοινότητα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014 με το όνομα 'θετική καινοτομία για λύσεις μετρητών πολλαπλών πληρωμών' και μετονομάστηκε αργότερα σε OKCash, έχει μια αυξανόμενη φήμη ως ένα από τα πιο κοινωνικά προσανατολισμένα νομίσματα με σχεδόν καθημερινές ενημερώσεις απευθείας σε μια ιστοσελίδα αποκλειστική για νέα και ενημερώσεις για την κοινότητα , όσο και ευρύτερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Δεκέμβρη του 2014 κυκλοφόρησε ένα προσαρμοσμένο πορτοφόλι για το Gaiacoin με βάση την προηγούμενη έκδοση του ΟΚ, την πρώτη συνεργασία ανάμεσα σε νομίσματα στην κρυπτογραφική οικονομία. Αυτό αντικατοπτρίζει την έμφαση του OKCash στην ανάπτυξη σχέσεων με άλλα νομίσματα, μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών και σχεδίων συνεργασίας, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν συμπεριλάβει έργα με το GAIA, το Einsteinium (EMC2) και άλλα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να επισημανθεί σχετικά με OKCash είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με την αλυσίδα μπλοκ ή τον κώδικα και τρέχει σε ένα πραγματικά γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο.

Τα σχέδια για το πορτοφόλι αντικατοπτρίζουν μια προσοχή στη λεπτομέρεια και τη σημασία της οπτικής του σχεδιασμού που είναι μοναδικό για το OKCash, μαζί με έμφαση στη θετικότητα, την ένταξη και την προωθήση της πρόοδο του συνόλου των νομισμάτων και των αποκεντρωμένων συστημάτων πληρωμών, το μέλλον των κοινωνικών πληρωμών.

Χρήσεις: Οι δαπάνες, το μοίρασμα, η αποταμίευση, τα εμβασμάτα, το κοινωνικό φιλοδόρημα, η μαζική χρηματοδόση, η στήριξη του Bitcoin,η εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Το OKCash είναι σε πλήρη κατάσταση απόδειξης επιτοκίου τώρα, αλλα υπάρχει και μια OKCash πολυ-πισίνα η οποία κυκλοφόρησε για την παροχή στους ανθρακωρύχους ενός τρόπου να εξορύξουν OKCash υπό διαφορετικούς αλγορίθμους εδώ: www.okcashpool.info

Αλγόριθμος: Scrypt

Ιστορία: Ξεκίνησε ως ένα υβριδικό POW/POS νόμισμα, που σημαίνει ότι οι ανθρακωρύχοι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες GPU τους και ειδικό εξοπλισμό για να εξορύξουν το κέρμα για τις πρώτες 15 ημέρες χωρίς μείωση κατά το ήμισυ για να καταστεί πιο δίκαιη για τους ανθρακωρύχους η μοιρασια. Μετά απο αυτή τη φάση, το OKCash μετατράπηκε σε νόμισμα με πλήρη απόδειξη της συμμετοχής (PoS), που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε περισσότερα νομίσματα είναι η διαδικασία συμμετοχής. Τα νομίσματα για την ομάδα σχεδίασης είναι 2,691,000 OK στο 1ο Block. Και χρησιμοιποιείται για το ταμείο προγραμματιστών και διανέμονται μέσω βροχής, δώρων, επικηρύξεων, για ρομπότ Κουίζ και διαγωνισμούς σε όλες τις συμμετέχοντες κρυπτο κοινότητες. Το πλήρες ταμείο πέρασε στην [url = https: //bitcointalk.org/index.php topic = 900784.msg10140948 # msg10140948] κοινότητα με την μεγαλύτερη βροχή νομισμάτων στην ιστορία[/ url] και καταγράφηκε ως τη διασυνοριακή συνεργασία με άλλες κοινότητες νομισμάτων.

