PetarPan
Full Member
Activity: 280
Merit: 100
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
|
|
August 16, 2017, 05:51:04 AM |
|
Pozdrav, novi sam iz Hrvatske, ima li netko kakav dobar savjet za pocetnika sta procitati..pravila neka itd Što te zanima konkretno? Kako zaraditi bitcoin? POgledaj pod market/services i potraži otvorene signature kampanje. Za većinu kampanju moraš imati određeni forum rank, traže pisanje u određenim dijelovima foruma i kvalitetne postove. Ako ti dobro ide Engleski i voliš psati, gto može biti jedan ''dobar'' način prilkupljanja bitcoina. Ako znaš programirati ili si dobat u dizajnu, npr možeš obaviti određene taskove i biti plaćen za to. Ako te zanima trejdanje ili nešto drugo, imaš i o tome dosta informacija na forumu. Hvala na odgovoru, u principu zanima me kako zaraditi bitcoin da , nema mi druge nego biti aktivan.. trebat ce mi vremena da i ovu terminologiju pohvatam, sve mi je to kao kineski jezik.....za sad
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
August 16, 2017, 07:01:54 AM |
|
Ajde da se i ja javim. Pozdrav iz Zagreba
|
|
|
|
Manfred Macx
|
|
August 16, 2017, 08:06:06 AM |
|
Što je cijena bitcoina veća to je aktivnost na forumu veća i posjećenost meetupa bolja. Čim cijena padne, nema više nikoga
|
|
|
|
btcltcdigger
|
|
August 16, 2017, 09:42:13 AM |
|
Da. Prije par godina kada sam ja usao u kripto svijet, svi su klimali glavom, kao, to ti je sve prevara, ovo ono.
Danas, imam bar 2 poziva tjedna od "poznanika" koji pocinju "e prijatelju, ti si se ono nesto s bitcoinom bavio, daj reci kak da pare okrenem tu....."
|
|
|
|
coinbirds
|
|
August 27, 2017, 02:16:04 PM |
|
Ne zaboravite i signature kampanje koje su prije generirale strasno puno postova na cijelom forumu.
Dosta nas je novih ovde, pa treba vremena da shvatimo kako sve funkcioniše. Biće nas sve više jer će većina shvatiti da je ovde budućnost digitalne ere.
|
|
|
|
Hrvat41
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
August 27, 2017, 06:17:28 PM |
|
Evo mene iz Dubrovnika Imao sam davno acc ovdje, ali nesto mi nece poslati pass -.-
|
|
|
|
Tamy
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
August 29, 2017, 04:45:31 AM |
|
Ima nas svakim danom sve više iz HR Skroz sam nova na ovom forumu, inače o kriptovalutama sam razmišljala prije godinu dana, samo je priča otišla u drugom smjeru. Sad sam tu, puno čitam, proučavam, slušam savjete i učim
|
|
|
|
MetaSk
|
|
August 29, 2017, 08:08:16 AM |
|
Ne moras bukvalno da rudaris, mozes i pisati na forumu textove sto inace i pises i na osnovu toga dobijati razne airdropove, kao na primer sto sad dele ovaj deeponion. Vec se moze i prodati, nedeljno se dobije oko 1000 coina a to su lepe parice kako racunam po trenutnom kursu.
hoces reci da u 7 dana zaradis 2000$ s obzirom na trenutnu cijenu 2$ po coinu? kolko mi jos postova treba da mogu sudjelovati u tome?
|
|
|
|
olio666
Member
Activity: 87
|
|
August 29, 2017, 09:37:34 AM |
|
Dođi do barem Member
mislim 50 postova...ali nisam siguran
|
|
|
|
MetaSk
|
|
August 29, 2017, 10:06:56 AM |
|
trudim se, al ovih 6 minuta između postova malo zaje...
|
|
|
|
olio666
Member
Activity: 87
|
|
August 29, 2017, 10:26:25 AM |
|
Mislim da ti je 1post = 1activity ali tjedno je maksimalno 14 activitya.
