mjpo
|
|
November 24, 2015, 06:46:38 AM |
|
"Günlük maliyetim yok" dedi pişman oldu zaten. Beyler sizde anlayın işte sormayın artık, sıkıştırmayın elemanı. Kaçak elektrik kullanıyor..
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 24, 2015, 03:19:10 PM |
|
"Günlük maliyetim yok" dedi pişman oldu zaten. Beyler sizde anlayın işte sormayın artık, sıkıştırmayın elemanı. Kaçak elektrik kullanıyor..
Kaçak elektrik kullanıyorsa yaptığı mininge yazık hiç emek, ayar, makine , soğutma ile uğraşmasın yoldan geçen birinin cüzdanını alsın kaçsın her ikisi de hırsızlık nasıl olsa..
|
|
|
|
dogandogru (OP)
|
|
November 24, 2015, 04:44:33 PM |
|
ne güzel ya hemen kaçak mk belki solar panellerim var belki rüzgar gülüm var belki biri hayrına faturamı ödüyor sizene arkadaşım yok hırsızlıkmış ıvırmış zıvırmış git sen neyi doğru biliyorsan onu yap
|
|
|
|
Starin
|
|
November 24, 2015, 04:52:00 PM |
|
ne güzel ya hemen kaçak mk belki solar panellerim var belki rüzgar gülüm var belki biri hayrına faturamı ödüyor sizene arkadaşım yok hırsızlıkmış ıvırmış zıvırmış git sen neyi doğru biliyorsan onu yap İkinci kez aynı muhabbet dönüyor, facebook'da da olmuştu sanırım. Siz baştan açıklasaydınız keşke durumu.
|
|
|
|
dogandogru (OP)
|
|
November 24, 2015, 05:11:43 PM |
|
açıklasam ne değişcek yine aynı muhabbetler dönüyor sonra tr de niye mining yapmıyor insanlar
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
November 24, 2015, 05:29:23 PM |
|
açıklasam ne değişcek yine aynı muhabbetler dönüyor sonra tr de niye mining yapmıyor insanlar
Gercekten merak ettim elektrik kaynaginiz nedir. Tahminim kacak degil ole olsa bole goz gore gore yaymaz. Bi yerin fix elektrik kullanimi var kullansada kullanmasada odedigi ve sanirim bosta kotasi var onu kullaniyorsunuz diye bir tahminde bulunayim
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
November 24, 2015, 05:34:26 PM |
|
Gercekten merak ettim elektrik kaynaginiz nedir. Tahminim kacak degil ole olsa bole goz gore gore yaymaz. Bi yerin fix elektrik kullanimi var kullansada kullanmasada odedigi ve sanirim bosta kotasi var onu kullaniyorsunuz diye bir tahminde bulunayim Daha önce açıklamıştı bu konuyu. Bir fabrikada depo gibi yer kullanıyor fabrika sahibi iş yaptığı yada tanıdığı biri o yüzden elektrik ücreti almıyor. Muhtemelen doğan'ın harcadığı enerji fabrikanın harcadığının yanında devede kulak.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 24, 2015, 09:24:10 PM |
|
ne güzel ya hemen kaçak mk belki solar panellerim var belki rüzgar gülüm var belki biri hayrına faturamı ödüyor sizene arkadaşım yok hırsızlıkmış ıvırmış zıvırmış git sen neyi doğru biliyorsan onu yap lafınız bana ise ne yazdığımı tekrar okumanızı tavsiye ederim elektrik kaynağınızı sorduğum da muhtemel kaçak denildiğinde ''eğer'' kaçaksa bu hırsızlık olur yazdım değilse zaten size kimsenin bir laf söylediği yok..
|
|
|
|
jamieebotwin
Legendary
Activity: 809
Merit: 1000
|
|
November 25, 2015, 07:08:57 PM |
|
bedava elektriğimiz olsada bizde yapsak
|
|
|
|
mjpo
|
|
November 26, 2015, 06:48:22 AM |
|
Bir konu açtıysanız gelecek sorulara ve yorumlara açık olmanız gerekir. Bir soru soruluyor, gereksiz bir gizem, paran varsa gel arkadaşım falan.. Soruya cevabı da sağolsun başka arkadaşlar vermiş. Solar panelim var, rüzgar santrali kurdum, nükleer santrale ortağım.... bir cevap verebilirsiniz. Israrla konuşmuyorsunuz demek ki insanların bilmesini istemediğiniz bazı şeyler var. İnsanların böyle düşünmesi gayet normal. Bu düşünceye zemin hazırlayan sizsiniz. Ayrıca aynı muhabbetlere girmeyip insanların mining yapmasını sağladınız, teşekkürler.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
November 26, 2015, 11:26:41 AM |
|
Bir konu açtıysanız gelecek sorulara ve yorumlara açık olmanız gerekir. Bir soru soruluyor, gereksiz bir gizem, paran varsa gel arkadaşım falan.. Soruya cevabı da sağolsun başka arkadaşlar vermiş. Solar panelim var, rüzgar santrali kurdum, nükleer santrale ortağım.... bir cevap verebilirsiniz. Israrla konuşmuyorsunuz demek ki insanların bilmesini istemediğiniz bazı şeyler var. İnsanların böyle düşünmesi gayet normal. Bu düşünceye zemin hazırlayan sizsiniz. Ayrıca aynı muhabbetlere girmeyip insanların mining yapmasını sağladınız, teşekkürler.
Daha önceki konuda zaten arkadaş bahsetmişti. Elektriği nasıl karşıladığını. Hatta barındırma hizmeti verebileceğini söyledi. Bunu söylerkende elektrikği nasıl karşıladığını anlattı
|
|
|
|
mjpo
|
|
November 26, 2015, 12:39:25 PM |
|
Daha önceki konuda zaten arkadaş bahsetmişti. Elektriği nasıl karşıladığını. Hatta barındırma hizmeti verebileceğini söyledi. Bunu söylerkende elektrikği nasıl karşıladığını anlattı Daha önce ki konusunu bilmeyenler var. Keşke .... konumda bahsetmiştim deseydi. Yanlış anlaşılmalardan ötürü özür dilerim.
|
|
|
|
karmenali
|
|
December 15, 2015, 10:55:14 AM |
|
adamlara bak ahlak bekçisisi kesildi hepsi birden , kayıp kaçak bedelini halka ödetenlere tepki yok , ülkenin bütün parasını yiyen tüm siyasi partilere laf yok adamın nasıl olurda elektriği bedavaya getirir muhabbeti dönüyor. Nasılsa nasıl arkadaş sen muhasebe de firmaların kdv+ diğer vergilerden kaçmak için neler yaptığını biliyorsunda mı konuşuyorsun , acayip sininrimi bozuyorsunuz , ulan birinizde çıkıp demez mi milyonları olan adamlar vergi kaçırıyor bu adam 100 , 200 lira kaçırmış olsun en azından milyoner değil aq. Kaçağı savunduğumdan değil ama bir yerde açık varsa ve abanıyorsa millet tebrik ediyorum 1) adamlar zeki sistemin açığını buluyorlar 2) sistemin kendi açığını kapatması için fırsat veriyorlar ki bu adamlar olmasa eminim bilim daha yavaş ilerlerdi Ayrıca kardeşim bende izmirdeyim rig i görmek isterim.
|
|
|
|
|