Τι είναι το επιτόκιο;

Με απλούς όρους είναι η διαδικασία όπου κρατάτε τα νομίσματά σας στο πορτοφόλι σας, και τα κέρματα σας αρχίζουν να "τοκίζονται", που σημαίνει μετά από 8-24 ώρες το πορτοφόλι σας θα ξεκινήσει να παράγει περισσότερα νομίσματα ανάλογα με την ποσότητα των κερμάτων που έχετε ήδη σας πορτοφόλι, σε ποσοστό 69% ανά έτος, χωρίς την ανάγκη για ειδικό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεται για να διατηρηθεί η λειτουργία αυτή στο OKCash πορτοφόλι είναι να έχετε μερικα νομίσματα σε αυτό για να ξεκινήσει η διαδικασία. (Αυτοί ονομάζονται κόμβοι και βοηθούν να διατηρήθεί ένα αποκεντρωμένο, ασφαλές και γρήγορο δίκτυο, ως εκ τούτου, παίρνουν τα οφέλη για την εμπιστοσύνη που παρέχουν και την υποστήριξη του δικτύου.

Η απόδειξη εργασίας έληξε στο μπλόκ: 33186
Σύνολο νομισμάτων στο τέλος της  Pow/Pos υβριδικής περιόδου: 36.297 εκατομμύρια OKCash
Μέγιστος Αριθμός Νομισμάτων: 105.000.000 OKCash
Πλήρης διαδικασία POS άρχισε στις: 9 Δεκέμβρη του 2014
Απόδειξη Επιτοκίου
Ανταμοιβή: 69% 1ο Έτος
| 20% 2ο | 10% 3η | 6% 4ο έτος και μετά
Ελάχιστος Χρόνος για την λήψη επιτοκίου: 8 ώρες
Μέγιστος Χρόνος για την λήψη επιτοκίου: Απεριόριστος
Επιβεβαιώσεις για την οριμότητα των μπλόκ: 69 επιβεβαιώσεις
Συναλλαγές: 10 επιβεβαιώσεις
Θύρα Rpc: 6969
Θύρα: 6970
Θύρες Δοκιμών: (RPCport 7979) (Λιμάνι 7980)


Εξόρυξη στην πολυ-πισίνα
https://www.okcashpool.info


Είστε ένα απο τους χαρούμενους χρήστες του OK;
Kοινοτικές επιδοτήσεις για την στήριξη της ανάπτυξης, των δημοσίων σχέσεων και των δωρεών

OK  -  PRnWj5rovke61MfSfpY2j9oKYGrqzGGWcr
BTC - 1oKCasHYZQBhWR1V2VboGHiCoMNGaUPPy


OK is open-source; its design is public, nobody owns or controls OK and everyone can take part.
OKtoshi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000


OK


View Profile
September 27, 2015, 10:39:19 AM
 #3

OK πορτοφόλι έκδοση 3.0.0.0-core v3

OK πορτοφόλι έκδοση 3 - ΥποχρεωτικήΛίστα αλλαγών 09-23-2015 v3.0.0.0-core-v3

 • Απόδειξη επιτοκίου POS έκδοση 2 αναβάθμιση του συστήματος. (Νέα Χαρακτηριστικά / Ασφάλεια)
 • Ανώνυμη λειτουργία εφαρμογή του συστήματος. (Νέα Χαρακτηριστικά / Απόρρήτο)
 • HTML5 πορτοφόλι (Νέα Χαρακτηριστικά / Σχεδίαση / Τεχνολογία)
 • BIP 32 (Νέα Χαρακτηριστικά /Ασφάλεια / Ιεραρχικά πορτοφόλια)
 • Συστήματ κρυπτογραφημένων μηνυμάτων έκδοση 2 αναβάθμιση. (Ασφάλεια / Σχεδιασμός)
 • Μετάβαση από τον αλγόριθμο scrypt στον SHA256. (Απόδοση / Ασφάλεια)
 • Εξερευνητής μπλόκ μέσα στον πορτοφόλι. (Νέα Χαρακτηριστικά / Εργαλεία)
 • Κόμβοι; Λίστα κόμβων και πληροφορίες στο παράθυρο αποσφαλμάτωσης. (Νέα Χαρακτηριστικά / Εργαλεία)
 • Ενημερώσεις μέσω του πορτοφολιού. (Τελευταίες Ενημερώσεις για την Κοινότητα στη σελίδα updates.okcash.co)
 • Επαναφορά αλυσίδας εντολή προστέθηκε. (Νέα Χαρακτηριστικά / Εργαλεία)
 • Διορθώσεις Σφαλμάτων. (Ασφάλεια / Επιδόσεις)