Activity se gleda za rank
Ali nisam siguran. Imaš negdje post sa svim tim rankovima i ogranicenjima.
|
|
|
|
MetaSk
|
|
August 29, 2017, 10:30:18 AM |
|
|
|
|
|
bobo012
|
|
August 29, 2017, 06:41:18 PM |
|
Ne moras bukvalno da rudaris, mozes i pisati na forumu textove sto inace i pises i na osnovu toga dobijati razne airdropove, kao na primer sto sad dele ovaj deeponion. Vec se moze i prodati, nedeljno se dobije oko 1000 coina a to su lepe parice kako racunam po trenutnom kursu.
hoces reci da u 7 dana zaradis 2000$ s obzirom na trenutnu cijenu 2$ po coinu? kolko mi jos postova treba da mogu sudjelovati u tome? Istinu priča kolega, ja sam se isto pridružio toj kampanji. Samo što ima pravilo da smiješ prodavati samo 10 posto tih novcica koje ti daju inače te iskljucuju iz tjednih airdropova zauvijek.
|
|
|
|
rahman1988
Member
Activity: 91
|
|
August 30, 2017, 02:20:04 AM |
|
Evo jedan Kastavac pored/iznad Rijeke .... moren ja I po domacu povedat
|
The crypto currency of the future! ● RACE ● ✔ Fast ✔ Secure ✔ Anonymous ▄▄▄███ Masternodes | PoW | Secure | ASIC resistant | Lyra2REv2 ███▄▄▄ DISCORD TWITTER
|
|
|
MetaSk
|
|
August 30, 2017, 08:31:28 AM |
|
hoces reci da u 7 dana zaradis 2000$ s obzirom na trenutnu cijenu 2$ po coinu? kolko mi jos postova treba da mogu sudjelovati u tome? Istinu priča kolega, ja sam se isto pridružio toj kampanji. Samo što ima pravilo da smiješ prodavati samo 10 posto tih novcica koje ti daju inače te iskljucuju iz tjednih airdropova zauvijek. Evo napokon sam Jr.member i sada vidim da od prije 5 dana mogu Member na gore sudjelovat... u PM! a gle to je rizik, ak netko hoce brzu lovufino proda sve i izade iz dropova, jer ko zna naravno kakva ce vrijednost biti kasnije...nadam se da ce rast
|
|
|
|
kevin1997
Member
Activity: 72
kevin1997
|
|
August 30, 2017, 09:48:30 AM |
|
Bas lepo sto nas ima sve vise i vise. Da vam se predstavim, ja sam iz Srbije, iz jednog malog mesta, ovi kriptokoini su mi novi hobi, a inace se bavim trgovinom.
|
|
|
|
ataki
|
|
September 04, 2017, 06:28:28 AM |
|
Vojvodina
|
|
|
|
dadesu
|
|
September 04, 2017, 08:39:07 AM |
|
hoces reci da u 7 dana zaradis 2000$ s obzirom na trenutnu cijenu 2$ po coinu? kolko mi jos postova treba da mogu sudjelovati u tome? Istinu priča kolega, ja sam se isto pridružio toj kampanji. Samo što ima pravilo da smiješ prodavati samo 10 posto tih novcica koje ti daju inače te iskljucuju iz tjednih airdropova zauvijek. Da, lepa je potencijalna zarada ako se tako gleda, al pošto se ne može prodavati ko planira ostati do kraja u kampanji onda ko zna. Inače uvedenoje da se moraju pisati i blogovi tj reklamirati coin na sve strane...
|
|
|
|
crypto_nite
Newbie
Activity: 4
|
|
September 05, 2017, 03:06:06 AM |
|
Pozdrav svima...
Duze vrijeme lurkam ovaj forum, ali sam se odlucio prijaviti. Uglavnom gubim vrijeme na slacku i telegramu. Drzim oko 10ak pozicija na long term-u, a moglo bi se reci da sam ovisan i o day/week tradeu i ICO flipingu. Iz Hrvatske / ZD.
|
|
|
|
addie77
Newbie
Activity: 32
|
|
September 06, 2017, 04:18:16 AM |
|