Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
October 29, 2015, 10:21:46 AM |
|
Bitcoin ile ödeme sorunu çözülmüş sanırım. Deneme maksatlı bir ürün seçip buraya kadar geldim. Tabi almayacağım için burada kaldım Artık bitcoin kabul eden bir alışveriş sitemiz var. Sayın ............., Bitcoin ödemesi ile yapmış olduğunuz 1468864 nolu siparişiniz oluşturulmuş ve bilgilendirme mesajı " ..........@gmail.com" e-posta adresinize gönderilmiştir. Ödemenizi Bitcoin ID : 3QHnGb6hdeoE1gApXjDzy5Rvhv7z5FqrXN Hesabına yapmanız gerekmektedir. QR KOD Bitcoin'inizi üstteki QR kodu cep telefonununuzun kamerası ile okutarakta gönderebilirsiniz. Ödeme Şekli: Bitcoin İle Ödeme Bitcoin'inizi gönderdikten sonra info@binbircesit.com adresine yukarıdaki sipariş numaranızı mail olarak göndermeyi unutmayınız. Not: Siparşinizin onaylanması için en geç 3 iş günü içinde bitcoin ödemesi yapılmış olmalıdır. Aksi durumda siparişiniz iptal edilecektir. Sipariş süreçlerini "Siparişlerim" adresinden takip edebilirsiniz. Ayrıca süreçlerler ile ilgili e-posta adresinize bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Alışverişe devam etmek için lütfen tıklayın. Bizi tecih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 3 gün içinde ödeme yapın demesi ne kadar saçma. Bitcoin fiyatı 3 saatte bile çok büyük değişiklik gösterebiliyor. Önceden sepete atıp Bitcoin düşerse almak veya çıkarsa siparişi iptal edip yeni sipariş oluşturmak daha mantıklı. Bunu değiştirmeleri lazım.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
October 30, 2015, 12:59:27 AM |
|
deneyen var mı? sistem oturduysa bi telefon çarptı gözüme piyasadan ucuz hiç btc boz falan uğraşmadan almak zevkli olacak
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
October 30, 2015, 05:19:30 PM |
|
deneyen var mı? sistem oturduysa bi telefon çarptı gözüme piyasadan ucuz hiç btc boz falan uğraşmadan almak zevkli olacak Telefon hangisi acaba bende yeni tel alma arefesindeyimde...
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
October 30, 2015, 07:20:19 PM |
|
işinizi görür mü bilmem hocam ama benim işimi görüyor telefona 2 3 bin lira veren insanları pek anlamıyorum ben fiyat performans açısından diğerleriyle kıyaslarsak şuan en ideal ürün arkadaşta var bizzat denedim taş gibi bi ton ağır uygulama yüklemiş geçişlerde falan en ufak donma problemi yok oyun performansı çok iyi General Mobile Android One 640 lira yazmışlar hb teknosa da falan 700 küsür 16 gb dahili hafıza 4 çekirdek 64bit 1.2ghz 2gb ram 13mp arka autofocus 5mp ön 2500mah pil deneyen var mı? sistem oturduysa bi telefon çarptı gözüme piyasadan ucuz hiç btc boz falan uğraşmadan almak zevkli olacak Telefon hangisi acaba bende yeni tel alma arefesindeyimde...
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
November 02, 2015, 06:15:59 PM |
|
Acikcasi isimi görür fakat ben tel aldimi 3-4 seneden once degistirmiyorum genelde onun icin almısken en azindan biraz daha orta seviye olsa fena olmaz yinede tsk edderim bilgi icin...
Bu arada hic alisveris yapan varmi acaba...
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1114
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
November 02, 2015, 07:13:23 PM |
|
ben alışveriş yaptım kendileri ile ve daha konusu açılmadan önce alışveriş yapmıştım Bitcoin ile
telefon almıştım kendilerinden. ozaman amatör oldukları için kendilerini 10 defa bitcoin adresleri için bilgi istedim aradım
|
|
|
|
karmenali
|
|
December 13, 2015, 11:56:57 PM |
|
çok iyi bu tür girişimlerin artacağından şüphe yok zaten
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
December 14, 2015, 01:13:37 AM |
|
Canli destek nadir olarak cevap veriyor genelde yoğunluk vs. yazıyor telefon ile aradığınızda şansınız varsa biri çıkıyor 5-10 kez aramadan sonra...
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
December 14, 2015, 04:31:02 PM |
|
Canli destek nadir olarak cevap veriyor genelde yoğunluk vs. yazıyor telefon ile aradığınızda şansınız varsa biri çıkıyor 5-10 kez aramadan sonra...