Σύστημα ανωνυμίας Ξεκινάει στο μπλόκ: 470,000
Επιτόκιο % αλλαγή στο μπλόκ: 521,257
Απόδειξη επιτοκίου έκδοση 2 ξεκινάει στο μπλόκ: 555,000

υποχρεωτική ενημερωση έκδοσης - σύντομα όλοι οι προηγούμενοι πελάτες θα σταματήσουν να γίνονται αποδεκτοί από το δίκτυο.
(το νομίσματα σας θα είναι ασφαλή, αλλά δεν θα είστε σε θέση να τα χρησιμοποιήσετε μέχρι να ενημερώσετε το πορτοφόλι στην έκδοση 3).Το πορτοφόλι έκδοσης 3 για Mac OSX θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες*

**********************************************************************

*Νέοι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι παραπάνω.
Απλά κατεβάστε και ξεκινήστε το νέο σας OK πορτοφόλι για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

*Χρήστες με παλαιότερα πορτοφόλια.
How to update:

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση απαιτεί αλλαγή στη δομή της βάσης δεδομένων για να ανοίξετε τις νέες δυνατότητες πρέπει να επανασυγχρονίσετε.

(Όλα τα κέρματα σας είναι ασφαλή, φυσικά.)

1.- Διαγράψτρε το παλιό okcash-qt.exe και κατεβάστε το νεο πορτοφόλι okcash έκδοση 3. ( Αρχείο zip ή εγκατάστασης)

2.- Πηγαίνετε στο φάκελο δεδομένων του πορτοφολιού:

Στα Windows:
C:\Users\UserName\Appdata\Roaming\OKCash

Στο Mac OS:
~/Library/Application Support/OKCash/

Στο Linux:
~/.okcash/

Κρατήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου wallet.dat, και διαγράψτε όλα τα άλλα αρχεία σε αυτόν το φάκελο, εκτός από το wallet.dat.

3.- Εγκαταστήστε το νεο σας πορτοφόλι έκδοσης 3 και ανοίξτε το.

4.- Για πιό γρήγορο συγχρονισμό μπορείτε να κατεβάσετε την βάση δεδομένων εδώ:

http://bit.ly/OKbootstrap
Αποσυμπιέστε το και τοποθετήστε το στον φάκελο δεδωμένων του okcash πρίν ανοίξετε το πορτοφόλι.
(Θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες για το πορτοφόλι για να αναπροσαρμόσει τα μπλοκ απο το αρχείο,
μπορεί να σας φανεί οτι δεν αποκρίνεται, αλλά δώστε του λίγο χρόνο και θα ολοκληρώσει το έργο της φόρτωσης της αλυσίδας)


**********************************************************************

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες και ευχαριστίες στους δημιουργούς του:

Πληροφορίες / Αναφορές:

Σύστημα επιτοκίου έκδοση 2 αναβάθμιση απο το Blackcoin. Ασφαλές και βελτιωμένο σύστημα επιτοκίου.

