Oprez!
Pacijent Antikvark u poslednjem stadiju ludila.
Potrebna hitna psihijatrijska intervencija i maksimalna doza antidepresiva.
Mole se svi da ga hitno prijave moderatorima.
Bojim se da ni to neće pomoći.
Radi se o osobi s više osobnosti ili ako hoćete s više različitih accounata na ovom forumu, ranije je bio fxsurfer, sada je antikvark a iduće godine će biti nešto treće, recimo "svijetlo istine " 😁😁
Njemu uopće nisu važni vaši argumenti pa ni to što kaže naša porezna, HNB, HANFA, sud EU. ..
Svima koji se ne slažu s njim uključujući vrlo ozbiljne institucije i stručnjake naziva "aparatcicima" glupima i neznalicama a on je jedini koji sve "zna i razumije ".
S njim nije moguće racionalno raspravljati i to vam je čisti gubitak vremena i energije.
Očito uživa u tome da vrijeđa i omalovažava druge, smatrajući da je "pobjedio" u raspravi i da je bolji i pametniji od svih ostalih u raspravi.
Čini se da mu je forum postao smisao života.
Vjerojatno ima neki stručni naziv za ovo stanje ali ja ga ne znam.
Takve osobe "žive " dok imaju interakciju s drugima i takve rasprave "hrane " njihov veliki ego i dokazuju im kako su dobri i pametni.
Predlažem svima da jednostavno prestanu raspravljati s ovim likom i ostave ga samog, da raspravlja sam sa sobom.
Brzo će mu to dosaditi pa će naći neki drugi forum i nove "žrtve" s kojima će dalje moći hraniti svoj ogromni ego.
Samo blokiranje njegovog accounta neće nam puno pomoći.
Čovjek će jednostavno otvoriti novi account i vratiti se nazad na forum.