Hocam nedeni özel değilse sorabilirmiyim. Neden canlı desteğe başvurdunuz. Bildiğim kadarıyla siz bir alışveriş yapmıştınız. Onunla ilgili mi bir sorun çıktı.
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
December 14, 2015, 05:48:55 PM |
|
Yoo özel bişi yok sorun büyük bişey degildi kargo takip kodum yoktu kargoyu alan arkadas ismimde bir harf eksik yazmış ne kargo şirketinde ne sitenin kaydında kargo takibi yapilamıyordu.Ve siteye ulaşabildiginizde ilgi ve alaka var ama ulaşmak mesele...yada benim şanssızlığım o günler yogunluk vardı bilemem...zaten şikayetvar a bakarsınız ne demek istedigimi cok iyi anlarsınız..
|
|
|
|
akustik
|
|
December 15, 2015, 03:30:43 PM |
|
her ne kadar site piyasada çok güvenilir olarak bilinmese de bitcoin ile satış yapması benim gözümde bir artı.. Umarım devamı gelir..
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 17, 2015, 10:43:12 AM |
|
Bitcoinin geçerli olduğu, kullanıldığı, adının geçtiği her organizasyon beni mutlu ediyor sanki benim ürünümü kullanıp, satıyorlarmış gibi bir sıcak bağ kuruyorum Bu yüzden bu site şimdiden gözattığım siteler içerisinde yerini aldı..
|
|
|
|
mudiko
|
|
December 18, 2015, 01:31:00 PM |
|
İkinci el ferrari kilometresiyle verilmiş ama 1 tane satılınca indirim son bulacakmış. Zaten ellerinde bir tane var sahte indirimle tuzak kurmaya kalkmışlar saçma bir biçimde.
|
|
|
|
n3o111
|
|
December 18, 2015, 05:42:12 PM |
|
Sitede 10. yıl yazıyor ama bu habere kadar adını duymamıştım. Göstermelik koydukları ürünler de sitenin arkaplanda başka işler yaptığı izlenimi veriyor. Anasayfada hala Bitcoin ile ilgili hiçbir ibare bulunmuyor. "Bitmain Antminer S7 Batch3 ASIC Bitcoin Miner" dışında sitede Bitcoin'e dair hiçbir şey yok. Onun da fiyatı böyleymiş: Bu fiyata son 0 ürün! Kampanya bittiğinde ürün fiyatı; 8.850,00 TL olacaktır.
|
|
|
|
Bonzai
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
December 20, 2015, 07:14:10 PM |
|
Bitcoin kabul eden bir sitenin burada kendisi konu açıp reklamını yapması gerekmezmiydi? Bu forumdan başka bitcoin kabul ettiğini duyurabileceği bir ortam var mı? Bu site bana hiç güven vermedi.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 20, 2015, 07:39:56 PM |
|
Grupta Starin nickli deneyimli bir uyenin ortağı olduğu yada sahibi olduğu platform diye hatırlıyorum. Hatta o S7 leri Starin satıyordu.
|
|
|
|
DanDan
|
|
December 21, 2015, 01:52:53 AM |
|
Grupta Starin nickli deneyimli bir uyenin ortağı olduğu yada sahibi olduğu platform diye hatırlıyorum. Hatta o S7 leri Starin satıyordu. Hangi grup? Starin'in haberi paylaşma tarzına baktığımda sitenin onunla bağlantılı olduğu izlenimi alamadım.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 21, 2015, 11:33:57 AM |
|
Grupta Starin nickli deneyimli bir uyenin ortağı olduğu yada sahibi olduğu platform diye hatırlıyorum. Hatta o S7 leri Starin satıyordu. Hangi grup? Starin'in haberi paylaşma tarzına baktığımda sitenin onunla bağlantılı olduğu izlenimi alamadım. Pazar alanında yazmıştı Starin. Kredi kartına taksitli şu kadar diye. binbircesit linkini atmıştı diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 21, 2015, 11:59:30 AM |
|
site ilginç ferrari Lamborghini filanda satıyorlar btcden parayı bulan ferrasini gelsin bizden alsın dercesine
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 23, 2015, 11:30:03 AM |
|
site ilginç ferrari Lamborghini filanda satıyorlar btcden parayı bulan ferrasini gelsin bizden alsın dercesine sırf bitcoin kullanıyor diye siteyi inceledim ama bu lamborgini, ferrari falan bana biraz uçuk geldi ne bileyim siteye olan güveni sarsıyor bence.. Şimdilik kullanmayı pek düşünmüyorum kullanacak arkadaşlar da dikkatli olsunlar bence
|
|
|
|
|