Ανοίγω αυτό το νήμα για να ανεβάζουμε ότι ποιο αυθεντικό στην ανοησία γύρω από το Bitcoin βρούμε ιδίως μέσα από την Ελληνική καθημερινή αρθρογραφία. Νομίζω το βραβείο μέχρι στιγμής έχει ένα απίθανο site συνωμοσιολογίας με δόσεις θρησκευτικού φανατισμού αναμεμειγμένες με φασισμό που λέγετε "Αθέατη γνώση"
Το site τους είναι και η αφορμή της ιδέας γιαυτό το νήμα
Μιλάμε βρίσκεις άπειρα διαμάντια εκεί μέσα
Πάμε για το πρώτο και σημερινό που νομίζω είναι δικαιωματικά στα 3 ποιο top άρθρα βλακείας που έχω διαβάσει στην Ελλάδα για το Bitcoin. Ο τίτλος του..
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ BITCOIN ΒΑΖΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/bitcoin_24.htmlΟ τίτλος του δεν σε προετοιμάζει με τίποτα στο τι θα διαβάσεις...
Πάμε γερά
Το bitcoin ωστόσο, είναι "ενα τίποτα" ανύπαρκτο, και εφόσον δεν έχει καμία υλική μορφή, ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα υποκλοπής από χάκερ. εχει βάλει και link για τον hacker...
Πάμε μετά
Το ψηφιακό νόμισμα είναι ακόμη ένας συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα προώθησης του χαράγματος του Αντιχρίστου.
λολ ρε φίλε.. Και εκεί που έχεις κατουρηθεί από τα γέλια σου δίνει άλλη μια στην συνέχεια και σε αποτελειώνει..
Τότε, όπως έχουμε αναφέρει από την Αθέατη γνώση, ώς από μηχανής θεός θα έρθει η λύση του χαράγματος, όπου το ψηφιακό πορτοφόλι θα ενσωματωθεί κατευθείαν επάνω στον άνθρωπο στο μέτωπο η στο χέρι όπου εκεί θα υπάρχει η απόλυτη ασφάλεια.
και κλείνει φυσικά με μια συνέχεια επικών διαστάσεων που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Μωυσής ( μην του πει κανείς ότι είναι εβραίος γιατί θα αυτοκτονήσει..
)
Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου της Ευρώπης ότι το bitcoin πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν νόμισμα, βάζει ακόμη ενα ληθαράκι στα άμεσα σχέδια του Αντιχρίστου να υποτάξει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη με την θέλησή του και να τον δεχτεί ως τον Μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα.
απλά epic hahahaha