Mi5h0
|
 |
April 25, 2018, 01:48:30 PM |
|
Ima li negdje na forumu tema za spam? Tražio sam ali ne mogu naći. Zapravo želim postaviti pitanje kako da 'odfollowam' neke teme u kojima sam pisao pošto mi ona watch/unwatch opcija ne funkcionira i već tjedan dana ne znam gdje da pitam  Mislim da ne možeš 'odfollowat' teme na koje si odgovarao tj. uvijek će ti se prikazivati pod 'Show new replies to your posts'. Watch/unwatch funkcionira samo za 'Watchlist' - https://bitcointalk.org/index.php?action=watchlistŠto će ti tema za spam? Imamo 'Svađaonu' gdje možeš postati bilo što. Pod uvjetom da nije spam https://bitcointalk.org/index.php?topic=1615775#new
|
|
|
|
skwid
Jr. Member
Activity: 31
Merit: 1
|
 |
April 25, 2018, 08:26:00 PM |
|
Eto vec sam nesto duze vremena na ovom forumu, i vidim da dosta ljudi ovdje dolazi iz Hrvatske ili okolnih drzava, pa me zanima koliko nas je ovdje, i iz kojih sve drzava dolazite  Ima nas ko Rusa i Kineza. 
|
|
|
|
ramanatrav
Newbie
Activity: 92
Merit: 0
|
 |
April 26, 2018, 09:21:17 AM |
|
Ima li negdje na forumu tema za spam? Tražio sam ali ne mogu naći. Zapravo želim postaviti pitanje kako da 'odfollowam' neke teme u kojima sam pisao pošto mi ona watch/unwatch opcija ne funkcionira i već tjedan dana ne znam gdje da pitam  U Svadjaoni mozes da pises sta got hoces, mislim. I da se skroz opustis  .
|
|
|
|
Syka
Jr. Member
Activity: 42
Merit: 1
|
 |
May 02, 2018, 10:05:12 PM |
|
poz iz Zagreba
|
|
|
|
Mi5h0
|
 |
May 07, 2018, 10:23:21 AM |
|
poz iz Zagreba
I tebi sinko, i tebi... 
|
|
|
|
Vorteks77
Newbie
Activity: 4
|
 |
May 12, 2018, 09:17:40 AM |
|
Ima nas 
|
|
|
|
Bokile
|
 |
May 12, 2018, 08:20:28 PM |
|
Pozdrav svima iz Srbije. Ova tema mi se ucinila najprikladnijom za prvi post 
|
|
|
|
Zvjezdani
Member

Activity: 176
Merit: 17
|
 |
May 12, 2018, 09:35:14 PM |
|
Pozdrav svima iz Srbije. Ova tema mi se ucinila najprikladnijom za prvi post  Pozdrav i tebi iz Zagreba.  Ova tema i je namijenjena baš za to, da napišeš jedan od prvih postova na forumu. Nadam se da ćeš naći što tražiš na forumu, ima svega ali nekad je zakopano u moru postova.
|
|
|
|
Bokile
|
 |
May 12, 2018, 09:46:25 PM |
|
Nadam se da ćeš naći što tražiš na forumu, ima svega ali nekad je zakopano u moru postova.
Ima simbolike u tome, posto se uglavnom prica o "kopanju" i "rudarenju"  Probacu prvo da iscitam, da ne smaram sa pitanjima koja su vec mnogo puta postavljana.
|
|
|
|
eroejoe
Member

Activity: 602
Merit: 54
ツ
|
 |
May 12, 2018, 09:49:46 PM |
|
Ima nas  Pozdrav svima iz Srbije. Ova tema mi se ucinila najprikladnijom za prvi post  Dobrodošli na Bitcointalk forum, nadam se da će te se dobro snaći i dobre stvari pronaći... Lijepo je vidjeti da imamo dva nova člana...
|
BTC
|
|
|
D3xterZG
Newbie
Activity: 7
|
 |
May 14, 2018, 04:26:26 PM |
|
Pozz iz Zagreba/Pule 
|
|
|
|
dannysavage
Member