Buterin, Vitalik. "Τι είναι η απόδειξη επιτοκίου και γιατί έχει σημασία"
https://bitcoinmagazine.com/6528/

King, Sunny. "PPCoin: Peer-to-Peer Crypto-Νόμισμα με απόδειξη επιτοκίου"
http://www.peercoin.net/assets/paper/peercoin-paper.pdf

Vasin, Pavel. "Η απόδειξη επιτοκίου έκδοση 2 του BlackCoin"
http://www.blackcoin.co/blackcoin-pos-protocol-v2-whitepaper.pdf

Ανώνυμο αναβάθμιση από το Shadowcoin. Δικτυωτές Υπογραφές σαν το Monero/CryptoNote και
άλλοι με διαφορετική εφαρμογή και προαιρετικές συναλλαγές Anon. (Ανώνυμα Κουπόνια).

Tsang, Wei. "Σύντομα συσχετιζόμενα Δαχτυλίδια Υπογραφών για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, ηλεκτρονικά μετρητά και πιστοποίηση"
http://eprint.iacr.org/2004/281.pdf

Franklin, Zhang. "Μοναδικές Δικτυωτές Υπογραφές"
http://csiflabs.cs.ucdavis.edu/~hbzhang/romring.pdf

Rynomster, Tecnovert."Μηδενική γνώση μέσω εντοπισμού δικτυωτων υπογραφών"
http://shadow.cash/downloads/shadowcash-anon.pdf

HTML5 αναβάθμιση απο την τεχνολογία του Shadowcoin.Πλαίσιο HTML5 μέσα στο πορτοφόλι.

HTML5 είναι μια γλώσσα σήμανσης που χρησιμοποιείται για τη δόμηση και παρουσίαση του περιεχομένου στον Ιστό. Οριστικοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε, στις 28 Οκτωβρίου 2014, μέσω του World Wide Web Consortium (W3C). Αυτή είναι η πέμπτη αναθεώρηση του προτύπου HTML από την έναρξη του World Wide Web. Η προηγούμενη έκδοση, HTML 4, τυποποιήθηκε το 1997.

Βασικός στόχος του είναι να βελτιωθεί η γλώσσα με την υποστήριξη για τις τελευταίες πολυμεσικές δυνατότητες, διατηρώντας παράλληλα το εύκολα αναγνώσιμο από τον άνθρωπο και με συνέπεια κατανοητό από τους υπολογιστές και συσκευές σύστημα (περιηγητές, αναλυτές, κ.λπ.). Το HTML5 έχει ως στόχο να εντάξει όχι μόνο HTML 4, αλλά και το XHTML 1 και DOM επίπεδο 2 μέσα στο HTML.

HTML5 Βίκι και Αναφορές
https://en.wikipedia.org/wiki/HTML5

BIP32 Αναβάθμιση απο το Bitcoin. Ιεραρχικά Αιτιοκρατικά (HD) κλειδιά δημιουργίας και μεταφοράς προτοκόλλου (BIP32).

Ένα αιτιοκρατικό πορτοφόλι είναι ένα σύστημα που απορρέει κλειδιά από ένα μόνο σημείο εκκίνησης που είναι γνωστό ως σπόρος. Ο σπόρος επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει ένα πορτοφόλι χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να επιτρέψει τη δημιουργία δημόσιων διευθύνσεων χωρίς τη γνώση του ιδιωτικού κλειδιού.

Ιεραρχικά Πορτοφόλια
https://en.bitcoin.it/wiki/Deterministic_wallet

********************************

Αυτό είναι μόνο η αρχή, τα Android πορτοφόλια και το coinomi πορτοφόλι ολοκληρώνεται και θα προστεθεί / κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερα νέα χαρακτηριστικά (όπως ένα παιχνίδι ίσως) που έχει ζητηθεί από την κοινότητα στο χάρτη πορείας. Αν θέλεται να συμμετάσχεται στη συζητήση για την ανάπτυξη ή την εφαρμογή μπορείτε να έρθετε στο νέο κανάλι #okcash-dev στο Freenode, Περισσότερα προγραμματιστικά εργαλεία και τεκμηρίωση θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, καλή διασκέδαση


OK is open-source; its design is public, nobody owns or controls OK and everyone can take part.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!