Activity: 196
Merit: 15
I do marketing and im good at it
|
 |
May 20, 2018, 01:42:11 AM |
|
treba napravit neku peticiju da vidimo koliko ljudi u Hrvatskoj koriste ovaj forum
|
|
|
|
Nick85
Newbie
Activity: 2
|
 |
May 25, 2018, 03:42:32 PM |
|
pozdrav raja, stize jos jedan balkanac 
|
|
|
|
tina9000
Newbie
Activity: 5
|
 |
June 04, 2018, 10:23:12 PM |
|
Pozdrav iz Zagreba, vidim ima ovdje ekipe od svuda 
|
|
|
|
05w3z0
|
 |
June 05, 2018, 10:26:43 AM |
|
Pozdrav iz Zagreba, vidim ima ovdje ekipe od svuda  Pozdrav tina 
|
|
|
|
tina9000
Newbie
Activity: 5
|
 |
June 07, 2018, 08:42:30 PM |
|
Eto vec sam nesto duze vremena na ovom forumu, i vidim da dosta ljudi ovdje dolazi iz Hrvatske ili okolnih drzava, pa me zanima koliko nas je ovdje, i iz kojih sve drzava dolazite  Pozdrav Ja sam iz Indonezije, naravno, vrlo velik dio vanjskih zemalja, neki od nas ima mnogo siromašnih ljudi i uveli smo ovaj forum. Puno posla moram raditi na forumu. Sve dok cijena btc dosegne više od 400-500 $ altcoin, scena će ponovno rasti na ovom forumu.  pa btc vec je veci od 400-500$ 
|
|
|
|
cryptolidus
Member

Activity: 406
Merit: 10
|
 |
June 07, 2018, 11:26:56 PM |
|
Eto vec sam nesto duze vremena na ovom forumu, i vidim da dosta ljudi ovdje dolazi iz Hrvatske ili okolnih drzava, pa me zanima koliko nas je ovdje, i iz kojih sve drzava dolazite  Pozdrav Ja sam iz Indonezije, naravno, vrlo velik dio vanjskih zemalja, neki od nas ima mnogo siromašnih ljudi i uveli smo ovaj forum. Puno posla moram raditi na forumu. Sve dok cijena btc dosegne više od 400-500 $ altcoin, scena će ponovno rasti na ovom forumu.  pa btc vec je veci od 400-500$  Indonežanin je verovatno koristio google translater. Ali je prevod bač simpatičan. Šteta što nemogu kupiti za 500 $ BTC.
|
|
|
|
Gytza
Member

Activity: 131
Merit: 12
|
 |
June 07, 2018, 11:58:40 PM |
|
Pozdrav! Iz Zg sam, ali trenutno živim izvan Hrvatske.
|
|
|
|
cryptolidus
Member

Activity: 406
Merit: 10
|
 |
June 09, 2018, 09:27:10 AM |
|
Mislim da nas imasve više, samo je problem da u Hrvatskoj sekciji smanjio se broj kvalitetnih postova. Pošto je teško doći do merite naročito za one koji žele povećati RANK, a oni koji su dobili po starom sistemu su se malo uspvali.
|
|
|
|
ovcijisir
|
 |
June 09, 2018, 02:03:33 PM |
|
Mislim da nas imasve više, samo je problem da u Hrvatskoj sekciji smanjio se broj kvalitetnih postova. Pošto je teško doći do merite naročito za one koji žele povećati RANK, a oni koji su dobili po starom sistemu su se malo uspvali.
Forum je pun kvalitetnih tema, no dosta ih je teško naći i snaći se na njemu. Preporučam ti da pogledaš ove teme kako bi se lakše snašao: 🧀🧀Registar tema u glavnoj sekciji foruma🧀🧀👀👀👀👀👀👀 Kazalo Altcoin tema koje nisu ANN 👀👀👀👀👀👀Te teme su napravljene kako bi se olakšalo snalaženje na forumu, pogotovo za početnike Ukoliko imaš nekakvih pitanja ili te zanima nešto konkretno, slobodno pitaj i sigurno će ti netko od nas pomoći
|
|
|
|
|